Homepagina » UFO » Belgen wakker gemaakt door mysterieuze lichten
Belgen wakker gemaakt door mysterieuze lichten

Belgen wakker gemaakt door mysterieuze lichten

Diverse inwoners van het Belgische Ronse hebben in de nacht van woensdag op donderdag vijf heldere lichten gezien. De lichten waren zo fel dat sommigen er wakker van werden.

Johny Deconinck moest ’s nachts naar het toilet toen de kamer plotseling werd verlicht. Hij maakte zijn vrouw wakker en samen keken ze naar het verschijnsel.

Het stel dacht aan werkzaamheden aan de Belgacommast, maar daar was de hele avond niets te zien. Johny maakte een foto en ging weer naar bed.

Torenkraan

Toen hij wakker werd was op dezelfde plek niets meer te zien. Johny dacht nog aan een torenkraan, maar tussen de lichten is geen vaste structuur te zien. Bovendien zou een torenkraan er de volgende dag nog moeten staan, maar er was helemaal niets.

Johny stuurde de foto’s naar het Belgische meldpunt voor UFO’s. Volgens oprichter van het meldpunt Frederick Delaere is het nog te vroeg om de herkomst van de lichten te kunnen bepalen. Hij zal de foto’s doorsturen naar een fotospecialist.

Bolvormige lichten

Johny was niet de enige die de lichten zag. Jean-Claude Ansselin zag bolvormige lichten boven zijn woning. Hij werd er wakker van en zag ze om 2 uur en om 4 uur ’s nachts. De kamer werd helemaal verlicht. Jean-Claude wil graag weten wat het geweest is.

De Militaire dienst voor Vliegbewegingen liet weten dat er in de nacht van woensdag op donderdag geen vluchten waren boven Ronse. Bij de politie zijn geen meldingen binnengekomen.

Bron: Nieuwsblad.be Foto: Jean-Claude Ansselin

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • ss schreef:

  ” is het nog te vroeg om de herkomst van de lichten te kunnen bepalen”

  Ha,zij zouden meteen willen zeggen die zijn buitenaardsen of ufo en dan de kwaad machtiste mensen aardbewoners doen hen werk gewoon rustig maar aan .

  0 likes
 • Armaita schreef:

  ‘Johny maakte een foto en ging weer naar bed’

  Show me the picture plzzz 😉

  0 likes
 • Ms.M schreef:

  Als je op de link Nieuwsblad.be klinkt kun je de foto’s zien…. Snap niet waarom er een overdag foto van een totaal ander gebouw te zien is. ‘Bewijs’ dat er geen kraan o.i.d. staat??

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Grote kranen. Hadden wij een poos geleden ook hier toen er hoge flats werden gebouwd. Verzin er een leuk verhaal bij hoe het de volgende dag “verdwenen” was en voila..een UFO verhaal is geboren.

  0 likes
 • Ikke schreef:

  [quote name=”Ms.M”]Als je op de link Nieuwsblad.be klinkt kun je de foto’s zien…. Snap niet waarom er een overdag foto van een totaal ander gebouw te zien is. ‘Bewijs’ dat er geen kraan o.i.d. staat??[/quote]

  [quote name=”Ms.M”]Als je op de link Nieuwsblad.be klinkt kun je de foto’s zien…. Snap niet waarom er een overdag foto van een totaal ander gebouw te zien is. ‘Bewijs’ dat er geen kraan o.i.d. staat??[/quote]

  Foto 1 is in principe dezelfde als foto 4 (deze waarbij je stelt dat je niet begrijpt waarom ze die ertussen hebben gestoken), alleen is deze ingezoemd. Als je goed kijkt zie je de contouren van het gebouw op foto 1 terug op foto 4.
  Dit om te tonen waarschijnlijk dat er niets staat die het kan verklaren.

  0 likes
 • martijn1205 schreef:

  [quote name=”Vonzie”]Grote kranen. Hadden wij een poos geleden ook hier toen er hoge flats werden gebouwd. Verzin er een leuk verhaal bij hoe het de volgende dag “verdwenen” was en voila..een UFO verhaal is geboren.[/quote]

  Ik begrijp je wantrouwen best wel, zelf heb ik meerdere keren UFO’s gezien en een kritische houding is best verstandig. Maar jouw reactie overstijgt het kritische en op die manier kun je van elk geloofwaardig verhaal een sprookje maken.

  Anyway ik zeg ook niet dat het waar is. Bij foto 1 kreeg ik twijfels omdat het naar mijn mening lijkt op reflecties in een raam. Foto 2 versterkte dit in eerste instantie omdat recht op de foto reflectie is van meerdere opvolgende lichten, net zoals de lichtbollen.
  Wat mij echter toch weer aan het twijfelen maakt is de schaduwen en de val van het licht op gebouwen en omgeving, dat ziet er namelijk wel vrij kloppend uit

  Buitenaardsen zijn echt continu op, rond en bij de aarde, maar ik twijfel een beetje over de echtheid.

  0 likes
 • GenMcFlurry schreef:

  ik Woon op de heuvels in Ronse en heb die nacht die lichten ook gezien! Voor mij was het zonder twijfels een grote kraan.Want de plaats waar ik het “object” gezien heb staat het huis van mijn schoonzus, daar warren ze net aan haar dak te werken! Dus maak ik snel de link!!! Ook is er rechtover het station werkzaamheden in het gebouw van Willy Naessens ( ex-italiaanse restaurant).
  Dus een UFO, Ben 200% zeker dat het niet is

  0 likes
 • Red Skywalker schreef:

  Al die onzin over vliegende schotels, buitenaardsen en lichtbollen. Wij zijn toch moederziel alleen in een gigantisch en uiterst vijandig heelal. Alleen wij op Aarde zijn levend, de rest bestaat uit smerige dode materie en levensgevaarlijke straling. Alleen wij zijn de uitverkorenen en het centrum van leven. Heel misschien zouden er nog wat virusachtige ‘levensvormen’ per ongeluk buiten de Aarde bestaan, maar dat is nog niet eens bewezen. … Is dit wat ons onderwezen wordt? Moeten we dit als feit blijven aannemen en al het onverklaarbare acuut ontkennen en proberen krampachtig met onze zeer beperkte kennis van het Universum te verklaren? Succes met het ‘economisch’ herstel, blijf in wapens investeren, elkaar om niks afmaken en de Aarde (met als enige, Het Leven) te barsten maken. En die mensheid maar dromen van ruimtereizen. In geen eeuwen zullen ze er met deze denkwijzen aan toe komen. Blijf knikken en buigen voor je (R)Overheden en God, whatever comes first, en leef je korte, simpele leventjes zonder enige evolutionaire vooruitgang.

  Het spijt de rest van al het leven in het Heelal vast dat het nu zo moet lopen met de Aarde. Het was eens een mooie planeet.

  0 likes
 • Freethinker schreef:

  [quote name=”Vonzie”]Grote kranen. Hadden wij een poos geleden ook hier toen er hoge flats werden gebouwd. Verzin er een leuk verhaal bij hoe het de volgende dag “verdwenen” was en voila..een UFO verhaal is geboren.[/quote]
  Zou kunnen, echter vraag ik me af waarom zouden ze ‘s nachts werkzaamheden uitvoeren? Werden er uberhaupt werkzaamheden uitgevoerd in dat gebied?? Hebben de ooggetuigen niks gehoord? Machines, mensen etc. Ook de positie van de schijnwerpers bij een hijskraan, is anders dan hier. Vragen vragen…

  0 likes
 • malach schreef:

  Gewoon een bouwkraan die in de buurt gestationeerd stond. Kijk maar naar de commentaren van mensen die daar in de buurt wonen.
  Gedoe om niks.

  0 likes
 • henk schreef:

  [quote name=”Red Skywalker”]Al die onzin over vliegende schotels, buitenaardsen en lichtbollen. Wij zijn toch moederziel alleen in een gigantisch en uiterst vijandig heelal. Alleen wij op Aarde zijn levend, de rest bestaat uit smerige dode materie en levensgevaarlijke straling. Alleen wij zijn de uitverkorenen en het centrum van leven. Heel misschien zouden er nog wat virusachtige ‘levensvormen’ per ongeluk buiten de Aarde bestaan, maar dat is nog niet eens bewezen. … Is dit wat ons onderwezen wordt? Moeten we dit als feit blijven aannemen en al het onverklaarbare acuut ontkennen en proberen krampachtig met onze zeer beperkte kennis van het Universum te verklaren? Succes met het ‘economisch’ herstel, blijf in wapens investeren, elkaar om niks afmaken en de Aarde (met als enige, Het Leven) te barsten maken. En die mensheid maar dromen van ruimtereizen. In geen eeuwen zullen ze er met deze denkwijzen aan toe komen. Blijf knikken en buigen voor je (R)Overheden en God, whatever comes first, en leef je korte, simpele leventjes zonder enige evolutionaire vooruitgang.

  Het spijt de rest van al het leven in het Heelal vast dat het nu zo moet lopen met de Aarde. Het was eens een mooie planeet.[/quote]
  Dat is een middeleeuwse gedachte!jammer en helaas denken veel mensen zoals jij,wacht maar af als de basen van de media vallen komt de waarheid aan het licht,staphorst figuren komen dan ook tenval en verder zoek je het maar uit.

  0 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  In Vlaanderen zijn velen verschoten over dit feit, men kan moeilijk iemand verbieden ruimtetuigen te vervaardigen en door het universum te klieven, maar de mensen uit hun nachtrust schijnen, zijn velen straten te ver, tast de gezondheid aan, wat in termijnvisie ziekten veroorzaken…

  Momenteel spitst men medisch de aandacht toe op stemmen horen in het hoofd en de juiste herkomst ervan, ook bekeken en vergeleken afkomstig onder invloed van ufo’s van Aardse met ET makelij of zuiver van Extraterrestrials makelij.Juist op de keper beschouwd technologisch de mensen stemmen laten horen in het hoofd, is een rechtstreekse aanslag op de psychisch en fysieke wettelijke vrijheden van de burgers en patienten, wat nodeloze financiële uitgaven van ziekte-kosten veroorzaken voor de patienten als burgers privé en belastingbetalers.

  0 likes
 • Red Skywalker schreef:

  [quote name=”henk”][quote name=”Red Skywalker”]Al die onzin over vliegende schotels, buitenaardsen en lichtbollen. . … Is dit wat ons onderwezen wordt? Moeten we dit als feit blijven aannemen en al het onverklaarbare acuut ontkennen en proberen krampachtig met onze zeer beperkte kennis van het Universum te verklaren? [/quote]
  Dat is een middeleeuwse gedachte!jammer en helaas denken veel mensen zoals jij,wacht maar af als de basen van de media vallen komt de waarheid aan het licht,staphorst figuren komen dan ook tenval en verder zoek je het maar uit.[/quote]

  Je hebt het niet goed begrepen, het was sarcastisch bedoeld, juist richting de lieden die zo denken. Helaas zijn er (te) velen die deze middeleeuwse gedachte nog steeds hebben. En daar heb ik ook moeite mee. Misschien had ik dat duidelijker moeten zeggen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  bill gates

  Bill Gates waarschuwt: Eerste coronavaccin ‘zal niet ideaal zijn’

  We zijn pas beschermd tegen het coronavirus ...

  de jonge

  De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte

  Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren ...

  >