UFO

Belgen wakker gemaakt door mysterieuze lichten

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Diverse inwoners van het Belgische Ronse hebben in de nacht van woensdag op donderdag vijf heldere lichten gezien. De lichten waren zo fel dat sommigen er wakker van werden.

Johny Deconinck moest ’s nachts naar het toilet toen de kamer plotseling werd verlicht. Hij maakte zijn vrouw wakker en samen keken ze naar het verschijnsel.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het stel dacht aan werkzaamheden aan de Belgacommast, maar daar was de hele avond niets te zien. Johny maakte een foto en ging weer naar bed.

Torenkraan

Toen hij wakker werd was op dezelfde plek niets meer te zien. Johny dacht nog aan een torenkraan, maar tussen de lichten is geen vaste structuur te zien. Bovendien zou een torenkraan er de volgende dag nog moeten staan, maar er was helemaal niets.

Johny stuurde de foto’s naar het Belgische meldpunt voor UFO’s. Volgens oprichter van het meldpunt Frederick Delaere is het nog te vroeg om de herkomst van de lichten te kunnen bepalen. Hij zal de foto’s doorsturen naar een fotospecialist.

Bolvormige lichten

Johny was niet de enige die de lichten zag. Jean-Claude Ansselin zag bolvormige lichten boven zijn woning. Hij werd er wakker van en zag ze om 2 uur en om 4 uur ’s nachts. De kamer werd helemaal verlicht. Jean-Claude wil graag weten wat het geweest is.

De Militaire dienst voor Vliegbewegingen liet weten dat er in de nacht van woensdag op donderdag geen vluchten waren boven Ronse. Bij de politie zijn geen meldingen binnengekomen.

Bron: Nieuwsblad.be Foto: Jean-Claude Ansselin

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ss
ss
10 jaren geleden

” is het nog te vroeg om de herkomst van de lichten te kunnen bepalen”

Ha,zij zouden meteen willen zeggen die zijn buitenaardsen of ufo en dan de kwaad machtiste mensen aardbewoners doen hen werk gewoon rustig maar aan .

Armaita
Armaita
10 jaren geleden

‘Johny maakte een foto en ging weer naar bed’

Show me the picture plzzz 😉

Ms.M
Ms.M
10 jaren geleden

Als je op de link Nieuwsblad.be klinkt kun je de foto’s zien…. Snap niet waarom er een overdag foto van een totaal ander gebouw te zien is. ‘Bewijs’ dat er geen kraan o.i.d. staat??

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Grote kranen. Hadden wij een poos geleden ook hier toen er hoge flats werden gebouwd. Verzin er een leuk verhaal bij hoe het de volgende dag “verdwenen” was en voila..een UFO verhaal is geboren.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x