Homepagina » UFO » Belgen wakker gemaakt door mysterieuze lichten
Belgen wakker gemaakt door mysterieuze lichten

Belgen wakker gemaakt door mysterieuze lichten

Diverse inwoners van het Belgische Ronse hebben in de nacht van woensdag op donderdag vijf heldere lichten gezien. De lichten waren zo fel dat sommigen er wakker van werden.

Johny Deconinck moest ’s nachts naar het toilet toen de kamer plotseling werd verlicht. Hij maakte zijn vrouw wakker en samen keken ze naar het verschijnsel.

Het stel dacht aan werkzaamheden aan de Belgacommast, maar daar was de hele avond niets te zien. Johny maakte een foto en ging weer naar bed.

Torenkraan

Toen hij wakker werd was op dezelfde plek niets meer te zien. Johny dacht nog aan een torenkraan, maar tussen de lichten is geen vaste structuur te zien. Bovendien zou een torenkraan er de volgende dag nog moeten staan, maar er was helemaal niets.

Johny stuurde de foto’s naar het Belgische meldpunt voor UFO’s. Volgens oprichter van het meldpunt Frederick Delaere is het nog te vroeg om de herkomst van de lichten te kunnen bepalen. Hij zal de foto’s doorsturen naar een fotospecialist.

Bolvormige lichten

Johny was niet de enige die de lichten zag. Jean-Claude Ansselin zag bolvormige lichten boven zijn woning. Hij werd er wakker van en zag ze om 2 uur en om 4 uur ’s nachts. De kamer werd helemaal verlicht. Jean-Claude wil graag weten wat het geweest is.

De Militaire dienst voor Vliegbewegingen liet weten dat er in de nacht van woensdag op donderdag geen vluchten waren boven Ronse. Bij de politie zijn geen meldingen binnengekomen.

Bron: Nieuwsblad.be Foto: Jean-Claude Ansselin

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ss
ss
8 jaren geleden

” is het nog te vroeg om de herkomst van de lichten te kunnen bepalen”

Ha,zij zouden meteen willen zeggen die zijn buitenaardsen of ufo en dan de kwaad machtiste mensen aardbewoners doen hen werk gewoon rustig maar aan .

Armaita
Armaita
8 jaren geleden

‘Johny maakte een foto en ging weer naar bed’

Show me the picture plzzz 😉

Ms.M
Ms.M
8 jaren geleden

Als je op de link Nieuwsblad.be klinkt kun je de foto’s zien…. Snap niet waarom er een overdag foto van een totaal ander gebouw te zien is. ‘Bewijs’ dat er geen kraan o.i.d. staat??

Vonzie
Vonzie
8 jaren geleden

Grote kranen. Hadden wij een poos geleden ook hier toen er hoge flats werden gebouwd. Verzin er een leuk verhaal bij hoe het de volgende dag “verdwenen” was en voila..een UFO verhaal is geboren.

x

Check Also

arts

Arts trekt aan de bel: aantal doodgeboortes explodeert in Canada

Het aantal doodgeboortes bij volledig gevaccineerde vrouwen ...

limburg

Limburg: ergste corona-uitbraken in meest gevaccineerde gebieden

Het aantal besmettingen in de Belgische provincie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x