Great ResetBuitenland

Kijk: Duits parlementslid houdt tirade tegen Klaus Schwab en doelen Great Reset

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Exploderende energieprijzen, stroomuitval, torenhoge inflatie, ingeperkte vrijheid van meningsuiting, vernietiging van de middenklasse, stijgende armoede. Steeds meer mensen vragen zich af wat er achter al deze ontwikkelingen schuilt, zei parlementslid Robert Farle, die tot voor kort in de AfD-fractie zat, donderdag in de Bondsdag tijdens een debat over de Duitse duurzaamheidsstrategie.

Deze ‘duurzaamheidsstrategie’ kennen we in Nederland als de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, oftewel de doelen van de Great Reset.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens Farle wordt wereldwijd een agenda uitgerold onder het mom van ‘klimaatbescherming’. Achter de linksgroene agenda van minister van Economie en Klimaat Robert Habeck zitten grote corporaties die in steeds meer landen het beleid bepalen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verboden in plaats van vrijheid

Tijdens de coronacrisis is bijvoorbeeld heel duidelijk geworden hoeveel invloed Bill Gates uitoefent op de WHO, zei Farle, terwijl uit de Bondsdag hoongelach opsteeg.

De grote corporaties dringen door tot in de haarvaten van onze samenleving. Ze willen dat we insecten eten in plaats van vlees, fietsen in plaats van autorijden, wassen in plaats van douchen.

“Dan weet toch iedere Duitser wat ze werkelijk willen?” vroeg het parlementslid. Andermaal viel hoongelach hem ten deel. “Verboden in plaats van vrijheid.”

Dat willen wij niet

Precies volgens het motto van Klaus Schwab: ‘Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn’, aldus Farle. “Dat willen wij niet en dat wil ik ook persoonlijk niet.”

Hij zei verder dat we alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat het Oekraïne-conflict verder escaleert. We moeten vrede sluiten met Rusland, zei het parlementslid.

4.9 205 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
silence
silence
1 jaar geleden

deze man is ook wakker geworden dus………..

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Exploderende Energieprijzen, stroomuitval, pijpleidingen die opgeblazen worden, torenhoge inflatie, Holodomors, ingeperkte vrijheid van meningsuiting, QR-Codes, vernietiging van de middenklasse, stijgende armoede…Steeds meer Hersendode volgzame Schapen vragen zich eindelijk af wat er nou precies achter al deze ontwikkelingen schuilt….Dat hebben we al jarenlang proberen uit te leggen aan die Kudde Hersendode slaafse Collaborateurs…maar ze wilden NOOIT luisteren….op het Offeraltaar met hun hoofd al op het hakblok komen ze daar nu eindelijk op Keiharde wijze achter….gedane zaken nemen geen keer….

Ron
Ron
1 jaar geleden

Natuurlijk lachen ze deze man uit. Iedereen die daar zit heeft alle belang dat het doorzet onder de belofte van een vet betaald bestuurlijk jobke. Alleen in de profetieën staat dat ze clowns nodig hebben om het uit te voeren om ze daarna als een baksteen te laten vallen. Het gedrag van de politici in de Eu en zijn landen spreken voor zich.Onder het mom van meer en meer denken deze zelfs niet verkozen idioten het grote lot te hebben gewonnen. Een groot voorbeeld is Nordstream 1&2 Amerika uw vriend vergeet het.Kijk eens naar BALTOPS 22 waar en wanneer? EEN PERFECTE GELEGENHEID VOOR ONDERZOEK EN HET TESTEN VAN NIEUWE TECHNOLOGIE.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Eindelijk worden volgzame duitsers wakker!

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x