Homepagina » Gezondheid » Bezorgde ouders bij Pauw: “Het is krankzinnig dat vaccineren de norm is in Nederland”
Bezorgde ouders bij Pauw: "Het is krankzinnig dat vaccineren de norm is in Nederland"

Bezorgde ouders bij Pauw: “Het is krankzinnig dat vaccineren de norm is in Nederland”

Donderdag was er in het programma Pauw aandacht voor de zorgen rond vaccineren. Het RIVM merkt dat ouders steeds meer vragen stellen over het vaccinatieprogramma van de overheid.

Het aantal gevaccineerde kinderen is het afgelopen jaar gedaald en daarom heeft het instituut twee miljoen euro uitgetrokken voor bijscholing van jeugdartsen.

In de uitzending kwamen de bezorgde ouders Joris Baas, Flory Gout en Door Frankema aan het woord, die tegen het vaccineren van kinderen zijn.

Complotdenkers en anti-vaxxers

Kort na de uitzending werden deze bezorgde ouders door de gevestigde media gelijk weggezet als ‘complotdenkers’ en ‘anti-vaxxers’.

Vrij Nederland sleepte de Bilderberggroep er zelfs met de haren bij. De gevestigde media dragen geen tegenargumenten aan, maar fakkelen de ouders tot op de grond toe af.

Volgens het NRC ‘piesen de ouders de geneeskunde in het gezicht’. Waarom spreken we eigenlijk van geneeskunde als er twee miljoen reumapatiënten zijn in Nederland? En 1,2 miljoen diabetespatiënten? En ga zo maar door.

Volgens hetzelfde RIVM telt Nederland in 2030 zeven miljoen (!) chronisch zieken. Als de geneeskunde echt zo geweldig is, waarom is dan binnenkort bijna de helft van de Nederlanders chronisch ziek?

Eenzijdige berichtgeving

Vanwaar deze eenzijdige berichtgeving? Ik leg het altijd uit aan de hand van een simpel voorbeeldje.

De grote vaccinmaker GlaxoSmithKline werd jarenlang geleid door onder meer James Murdoch, de zoon van mediamagnaat Rupert Murdoch, de grote baas bij het door schandalen geteisterde News Corp.

Tot het telefoonhackingschandaal in Groot-Brittannië was James ook bestuursvoorzitter van de krantendivisie van News Corp, één van de zes grote mediabedrijven in de VS.

De farmaceutische industrie en de mediawereld zijn dusdanig met elkaar verweven dat je vrijwel nooit een kritisch krantenartikel over vaccinaties zult lezen.

Nauwelijks aandacht

Wel worden sterfgevallen als gevolg van een alternatieve therapie ontzettend uitvergroot, terwijl er nauwelijks aandacht is voor de vele duizenden sterfgevallen elk jaar door verkeerde medicijnen.

Als je een kritische film over vaccinaties wilt tonen op een groot filmfestival, zal de industrie je hoogstwaarschijnlijk onder druk zetten.

En als je een kritische studie publiceert over vaccinaties in een gerenommeerd medisch tijdschrift, loop je kans dat je dokterslicentie wordt ingetrokken.

Kanttekeningen

Als vaccins zo veilig zijn, waarom zijn er op de Deense en de Nieuw-Zeelandse tv dan uitzendingen geweest over de gevaren van het vaccin tegen baarmoederhalskanker?

Zijn alle journalisten en slachtoffers in de documentaires plots ook allemaal complotdenkers en anti-vaxxers?

Als vaccins zo veilig zijn, waarom slepen tientallen Japanse vrouwen de overheid en vaccinmakers dan voor de rechter?

Zijn deze vrouwen plots ook allemaal complotdenkers en anti-vaxxers?

Krankzinnig

Mensen zullen hun toevlucht moeten nemen tot de alternatieve media om zich te laten informeren over de mogelijke risico’s van vaccineren.

Bezorgdheid over vaccineren groeit in Nederland en daarmee het aantal ouders dat hun kinderen niet laat vaccineren.

De bezorgde ouders zeiden in Pauw dat ze het krankzinnig vinden dat vaccineren de norm is in Nederland. Artsen zouden ook niet weten wat er in die vaccins zit.

Absurd

“Wat we doen is eigenlijk absurd,” zeiden de ouders. “In een laboratorium worden ziektes gekweekt, in een spuit gestopt en dan worden ze ingespoten in een generatie van gezonde kinderen. Dan ga je toch die ziekte voortzetten? Waarom doe je dat?”

Die kinderziektes zijn ‘heus niet zo erg’ en stammen nog uit de tijd dat niemand z’n handen waste, aldus de ouders.

Pauw greep in en zei dat ‘feitenvrij gepraat’ niet wordt getolereerd aan tafel. Hij maakte na afloop zelfs excuses voor de uitzending.

Bekijk het fragment hieronder terug:

[VARA]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan jansen
Jan jansen
4 jaren geleden

Ik ben vrijwel niet gevacineerd en als 60 plusser vrijwel nooit ziek en 1keer in leven na burnout griep gehad. Mijn docht heeft haar zoon pas na 1-2 jaar gevaccineerd lmdat daarvoir de huishouding eyc wordt gevormd. In vele landen mag het pas na 2jaar omdat de hormoon huishouding on gevaar komt en grotere kans op autisme. Veel kinderen weten steeds vaker niet of ze een meisje of jongen zijn. Tesamen met het geknooi in ons voedsel verbaas ik me dat het lichaam het nog aankan.

Rose
Rose
Reactie op  Jan jansen
4 jaren geleden

Helemaal correct, mijn 2 kinderen zijn ook nooit gevaccineerd, zijn nu in de 30 en zijn nooit ziek.

De elite probeert de macht te krijgen over : voedsel , energie, drinkwater, en geneeskunde. Als je dit bezit kun je mensen afhankelijk maken en financieel uitkleden …. de overheid helpt daar graag bij door deze bedrijven te privatiseren .

Via omgekochte wetenschappers worden medische onderzoeken vervalst.

De afgelopen 3 jaar stierven 1200 mensen door medische missers.
Als er eens in de zoveel jaar 1 persoon sterft aan alternatieve geneeswijze staat heel Nederland op zijn kop !!!

De WHO is daar mede verantwoordelijk voor. Zij die bekend zijn met de Codex alimentarius weten dat Big Pharma daar de baas is.

Big Pharma is er niet om u beter te maken …… Big Pharma maakt u verslaafd aan medicijnen !!!!

Jan jansen
Jan jansen
4 jaren geleden

Sorry voor de tik fouten, heb de leesbril niet bij de hand.

Berry
Berry
4 jaren geleden

Men studeert ook medicijnen. Geen geneeskunde.

ramon
ramon
Reactie op  Berry
4 jaren geleden

dat is de spijker op de kop rammen!!!

Franss
Franss
Reactie op  Berry
4 jaren geleden

In naam kun je in ieder geval al lang geen medicijnen studeren, alleen nog maar geneeskunde studeren.

kees
kees
Reactie op  Berry
4 jaren geleden
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Er zijn meer krankzinnigheden Ïn Nederland.

Anton50
Anton50
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

Het stikt ervan, ja

Rose
Rose
Reactie op  Anton50
4 jaren geleden

Ja , vooral bij de overheid !

piet
piet
4 jaren geleden

Ik ben 64 en ben nooit ziek geweest.

Jaya4
Jaya4
Reactie op  piet
4 jaren geleden

Mediteer jij?

Anton50
Anton50
Reactie op  Jaya4
4 jaren geleden

Dat scheelt wel een boel. Je immuunsysteem krijgt telkens weer een boost wanneer je mediteert. Ik mediteer dagelijks..
Helaas wel alweer 2 maal stevig verkouden geweest..
Daar helpt het dan weer niet tegen…

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Hier hebben we de DES moeders.(eind jaren 60/begin 70) Hun dochters kunnen geen kinderen krijgen. Hier laten we zwangeren zo lang lopen, dat de kans dat het mis gaat heel groot is. Onze baby’s zijn vaak te groot voor de uitgang/draaiing. Stress(teveel) bij geboorte is slecht voor het kind en moeder.(beetje hetzelfde principe, als je een dier slacht(angsthormonen beïnvloeden kwaliteit van het vlees) Niet degenererend bedoeld. Depopulatie is al veel langer aan de gang. De wijk moet je ook niet vertrouwen, die maken veel fouten en doen dingen vanuit adviesorgaan. Zo was er een hype, dat je kind mogelijk een scheve heup zou hebben. Allemaal onder het röntgen apparaat. Dus ook als er niks aan de hand is. Wat dus weer slecht is voor de geslacht organen. Kan hier veel verhalen vertellen over miskleunen.
Tip: leer luisteren naar je eigen intuïtie. Ga naar de huisarts, als je iets echt niet vertrouwd(oudere mensen weten vaak meer, dan jij zelf, vraag die eerst om raad) In feite heb je de wijk helemaal niet nodig.

Franco55
Franco55
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

“Depopulatie is al veel langer aan de gang.”

Wel eens gekeken naar de populatie cijfers?
nr 8 miljard is hard onderweg.
Ik heb nog geleerd dat we met 5,5 miljard op de aarde rondliepen.
Sodemieter eens op me die flauwekul!

Rose
Rose
Reactie op  Franco55
4 jaren geleden

Een van de grootste veroorzakers van ziektes en het onvruchtbaar worden zit hem in het feit dat bijna al onze levensmiddelen zijn verpakt in plastic.

Voedsel wordt bewust verarmt zodat mensen zwakker worden en daardoor meer afhankelijk worden van vitamine ( meeste opgekocht door Big Pharma) en medicijnen.

Levyra
Levyra
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Beste Elise,

De geboortezorg is veiliger dan ooit en Nederlandse vrouwen baren prima. De baby’s zijn slechts zéér, zéér zelden te groot en een beetje stress ben je nodig tijdens het bevallen. Téveel niet. Blijf daarom lekker thuis, ver weg van het ziekenhuis met de ruggenprik die alle hormonale wegen platspuit waardoor er synthetisch hormoon aan te pas moet komen om te bevallen. En wat dát synthetisch hormoon, naast je weeën opwekken doet voor je kind, voor jezelf, in de toekomst? Geen idee. Het is niet alleen het vaccin. Het is niet a+a=b. En dat maakt onderzoeken en écht de waarheid achterhalen lastig.

Het röntgenapparaat is niet nodig voor de heupafwijkingen: dat doen ze met onschadelijke echo’s en deze vorm van preventie voorkomt zeer veel leed op latere leeftijd. Niet alles is miskleunen!

Dus: wijs niet de gehele geneeskunst af. Er wordt dagelijks veel goeds gedaan in de geneeskunst. Wees kritisch en vertrouw op jezelf en bedenk dat a+a geen b is. Er is zoveel méér.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Het is een gemanipuleerde NORM nu moet je gaan zien of het ook jou norm word.

Zo moeilijk is het echt niet!!

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Vond het jammer dat de “anti” vrouwen hun verhaal niet konden uitbouwen terwijl de CB-arts dat wel kon- ze praatte wel heel erg langzaam en haperend. En had dus veel tijd nodig.
Ik heb mijn kids helaas wel laten enten. Nu heel erg spijt van. Als ik het over kon doen… Zodra ik het wist heb ik ze laten ontstoren door biophotonen therapeut. Helaas hebben 2 van mijn kids ook autistische neiginkjes.. Waren erg licht (te vroeg) bij geboorte. Oudste is goed; was bijna 8 pond bij geboorte én 2 week overtijd. Denk dat dat wel heeft uitgemaakt. Denk ook dat dat elke ge-ente generatie zieker wordt; je neemt de giftige stoffen van je ouders ook al mee plus je eigen gif(ent)lading met kwik en aluminium.
Heb zelfs onze dierenarts moeten wijzen op het kwik dat in de enting zat. Wist ze helemaal niet!!!! Ze wilde de hond enten en was verbaasd dat ik dat niet wilde……………

exegese
exegese
4 jaren geleden

Heb de uitzending gezien. Ik verbaasde me dat de waarheid zo waar een podium mocht hebben en de tegen(non)argumenten sterk ondervertegenwoordigd waren. De volgende dag duikt men er uiteraard als een bok op een haverkist op om alles snel weer zo goed mogelijk te ontkrachten. Ik ben benieuwd of die 2 miljoen €uro die hen ter beschikking zijn gesteld genoeg zullen blijken om de waarheid onder te sneeuwen. Jeroen Pauw heeft al nederig zijn excuses moeten maken voor zijn domme fout om de waarheid door te laten schemeren.
Al is de leugen nog zo snel…………………………

Cleopatra
Cleopatra
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Sterke opmerkingen.. zou goede zet zijn als U deze zelfde reactie zou plaatsen op het artikel bij GeenStijl n.a.v. die uitzendiing.

exegese
exegese
Reactie op  Cleopatra
4 jaren geleden

@Cleopatra, GeenStijl zit overduidelijk vuistdiep in de NPO- maffia, het feit dat ik aldaar mijn gegevens prijs moet geven bij het inloggen wat men vereist om te reageren weerhoudt mij daarvan. Bovendien zijn de meeste reacties daar meer humoristisch van aard en meer bedoeld om de boel op stang te jagen. Dat is niet zo mijn ding.

Faith
Faith
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Geenstijl is Telegraaf, net zoals Powned en WNL.
”Geenstijl,’ongefundeerd en nodeloos kwetsend.” Geestig toch?
Zo’n slogan?
Als je daar hoge ogen mee gooit dan weet je wel wie daar gezellig humoristisch zitten te doen. Lijkt me meer Telegraaf en aanverwanten.
Mij lijkt het meer een hangplek voor hooligans.
Powned heeft Llink, een omroep voor een betere wereld, weggeduwd want zij moesten daar staan. Drukken zich overal brutaal naar binnen, hebben nooit echt iets te melden, maar rellen en met name uitdagen, zijn ze niet vies van. Als je ze op WNL hoort praten lijkt het of ze van een andere planeet komen zo achterlijk en wat niets met de realiteit te maken heeft. Waar kennen we die mentaliteit van. RTL en SBS.
De op Amerikaanse leest geschoeide televisie. Een pot nat is het.
Maar ik snap wel dat ze hun tentakels in de publieken hebben gezet, want daar worden ze serieus genomen, hoopten ze, en zo wat makkelijker hun kortzichtige mening de publieke mening maken/de boel naar hun hand zetten.
Dachten ze. Het blijven commercieele jongens met de daarbij behorende
oogkleppen.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

RTL is Bertelsmann group, ga maar eens vissen wat deze voormalige nazi club precies wil en ook hoe ze denkt over de toestroom van illigalen naar de EU en hoe vuistdiep deze club in van alles en nog wat zit. Eenmaal een nazi altijd een nazi?. Off topic,, maar heb nu ook begrepen welke banden men heeft met Marokko waar dus een ‘joodse’ adviseur de koning stuurt, maar ook dat de zogenaamde joden feitelijk een vermengd ras is met MO arabieren en Oostblok gangsters. Bertelsmann en ook hier in Nederland zijn sterk verweven met de gedachte dat ze joden zijn en de wereld hebben te dicteren en te regeren…of plat te bombarderen of plat te spuiten, want business is business, niet waar??. De zogenaamde joden in de huidige vorm zitten in alles wat handelt en wandelt en willen de wereld naar hun sektarische hand zetten, want een sekte is het niet een ras of religie. De sekte van geld en moord.

Faith
Faith
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

De wereld willen regeren en dicteren is het is het programma waar ze mensen in willen houden.
Maar dan moet je wel aan hun lippen hangen, als je ze niet gelooft werkt het niet.
Het is een gekkenhuis, maar zij zien normale mensen als gek.
En alles wat gek is vinden zij normaal.
Als ze jou voor gek verklaren weet je dat je goed zit.

https://www.youtube.com/watch?v=BdcEyuqcrVI

an argie
an argie
4 jaren geleden

Als wij zo’n goede gezondheidszorg zouden hebben:

– WAAROM krijgen dan steeds meer kinderen op steeds jongere leeftijd ouderdom gerelateerde aandoeningen? (Er zijn tegenwoordig kinderen van 12 jaar oud met diabetes II!)
– WAAROM wordt er alleen maar aan SYMPTOOMbestrijding gedaan en niet aan OORZAAKbestrijding?
– WAAROM weet een arts NIETS van voeding, voedingsstoffen, vitaminen en mineralen af?
– WAAROM is de ADH (Algemeen Dagelijkse Hoeveelheid) van dit soort stoffen gesteld op MILLIGRAMMEN, terwijl er GRAMMEN van diezelfde stoffen door de natuur zelf worden aangemaakt bij organismen anders dan de mens? (Omgerekend naar het menselijk gewicht maken honden en katten dagelijks 10 GRAM vitamine C aan)
– WAAROM worden nieuwe “medicijnen” gehonoreerd wanneer er uit TWEE onderzoeken blijkt dat deze beter werken dan een placebo, ONGEACHT de hoeveelheid onderzoeken, ongeacht of ze een genezende werking hebben en ongeacht de bijwerkingen?
– WAAROM zijn de (hoeveelheid) bijwerkingen vaak erger dan de kwaal zélf?
– WAAROM zijn “geneesmiddelen” TOXISCH? (Kijk eens naar het teken van een arts en een apotheek)
– WAAROM worden klokkenluiders keihard aangepakt.
– WAAROM hebben “behandelingen” WETGEVING nodig? (Zoek maar eens op de cancer act uit 1939 of de codex alimentarius)
– WAAROM worden diagnoses veranderd? (Polio uitgebannen? Ja, want het heet tegenwoordig meningitis)
– WAAROM krijgt natuurgeneeskunde geen prominentere plaats in de gezondheidszorg?

Omdat er op de NATUURLIJKE middelen geen patent zit!
De farmacie kijkt ENKEL EN ALLEEN naar winst, ongeacht de consequenties, ongeacht of het nu wel of niet geneest en ongeacht of er nu wel of geen doden vallen.
Ze worden daarbij geholpen door wetgeving, politici en een ONGELOFELIJKE marketing die allerlei mythen in stand moet houden, of de wereld in moet helpen in de vorm van paniekzaaierij, om te voorkomen dat wij met zijn allen anders zouden gaan denken.

De fout ligt ook bij onszelf. Wanneer wij iets mankeren gaan wij naar een arts en VERWACHTEN dat die ons stante pede geneest. (DIT KAN NIET. ER BESTAAT GEEN MAGISCHE PIL)
Iets wat jaren is verwaarloost kan onmogelijk in een tel worden opgelost.

Ga zelf op onderzoek uit en laat je geen zand in de ogen strooien.
Kijk eens op http://www.vaccinvrij.nl en er gaat een wereld voor je open.

Rose
Rose
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Klopt.
Ziekte is een onbalans in het lichaam. Als je goed naar je lichaam luistert dan kun je er zelf al veel aan doen.
Als je namelijk ziek wordt en je luistert goed naar je lichaam dan geeft je lichaam aan welke voedingsstoffen goed of slecht zijn om deze onbalans op te heffen.

Eet weinig vlees . Eet vis, veel groenten en wat fruit ( ook niet overdrijven met fruit ) . Beweeg voldoende en als je dan eens ziek wordt een dan niet gelijk naar een dokter…. laat je lichaam zelf vechten … je lichaam gaat daardoor sterker worden.

Ik ben 62 en ben nooit ziek.
Mijn goede cholesterol ( HDL ) is veel te laag 2, 65 en mijn slechte cholesterol ( LDL ) is veel te hoog 7,8 en dat al ruim 15 jaar. Ik weiger medicijnen te nemen en voel me kiplekker.

Gompie
Gompie
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Beste An argie

Allereerst mooi geschreven, echter heb ik twee puntjes van kritiek.
Allereerst klopt volgens mij deze zin niet,
– WAAROM worden nieuwe “medicijnen” gehonoreerd wanneer er uit TWEE onderzoeken blijkt dat deze beter werken dan een placebo, ONGEACHT de hoeveelheid onderzoeken, ongeacht of ze een genezende werking hebben en ongeacht de bijwerkingen?
En als tweede, vraag ik mij af op polio en meningitis het zelfde is.
– WAAROM worden diagnoses veranderd? (Polio uitgebannen? Ja, want het heet tegenwoordig meningitis)

Heb ik het verkeerd dan mijn excuses en zie dit als niet geplaatst, maar volgens mij klopt het niet
Verder ga zo door 🙂

MvG, Paul

an argie
an argie
Reactie op  Gompie
4 jaren geleden

@Gompie:

http://www.vaccinationcouncil.org/2011/11/17/smoke-mirrors-and-the-disappearance-of-polio/
http://www.whale.to/vaccine/polio1.html
http://jeffreydachmd.com/wp-content/uploads/2014/12/Suzanne_humphries_dissolving_illusions_disappearance_polio.pdf

In fact, to win FDA approval a new drug must beat a placebo in at least two trials.
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/11/20/basis-of-many-medical-studies-found-to-be-proved-fatally-flawed.aspx
http://www.naturalnews.com/054271_clinical_trials_placebo_effect_double-blind_studies.html

en van de FDA site:

FDA Approval: The FDA’s decision whether to approve a new drug for marketing comes down to answering two questions:

1.) Do the results of blinded, placebo-controlled studies provide substantial evidence of its effectiveness?
2.) Do the results show that the product is safe under the explicit conditions of use in the proposed labeling? Here “safe” is a relative term; it means that the benefits of the drug appear to outweigh its risks.

http://www.ocbrain.org/article/fdaprocess.seam;jsessionid=EED56A413D3582120323F031616EF3AC

trackback
Bezorgde ouders bij Pauw: “Het is krankzinnig dat vaccineren de norm is in Nederland” | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden

[…] Op: https://www.ninefornews.nl/krankzinnig-vaccineren-norm-nederland/ […]

x

Check Also

heerenveen

Man uit Heerenveen sterft vlak na coronavaccinatie

Al maandenlang worden we dagelijks gebombardeerd met ...

ondernemer

Vlammend betoog noodlijdende ondernemer: ‘Er moet echt iets gaan gebeuren’

Ondernemer Tommy Dieckmann is hard getroffen door ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

69
0
We lezen graag je reactie!x