Gezondheid

Bezorgde ouders bij Pauw: “Het is krankzinnig dat vaccineren de norm is in Nederland”

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donderdag was er in het programma Pauw aandacht voor de zorgen rond vaccineren. Het RIVM merkt dat ouders steeds meer vragen stellen over het vaccinatieprogramma van de overheid.

Het aantal gevaccineerde kinderen is het afgelopen jaar gedaald en daarom heeft het instituut twee miljoen euro uitgetrokken voor bijscholing van jeugdartsen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de uitzending kwamen de bezorgde ouders Joris Baas, Flory Gout en Door Frankema aan het woord, die tegen het vaccineren van kinderen zijn.

Complotdenkers en anti-vaxxers

Kort na de uitzending werden deze bezorgde ouders door de gevestigde media gelijk weggezet als ‘complotdenkers’ en ‘anti-vaxxers’.

Vrij Nederland sleepte de Bilderberggroep er zelfs met de haren bij. De gevestigde media dragen geen tegenargumenten aan, maar fakkelen de ouders tot op de grond toe af.

Volgens het NRC ‘piesen de ouders de geneeskunde in het gezicht’. Waarom spreken we eigenlijk van geneeskunde als er twee miljoen reumapatiënten zijn in Nederland? En 1,2 miljoen diabetespatiënten? En ga zo maar door.

Volgens hetzelfde RIVM telt Nederland in 2030 zeven miljoen (!) chronisch zieken. Als de geneeskunde echt zo geweldig is, waarom is dan binnenkort bijna de helft van de Nederlanders chronisch ziek?

Eenzijdige berichtgeving

Vanwaar deze eenzijdige berichtgeving? Ik leg het altijd uit aan de hand van een simpel voorbeeldje.

De grote vaccinmaker GlaxoSmithKline werd jarenlang geleid door onder meer James Murdoch, de zoon van mediamagnaat Rupert Murdoch, de grote baas bij het door schandalen geteisterde News Corp.

Tot het telefoonhackingschandaal in Groot-Brittannië was James ook bestuursvoorzitter van de krantendivisie van News Corp, één van de zes grote mediabedrijven in de VS.

De farmaceutische industrie en de mediawereld zijn dusdanig met elkaar verweven dat je vrijwel nooit een kritisch krantenartikel over vaccinaties zult lezen.

Nauwelijks aandacht

Wel worden sterfgevallen als gevolg van een alternatieve therapie ontzettend uitvergroot, terwijl er nauwelijks aandacht is voor de vele duizenden sterfgevallen elk jaar door verkeerde medicijnen.

Als je een kritische film over vaccinaties wilt tonen op een groot filmfestival, zal de industrie je hoogstwaarschijnlijk onder druk zetten.

En als je een kritische studie publiceert over vaccinaties in een gerenommeerd medisch tijdschrift, loop je kans dat je dokterslicentie wordt ingetrokken.

Kanttekeningen

Als vaccins zo veilig zijn, waarom zijn er op de Deense en de Nieuw-Zeelandse tv dan uitzendingen geweest over de gevaren van het vaccin tegen baarmoederhalskanker?

Zijn alle journalisten en slachtoffers in de documentaires plots ook allemaal complotdenkers en anti-vaxxers?

Als vaccins zo veilig zijn, waarom slepen tientallen Japanse vrouwen de overheid en vaccinmakers dan voor de rechter?

Zijn deze vrouwen plots ook allemaal complotdenkers en anti-vaxxers?

Krankzinnig

Mensen zullen hun toevlucht moeten nemen tot de alternatieve media om zich te laten informeren over de mogelijke risico’s van vaccineren.

Bezorgdheid over vaccineren groeit in Nederland en daarmee het aantal ouders dat hun kinderen niet laat vaccineren.

De bezorgde ouders zeiden in Pauw dat ze het krankzinnig vinden dat vaccineren de norm is in Nederland. Artsen zouden ook niet weten wat er in die vaccins zit.

Absurd

“Wat we doen is eigenlijk absurd,” zeiden de ouders. “In een laboratorium worden ziektes gekweekt, in een spuit gestopt en dan worden ze ingespoten in een generatie van gezonde kinderen. Dan ga je toch die ziekte voortzetten? Waarom doe je dat?”

Die kinderziektes zijn ‘heus niet zo erg’ en stammen nog uit de tijd dat niemand z’n handen waste, aldus de ouders.

Pauw greep in en zei dat ‘feitenvrij gepraat’ niet wordt getolereerd aan tafel. Hij maakte na afloop zelfs excuses voor de uitzending.

Bekijk het fragment hieronder terug:

[VARA]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan jansen
Jan jansen
7 jaren geleden

Ik ben vrijwel niet gevacineerd en als 60 plusser vrijwel nooit ziek en 1keer in leven na burnout griep gehad. Mijn docht heeft haar zoon pas na 1-2 jaar gevaccineerd lmdat daarvoir de huishouding eyc wordt gevormd. In vele landen mag het pas na 2jaar omdat de hormoon huishouding on gevaar komt en grotere kans op autisme. Veel kinderen weten steeds vaker niet of ze een meisje of jongen zijn. Tesamen met het geknooi in ons voedsel verbaas ik me dat het lichaam het nog aankan.

Jan jansen
Jan jansen
7 jaren geleden

Sorry voor de tik fouten, heb de leesbril niet bij de hand.

Berry
Berry
7 jaren geleden

Men studeert ook medicijnen. Geen geneeskunde.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Er zijn meer krankzinnigheden Ïn Nederland.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x