Homepagina » Gezondheid » Bezorgde ouders bij Pauw: “Het is krankzinnig dat vaccineren de norm is in Nederland”
Bezorgde ouders bij Pauw: "Het is krankzinnig dat vaccineren de norm is in Nederland"

Bezorgde ouders bij Pauw: “Het is krankzinnig dat vaccineren de norm is in Nederland”

Donderdag was er in het programma Pauw aandacht voor de zorgen rond vaccineren. Het RIVM merkt dat ouders steeds meer vragen stellen over het vaccinatieprogramma van de overheid.

Het aantal gevaccineerde kinderen is het afgelopen jaar gedaald en daarom heeft het instituut twee miljoen euro uitgetrokken voor bijscholing van jeugdartsen.

In de uitzending kwamen de bezorgde ouders Joris Baas, Flory Gout en Door Frankema aan het woord, die tegen het vaccineren van kinderen zijn.

Complotdenkers en anti-vaxxers

Kort na de uitzending werden deze bezorgde ouders door de gevestigde media gelijk weggezet als ‘complotdenkers’ en ‘anti-vaxxers’.

Vrij Nederland sleepte de Bilderberggroep er zelfs met de haren bij. De gevestigde media dragen geen tegenargumenten aan, maar fakkelen de ouders tot op de grond toe af.

Volgens het NRC ‘piesen de ouders de geneeskunde in het gezicht’. Waarom spreken we eigenlijk van geneeskunde als er twee miljoen reumapatiënten zijn in Nederland? En 1,2 miljoen diabetespatiënten? En ga zo maar door.

Volgens hetzelfde RIVM telt Nederland in 2030 zeven miljoen (!) chronisch zieken. Als de geneeskunde echt zo geweldig is, waarom is dan binnenkort bijna de helft van de Nederlanders chronisch ziek?

Eenzijdige berichtgeving

Vanwaar deze eenzijdige berichtgeving? Ik leg het altijd uit aan de hand van een simpel voorbeeldje.

De grote vaccinmaker GlaxoSmithKline werd jarenlang geleid door onder meer James Murdoch, de zoon van mediamagnaat Rupert Murdoch, de grote baas bij het door schandalen geteisterde News Corp.

Tot het telefoonhackingschandaal in Groot-Brittannië was James ook bestuursvoorzitter van de krantendivisie van News Corp, één van de zes grote mediabedrijven in de VS.

De farmaceutische industrie en de mediawereld zijn dusdanig met elkaar verweven dat je vrijwel nooit een kritisch krantenartikel over vaccinaties zult lezen.

Nauwelijks aandacht

Wel worden sterfgevallen als gevolg van een alternatieve therapie ontzettend uitvergroot, terwijl er nauwelijks aandacht is voor de vele duizenden sterfgevallen elk jaar door verkeerde medicijnen.

Als je een kritische film over vaccinaties wilt tonen op een groot filmfestival, zal de industrie je hoogstwaarschijnlijk onder druk zetten.

En als je een kritische studie publiceert over vaccinaties in een gerenommeerd medisch tijdschrift, loop je kans dat je dokterslicentie wordt ingetrokken.

Kanttekeningen

Als vaccins zo veilig zijn, waarom zijn er op de Deense en de Nieuw-Zeelandse tv dan uitzendingen geweest over de gevaren van het vaccin tegen baarmoederhalskanker?

Zijn alle journalisten en slachtoffers in de documentaires plots ook allemaal complotdenkers en anti-vaxxers?

Als vaccins zo veilig zijn, waarom slepen tientallen Japanse vrouwen de overheid en vaccinmakers dan voor de rechter?

Zijn deze vrouwen plots ook allemaal complotdenkers en anti-vaxxers?

Krankzinnig

Mensen zullen hun toevlucht moeten nemen tot de alternatieve media om zich te laten informeren over de mogelijke risico’s van vaccineren.

Bezorgdheid over vaccineren groeit in Nederland en daarmee het aantal ouders dat hun kinderen niet laat vaccineren.

De bezorgde ouders zeiden in Pauw dat ze het krankzinnig vinden dat vaccineren de norm is in Nederland. Artsen zouden ook niet weten wat er in die vaccins zit.

Absurd

“Wat we doen is eigenlijk absurd,” zeiden de ouders. “In een laboratorium worden ziektes gekweekt, in een spuit gestopt en dan worden ze ingespoten in een generatie van gezonde kinderen. Dan ga je toch die ziekte voortzetten? Waarom doe je dat?”

Die kinderziektes zijn ‘heus niet zo erg’ en stammen nog uit de tijd dat niemand z’n handen waste, aldus de ouders.

Pauw greep in en zei dat ‘feitenvrij gepraat’ niet wordt getolereerd aan tafel. Hij maakte na afloop zelfs excuses voor de uitzending.

Bekijk het fragment hieronder terug:

[VARA]


Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

69 reacties

 1. Ik ben vrijwel niet gevacineerd en als 60 plusser vrijwel nooit ziek en 1keer in leven na burnout griep gehad. Mijn docht heeft haar zoon pas na 1-2 jaar gevaccineerd lmdat daarvoir de huishouding eyc wordt gevormd. In vele landen mag het pas na 2jaar omdat de hormoon huishouding on gevaar komt en grotere kans op autisme. Veel kinderen weten steeds vaker niet of ze een meisje of jongen zijn. Tesamen met het geknooi in ons voedsel verbaas ik me dat het lichaam het nog aankan.

  46 likes
  • Helemaal correct, mijn 2 kinderen zijn ook nooit gevaccineerd, zijn nu in de 30 en zijn nooit ziek.

   De elite probeert de macht te krijgen over : voedsel , energie, drinkwater, en geneeskunde. Als je dit bezit kun je mensen afhankelijk maken en financieel uitkleden …. de overheid helpt daar graag bij door deze bedrijven te privatiseren .

   Via omgekochte wetenschappers worden medische onderzoeken vervalst.

   De afgelopen 3 jaar stierven 1200 mensen door medische missers.
   Als er eens in de zoveel jaar 1 persoon sterft aan alternatieve geneeswijze staat heel Nederland op zijn kop !!!

   De WHO is daar mede verantwoordelijk voor. Zij die bekend zijn met de Codex alimentarius weten dat Big Pharma daar de baas is.

   Big Pharma is er niet om u beter te maken …… Big Pharma maakt u verslaafd aan medicijnen !!!!

   15 likes
 2. Heb de uitzending gezien. Ik verbaasde me dat de waarheid zo waar een podium mocht hebben en de tegen(non)argumenten sterk ondervertegenwoordigd waren. De volgende dag duikt men er uiteraard als een bok op een haverkist op om alles snel weer zo goed mogelijk te ontkrachten. Ik ben benieuwd of die 2 miljoen €uro die hen ter beschikking zijn gesteld genoeg zullen blijken om de waarheid onder te sneeuwen. Jeroen Pauw heeft al nederig zijn excuses moeten maken voor zijn domme fout om de waarheid door te laten schemeren.
  Al is de leugen nog zo snel…………………………

  29 likes
  • Sterke opmerkingen.. zou goede zet zijn als U deze zelfde reactie zou plaatsen op het artikel bij GeenStijl n.a.v. die uitzendiing.

   5 likes
   • @Cleopatra, GeenStijl zit overduidelijk vuistdiep in de NPO- maffia, het feit dat ik aldaar mijn gegevens prijs moet geven bij het inloggen wat men vereist om te reageren weerhoudt mij daarvan. Bovendien zijn de meeste reacties daar meer humoristisch van aard en meer bedoeld om de boel op stang te jagen. Dat is niet zo mijn ding.

    11 likes
    • Geenstijl is Telegraaf, net zoals Powned en WNL.
     ”Geenstijl,’ongefundeerd en nodeloos kwetsend.” Geestig toch?
     Zo’n slogan?
     Als je daar hoge ogen mee gooit dan weet je wel wie daar gezellig humoristisch zitten te doen. Lijkt me meer Telegraaf en aanverwanten.
     Mij lijkt het meer een hangplek voor hooligans.
     Powned heeft Llink, een omroep voor een betere wereld, weggeduwd want zij moesten daar staan. Drukken zich overal brutaal naar binnen, hebben nooit echt iets te melden, maar rellen en met name uitdagen, zijn ze niet vies van. Als je ze op WNL hoort praten lijkt het of ze van een andere planeet komen zo achterlijk en wat niets met de realiteit te maken heeft. Waar kennen we die mentaliteit van. RTL en SBS.
     De op Amerikaanse leest geschoeide televisie. Een pot nat is het.
     Maar ik snap wel dat ze hun tentakels in de publieken hebben gezet, want daar worden ze serieus genomen, hoopten ze, en zo wat makkelijker hun kortzichtige mening de publieke mening maken/de boel naar hun hand zetten.
     Dachten ze. Het blijven commercieele jongens met de daarbij behorende
     oogkleppen.

     4 likes
     • RTL is Bertelsmann group, ga maar eens vissen wat deze voormalige nazi club precies wil en ook hoe ze denkt over de toestroom van illigalen naar de EU en hoe vuistdiep deze club in van alles en nog wat zit. Eenmaal een nazi altijd een nazi?. Off topic,, maar heb nu ook begrepen welke banden men heeft met Marokko waar dus een ‘joodse’ adviseur de koning stuurt, maar ook dat de zogenaamde joden feitelijk een vermengd ras is met MO arabieren en Oostblok gangsters. Bertelsmann en ook hier in Nederland zijn sterk verweven met de gedachte dat ze joden zijn en de wereld hebben te dicteren en te regeren…of plat te bombarderen of plat te spuiten, want business is business, niet waar??. De zogenaamde joden in de huidige vorm zitten in alles wat handelt en wandelt en willen de wereld naar hun sektarische hand zetten, want een sekte is het niet een ras of religie. De sekte van geld en moord.

      1 likes
     • De wereld willen regeren en dicteren is het is het programma waar ze mensen in willen houden.
      Maar dan moet je wel aan hun lippen hangen, als je ze niet gelooft werkt het niet.
      Het is een gekkenhuis, maar zij zien normale mensen als gek.
      En alles wat gek is vinden zij normaal.
      Als ze jou voor gek verklaren weet je dat je goed zit.

      https://www.youtube.com/watch?v=BdcEyuqcrVI

      0 likes
 3. Men studeert ook medicijnen. Geen geneeskunde.

  34 likes
 4. Als wij zo’n goede gezondheidszorg zouden hebben:

  – WAAROM krijgen dan steeds meer kinderen op steeds jongere leeftijd ouderdom gerelateerde aandoeningen? (Er zijn tegenwoordig kinderen van 12 jaar oud met diabetes II!)
  – WAAROM wordt er alleen maar aan SYMPTOOMbestrijding gedaan en niet aan OORZAAKbestrijding?
  – WAAROM weet een arts NIETS van voeding, voedingsstoffen, vitaminen en mineralen af?
  – WAAROM is de ADH (Algemeen Dagelijkse Hoeveelheid) van dit soort stoffen gesteld op MILLIGRAMMEN, terwijl er GRAMMEN van diezelfde stoffen door de natuur zelf worden aangemaakt bij organismen anders dan de mens? (Omgerekend naar het menselijk gewicht maken honden en katten dagelijks 10 GRAM vitamine C aan)
  – WAAROM worden nieuwe “medicijnen” gehonoreerd wanneer er uit TWEE onderzoeken blijkt dat deze beter werken dan een placebo, ONGEACHT de hoeveelheid onderzoeken, ongeacht of ze een genezende werking hebben en ongeacht de bijwerkingen?
  – WAAROM zijn de (hoeveelheid) bijwerkingen vaak erger dan de kwaal zélf?
  – WAAROM zijn “geneesmiddelen” TOXISCH? (Kijk eens naar het teken van een arts en een apotheek)
  – WAAROM worden klokkenluiders keihard aangepakt.
  – WAAROM hebben “behandelingen” WETGEVING nodig? (Zoek maar eens op de cancer act uit 1939 of de codex alimentarius)
  – WAAROM worden diagnoses veranderd? (Polio uitgebannen? Ja, want het heet tegenwoordig meningitis)
  – WAAROM krijgt natuurgeneeskunde geen prominentere plaats in de gezondheidszorg?

  Omdat er op de NATUURLIJKE middelen geen patent zit!
  De farmacie kijkt ENKEL EN ALLEEN naar winst, ongeacht de consequenties, ongeacht of het nu wel of niet geneest en ongeacht of er nu wel of geen doden vallen.
  Ze worden daarbij geholpen door wetgeving, politici en een ONGELOFELIJKE marketing die allerlei mythen in stand moet houden, of de wereld in moet helpen in de vorm van paniekzaaierij, om te voorkomen dat wij met zijn allen anders zouden gaan denken.

  De fout ligt ook bij onszelf. Wanneer wij iets mankeren gaan wij naar een arts en VERWACHTEN dat die ons stante pede geneest. (DIT KAN NIET. ER BESTAAT GEEN MAGISCHE PIL)
  Iets wat jaren is verwaarloost kan onmogelijk in een tel worden opgelost.

  Ga zelf op onderzoek uit en laat je geen zand in de ogen strooien.
  Kijk eens op http://www.vaccinvrij.nl en er gaat een wereld voor je open.

  33 likes
 5. Ik heb wat rondgekeken op meerdere sites over dit onderwerp, vooral de discussies in de reacties.
  Wat viel het meest op?

  De mensen die tegen/kritisch zijn komen met statistieken, wetenschappelijke publicaties, ervaringen en kritische vragen.
  De mensen die pro-vaccinaties zijn komen met de volgende argumenten; complotdenkers, heksen, aluminium hoedjes, gevaarlijke gekken, munttheemoeders, jeugdzorg moet hun kinderen afnemen en ga maar door.

  Waar de f*ck leven we? Noord-Korea? Tegen argumenten worden gecensureerd, verwijdert en de mensen worden op de meest barbaarse manier persoonlijk aangevallen.
  Natuurlijk hebben vaccins ook goede dingen, maar de pro vaccin kant beperkt zich tot ordinair gescheld en argumentloze persoonlijke aanvallen.

  Tot zo ver zijn de pro vaccin mensen krankzinnige wilde beesten.
  Een volwassen discussie is niet mogelijk en argumenten voor het pro-vaccineren blijven uit?

  Enkel het gedrag van deze pro-vaxers zou een reden moeten zijn om te twijfelen.
  Op sociaal gebied is de mensheid in geen 3000 jaar ook maar een babystapje vooruit gegaan, bah.
  Mensen zijn nog zo beestachtig en volgzaam dat iedere vorm van persoonlijke verantwoordelijkheid word aangevallen door een enorme groep kleingeestige wilde honden met een bankrekening.

  22 likes
  • Klopt helemaal.

   Enkele jaren geleden brak er mazelen uit. In Duitsland werden kinderen die niet gevaccineerd waren tegen mazelen geweerd. Mijn vraag was direct …. waarom ? Of werkt de vaccinatie niet !

   Op www. Wanttoknow.nl wordt er veel aandacht gegeven over wel of niet vaccineren.

   3 likes
   • Even in een notedop: baby’s kunnen tegen bepaalde virusziekten pas na 9 maanden of zo gevaccineerd worden. Tot die tijd zijn ze zeer kwetsbaar voor bv het mazelenvirus. Borstvoeding helpt daar echt geen reet tegen.
    Bij 95% van de gevaccineerden doet het verzwakte of dode virus goed zijn werk en ontstaat immuniteit maar bij slechts 5% dus niet. Zij kunnen dus toch de mazelen krijgen. Als de ‘kudde’ voor 95% gevaccineerd is, is die kans op mazelen zeer gering.
    In 2 minuten: https://youtu.be/qLF4N1xlWRM

    4 likes
  • Leef jij al 3000 jaar ofso dat je dat zo zeker weet zolang bestaan vaccins namelijk volgens mij nog niet.

   0 likes
 6. Hier hebben we de DES moeders.(eind jaren 60/begin 70) Hun dochters kunnen geen kinderen krijgen. Hier laten we zwangeren zo lang lopen, dat de kans dat het mis gaat heel groot is. Onze baby’s zijn vaak te groot voor de uitgang/draaiing. Stress(teveel) bij geboorte is slecht voor het kind en moeder.(beetje hetzelfde principe, als je een dier slacht(angsthormonen beïnvloeden kwaliteit van het vlees) Niet degenererend bedoeld. Depopulatie is al veel langer aan de gang. De wijk moet je ook niet vertrouwen, die maken veel fouten en doen dingen vanuit adviesorgaan. Zo was er een hype, dat je kind mogelijk een scheve heup zou hebben. Allemaal onder het röntgen apparaat. Dus ook als er niks aan de hand is. Wat dus weer slecht is voor de geslacht organen. Kan hier veel verhalen vertellen over miskleunen.
  Tip: leer luisteren naar je eigen intuïtie. Ga naar de huisarts, als je iets echt niet vertrouwd(oudere mensen weten vaak meer, dan jij zelf, vraag die eerst om raad) In feite heb je de wijk helemaal niet nodig.

  9 likes
  • “Depopulatie is al veel langer aan de gang.”

   Wel eens gekeken naar de populatie cijfers?
   nr 8 miljard is hard onderweg.
   Ik heb nog geleerd dat we met 5,5 miljard op de aarde rondliepen.
   Sodemieter eens op me die flauwekul!

   8 likes
   • Een van de grootste veroorzakers van ziektes en het onvruchtbaar worden zit hem in het feit dat bijna al onze levensmiddelen zijn verpakt in plastic.

    Voedsel wordt bewust verarmt zodat mensen zwakker worden en daardoor meer afhankelijk worden van vitamine ( meeste opgekocht door Big Pharma) en medicijnen.

    1 likes
  • Beste Elise,

   De geboortezorg is veiliger dan ooit en Nederlandse vrouwen baren prima. De baby’s zijn slechts zéér, zéér zelden te groot en een beetje stress ben je nodig tijdens het bevallen. Téveel niet. Blijf daarom lekker thuis, ver weg van het ziekenhuis met de ruggenprik die alle hormonale wegen platspuit waardoor er synthetisch hormoon aan te pas moet komen om te bevallen. En wat dát synthetisch hormoon, naast je weeën opwekken doet voor je kind, voor jezelf, in de toekomst? Geen idee. Het is niet alleen het vaccin. Het is niet a+a=b. En dat maakt onderzoeken en écht de waarheid achterhalen lastig.

   Het röntgenapparaat is niet nodig voor de heupafwijkingen: dat doen ze met onschadelijke echo’s en deze vorm van preventie voorkomt zeer veel leed op latere leeftijd. Niet alles is miskleunen!

   Dus: wijs niet de gehele geneeskunst af. Er wordt dagelijks veel goeds gedaan in de geneeskunst. Wees kritisch en vertrouw op jezelf en bedenk dat a+a geen b is. Er is zoveel méér.

   0 likes
 7. Ik ben 64 en ben nooit ziek geweest.

  12 likes
 8. Sorry voor de tik fouten, heb de leesbril niet bij de hand.

  16 likes
 9. Wat mij toch het meeste opviel aan de uitzending was dat naar mate het gesprek vorderde, die vrouw van het consultatiebureau een steeds rodere kop kreeg. Normaal krijg je dit alleen als je je opgelaten voelt of als je de waarheid niet spreekt en mensen je door hebben. Ik kreeg hierdoor het idee dat ook zij wist dat er veel meer speelde maar dit niet wilde toegeven.

  6 likes
 10. Er zijn meer krankzinnigheden Ïn Nederland.

  10 likes
 11. Het is een gemanipuleerde NORM nu moet je gaan zien of het ook jou norm word.

  Zo moeilijk is het echt niet!!

  5 likes
  • Vond het jammer dat de “anti” vrouwen hun verhaal niet konden uitbouwen terwijl de CB-arts dat wel kon- ze praatte wel heel erg langzaam en haperend. En had dus veel tijd nodig.
   Ik heb mijn kids helaas wel laten enten. Nu heel erg spijt van. Als ik het over kon doen… Zodra ik het wist heb ik ze laten ontstoren door biophotonen therapeut. Helaas hebben 2 van mijn kids ook autistische neiginkjes.. Waren erg licht (te vroeg) bij geboorte. Oudste is goed; was bijna 8 pond bij geboorte én 2 week overtijd. Denk dat dat wel heeft uitgemaakt. Denk ook dat dat elke ge-ente generatie zieker wordt; je neemt de giftige stoffen van je ouders ook al mee plus je eigen gif(ent)lading met kwik en aluminium.
   Heb zelfs onze dierenarts moeten wijzen op het kwik dat in de enting zat. Wist ze helemaal niet!!!! Ze wilde de hond enten en was verbaasd dat ik dat niet wilde……………

   7 likes
 12. Bezorgde ouders? Waarom nemen we die verhullende term klakkeloos van Pauw over?
  Door Frankema is professioneel antiprikker, Joris Baas heeft over vaccinaties o.a. een artikel geschreven op Wanttoknow en Flory Gout is zweverig zwangerschapsbegeleider en promoot antiprikken.

  Gaat Pauw voortaan zeggen “… en ik praat hierover met een bezorgde inwoner uit den haag, Mark Rutte … “?

  10 likes
 13. Het lichaam is perfect gemaakt door moeder natuur en we worden vergiftigt dmv Fluoride en kwik in vullingen en vacicnaties.
  Als je naar je lichaam luistert, beweegt regelmatig hoef je praktisch nooit naar de dokter die aan symptoombestrijding doet.
  Dokters vragen nooit naar je voedingspatroon, je bent wat je eet.

  9 likes
 14. Alle (kinder)artsen die ik ken vaccineren hun kinderen. Dat zegt mij meer dan de vele onzinige (tegen)argumenten die ik lees. Gevaccineerd, 40 jaar en nooit ziek.

  4 likes
  • Ik geloof dat je dat gelooft, maar wat ik donderdag graag aan de cb arts had willen vragen is een reactie op de vragen die ik heb. Ik kwam tot punt twee in de uitzending, maar ik heb er vijf:

   Graag zou ik van de mensen die HPV vaccins aanraden willen weten of die vaccins onafhankelijk van de vaccin-industrie bewezen:

   1. veilig zijn voor mijn dochter
   2. werkzaam zijn (hoe lang dan?)
   3. noodzakelijk zijn (hoe groot is het gevaar en wat zijn de opties om de kans te verkleinen?)
   4. geproduceerd worden door bedrijven met een onberispelijke reputatie
   5. gecontroleerd worden door instanties die bewezen onafhankelijk zijn van de industrie.

   Niet heel vreemde vragen toch, als het gaat om stoffen die in je meest dierbare medemens wordt gespoten en waar wereldwijd ernstige controverse over is. Mochten alle vijf de punten positief beantwoord kunnen worden op een niveau dat dit door leken is te begrijpen, maar met onderliggend wetenschappelijk bewijsmateriaal, dan ben ik bereid het te heroverwegen.

   Tot zover heb ik juist vooral zorgen over deze vijf punten. Daar heb ik talloze documenten voor, sommige bronnen worden niet erkend door experts, maar het punt is dat ik dat dus niet ben. Mijn rol is anders: als vader ben ik eindebeslisser en als zorgpremie- en belastingbetaler ben ik medefinancier van de productie en de controle op het vaccin. Ik betaal niet voor de onderzoeken door ‘wij-van-WC-Eend’ zelf, maar ik vind de uitkomst daarvan ook wat minder interessant. Overal in de wereld is het vrij gebruikelijk dat beslissers niet per se inhoudelijk experts zijn. Denk aan rechters, politici, directeuren en dus ouders. Als ik bezorgd wordt door bronnen die de expert niet zint, is dat heel jammer voor hem/haar. Mijn advies is om nog beter je onafhankelijke reputatie naar voren te schuiven, zodat ik het ook ga geloven.

   Wat zou helpen?

   Open Europese aanbestedingen zouden helpen.

   Openbare en integere interviews met de commissie PRAC van de EMA zou helpen. Hebben zij echt de Deense meiden gesproken, wat voelde ze daarbij, hoe gaat het met hun ouders, zijn ze geholpen inmiddels? Zij die leden overtuigend onafhankelijk van de industrie?

   Vigibase meldt 71.000 klachten over Gardasil en/of Cervarix. http://www.vigiaccess.org/
   Als je daar niets mee doet, omdat volgtijdelijkheid nu eenmaal geen causaliteit is, ben je een coincidentalist. Waarschijnlijk is dat cijfer een fractie van de echte hoeveelheid klachten. Je hoort wel 10% noemen. Er zijn 250 miljoen porties verkocht, met 2 a 3 injecties per pubermeid en nog wat stock, kom je op zeg 170 miljoen meiden. 1:1000 met een klacht grofweg. Als je dat wegwimpelt en de causaliteit niet zorgvuldig onderzoekt, dan wordt dat scherp gevoeld als arrogantie en krijg je dus vaccinweigering.

   Ik stel voor dat een deel van de 2 miljoen voor voorlichting gebruikt wordt om Nederlandse meiden met klachten en hun ouders rustig en integer te interviewen en ook andere ouders met kinderen met vaccinschade. Zij krijgen nauwelijks aandacht. Waarom alleen maar weer zenden. Spreek eerst eens mét de doelgroep ipv over de doelgroep. We hebben zeker gezocht in dat uur dat de er de tijd was om met namen te komen afgelopen donderdag.

   Ook kun je het geld steken in het zoeken naar wegen om een open dialoog te organiseren zonder escalatie. Inderdaad het ging van dikhout in de uitzending. Uiteindelijk hebben de ouders dezelfde belangen als de cb arts van donderdag, waarvan ik oprecht het gevoel heb dat het een integer mens is, en alle andere artsen. We zijn allemaal voor gezonde kinderen.

   3 likes
 15. De eerste vaccinaties worden bij een baby al na 6 weken toegediend.

  Overal lees je dat HONING never NOOIT aan een baby mag worden gegeven ivm bepaalde stoffen/bacteriën die schadelijk kunnen zijn.

  7 likes
 16. lees de ervaringen van dr Hans Moolenburgh…..

  7 likes
 17. Alle (kinder)artsen die ik ken vaccineren hun kinderen. Dat zegt mij meer dan de vele onzinige (tegen)argumenten die ik lees. Gevaccineerd, 40 jaar en nooit ziek.

  7 likes
 18. Ik heb 30 jaar aanvallen van gele koorts gehad nadat ik mij hiervoor heb laten inenten, dom, dom, dom,
  er staat nog steeds voor een paar miljoen bij het grof vuil omdat de mexicaanse griep niet kwam,
  de schade van de HIP vaccinatie gaat de hype van de eeuw worden, is al begonnen in het buitenland.

  1 likes
 19. Sorry, typ foutje, ik bedoel de HPV vaccinatie.
  Een paar jaar geleden heeft Radar daar een uitzending over gehad. Een aanwezige oncoloog zag de vaccinatie niet zitten omdat er geen onderzoek is wat het effect aan geeft.

  2 likes
 20. “Pauw greep in en zei dat ‘feitenvrij gepraat’ niet wordt getolereerd aan tafel. Hij maakte na afloop zelfs excuses voor de uitzending.”

  Jeroen lijkt dus de weg helemaal kwijt, begrijp ik. Nu ja, hij móet wel, om zijn megaloon veilig te stellen, immers.
  Maar tóch heeft ie de dames Door Frankema en Flory Gout en de heer Joris Baas – en daarmee álle Nederlanders – een uitstekende dienst bewezen omdat veel kijkers nu o.a. https://www.vaccinvrij.nl/ gaan bezoeken! Bedankt, Jeroen!

  Graag wijs ik op deze korte video: https://www.youtube.com/watch?v=Wohc3plUOec (< 4 min.)
  (http://www.leefbewust.com/)
  Samengevat: Alle mensen in deze video wijzen reguliere medicatie af en wijzen op het belang om verder te kijken dan medicatie. Zoek de bron van het probleem. "Medication is a bandage on the wound, which does not heal."
  Daar kan Jeroen nog een puntje aan zuigen, zoals dat wel uitgedrukt wordt. Maar zou Jeroen zelf niet beter weten? Hij is toch geen "domme jongen"? Dus!
  (Zit het 'm tóch weer vast op zo'n megaloon? Zeker!)

  3 likes
 21. Hebben wij mensen nu ook tamelijk ernstige dieren-ziektes, veroorzaakt door het inspuiten van vervuilt materiaal uit dieren? En als mensen aldus dieren-virussen drager geworden zijn, dan lijkt mij dat niet zo leuk, helemaal niet. http://centrumvitaal.nl/polio/

  Want je kan er wel degelijk ernstig ziek van worden zo las ik in redelijk goede rapportage.
  Denk aan het SV-40-virus. http://www.sv40foundation.org
  Dat virus is niet zo leuk. De mens HOORT dat namelijk NOOIT in zich te dragen. Zo een virus komt niet in de mens, mits geïnjecteerd of anderszins in het bloed gebracht met zeg maar ‘agressieve’ methode. En als de mens het virus in zich draagt, dan is daar (dus?) geen afweer tegen.

  Tja. Wat is wijsheid? Zolang er met dubbelblind onderzoek (wat in de wetenschap gebruikelijk is) niet daadwerkelijk bewezen wordt of een vaccin werkt of niet, en ook geen bijwerkingen kent, ook op langere termijn niet, dan is er weinig bewijs, lijkt mij, om te zeggen dat een vaccin écht werkt en te vertrouwen is.
  En als er dan -en passant- ook nog met die entingen ernstige ziekmakers (kunnen) worden overgebracht, dan weet ik het nog zo net niet. Ik zou dan zelf denken dat bij twijfel en zonder bewijs het misschien slim is om maar liever niets te doen.

  (Behalve polio. Dat lijkt vaccin mij wel het overwegen wel waard.)

  N.B. Wat ik een rot argument vind bij dat gesprek bij Pauw is dat reizen nu eenmaal ziektes verspreid. Als dat zo is, dan zouden ‘we’ niet zo ver moeten reizen i.p.v. jezelf te laten enten met die ‘verzwakte’ ziekte. Want wie garandeert dat het vaccin ziektevrij is? Tekent de dokter daarvoor? Of de maker van het vaccin? Men zou daar voor moeten tekenen lijkt mij. Als men zeker is dat alles goed is, dan zet men rustig zijn handtekening toch? Dus (ver) reizen lijkt mij niet slim.

  1 likes
 22. Vermelden we dan nu ook even dat Pauw de uitzending achteraf ook in twijfel trekt en zijn verontschuldigingen heeft aangeboden?

  2 likes
 23. Laten we beginnen met dat wat overheden en media complotten of complottheorieën noemen in de toekomst de echte waarheid te noemen.
  Want de kern van ziektes zijn allang bekend en kunnen verholpen worden maar met iedereen aan de medicijnen infuus te leggen word er veel meer verdiend aan het verstrekken van veel te dure medicijnen en zorgverzekeringen waar je voor betaald en wat bijna niets dekt als je werkelijk wat mankeert. We worden elke dag weer bedonderd. Maar goed dat we vredige burgers zijn die alles slikken.

  1 likes
 24. Het is nog veel erger ! Niet alleen is de helft chronisch ziek, maar gaan ze allemaal dood. Iedereen is terminaal !

  1 likes
 25. Op http://www.farmwars.info zie je een film : Vaccine-glyphosate link exposed by Anthony Samsel

  0 likes
 26. Probleem -reactie- oplossing-toepassing en profiteurs ( heden en in de toekomst, want van het een komt het ander.) .

  0 likes
 27. Zou best kunnen dat bepaalde ziektes minder voorkomen maar dat we er andere, ernstiger ziektes voor in de plaats krijgen. Zoveel kinderen met allerlei ernstige aandoeningen.

  0 likes
  • Maria, tegenwoordig worden peuters – wat zeg ik, “peuters?”, nee, nu al babies van enkele maanden jong -naar de kindercrèche gebracht.

   Heb wij ook maar énig idee, hoe groot díe wond is? Zo jong en dan al volkomen door je moeder in de steek gelaten worden! In de steek gelaten door de enige ter wereld waar je een band mee hebt, waar je al je vertrouwen in stelt! En dan AFGEWEZEN worden!!!

   Wat zal dit op psychisch vlak allemaal veroorzaken? Enig idee?

   0 likes
 28. Zie ook:
  http://www.npo.nl/human-doc/19-05-2011/POW_00243805
  http://centrumvitaal.nl/polio/
  *http://www.sv*40foundation.org/CPV-link.html* (* dit adres kopieren en plakken, * weghalen en)

  0 likes
 29. De natuur heeft de mens perfect gemaakt,zolang mensen niet voor zichzelf kunnen denken kun je ze alles wijs laten maken.
  Het is beter om je hond en kat ook te laten inenten zal ook toekomst kunnen worden.

  0 likes
  • “…. zolang mensen niet voor zichzelf kunnen denken kun je HEN alles wijs laten maken.”
   Zo is het, Wilma!
   Zowel ouders als schoolleerkrachten dienen dáár dus naar toe te werken: kinderen leren om zélf na te denken. (Maar wel op natuurlijke wijze, en niet geforceerd afdwingen, lijkt me.)

   0 likes
   • Wilma,

    op WtK kun je dit lezen:

    “EEN OORLOGSVERKLARING VAN DE REGERING..

    Het thema van zelfredzaamheid, is uitermate bedreigend voor elke logge, grote regering. Ze willen beslist niet dat mensen zelfstandig zijn of gaan worden. Ze willen niet dat mensen in staat zijn hun eigen problemen op te lossen, of gewoon maar zelf kunnen nadenken. Daarom zie je de tendens dat regeringen ertoe overgaan, de oorlog te verklaren aan de zogenaamde ‘preppers’, mensen die zich prepareren voor mogelijke heftige tijden van voedsel- en watertekorten. Of de oorlog verklaren aan mensen die overlevingstechnieken beheersen of aan überhaupt iedereen die serieus zelfredzaamheid doceert.

    Of -stel je voor- het idee uitdraagt dat je zelf je kinderen thuis les mag geven of zelfs maar een moestuintje mag hebben. En herinner je het moestuintje van Michelle Obama, de propaganda van de ‘vrije, gezond-etende, onafhankelijke Amerikaan’..? Op al deze ideeën heeft de regering op een gemene, agressieve manier de aanval ingezet. ….”

    http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-parasieten-van-de-macht/

    Misschien had jij het ook al gelezen? Zo helpen wij medemensen elkaar om tot steeds meer helderheid te komen en om onze onderlinge verbondenheid weer te ervaren! Dan zal er weer harmonie zijn …. !

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

81 artsen komen in verzet en schrijven brandbrief tegen coronabeleid: ‘Wij maken ons grote zorgen’

81 artsen hebben een openbare brandbrief geschreven ...

nieuwsuur

Nieuwsuur onthult hoe het RIVM en de WHO ons in 2009 voor de gek hielden

In 2009 zijn we voorgelogen over de ...