CoronaBuitenland

In Duitsland is de beer los, maar minister Kuipers slaapt lekker door

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Ook in Duitsland worden vragen gesteld over de forse oversterfte. Vicevoorzitter Wolfgang Kubicki van de Duitse Bondsdag pleit voor obductie bij mensen die kort na vaccinatie gestorven zijn.

Kubicki verwijst naar onderzoek van Peter Schirmacher van het Pathologisch Instituut in Heidelberg. De patholoog voerde obductie uit bij 40 personen die binnen twee weken na coronavaccinatie waren overleden. De conclusie van zijn onderzoek: minstens 30 procent was overleden dóór het vaccin. Het zou ook 90 procent kunnen zijn, maar op zijn minst 30.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Techondernemer Steve Kirsch kwam erachter dat Schirmacher doodsbedreigingen had gekregen en dat hij zich sindsdien koest houdt. “Dit is dus de reden waarom we niets meer horen van Peter Schirmacher,” zei hij. “Dit is niet hoe wetenschap zou moeten werken.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Motie verworpen

Het Duitse Bild nodigde diverse experts uit in de studio, die pleiten voor onderzoek naar de aanhoudende oversterfte. Opmerkelijk: in het Duitse parlement is een motie verworpen die de regering verzoekt alle maatregelen te evalueren.

“Wat de uitkomst ook moge zijn, niemand kan zich toch verzetten tegen een serieuze, neutrale onderzoekscommissie?” reageert arts Paul Neirynck. Psycholoog Steve Van Herreweghe zegt over Kubicki: “Toch één met lef!”

Hallucinant

Data-analist Wouter Aukema zegt: “Ook Duitse wetenschappers willen urgent onderzoek naar oversterfte. Helemaal nu uit obducties blijkt dat mensen stierven dóór vaccinatie. Nederlandse media zullen het niet veel langer volhouden om dit te negeren lijkt me. En minister Kuipers ook niet.”

“In Duitsland is de beer inmiddels ook los. Ondertussen slapen in Nederland minister Kuipers en ZonMw lekker door en wordt er geen enkel onderzoek verricht naar een mogelijk verband tussen de enorme oversterfte en de vaccins. Hallucinant,” schrijft FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

ZonMw, een organisatie die onderzoek in de gezondheidszorg financiert, heeft tot dusver geen enkel voorstel gehonoreerd waar vaccinatie als mogelijke oorzaak wordt onderzocht.

4.8 187 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Die vent Kui)))er KNETTERGEK en kickt van de Macht

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Wanneer er alles aan gedaan wordt om de oorzaak te verbergen, dan is dat eigenlijk al het bewijs dat men op het goede spoor is.

Vergeet niet dat in het Rockefeller Lockstep programma vermeld stond dat obducties niet mochten plaatsvinden.

1 +1 = 2, duidelijke zaak dus.

Daan
Daan
1 jaar geleden

Opsluiten die kuipers weg ermee bha walgelijk mannetje, wat zal zijn gezin trots op hem zijn

gaafland
gaafland
1 jaar geleden

In Duitsland zit een coalitie die geen zin heeft in een onderzoek naar de oversterfte, goh in welk Gaaf land heb ik dat eerder gezien????

Back to top button
154
0
We lezen graag je reactie!x