Homepagina » Buitenland » Waar was Meryl Streep toen Obama klokkenluiders vervolgde en bruiloften bombardeerde?
Waar was Meryl Streep toen Obama klokkenluiders vervolgde en bruiloften bombardeerde?

Waar was Meryl Streep toen Obama klokkenluiders vervolgde en bruiloften bombardeerde?

Meryl Streep sprak zich tijdens de uitreiking van de Golden Globes zeer kritisch uit over aankomend president Donald Trump.

De actrice, die een prestigieuze oeuvreprijs kreeg, haalde in haar speech de verkiezingsbijeenkomst aan waarbij Trump een gehandicapte journalist nadeed.

Trump maakte Streep na de speech uit voor ‘één van de meest overgewaardeerde actrices van Hollywood’.

Hielenlikker

“Zij kent mij niet, maar viel mij toch aan,” zei hij. “Zij is een Hillary-hielenlikker die enorm verliest.”

De speech van Streep was prachtig, maar vooral hypocriet, zo stelt de Ierse freelancejournaliste Danielle Ryan.

Je zult dergelijke Hollywoodsterren nooit horen als degene die het Witte Huis betrekt een Democraat is die goed bevriend is met Beyoncé, merkt ze op.

Klokkenluiders

De actrice riep haar fans en collega’s op om te doneren aan de Committee to Protect Journalists (CPJ), een organisatie die opkomt voor de rechten van journalisten als reactie op intimidatie van autoritaire regeringen.

“Beseft Streep wel dat de regering Obama meer klokkenluiders heeft vervolgd dan al zijn voorgangers bij elkaar?” vraagt Ryan zich af.

“En waar was Streep toen Obama Saoedi-Arabië hielp om Jemen met de grond gelijk te maken en begrafenissen en bruiloften bombardeerde?” voegt ze toe.

Dronekoning

“Of toen zijn ‘humanitaire interventie’ in Libië zo slecht uitpakte dat het land veranderde in een mislukte staat, waardoor terreurgroepen als IS konden floreren?” aldus de journaliste.

President Obama, die de bijnaam ‘dronekoning’ heeft gekregen, heeft tien keer meer luchtaanvallen uitgevoerd dan zijn voorganger George W. Bush.

“Waarom heeft Streep daar niets over gezegd?” klinkt het. “Waar was ze toen de Nobelprijswinnaar niet één, twee, drie, maar zeven verschillende landen bombardeerde?”

Feest

Het grappige is dat Streep en haar vrienden bezorgd zijn over de kijk van Trump op buitenlanders, terwijl alle landen die de regering Obama heeft gebombardeerd moslimlanden zijn, merkt Ryan op.

“En waar was Streep toen de regering Obama namens de aan Al Qaida gelinkte ‘gematigde’ rebellen onderhandelde in Syrië?” vraagt ze zich af.

“Waar was ze toen Obama afgelopen jaar liefst 26.171 bommen gooide? Ze vierde tot vier uur ’s ochtends feest in het Witte Huis!”

[RT]


Vind je dit artikel goed? Deel het dan met iedereen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Zo gaat het in Nederland toch ook bij die huichelachtige pseudo linkse BN elite?
  Bij die anti Zwarte Piet kliek zit ook ene Tanja Jess, en die ging een paar jaar geleden zonder blikken en blozen met haar koters op de foto met iemand die als zwarte Piet verkleed was, alleen om haar populariteit te spekken.
  En bij graai omroep VARA zitten ook van die hypocrieten, zogenaamd fel anti Wilders, maar zelf wel in de duurste huizen wonen en zonder schaamte de belastingpot leeg te roven….

  33 likes
 2. Geen enkele president is perfect. Niemand kan perfect zijn. Maar je mag de waarheid ook niet verdraaien. Het is wel zo dat de Obama-regime klokkenluiders vervolgde. Maar het is niet zo dat zij verantwoordelijk zijn voor de chaos in Libië. De VS was immers niet betrokken bij die acties daar – dat waren enkele Europese landen zoals Frankrijk en Engeland.

  Maar hij heeft wel ervoor gezorgd dat miljoenen AMerikanen een degelijke gezondheidsverzekering hebben. Hij heeft heel veel jobs gecreëerd (maar Trumpt ‘vergeet’ dat), hij heeft heel veel illegalen uitgewezen (maar Trump ‘vergeet’ dat). Hij heeft mee voor een klimaatakkoord gezorgd…

  Ik ben benieuwd wat we over 4 jaar over Trump zullen kunnen zeggen. Oorlog met China? Schoothondje van Poeting?

  3 likes
  • Man Paul, zet toch eens je Obama petje af en verdiep je eens verder in de afgelopen 8 jaar wat er werkelijk gebeurd is. Je bent totaal niet op de hoogte.

   20 likes
   • Benhur, ik ben heel goed op de hoogte van de politiek in de VS. En ik kan ook propaganda en nepnieuws onderscheiden van echt nieuws. Echt nieuws kun je verifieren. Hoze vaak heeft Obama gelogen? Hoe vaak heeft Trump al gelogen? Ga de factchecker websites eens na, en je zult vasstellen dat Trump zo’n 3-4x vaker liegt.

    Ik vertrouw geen leugenaar. Zeker niet als hij beledigt, buldert tijdens zijn speechees, discussies in een persconferentie vermijdt en populistische uitspraken doet…

    4 likes
    • Strijdervoorvrijheid

     Die n**** heeft het eigenlijke volk waar dat land van is ook maar gewoon lekker laten zitten in hun reservations (lees: concentratiekampen) iets wat ik niet vind kloppen.

     1 likes
  • @ Paul vp:

   Een degelijke gezondheidsverzekering? je hebt zeker allen de mainstream gevolgd die er vol lof over waren, maar waar zijn de verhalen over amerikanen die soms wel meer dan 1000 dollar per maand moeten betalen voor de de door jou geroemde gezondheidsverzekering, omdat ze iets mankeren.

   3 likes
 3. De VS zin een onvoorstelbaar verdeeld land vervuld van haat. Indien men niet tot eerbare compromissen komt, loert een nieuwe burgeroorlog om de hoek.
  Meryl Streep zelf behoort tot die evangelicals die Clinton ‘a sister in Christ’ noemt 🙂

  15 likes
  • Het zijn allemaal satanisten in dat vreselijke Hollywood, omhoog gevallen sterren die hun weelde niet kunnen dragen met hun inhoudsloze lasterpraatjes.
   Als de pleuris straks uitbreekt vertrekken ze allemaal met hun elitaire vriendjes naar de onderaardse steden of zijn ze dan misschien niet meer welkom…..De afrekening zal volgen, let maar op, als het straks gaat donderen in Keulen zijn de rapen gaar…..

   11 likes
 4. Meryl Streep is een omgekochte kapitaalkrachtige over het paard getilde patser die ook alleen maar aan haar eigen luxe leventje verknocht is. En dat in gevaar ziet komen. Maakt wel duidelijk hoe zij over de gewone burger denkt. Zij hoort gewoon tot de beschermde elite.

  14 likes
 5. Het wordt steeds duidelijker hoe de vork in de steel zit en dat zint de gevestigde orde heel en gaar niet. Vandaar deze rare kattensprongen met ongeloofwaardig nepnieuws en speeches op basis van leugens en halve waarheden. Zeer zielige vertoning eigenlijk.

  12 likes
 6. Stelletje clowns allemaal. Zij, Obama, Trum en de Saoediërs.

  9 likes
 7. Vergeet George Soros niet.
  Deze ADDER heeft veel op zijn geweten en al veel verloren door de winst van Trump!!

  9 likes
 8. Zie nog een VS hippie staan op time-square in New-York. Op de vraag wie de next president zou worden, antwoordde hij; “Like every 4 years; Rothschild”. Staat wel leuk een donkere meneer als president en daarna een mevrouw. Allemaal windowdressing en vervolgens wordt iedereen gebombardeerd en wordt je pensioenpot leeggeroofd, middels investeringen in de wapenindustrie. Laat die pensioenfondsen nou eens lekker heel NL volbouwen met zonnepanelen en windmolens. En maak van de soldaten politiemensen. Hebben we meer aan dat de grondstoffen veiligstellen voor de grote mogendheden.

  6 likes
 9. Heel Hollywood en de muziekindustrie is één verzameling van mensen die hun ziel verkocht hebben aan satan. Zij zien in Trump natuurlijk de ‘hand van God’ en komen daarom tegen hem in opstand. Maar het zal deze adders niet lukken. Als Trump daadwerkelijk door God gestuurd is, zal NIEMAND hem tegen houden.

  5 likes
 10. Ja, je kan natuurlijk alles plat relativeren …. ik meende maar 1 zaak te horen in haar verhaal en dat was wat zij overbracht. Kijk, naast Adolf is Barak ook een heilige of zoiets.

  3 likes
 11. Meryl Streep had zonder enig probleem in de Grachtengordel c.q. Amsterdam-Zuid, Amstelveen en/of Buitenveldert kunnen wonen. Soort zoekt soort.

  4 likes
 12. “Any actress you love?

  Julia Roberts is terrific, and many others. Meryl Streep is excellent; she’s a fine person, too.”

  Dat is het punt met Trump, iedereen is great totdat die persoon kritiek heeft op Trump.

  http://www.hollywoodreporter.com/features/donald-trump-murdoch-ailes-nbc-816131

  2 likes
 13. Voor- en tegenstanders zullen elkaar bevechten tot het bittere einde in deze dualistische wereld.
  En niemand heeft in de gaten dat we bespeeld worden tot en met. Door een elitaire laag, die
  buiten het gezichtsveld van IEDEREEN opereert. En er ook alle belang bij heeft dat dit een dualistische wereld moet blijven. Tevreden mensen willen uiteindelijk niets meer, ontevreden mensen daarentegen willen steeds meer; vooral overleven, d.m.v. de verzameling van allerlei zaken, items, voorwerpen, tot en met de idee-fixe dat wanneer men dat eenmaal vergaard heeft, men dan gelukkig kan zijn.
  Maar dat gaat nooit gebeuren.

  Van mij, van mij, van mij,
  De enige die dat in de weg staat,
  Ben JIJ!

  2 likes
 14. Het spijt me zeer maar kan niet anders dan het vreemd vinden dat er zoveel meningen van Nederlanders komen,
  terwijl het onderwerp Amerika is, en dingen die daar gebeuren en gezegd worden.
  Nieuws uit het nieuws. Losjes geplukt en dan uitgescholden…

  Wie van jullie woont daar?
  of heeft daar dagelijks contact met mensen die fijne van zo’n gebeurtenis of uitspraak , laat staan het onderwerp kunnen weten ?
  Waar blijft de achtergrond-informatie als alles zo kortaf wordt weggezet, en welk DOEL heeft jou inbreng?
  Ik denk dan: heeft deze rea-guurder dan écht niks anders te doen dan zich hier druk over te maken ?
  Er zijn in ons Eigen Nederland heel veel mensen die een beetje aandacht behoeven.
  Even een praatje over het weer, samen een boodschap doen, of koffie drinken.
  Vraaag ‘ns of je bejaarde buren een klusje hebben liggen dat ze zelf niet ( meer) kunnen regelen.
  Ga je daar nou mee bezig houden, dan worden er in één keer twee mensen gelukkig.
  Gewoon, vriendelijkheid. Dan gaat die boosheid naar de achtergrond, en wordt de wereld tóch een beetje beter….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

verkiezingsbeloften

Verkiezingsbeloften: Trump versus Rutte. Dit overzicht toont de bittere realiteit

De Amerikaanse president Trump plaatste enkele dagen ...

In Amerika is iets uitzonderlijks gebeurd, maar de grote media zwijgen als het graf

Verleden jaar werden op social media massaal ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.