Buitenland

Waar was Meryl Streep toen Obama klokkenluiders vervolgde en bruiloften bombardeerde?

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meryl Streep sprak zich tijdens de uitreiking van de Golden Globes zeer kritisch uit over aankomend president Donald Trump.

De actrice, die een prestigieuze oeuvreprijs kreeg, haalde in haar speech de verkiezingsbijeenkomst aan waarbij Trump een gehandicapte journalist nadeed.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Trump maakte Streep na de speech uit voor ‘één van de meest overgewaardeerde actrices van Hollywood’.

Hielenlikker

“Zij kent mij niet, maar viel mij toch aan,” zei hij. “Zij is een Hillary-hielenlikker die enorm verliest.”

De speech van Streep was prachtig, maar vooral hypocriet, zo stelt de Ierse freelancejournaliste Danielle Ryan.

Je zult dergelijke Hollywoodsterren nooit horen als degene die het Witte Huis betrekt een Democraat is die goed bevriend is met Beyoncé, merkt ze op.

Klokkenluiders

De actrice riep haar fans en collega’s op om te doneren aan de Committee to Protect Journalists (CPJ), een organisatie die opkomt voor de rechten van journalisten als reactie op intimidatie van autoritaire regeringen.

“Beseft Streep wel dat de regering Obama meer klokkenluiders heeft vervolgd dan al zijn voorgangers bij elkaar?” vraagt Ryan zich af.

“En waar was Streep toen Obama Saoedi-Arabië hielp om Jemen met de grond gelijk te maken en begrafenissen en bruiloften bombardeerde?” voegt ze toe.

Dronekoning

“Of toen zijn ‘humanitaire interventie’ in Libië zo slecht uitpakte dat het land veranderde in een mislukte staat, waardoor terreurgroepen als IS konden floreren?” aldus de journaliste.

President Obama, die de bijnaam ‘dronekoning’ heeft gekregen, heeft tien keer meer luchtaanvallen uitgevoerd dan zijn voorganger George W. Bush.

“Waarom heeft Streep daar niets over gezegd?” klinkt het. “Waar was ze toen de Nobelprijswinnaar niet één, twee, drie, maar zeven verschillende landen bombardeerde?”

Feest

Het grappige is dat Streep en haar vrienden bezorgd zijn over de kijk van Trump op buitenlanders, terwijl alle landen die de regering Obama heeft gebombardeerd moslimlanden zijn, merkt Ryan op.

“En waar was Streep toen de regering Obama namens de aan Al Qaida gelinkte ‘gematigde’ rebellen onderhandelde in Syrië?” vraagt ze zich af.

“Waar was ze toen Obama afgelopen jaar liefst 26.171 bommen gooide? Ze vierde tot vier uur ’s ochtends feest in het Witte Huis!”

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pieter
pieter
7 jaren geleden

De VS zin een onvoorstelbaar verdeeld land vervuld van haat. Indien men niet tot eerbare compromissen komt, loert een nieuwe burgeroorlog om de hoek.
Meryl Streep zelf behoort tot die evangelicals die Clinton ‘a sister in Christ’ noemt 🙂

Kees
Kees
7 jaren geleden

Zo gaat het in Nederland toch ook bij die huichelachtige pseudo linkse BN elite?
Bij die anti Zwarte Piet kliek zit ook ene Tanja Jess, en die ging een paar jaar geleden zonder blikken en blozen met haar koters op de foto met iemand die als zwarte Piet verkleed was, alleen om haar populariteit te spekken.
En bij graai omroep VARA zitten ook van die hypocrieten, zogenaamd fel anti Wilders, maar zelf wel in de duurste huizen wonen en zonder schaamte de belastingpot leeg te roven….

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Ja, je kan natuurlijk alles plat relativeren …. ik meende maar 1 zaak te horen in haar verhaal en dat was wat zij overbracht. Kijk, naast Adolf is Barak ook een heilige of zoiets.

J. Hofmans
J. Hofmans
7 jaren geleden

Stelletje clowns allemaal. Zij, Obama, Trum en de Saoediërs.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x