Gezondheid

Wantrouwen in vaccinaties neemt fors toe in Europese Unie

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Europeanen keren vaccinaties de rug toe. Het wantrouwen in inentingen tegen infectieziektes neemt hand over hand toe.

De Franse Constitutionele Raad oordeelde in maart dat verplichte vaccinatie legaal is. Een Frans gezin had de Raad gevraagd of ze door de overheid gedwongen mogen worden hun kinderen te vaccineren. Het gezin Larère vindt net als veel andere gezinnen dat de verplichte DTP-prik tegen difterie, tetanus en kinkhoest te veel risico’s met zich meebrengt en tegen ziektes beschermt die in Frankrijk vrijwel niet voorkomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Aluminium

Het enige DTP-vaccin dat geen aluminium bevat werd in juni 2008 van de markt gehaald en de andere zijn al maanden niet op voorraad. Het enige alternatief is het hexavalent-vaccin, dat is gelinkt aan onder meer multiple sclerose.

Michèle Rivasi van de Franse Groenen noemt dit ‘gedwongen verkoop’. “Vaccineren is niet onschuldig. Ik ben niet tegen vaccineren, maar ik geloof in gematigdheid,” zei ze op een persconferentie. Samen met apotheker Serge Rader heeft ze de noodklok geluid over belangenverstrengeling en corruptie in de gezondheidssector.

In Europa is vaccineren tegen difterie, kinkhoest en tetanus alleen verplicht in Frankrijk. In Portugal moeten mensen zich verplicht laten inenten tegen difterie en polio en in België alleen tegen polio. In andere Europese landen, waaronder Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, Zwitserland, Spanje en andere landen, is verplichte vaccinatie afgeschaft.

Gevaarlijk

Rader zei dat het belangrijk is om niet te vergeten dat vaccins gevaarlijk kunnen zijn. Na vaccinatie tegen hepatitis B zijn duizenden gevallen van multiple sclerose gemeld en het BMR-vaccin is gelinkt aan autisme, aldus de apotheker. In Canada stierf een 15-jarig meisje vrijwel direct na haar tweede prik tegen baarmoederhalskanker.

“Ik wil mensen graag twee adviezen geven,” zei hij. “Ten eerste is het onverstandig baby’s te laten vaccineren omdat hun immuunsysteem in het eerste jaar te zwak is om te worden blootgesteld aan vaccins. Ten tweede moet je rekening houden met bijwerkingen. Meld ze bij de toezichthouder op geneesmiddelen. Dit is in het belang van de volksgezondheid, die vandaag de dag wordt gedomineerd door financiële belangen.”

Volgens het Franse Nationaal Instituut voor Preventie en Gezondheidseducatie is het wantrouwen in vaccinaties toegenomen van 10 procent in 2005 naar 40 procent in 2010. In november 2014 adviseerde een panel van experts de EU om een informatiecampagne te lanceren en zo tegenwicht te bieden aan het werk van de antivaccinatielobby.

[EurActiv]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zatapa
Zatapa
8 jaren geleden

Samen met TTIP vind ik dit een van de engste discussies van deze tijd. We zijn bezig onze macht volledig in de handen te leggen van bedrijven zonder dat deze daarvoor de verantwoordelijkheden dragen. De bedrijven aanklagen als er iets mis gaat, kan niet. De wetenschap is juist bezig met het in kaart brengen van de fysieke link tussen het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Met andere woorden: elke optater die je immuunsysteem krijgt, kan direct je hersenen beinvloeden. Zoveel weet men al, maar nog steeds wordt de link met autisme ontkend. En vergeet autisme even, laten we kijken naar de Deense jonge meiden die liggen te trillen op de grond elke keer als ze een aanval krijgen. Met dank aan Gardasil. Vaccins zijn troep en ooit zal de mensheid dit accepteren. Helaas kun je nog altijd op een verjaardagsfeest beter niet toegeven dat je anti-vaccinaties bent, want voor je het weet heb je ruzie en klopt de Kinderbescherming aan je deur.

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

We hebben met z’n allen het bloedlaten in de 19de eeuw achter gelaten…
Kunnen we nu alsjeblieft de Vaccinaties in de 20ste eeuw laten?

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

We zijn gewoon testratten. Vroeger op kleine schaal. Nu op grote schaal en op meerdere vlakken tegelijkertijd. Testen die robotisering mogelijk moeten maken en tegelijkertijd ruimt men mensen op. Geheel in de visie van de elitekliek. Agenda 21/NWO. Mensen die dit niet geloven moeten die Georgia Guidestones maar eens lezen. De nieuwe 10 geboden voor de NWO. Men wil maar 500 miljoen mensen op aarde. Dat betekent dus als je huidige beschaving overleeft, je in de volgende beschaving ook elk moment opgeruimd kan worden.

trackback
BOINNK!!! | Het wantrouwen tegen vaccinaties neemt fors toe in Europese Unie, en TERECHT!
8 jaren geleden
Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x