Buitenland

Kijk: Italiaanse rechter wil dat machthebbers voor nieuw Neurenberg-tribunaal worden gebracht

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Italiaanse rechter Angelo Giorgianni pleitte op 9 oktober tijdens een demonstratie tegen de coronapas voor een nieuw Neurenbergproces voor politici en de regering.

Giorgianni, rechter van het hof van beroep in Messina, werd na de demonstratie geschorst. De voormalig staatssecretaris van het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft niet veel meer te verliezen: begin volgend jaar zou hij zijn toga aan de wilgen hangen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Misdaad tegen de menselijkheid

Tijdens het coronaprotest zei Giorgianni vanaf het Piazza del Popolo in Rome dat het besluit van de Italiaanse overheid om de experimentele mRNA-injecties te verplichten een ‘misdaad tegen de menselijkheid’ is. In maart verplichtte Italië een coronavaccinatie voor veel medewerkers in de zorg.

Hij zei dat zijn vrijheid van meningsuiting is beperkt en kondigde zijn vertrek aan. “Ik kan niet aanblijven als rechter omdat ik vrijuit wil kunnen spreken,” zei Giorgianni.

Nieuw Neurenbergproces

Hij eiste verder dat de machthebbers die de burgers schade hebben toegebracht onder het mom van de bestrijding van het coronavirus, voor een nieuw Neurenberg-tribunaal worden gesleept.

“Het soevereine volk wil gerechtigheid voor alle sterfgevallen die zij hebben veroorzaakt, voor de ontberingen, voor onze kinderen en voor ons lijden. We willen dat ze worden berecht in een nieuw Neurenbergproces!”

[RAIR Foundation USA]

4.8 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don
Don
2 jaren geleden

Nobele woorden en een nobel streven, maar….. zolang we met een bevolking te maken hebben, waarva het grootste deel zich nog steeds als makke schapen van alles laat wijsmaken en naar de slachtbank laat leiden heb ik weinig vertrouwen in veroordeling van de fascistische regimes die ons besturen….. Hoewel ik uiteraard hoop dat ik er compleet naast zit!! Ondanks alles, toch een prettig weekend aan iedereen. x

Denise
Denise
2 jaren geleden

In Polen zijn ze het al aan het opstarten

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

De Nederlandse rechter die dat zal vinden moet nog geboren worden, al was het maar dat zij ook voor het tribunaal worden gebracht gelet op hun rechtelijke uitspraken waarbij zij zich schuldig hebben gemaakt aan rechts-buiging en -weigering.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

De Héle Operatie-Depopulatie-Dark-Winter-COVID-1984 Plandemie is er vanaf het allereerste begin sprake geweest van HOOGVERRAAD & Misdaden Tegen de Menselijkheid…Vanaf de inzet van Biowapens vermomd als Vaxxi-Nazis kwamen daar ook Oorlogsmisdaden bij….ALLE BETROKKENEN Gaan BOETEN voor hun MISDADEN die ze hebben begaan, voor Internationale Militaire Tribunalen…zoals o.a. ook de Heer Pepijn van Houwelingen al eerder hebben aangegeven…punt

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x