Homepagina » Mens en Dier » Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’
bizzey
Foto: YouTube/Lange Frans

Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt met toenemende verbazing naar de coronapersconferenties van premier Rutte en minister De Jonge. “Het kan niet zo zijn dat je bij een persconferentie zit en dat er niet één journalist is die vragen stelt over de testen die niet 100 procent accuraat zijn of de lege IC’s. Vragen die leven onder het volk worden niet gesteld,” zegt hij in de podcast van Lange Frans.

“Ik kan me niet voorstellen dat die persconferenties niet in scène zijn gezet,” zegt de hiphopartiest, die merkt dat heel veel mensen inmiddels het idee hebben dat ‘het echt niet meer klopt’. Tegelijkertijd voelt hij naar eigen zeggen frustratie. “Ik vind het eng dat zo veel mensen nog wel het Journaal en de media vertrouwen.”

Bizzey zegt dat je de echte cijfers ook gewoon kunt vinden. “Die worden ook door het RIVM verstrekt, maar daar kijkt niemand naar.”

Ik zeg je eerlijk: f*ck het RIVM

De coronamaatregelen noemt hij ‘onzin’. “Mondkapjes zijn voor de show. Op de Dam in Amsterdam, daarna in Berlijn en over de hele wereld zijn hele grote protesten geweest, maar nog steeds liggen de IC’s niet vol.”

Uit betrouwbare bron heeft hij vernomen dat er in één van de ziekenhuizen niks aan de hand is, en dat medewerkers niet mogen zeggen dat er niks aan de hand is en dat er niemand op de IC ligt.

Bizzey laat zijn kinderen niet vaccineren. “Ik ben voorstander van goede vaccins, die goed zijn onderzocht, maar ik ben geen voorstander van het coronavaccin. Dit gaat te snel. Dat bestaat niet.”

Hij onthult bovendien dat het RIVM hem geld heeft geboden om campagne voor ze te voeren. De BN’er sloeg het aanbod af: “Ik zeg je eerlijk: f*ck het RIVM.”

Bekijk het hele gesprek van ruim 1,5 uur hieronder:

[Lange Frans]
4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
1 jaar geleden

Dat geld dat het RIVM aanbood, komt waarschijnlijk uit de portemonnee van Bill Gates en het WHO.

Chris
Chris
1 jaar geleden

Tsja Lange Frans en zijn vangnet podcast… 40% waarheid en 60% onzin, kritische vragen worden door hem ook nauwelijks gesteld, ook wordt er niet dieper op bepaalde onderwerpen ingegaan (Baybasin/Demmink)
Overduidelijk controlled opposition.

jenne
jenne
1 jaar geleden

Ja sorry, maar not my kind of people, wanneer iemand kentekenen heeft van het coronavirus, en hem de juiste medicijnen van Dr Didier Raoult worden toegediend, is hij of zij binnen 6 tot 8 dagen beter en is het virus uit hun lichaam, waarom vind dit niet plaats, gvd laten we hier nou eens van uit gaan, allemaal dat mee gelul met die contrabande politiekers is zinloos !

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Voor alle landverraders/volksmoordenaars in politiek en media wacht uiteindelijk het tribunaal. Ze weten wat komen gaat. De groep mensen die ziet waar ze mee bezig zijn wordt alleen maar groter en eenmaal wakker, blijvend wakker. Tick tock, tick tock…

x

Check Also

pfizer

De eerste documenten over het Pfizer-vaccin zijn op last van de rechter vrijgegeven, dit staat er in

De openbaring van de gegevens over het ...

noack

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’

De politie deed vorig jaar november een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x