Homepagina » Mens en Dier » Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’
bizzey
Foto: YouTube/Lange Frans

Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt met toenemende verbazing naar de coronapersconferenties van premier Rutte en minister De Jonge. “Het kan niet zo zijn dat je bij een persconferentie zit en dat er niet één journalist is die vragen stelt over de testen die niet 100 procent accuraat zijn of de lege IC’s. Vragen die leven onder het volk worden niet gesteld,” zegt hij in de podcast van Lange Frans.

“Ik kan me niet voorstellen dat die persconferenties niet in scène zijn gezet,” zegt de hiphopartiest, die merkt dat heel veel mensen inmiddels het idee hebben dat ‘het echt niet meer klopt’. Tegelijkertijd voelt hij naar eigen zeggen frustratie. “Ik vind het eng dat zo veel mensen nog wel het Journaal en de media vertrouwen.”

Bizzey zegt dat je de echte cijfers ook gewoon kunt vinden. “Die worden ook door het RIVM verstrekt, maar daar kijkt niemand naar.”

Ik zeg je eerlijk: f*ck het RIVM

De coronamaatregelen noemt hij ‘onzin’. “Mondkapjes zijn voor de show. Op de Dam in Amsterdam, daarna in Berlijn en over de hele wereld zijn hele grote protesten geweest, maar nog steeds liggen de IC’s niet vol.”

Uit betrouwbare bron heeft hij vernomen dat er in één van de ziekenhuizen niks aan de hand is, en dat medewerkers niet mogen zeggen dat er niks aan de hand is en dat er niemand op de IC ligt.

Bizzey laat zijn kinderen niet vaccineren. “Ik ben voorstander van goede vaccins, die goed zijn onderzocht, maar ik ben geen voorstander van het coronavaccin. Dit gaat te snel. Dat bestaat niet.”

Hij onthult bovendien dat het RIVM hem geld heeft geboden om campagne voor ze te voeren. De BN’er sloeg het aanbod af: “Ik zeg je eerlijk: f*ck het RIVM.”

Bekijk het hele gesprek van ruim 1,5 uur hieronder:

[Lange Frans]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tony schreef:

  Dat geld dat het RIVM aanbood, komt waarschijnlijk uit de portemonnee van Bill Gates en het WHO.

  0 likes
  • limalo schreef:

   kan niet anders

   0 likes
  • De Wilde Luizen schreef:

   Hoi Tony,

   Even los van waar het geld dan ook vandaan mag komen en dat dus even in het midden gelaten.

   Wanneer er echt geld is geboden door het Rijks instituut voor de volksgezondheid aan deze rapper en vele anderen voor propaganda doeleinden ten gunste van het Farmaceutisch Industrieel Complex is dit gewoon een misdrijf.

   Invloed willen kopen doormiddel van mensen geld te bieden om een bepaalde agenda uit te rollen is niets anders dan omkoping en omkoping is strafbaar.

   Je kan hiermee zien dat organisaties zoals het RIVM kennelijk alleen nog maar bestaansrecht hebben door te assimileren met de onderwereld en hun onderwereldpraktijken.

   Het RIVM zou alleen al om deze omkoop praktijken ontbonden moeten worden op basis van ondermijning.

   Wanneer bijvoorbeeld een onbeduidend wiettelertje geld aan een gemeenteraadslid zou bieden wordt dit ook als ondermijning gezien.

   Smoesjes dat het in dit geval om de volksgezondheid zou gaan is lariekoek gezien de enorme nevenschade die veel hoger is dan
   de daadwerkelijke uitkomst van alleen het virus.

   0 likes
 • Chris schreef:

  Tsja Lange Frans en zijn vangnet podcast… 40% waarheid en 60% onzin, kritische vragen worden door hem ook nauwelijks gesteld, ook wordt er niet dieper op bepaalde onderwerpen ingegaan (Baybasin/Demmink)
  Overduidelijk controlled opposition.

  0 likes
  • Patrick de Groot schreef:

   Tja. Komt ook wel weer goed. Ze houden nog iets teveel vast aan hun geloof. En het idee dat ze daarwerkelijk belangrijk zijn en dat ze wel even de wereld gaan redden. Het idee dat alles wat ze zien ook waar moet zijn. Wellicht zit de realiteit wel heel anders in elkaar.

   Zo hebben we allemaal onze eigen puzzel die wij op moeten lossen.

   Wil je opstaan zal je eerst moeten vallen.

   0 likes
 • jenne schreef:

  Ja sorry, maar not my kind of people, wanneer iemand kentekenen heeft van het coronavirus, en hem de juiste medicijnen van Dr Didier Raoult worden toegediend, is hij of zij binnen 6 tot 8 dagen beter en is het virus uit hun lichaam, waarom vind dit niet plaats, gvd laten we hier nou eens van uit gaan, allemaal dat mee gelul met die contrabande politiekers is zinloos !

  0 likes
  • Rob schreef:

   Dat corona virus is nog minder dan de gewone griep. Bij de gewone griep neem je toch ook geen medicijnen maar ziek je gewoon uit? Waarom zou je voor die corona bullshit dan wel medicijnen nodig hebben? Dat krijg je als er over medicijnen geouwehoerd wordt. Ik heb de afgelopen 25 jaar één keer de griep gehad en verder niks. Mensen denken veel te snel aan medicijnen. Maar ja, dat krijg je als er veel over medicijnen geouwehoerd wordt. Zelfs bij een verkoudheidsvirus. Zorg in plaats daarvan dat je eigen immuunsysteem goed werkt, dat je energie op peil is. Teveel energie wordt gestoken in allerlei bullshit en dan verspil je je eigen energie. Ja, dan wordt je moe, brand je op en kun je ziek worden. En vervolgens grijpt men achteloos naar medicijnen die daar niets aan verbeteren.

   0 likes
   • Audrey schreef:

    Hoi Rob, mijn dokter weet niet eens wie ik ben. Ik ben 66 jaar en het scherm van de dokter is blanco. Ik slik geen medicijnen en ben dat ook niet van plan in de toekomst. Ook als ik griep en koorts heb neem ik niet eens een aspirine. Ik laat mijn soldaatjes het werk doen en mijn lichaam weer gezond te maken. Ik hoop dit nog jaren vol te houden.

    0 likes
 • Mikkel schreef:

  Voor alle landverraders/volksmoordenaars in politiek en media wacht uiteindelijk het tribunaal. Ze weten wat komen gaat. De groep mensen die ziet waar ze mee bezig zijn wordt alleen maar groter en eenmaal wakker, blijvend wakker. Tick tock, tick tock…

  0 likes
 • Petrus schreef:

  Niets verbaasd mij nog.

  0 likes
 • salvar schreef:

  natuurlijk , f*ck f*ck f*ck rivm , f*ck rutte , f*ck de jonge .
  f*ck de hele eerste en tweede kamer.
  zo nu kunnen we weer rustig slapen.

  0 likes
 • salvar schreef:

  je moet toch wel van de pot gerukt zijn als je nog in dit sprookje gelooft.
  kom op slapers wrijf eens in je ogen en ga eens rustig nadenken hoe je in de boot wordt genomen.

  0 likes
 • RayOfLight schreef:

  Had het helemaal mis wat betreft LF Goeie gast die Lange frans die ook nog eens goed werk doet.

  Erg is het ook dat het RIVM het nalaat om kritische vragen van kamerleden te beantwoorden.
  Oproep voor mensen die voor RIVM werken :DENK NA !

  0 likes
 • Johan schreef:

  lekker ‘onafhankelijk’…

  0 likes
 • Veterans_Resistance schreef:

  Ik had nog niet eerder van deze jongen gehoord, maar ik stam nu eenmaal uit het ‘Kurtis Blow – The breaks’ tijdperk en houd me niet echt bezig met hedendaagse rap/hiphop (ouwe lul! ;-))
  Maar ik vind dit een sympathieke gozer en ben blij dat er iemand is die nu ook de jongeren wakker maakt.
  Inmiddels al zo’n 132.000 views! Goeie zaak!

  0 likes
  • Veterans_Resistance schreef:

   Taalnazi @mezelf:

   ‘Ik vind ‘hem’ een sympathieke gozer’ moet het natuurlijk zijn.

   En nog even @Bizzey: verdiep je a.u.b. wat beter in BLM. Die organisatie is écht niet flex bro!

   0 likes
 • Willem schreef:

  Voor degenen die denken dat #corona heel Nederland in z’n greep heeft… kijk eerst eens ff op de #RIVM website.

  De curve is al maanden zo plat als een dubbeltje! Ondanks demonstraties, vakanties, etc

  Niks aan de hand dus!!

  0 likes
 • Beleid van list en bedrog schreef:

  Lange Frans hoort niet bij die geheime club!!!

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Bij de pers – toneelstukjes hoor je ook alleen de stemmen van de journalisten – acteurs… Je ziet niemand ! Of ze durven niet in beeld natuurlijk als ze hun verplichte vragen oplezen van een papiertje !

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >