Mens en Dier

Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt met toenemende verbazing naar de coronapersconferenties van premier Rutte en minister De Jonge. “Het kan niet zo zijn dat je bij een persconferentie zit en dat er niet één journalist is die vragen stelt over de testen die niet 100 procent accuraat zijn of de lege IC’s. Vragen die leven onder het volk worden niet gesteld,” zegt hij in de podcast van Lange Frans.

“Ik kan me niet voorstellen dat die persconferenties niet in scène zijn gezet,” zegt de hiphopartiest, die merkt dat heel veel mensen inmiddels het idee hebben dat ‘het echt niet meer klopt’. Tegelijkertijd voelt hij naar eigen zeggen frustratie. “Ik vind het eng dat zo veel mensen nog wel het Journaal en de media vertrouwen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bizzey zegt dat je de echte cijfers ook gewoon kunt vinden. “Die worden ook door het RIVM verstrekt, maar daar kijkt niemand naar.”

Ik zeg je eerlijk: f*ck het RIVM

De coronamaatregelen noemt hij ‘onzin’. “Mondkapjes zijn voor de show. Op de Dam in Amsterdam, daarna in Berlijn en over de hele wereld zijn hele grote protesten geweest, maar nog steeds liggen de IC’s niet vol.”

Uit betrouwbare bron heeft hij vernomen dat er in één van de ziekenhuizen niks aan de hand is, en dat medewerkers niet mogen zeggen dat er niks aan de hand is en dat er niemand op de IC ligt.

Bizzey laat zijn kinderen niet vaccineren. “Ik ben voorstander van goede vaccins, die goed zijn onderzocht, maar ik ben geen voorstander van het coronavaccin. Dit gaat te snel. Dat bestaat niet.”

Hij onthult bovendien dat het RIVM hem geld heeft geboden om campagne voor ze te voeren. De BN’er sloeg het aanbod af: “Ik zeg je eerlijk: f*ck het RIVM.”

Bekijk het hele gesprek van ruim 1,5 uur hieronder:

[Lange Frans]

4.8 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 jaren geleden

Dat geld dat het RIVM aanbood, komt waarschijnlijk uit de portemonnee van Bill Gates en het WHO.

Chris
Chris
3 jaren geleden

Tsja Lange Frans en zijn vangnet podcast… 40% waarheid en 60% onzin, kritische vragen worden door hem ook nauwelijks gesteld, ook wordt er niet dieper op bepaalde onderwerpen ingegaan (Baybasin/Demmink)
Overduidelijk controlled opposition.

jenne
jenne
3 jaren geleden

Ja sorry, maar not my kind of people, wanneer iemand kentekenen heeft van het coronavirus, en hem de juiste medicijnen van Dr Didier Raoult worden toegediend, is hij of zij binnen 6 tot 8 dagen beter en is het virus uit hun lichaam, waarom vind dit niet plaats, gvd laten we hier nou eens van uit gaan, allemaal dat mee gelul met die contrabande politiekers is zinloos !

Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Voor alle landverraders/volksmoordenaars in politiek en media wacht uiteindelijk het tribunaal. Ze weten wat komen gaat. De groep mensen die ziet waar ze mee bezig zijn wordt alleen maar groter en eenmaal wakker, blijvend wakker. Tick tock, tick tock…

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x