Mens en Dier

Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt met toenemende verbazing naar de coronapersconferenties van premier Rutte en minister De Jonge. “Het kan niet zo zijn dat je bij een persconferentie zit en dat er niet één journalist is die vragen stelt over de testen die niet 100 procent accuraat zijn of de lege IC’s. Vragen die leven onder het volk worden niet gesteld,” zegt hij in de podcast van Lange Frans.

“Ik kan me niet voorstellen dat die persconferenties niet in scène zijn gezet,” zegt de hiphopartiest, die merkt dat heel veel mensen inmiddels het idee hebben dat ‘het echt niet meer klopt’. Tegelijkertijd voelt hij naar eigen zeggen frustratie. “Ik vind het eng dat zo veel mensen nog wel het Journaal en de media vertrouwen.”

Bizzey zegt dat je de echte cijfers ook gewoon kunt vinden. “Die worden ook door het RIVM verstrekt, maar daar kijkt niemand naar.”

Ik zeg je eerlijk: f*ck het RIVM

De coronamaatregelen noemt hij ‘onzin’. “Mondkapjes zijn voor de show. Op de Dam in Amsterdam, daarna in Berlijn en over de hele wereld zijn hele grote protesten geweest, maar nog steeds liggen de IC’s niet vol.”

Uit betrouwbare bron heeft hij vernomen dat er in één van de ziekenhuizen niks aan de hand is, en dat medewerkers niet mogen zeggen dat er niks aan de hand is en dat er niemand op de IC ligt.

Bizzey laat zijn kinderen niet vaccineren. “Ik ben voorstander van goede vaccins, die goed zijn onderzocht, maar ik ben geen voorstander van het coronavaccin. Dit gaat te snel. Dat bestaat niet.”

Hij onthult bovendien dat het RIVM hem geld heeft geboden om campagne voor ze te voeren. De BN’er sloeg het aanbod af: “Ik zeg je eerlijk: f*ck het RIVM.”

Bekijk het hele gesprek van ruim 1,5 uur hieronder:

[Lange Frans]

4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
2 jaren geleden

Dat geld dat het RIVM aanbood, komt waarschijnlijk uit de portemonnee van Bill Gates en het WHO.

Chris
Chris
2 jaren geleden

Tsja Lange Frans en zijn vangnet podcast… 40% waarheid en 60% onzin, kritische vragen worden door hem ook nauwelijks gesteld, ook wordt er niet dieper op bepaalde onderwerpen ingegaan (Baybasin/Demmink)
Overduidelijk controlled opposition.

jenne
jenne
2 jaren geleden

Ja sorry, maar not my kind of people, wanneer iemand kentekenen heeft van het coronavirus, en hem de juiste medicijnen van Dr Didier Raoult worden toegediend, is hij of zij binnen 6 tot 8 dagen beter en is het virus uit hun lichaam, waarom vind dit niet plaats, gvd laten we hier nou eens van uit gaan, allemaal dat mee gelul met die contrabande politiekers is zinloos !

Mikkel
Mikkel
2 jaren geleden

Voor alle landverraders/volksmoordenaars in politiek en media wacht uiteindelijk het tribunaal. Ze weten wat komen gaat. De groep mensen die ziet waar ze mee bezig zijn wordt alleen maar groter en eenmaal wakker, blijvend wakker. Tick tock, tick tock…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x