Buitenland

Kijk: Tienduizenden protesteren in Melbourne tegen ’tirannie en dictators’

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Australische deelstaat Victoria, waar ook Melbourne ligt, zijn er zorgen over een nieuwe coronawet. De omstreden wet geeft de autoriteiten te veel macht, stellen juristen. Zo is er geen einddatum aan de wet en geeft hij de premier de macht om een pandemie af te kondigen en alle maatregelen te nemen die hij nodig acht.

Overtreders hangt een geldboete tot 90.000 Australische dollar of een celstraf van maximaal twee jaar boven het hoofd. De wet is al goedgekeurd door het Lagerhuis en volgende week beslist de Senaat erover.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png


Bijna iedere week zijn er grote demonstraties in Melbourne. Zaterdag gingen vele tienduizenden mensen, waaronder kinderen en ouderen, de straat op om te protesteren tegen de vaccinatieverplichting en de nieuwe coronawet.


Ook parlementslid Craig Kelly deed mee aan het protest. Op social media schreef hij dat de demonstratie was gericht ‘tegen tirannie, tegen dictators, tegen mensenrechtenschenders en tegen onze onderdrukkers’.


Afgelopen maand kwam er in Melbourne een einde aan de lockdown. De vijf miljoen inwoners van de stad brachten sinds het begin van de pandemie 262 dagen in lockdown door. Geen andere stad ter wereld was zo lang in lockdown.


[RT]

4.8 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Melbourne is nog helemaal niks….de jacht op Ongevaccineerde Terroristen is hier in Nederland in volle gang…hier in Utrecht hangen ineens allemaal affiches met de tekst:

WANTED DEAD OR ALIVE

Befehl von Führer Rüttler und Herr Doktor Hugo Mengele:

Für alle Viertes-Reich liefhebbende Pro-Vaxxi-Nazi Niederländische Kollaborateurs, Landesverräters und Hersenlöse Überschapen

Mocht u nog Ongevaccineerde Familieleden, Buren, Vrienden, Kennissen en/of Landgenoten in uw omgeving kennen of tegenkomen, schroom dan niet en geef ze aan bij:

MELD ONGEVACCINEERDEN ANONIEM

Tel: 06-660

Dit telefoonnummer is 24/7/365 bereikbaar (u krijgt € 666,- Premie per Gouden Tip)

Voelt u zich vooral niet schuldig of bezwaard, u verricht juist een goede daad voor hele Gevaccineerde Niederländische Samenleving…Want al die loslopende, voortvluchtige, zéér Besmettelijke, Ongeregistreerde & Ongechipte Ongevaccineerde-Terroristen moeten met het oog op de Volksgezondheid zo snel mogelijk worden verwijderd uit de Niederländische Maatschappij en veilig worden opgeborgen in één van unsere Vaxxi-Nazi-Macht-Frei-Vernichtungslager…

Edward
Edward
2 jaren geleden

De coalitie is al akkoord met invoeren van de QR pas in winkels en op het werk, ook in Nederland is deze tirannie in volle gang. Iedereen die meewerkt aan dit mensonterende, discriminerende QR systeem zegt feitelijk, “Ik wil jou niet meer in deze samenleving…” Mijn morele kompas is niet meer verenigbaar met deze collaborateurs. Ik schaam mij voor het gedrag van mijn medeburgers.

Steve Schaisse
Steve Schaisse
2 jaren geleden

Oostenrijk gaat ook in lockdown VOOR ongevaccineerden, je mag ALLEEN naar je werk en naar een essentiële winkel…
Wat is de volgende stap ? De gaskamer ?
hoe willen ze dat controleren?
Is er QR op het werk in Oostenrijk? Dan hoef je ook niet meer naar je werk…
Goed in Melbourne dat ze daar heftig protesteren ! Doen ze dat in Oostenrijk ook ?
Ik heb er nog niet veel van gehoord.
Hoorde wel deze week, haal je in Oostenrijk het vaccin, dan mag je gratis naar Fun-Palast.au ,dus naar het bordeel, je krijgt het vaccin in dat bordeel, daarna mag je ” rolle-bolle” met 1 van de dames…
Het wordt steeds QRankzinniger, wat een idioten…

Geert-Jan
Geert-Jan
2 jaren geleden

In deze moeilijke tijden zet ik muziek op waar je blij van wordt of om je op te beuren
Oa John Milles( Music )(Music pulls me through in a world full of trouble)
In iedergeval muziek uit de jaren 60,70,en 80
Waar is de tijd gebleven?

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x