Homepagina » Mens en Dier » Kritische huisarts bij Hart van Nederland: ‘Hiervoor moeten we al deze maatregelen nemen?’
huisarts
Foto: Maryland GovPics CC BY 2.0

Kritische huisarts bij Hart van Nederland: ‘Hiervoor moeten we al deze maatregelen nemen?’

Huisarts Felix van der Wissel uit Amersfoort zei in Hart van Nederland dat heel veel mensen nu niet de zorg krijgen die ze nodig hebben omdat we alles richten op corona. Hij wees erop dat de ziekenhuizen in het najaar al jaren volstromen als gevolg van bijvoorbeeld verkoudheidsvirussen en griep, waardoor hij problemen heeft met het doorverwijzen van zijn patiënten. Dat is volgens hem het resultaat van het kabinetsbeleid.

Van der Wissel zei verder dat het kabinet het gevaar van corona moet relativeren. “Inmiddels is het sterftepercentage bijgesteld tot ongeveer 0,25 procent. Dat wil zeggen dat het op het niveau ligt van een ernstige griep. En daarvoor moeten we al deze maatregelen nemen?”

Een versneld vaccin, hoe veilig is dat?

De coronamaatregelen hebben tot gevolg dat de huisarts in zijn praktijk heel veel patiënten heeft die depressief zijn en ook meer mensen die zelfmoordpogingen doen. Daar is volgens hem te weinig aandacht voor. “Ik vind dat ernstig. Het gaat alleen maar over corona.”

De huisarts vraagt zich ook af of het coronavaccin wel zo veilig is. Hij zei dat het normaal gesproken minstens 5 jaar duurt om een vaccin te ontwikkelen. “Een versneld vaccin, hoe veilig is dat?”

Daarnaast heeft Van der Wissel zijn twijfels over de coronatest. “Er worden nu heel veel mensen positief getest, terwijl je je moet afvragen of dat ook daadwerkelijk een besmetting is.”

4.5 81 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
10 maanden geleden

Tijd voor revolutie

Theo
Theo
10 maanden geleden

Eindelijk weer een rationeel geluid van een huisarts

Petrus
Petrus
10 maanden geleden

Deze onzin epidemie van Corona kan alleen maar stoppen als wereldwijd de criminele regeringen opgepakt en afgevoerd worden.

Catharina
Catharina
10 maanden geleden

Het is de bedoeling ook om zoveel mogelijk mensen onderuit te krijgen….op wat voor manier dan ook…en ze kunnen bij hart van nederland zitten roeptoeteren dat er niet genoeg ic bedden zijn… er komen toch echt niet meer ic bedden bij….gommers speelt het spelletje doodleuk mee met hugo bloemschoen…die word gechanteerd en vet betaald om het spelletje in stand te houden

x

Check Also

arts

Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?

FVD-voorman Thierry Baudet stelde het mRNA-vaccin in ...

israël

Israël: Geen derde prik? Dan ben je na 6 maanden niet langer ‘volledig ingeënt’ en verlies je vrijheden

Hoewel de meerderheid van de Israëlische bevolking ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x