CoronaBuitenland

Terwijl de ogen gericht waren op Oekraïne raakte een nieuwsfeit ondergesneeuwd dat de hele coronagekte ontmaskert

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Terwijl alle ogen gericht waren op Oekraïne, raakte deze week een opmerkelijk nieuwsfeit ondergesneeuwd dat de hele coronagekte ontmaskert.

Tess Lawrie, werkzaam als adviseur voor de Wereldgezondheidsorganisatie, deed voor de uitrol van de coronavaccins samen met een aantal andere wetenschappers onderzoek naar het gebruik van ivermectine als medicijn tegen corona. Ze kwamen tot dezelfde slotsom: ivermectine werkt als medicijn tegen corona, 80 procent van de patiënten herstelt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Een andere onderzoeker, Andrew Hill, kreeg van de WHO de opdracht om een metastudie te doen naar studies over ivermectine. Dr. Hill schreef dat ivermectine inderdaad werkt, maar voegde er meteen aan toe dat er nog onvoldoende bewijs is.

De grootste fraude ooit

Lawrie confronteerde hem, waarna Hill liet doorschemeren dat hij zijn tekst heeft laten schrijven door Unitaid, een groep waar onder meer Bill Gates in heeft geïnvesteerd. Dankzij de metastudie van Hill mocht ivermectine niet langer als medicijn tegen corona worden gebruikt. Vervolgens kreeg Gates alle ruimte om zijn vaccins uit te rollen.

De Belgische journalist Alain Grootaers spreekt in een opiniestuk voor website Doorbraak van ‘de grootste fraude ooit’. Hij wijst erop dat de prikken vele mensen de dood in hebben gejaagd of zwaar ziek hebben gemaakt door de bijwerkingen.

Lawrie maakte een 18 minuten durende video die Stefan Noordhoek heeft voorzien van Nederlandse ondertiteling. Ook heeft hij er een artikel over geschreven op Substack. Enkele dagen voor de publicatie van het artikel van dr. Hill maakte Unitaid, de sponsor van het artikel, een bedrag van 40 miljoen dollar over.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Desastreuze gevolgen

In de video is te zien hoe Hill op het laatste moment 180 graden draait en tégen de bewezen werking van ivermectine adviseerde en het gebruik ervan afraadde. Met desastreuze gevolgen.

Data-analist Wouter Aukema bekeek de video en reageert: “Met tranen in de ogen zag ik zojuist keihard op beeld hoe een door de WHO ingehuurde wetenschapper zich heeft laten corrumperen zodat de wereld geen goedkope ivermectine kon inzetten tegen covid.”

“Huilen doe je soms van woede en verdriet tegelijk. Huisartsen, in de persoon van Rob Elens, werden meteen op de vingers getikt toen ze tijdens de eerste golf met medicijnen covid probeerden te behandelen. En begin 2021 kwam er nog de dreiging van boete bij,” merkt huisarts Els van Veen op.

4.8 223 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Niet te geloven, dat één iemand, in dit geval ene Dr. Hill (zou wat mij betreft gelijk zijn dokterstitel moeten verliezen EN uiteraard vastgezet moeten worden voor onbepaalde tijd) verantwoordelijk is voor zó ongelooflijk veel leed in de afgelopen twee jaar.

Natuurlijk zullen velen van ons, die de afgelopen twee jaar heel veel informatie op de alternatieve kanalen hebben gevolgd, hier niet écht verbaasd over zijn.

Er waren en zijn genoeg artsen geweest, die al in de beginperiode het nut van Ivermectine en Hydroxychloroquine hebben aangetoond en vervolgens niet alleen werden gedemoniseerd, maar ook nog eens werden bedreigd met enorme boetes.

Ik durf zonder meer te beweren, dat dit hele gebeuren met de zogenaamde Covid 19 scam de grootste schande is, die OOIT heeft plaatsgevonden.

Inmiddels zijn er volgens schattingen al miljoenen mensen over de hele wereld het slachtoffer van geworden. En de verwachting is, dat dat er nog velen meer zullen worden.

Dit bericht is inderdaad ongelooflijk belangrijk en had, als er nog eerlijke journalistiek werd gepleegd, als een BOM moeten inslaan.

Maar…. dit probeert de Deep State natuurlijk ook diep in de doofpot te stoppen, want de schaapjes moeten natuurlijk niet uit hun winterslaap worden gehaald.

Dus worden ze de afgelopen twee weken 24/7 gebombardeerd met “nieuws” uit de Oekraïne, dat voor, denk ik, 80% uit fake news bestaat.

Er is trouwens in de afgelopen twee weken nóg een heel belangrijk bericht verschenen.

In Groot-Brittannië is bekend geworden, dat van alle doden van de laatste maanden aan “Covid” maar liefst 90% volledig “gevaccineerd” was.

Ook dit zéér belangrijke bericht hebben wij in de onbetrouwbare MSM niet mogen ontvangen.

Even off topic:

A.s. woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen.
Helaas doet Forum voor Democratie niet mee in onze gemeente.
Op de kanalen van Telegram kreeg ik het advies om in dat geval op een lokale partij te stemmen. Dat gaan mijn man en ik dan ook doen.

Als je een duidelijk signaal wilt afgeven, dat je het absoluut niet eens bent met de huidige landelijke politiek, is dat in ieder geval de beste optie.

Dus niet stemmen op één van de regeringspartijen, maar OOK niet op de hypocriete meelopers (PvdA, GroenLinks, SP).

Nóg een belangrijke tip: Er is de mogelijkheid om vanaf a.s. maandag al te gaan stemmen.
NIET DOEN, want dan is het onzeker wat er met je stem gebeurt.

Dit was trouwens een tip van Thierry Baudet.

Gezien het feit, dat er nu al in de peilingen wordt gesuggereerd, dat de VVD de meeste stemmen zal krijgen en D66 op de tweede plaats, moet je al met al vrezen voor net zo een uitkomst als vorig jaar met de landelijke verkiezingen.

Uiteindelijk is er al lang geleden gezegd: Het gaat niet om degene die stemt, maar om degene die de stemmen telt.

Als laatste wil ik nog de tip geven om een foto van het stembiljet te maken en die vervolgens door te sturen naar het e-mailadres van je favoriete partij.

Janny van Henk
Janny van Henk
2 jaren geleden

En hierbij de kdti QR covid reispas. Ook al ingekocht door NL:
KTDI.org

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

KIJKUIT MENSEN.. NIET TOELATEN
van het creëren en gebruiken van Digital ID om je 24/7 te controleren, volgen en monitoren..onder het mom van het verstrekken van sociale diensten pensioen/uitkering. loonuitbetaling of welke reden dan ook.

DIT IS ILLEGAAL .. SCHENDEN VAN ONZE MENSENRECHTEN !!

Blijf mij nabij
Blijf mij nabij
2 jaren geleden

En nu dan ?
Wordt dit ook in de regeringen besproken?
Wordt dit ook door de msm gepubliceerd?
Volgen ‘wij’ de who bij een volgende prikronde weer blindelings?
Komen er nu een tuchtcommissie ?
Etcetera etcetera etcetera

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x