CoronaBinnenland

Fleur Agema maakt zich boos: ‘Kuipers kachelt door met z’n vaccinatiedruk, totaal onnodig!’

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!

Woensdag stemde de Tweede Kamer met een nipte meerderheid in met de inperking van de geldigheidsduur van de QR-code voor mensen die geen booster hebben gehaald. Daarmee verliezen ruim 500.000 gevaccineerde en herstelde mensen het groene vinkje in hun coronapas.

Afgezien van Liane den Haan is de volledige oppositie tegen dit plan. Het kabinet scherpt de regels voor het coronatoegangsbewijs aan om de termijnen meer gelijk te trekken met andere landen. Mensen die geen boosterprik hebben gekregen en langer dan 270 dagen geleden hun eerste vaccinaties hebben afgerond, verliezen hun QR-code vanaf vrijdag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De motie om de termijn van het coronatoegangsbewijs niet te verkorten is dus verworpen, ondanks bijna unanieme steun van de oppositie,” reageert Pieter Omtzigt teleurgesteld.

Totaal onnavolgbare politiek

Het AD kopt: ‘Kamer akkoord met houdbaarheidsdatum QR-bewijs’. Waarop Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) zegt: “Nee, AD, ‘De Kamer’ is niet akkoord. BBB en de voltallige oppositie (met uitzondering van fractie Den Haan, die meestemde met de coalitie), zijn NIET akkoord.”

“Nu een half miljoen – en straks nog heel veel meer mensen – raken hun QR-code kwijt terwijl ze volgens de minister zelf ‘behoorlijk goed’ beschermd zijn tegen ernstige ziekte en 85 procent risicoreductie hebben op ziekenhuisopname. Totaal onnavolgbare politiek,” schrijft SP-Kamerlid Maarten Hijink.

Agema: Stop alle coronatoegangsbewijzen!

Fleur Agema van de PVV zegt een bericht te hebben gekregen van een ongeboosterde dat haar coronatoegangsbewijs nu al verlopen is in plaats van op 4 februari. “De minister van Volksgezondheid kachelt door met z’n vaccinatiedruk. Totaal onnodig!” zegt Agema. “Stop alle coronatoegangsbewijzen!”

Ze vraagt minister Kuipers wat hij gaat doen. “Erop en erover vanaf vrijdag als van de eerste half miljoen Nederlanders het groene vinkje verloopt? Of einde coronatoegangsbewijzen?”

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

156 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Het is over als het volk zegt dat het over is.

robroyofireland
robroyofireland
2 jaren geleden

Wanneer gaat die zogenaamde oppositie wakker worden en beseffen dat we in de tweede kamer geregeerd worden door omgekochte Big Pharma en WEF volksverlakkers ?

robert
robert
2 jaren geleden

tja .. de schapen vinden het wel beeeeehhhhhhhhhst.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Als er IETS nu toch wel duidelijk is, is het dat dat hele coronatoegangsbewijs circus niets, maar dan ook helemaal niets te maken heeft het de volksgezondheid.

AL die brave schaapjes zijn er met open ogen ingevlogen. Zoveel is toch wel duidelijk?

Dus vanaf morgen komen er ineens een half miljoen mensen bij en dan bedoel ik bij de groep, die vanaf dag 1 niet mee hebben gedaan met dit duistere “spel”.

Misschien, héél misschien, dat de oogjes van die half miljoen NU open gaan. Al is het maar op een kiertje.

Ze zijn, zoals Wim Sonneveld indertijd in het liedje Tearoom Tango uit 1966 “belazerd en bedonderd”.

Fleur Agema maakt zich boos over de vaccinatiedwang van Ernst Kuipers.

Hoe komt het in vredesnaam, dat zij nu nog niet door heeft, dat Ernst alleen maar opdrachten uitvoert van het World Economic Forum?

Iedere burger moet geprikt worden, omdat deze burger anders niet gekoppeld kan worden aan de 5G antennes.

De bedoeling is, dat er straks een permanente surveillance is. En dat je straks letterlijk NIETS meer kan doen, zonder de uitdrukkelijke toestemming van een stel ongekozen criminelen.

Wat betreft de miljoenen mensen, die nog steeds niet onder de druk bezweken zijn… Zij zijn straks niet te manipuleren.

TOCH ben ik ervan overtuigd, dat wij er nog lang niet zijn.

Er zal nog wel wat uit de hoge hoed komen. En dat is vast en zeker niet veel goeds.

Ondertussen zijn OOK in Frankrijk alle maatregelen van tafel. Tot en met het op straat moeten lopen met het slavenmasker.

Als je nu praat over een verenigd Europa, dan is het hier in ieder geval duidelijk, dat daar absoluut geen sprake van is.

Nederland houdt stug vol en dat komt, omdat Mark Rutte een voortrekkersrol heeft om straks dat Europese digitale paspoort overal te implementeren.

Vandaar de extreme druk van onze regeringsleiders om ons allemaal in het gareel te krijgen.

Dat zij er vooral NOOIT in mogen slagen.

Back to top button
156
0
We lezen graag je reactie!x