Het Complot

“Veel groter schandaal dan Watergate”: Amazon doet boek over complot rond schietpartij Sandy Hook in de ban

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Amazon.com heeft het boek ‘Nobody Died at Sandy Hook: It Was a FEMA Drill’ in de ban gedaan. Het bedrijf heeft niet gezegd waarom het boek niet langer wordt verkocht.

In het boek worden honderden redenen opgesomd waarom de schietpartij op de basisschool Sandy Hook in Newtown op 14 december 2012 volgens de schrijvers in scène is gezet. Het boek is op 19 november uit de verkoop gehaald door Amazon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De hele Sandy Hook-operatie was een hoax,” zei emeritus hoogleraar James Fetzer van de Universiteit van Minnesota in Duluth. “De schietpartij is in scène gezet door het federaal bureau voor rampenbestrijding (FEMA) en lokale autoriteiten.”

Gratis

“Geen van de 20 kinderen is daadwerkelijk vermoord,” zei de oud-marineofficier. “Dit is een veel groter schandaal dan Watergate.”

"Veel groter schandaal dan Watergate": Amazon doet boek over complot rond schietpartij Sandy Hook in de banNa het besluit van Amazon om het boek in de ban te doen, hebben auteurs Fetzer en Mike Palacek besloten het boek gratis aan te bieden op internet.

Fetzer zei dat de samenzweerders in Newtown, zoals de vermeende ouders van de vermoorde kinderen, er financieel goed vanaf gekomen zijn. Hij voegde toe dat er 50 miljoen dollar opzij is gezet voor de bouw van een nieuwe school, terwijl de kosten voor een basisschool normaal gesproken worden geraamd op 7 miljoen dollar.

De hoogleraar wijst erop dat lokale individuen al voor de schietpartij op 14 december op internet geld inzamelden voor de slachtoffers. Hij laat ook foto’s zien van een klaslokaal dat volgens hem is afgezet met tape terwijl er nog geen schoten zijn gelost.

‘Al sinds 2008 gesloten’

De krant Newtown Bee publiceerde enkele uren na de schietpartij een interview met directrice van de basisschool Dawn Hochsprung, terwijl ze één van de slachtoffers zou zijn geweest. De krant verontschuldigde zich hier later voor.

Volgens Fetzer was de basisschool al sinds 2008 gesloten, waren er geen leerlingen om te evacueren en is schutter Adam Lanza een fictief persoon. Hij schrijft dat de enige overlijdensakte die voorhanden is, is vervalst.

“De leraren, de ouders, het schoolbestuur, de politie en gouverneur Dan Malloy waren allemaal onderdeel van de hoax,” aldus Fetzer. Het duo concludeert dat het bloedbad een psychologische operatie was om een strengere wapenwetgeving af te dwingen.

Het boek ‘Nobody Died at Sandy Hook’ is hier gratis te downloaden.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x