Het Complot

Andy Basiago: Tijdreizen en teleportatie (interview)

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Andrew D. Basiago komt er sinds 2004 openlijk voor uit dat hij op jonge leeftijd heeft deelgenomen aan Project Pegasus, een geheim overheidsprogramma waarbij werd geëxperimenteerd met teleportatie en tijdreizen.

Outside The Box presenteert een onthullend interview met Basiago. Velen hebben al van hem gehoord. 

Mensen komen tot de conclusie dat zijn bewijs geloofwaardig is. Hij herinnert zich de kleinste details van zijn ervaringen, waar de experimenten hebben plaatsgevonden en namen van betrokkenen. Het is tijd voor onthullingen.

Andrew Basiago heeft zijn leven nu gewijd aan het vrijgeven van informatie die de regering meer dan 40 jaar geheim heeft gehouden.

Bron: YouTube/Soul Destiny Productions

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emile
Emile
9 jaren geleden

Ik was benieuwd naar z’n verhaal, dus ik heb hem net helemaal gezien en ben naar youtube gegaan voor meer over deze man, hij had wat dit filmpje aangaat al wat maffe dingen, zoals het feit dat hij het is geweest die George Washington potsierlijk z’n hele toekomst heeft verteld, want ach , wat maakt het uit dat ik hem zeg dat hij de belangrijkste man voor Amerika word en dat de hoofdstad Washington D.C zal worden, en waarom moest zijn leger de haven verlaten want hij zal toch winnen, en in een presentatie op internet heeft ie uiteraard een filmpje gezien van jawel, de kruisiging van Jezus, dus ook dat vertel ik de wereld ook maar even, ik heb de kruisiging gezien op “TV” tot op de speer die Isha (Jezus) in zich kreeg door een Romein, en zelfs heeft ie de weder opstanding gezien van Isha, tja.
De huidige bijbel, nieuwe testament zijn schijnbaar geschreven lang nadat Isha dood was, de 12 discipelen waren het zelfs niet eens over hoe z’n laatste dag er heeft uitgezien, tevens laten de dodezee geen bewijs zijn van z’n leven, ik ken iemand persoonlijk die ze heeft bestudeert in het nationaal museum van Israel.
Persoonlijk denk ik dat ie wel heeft bestaan maar het feit blijft dat niemand exqact weet hoe de laatste dag van Isha is verlopen.
Maar volgens deze man is het precies gegaan zoals in de huidige bijbel/overleveringen staat geschreven.
Hij verteld dus exact hetzelfde verhaal wat iedereen op zondagsschool of gewoon thuis en in de film van Mel Gibson hadden kunnen zien en/of lezen, want dat betekend (h)erkenning.

Maar goed, ik ga weer op zaken in wat 1 iemand claimt maar wederom totaal niet kan onderbouwen met bewijs , alleen z’n herinneringen van 40 jaar geleden, tja.

Hou alsjeblieft een open geest bij deze man z’n verhalen !!

Guusje
Guusje
9 jaren geleden

Heel interessant wat deze meneer te zeggen heeft, kijken s.v.p.!

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Andrew Basiago zou president van USA moeten worden met zo’n verhaal/realiteit.

Mr.X
Mr.X
9 jaren geleden

PRACHTIG, PRACHTIG, GEWELDIG !!!
WIE VOLGT ?
WIE DURFT ?
WIE KOMT MET ECHT BEWIJS ?
WIE STAPT OVER NAAR DE ECHTE WAARHEID VAN ONS BESTAAN ?
STAPJE VOOR STAPJE KOMEN WE STEEDS DICHTERBIJ !
DE WAARHEID REGEERD !
STEEDS MEER EN MEER KOMT AAN HET LICHT !
KOM MAAR OP WIE VOLGT !!!
OPGEPAST ELITE WIJ WERELD BURGERS KOMEN ER LANGZAAM AAN !!!
Mvg,
Mr.X

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x