BuitenlandCorona

Waarom het aantal ‘nieuwe coronagevallen’ plotseling keldert

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Open een willekeurige website waar coronadata worden verzameld en je ziet dat de cijfers al wekenlang scherp dalen. Nieuwe gevallen. Overlijdens. Ziekenhuisopnames. Hoe kan dat? Komt het door de vaccins? Door de lockdowns? Nee.

Het komt niet door de vaccins

In de media wordt beweerd dat de verschillende ‘vaccins’ hun werk beginnen te doen en de verspreiding van het ‘virus’ tegengaan. Is dat het geval? Nee, dat is niet het geval. De daling was halverwege januari al waarneembaar, nog ver voordat vaccinatieprogramma’s ook maar enig effect zouden kunnen hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dit wordt ook bevestigd door experts. Zo zei professor Wafaa El-Sadr van de Columbia-universiteit dat de daling niet kan worden toegeschreven aan het coronavaccin omdat nog geen tiende van de bevolking gevaccineerd is.

Daarnaast vindt de daling plaats in landen over de hele wereld en niet ieder land houdt hetzelfde tempo aan met vaccineren.

Het komt ook niet door de lockdowns

In de media wordt beweerd dat het huisarrest en de afstandsmaatregelen eindelijk effect hebben. Dat is ook niet het geval. Zweden ging niet in lockdown en toch daalt het aantal ‘besmettingen’ en ‘sterfgevallen’ daar net zo snel als in bijvoorbeeld Groot-Brittannië, waar wel strenge lockdowns zijn ingesteld.

De WHO-richtlijnen voor de PCR-test

Het aantal ‘sterfgevallen door corona’ begon halverwege januari te dalen. Wat gebeurde er toen nog meer? Nou, op 13 januari paste de WHO de criteria van de PCR-test aan vanwege vals-positieven. De WHO stelde in een nieuwe richtlijn dat een positieve PCR-test bij afwezigheid van klachten moet worden geverifieerd door een nieuw monster te nemen en de test opnieuw uit te voeren.

Zoals we eind januari al schreven, kan het aantal dagelijkse gevallen aanzienlijk afnemen als gevolg van deze nieuwe WHO-richtlijn. En dat gebeurde dus ook.

We zien dus niet een afname van het aantal coronagevallen of het aantal sterfgevallen door corona. Wat we zien is een afname van het aantal kerngezonde mensen dat als een ‘coronageval’ wordt geregistreerd op basis van een vals-positieve uitslag. Daarnaast worden minder mensen die sterven aan kanker, longontsteking of andere ziekten geteld als ‘coronadode’ op basis van testcriteria die ontworpen zijn om de pandemie op te kloppen.

[OffGuardian]

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Nu nog even HCQ vrijgeven…

Frans
Frans
3 jaren geleden

Deze griep gaat zoals die kwam. Met stille trom.

Gerrit Lelystad
Gerrit Lelystad
3 jaren geleden

Ben er inmiddels aardig klaar mee, wacht 17 maart even af.

R W
R W
3 jaren geleden

Maar ook hier, vertel dit het muilkorfdragende, MSM/NOS Journaal kijkende schapenvolk maar…

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x