Homepagina » Buitenland » Waarom het aantal ‘nieuwe coronagevallen’ plotseling keldert
corona
Foto: Unsplash

Waarom het aantal ‘nieuwe coronagevallen’ plotseling keldert

Open een willekeurige website waar coronadata worden verzameld en je ziet dat de cijfers al wekenlang scherp dalen. Nieuwe gevallen. Overlijdens. Ziekenhuisopnames. Hoe kan dat? Komt het door de vaccins? Door de lockdowns? Nee.

Het komt niet door de vaccins

In de media wordt beweerd dat de verschillende ‘vaccins’ hun werk beginnen te doen en de verspreiding van het ‘virus’ tegengaan. Is dat het geval? Nee, dat is niet het geval. De daling was halverwege januari al waarneembaar, nog ver voordat vaccinatieprogramma’s ook maar enig effect zouden kunnen hebben.

Dit wordt ook bevestigd door experts. Zo zei professor Wafaa El-Sadr van de Columbia-universiteit dat de daling niet kan worden toegeschreven aan het coronavaccin omdat nog geen tiende van de bevolking gevaccineerd is.

Daarnaast vindt de daling plaats in landen over de hele wereld en niet ieder land houdt hetzelfde tempo aan met vaccineren.

Het komt ook niet door de lockdowns

In de media wordt beweerd dat het huisarrest en de afstandsmaatregelen eindelijk effect hebben. Dat is ook niet het geval. Zweden ging niet in lockdown en toch daalt het aantal ‘besmettingen’ en ‘sterfgevallen’ daar net zo snel als in bijvoorbeeld Groot-Brittannië, waar wel strenge lockdowns zijn ingesteld.

De WHO-richtlijnen voor de PCR-test

Het aantal ‘sterfgevallen door corona’ begon halverwege januari te dalen. Wat gebeurde er toen nog meer? Nou, op 13 januari paste de WHO de criteria van de PCR-test aan vanwege vals-positieven. De WHO stelde in een nieuwe richtlijn dat een positieve PCR-test bij afwezigheid van klachten moet worden geverifieerd door een nieuw monster te nemen en de test opnieuw uit te voeren.

Zoals we eind januari al schreven, kan het aantal dagelijkse gevallen aanzienlijk afnemen als gevolg van deze nieuwe WHO-richtlijn. En dat gebeurde dus ook.

We zien dus niet een afname van het aantal coronagevallen of het aantal sterfgevallen door corona. Wat we zien is een afname van het aantal kerngezonde mensen dat als een ‘coronageval’ wordt geregistreerd op basis van een vals-positieve uitslag. Daarnaast worden minder mensen die sterven aan kanker, longontsteking of andere ziekten geteld als ‘coronadode’ op basis van testcriteria die ontworpen zijn om de pandemie op te kloppen.

[OffGuardian]
4.9 83 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Nu nog even HCQ vrijgeven…

Henkie
Henkie
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Ga maar Quercetine kopen met zink, selenium en klein beetje koper.
Quercetine is geen chemisch goedje zoals HCQ of Ivermectine!!
https://www.vitaminesperpost.nl/quercetine-zink

Rob
Rob
Reactie op  Henkie
1 maand geleden

Ga maar lekker normaal doen, zoals het voor de hele fake crisis was. We hebben nooit speciale dingen nodig gehad zoals sinds het begin van de hele fake crisis. Waarom zouden we dan nu wel speciale stoffen nodig hebben die we voorhee niet nodig hadden. Een beetje gezond leven is voor iedereen goed en je immuun systeem sterk houden ook. Maar daarnaast hebben we helemaal geen ‘speciale fake crisis middelen’ nodig.

Jep
Jep
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Het is een plandemie en zogenaamde vaccins hebben evenals PCR niets met virus te maken en alles met controle, angst en verdeeldheid.

Maar meeste mensen slikken paracetamol als ze ergens last van hebben. HCQ is al decennia lang een veilig medicijn. Waarom niet gebruiken? Ik vraag me af waarom het niet eerder voor griep is gebruikt.

Rob
Rob
Reactie op  Jep
1 maand geleden

En HCQ is geen farmaceutisch en chemisch middel? Dat spul wordt bij malaria gebruikt. Het is mij al jaren duidelijk dat de hele farmaceutische industrie niets met gezondheidszorg te maken, alleen met ziektezorg. En je moet in deze wereld natuurlijk wel ziek zijn en blijven anders valt er niks te verdienen. Niet voor niets hebben we in ons land zo’n 10 miljoen mensen met chronische aandoeningen, ziekten enz. Het is niets anders dan een verdienmodel. En wat blijkt? De farmaceutische troep wordt uit olie gemaakt. Daar is ooit één van de bloedlijn families mee begonnen omdat de natuurlijke kruiden etc niet gepatenteerd kunnen worden.

Wat doet die troep? Die verdooft je gevoel zodat je je eigen lichaam niet meer voelt. Dat is het enige wat het doet. Wat er gaande is met de mens is bi geen dokter, chirurg, psycholoog, wetenschapper enz bekend. Maar voor mij is het wel duidelijk dat de toestand van de mens het effect is van deze vernietigende wereld van macht, controle, ziekte, dood en verderf, hebzuchtige psychopaten in de top enz. Er is geen enkel medicijn dat iets geneest. Het effect wat die chemische troep werd nog niet zo lang geleden door iemand in een reactie heel mooi verwoord: “Je moet het vergelijken met een huis dat in brand staat en alles wat ze doen is het alarm uitzetten. Dat is ‘medisch zorg”. Dat alarm is je eigen gevoel. Maar mensen zijn verslaafd aan de medicijnen, net als er (andere) drugs verslaafden zijn. Want dat is die chemische troep van de farmaceutische industrie ook: drugs.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Jij snapt het.

C.C.
C.C.
Reactie op  Henkie
1 maand geleden

Quercetine komt gewoon voor in ons voedsel, o.a. in uien, gezond dus als we af en toe uien in ons menu verwerken, zeker in de winter.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Feest in Texas.
!! All Texas COVID-19 mandates lifted effective next Wednesday, Gov. Abbott says !!
https://abc13.com/gov-abbott-covid-mandates-texas-does-have-a-mask-mandate-in/10380663/

Frans
Frans
1 maand geleden

Deze griep gaat zoals die kwam. Met stille trom.

H.J.
H.J.
Reactie op  Frans
1 maand geleden

Inderdaad Frans, Corona is een naam en Griep is een naam en beide zijn een virus en virussen komen en gaan ieder jaar opnieuw, vandaar dat ik persoonlijk al vele jaren ieder jaar een griep prik krijg.

Maar griep is nooit politiek misbruikt, corona daar en tegen is een politiek machtsmiddel geworden waar de machthebbers de democratie mee om zeep hebben geholpen.

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  H.J.
1 maand geleden

“Er zijn geen gecontroleerde studies die adequaat aantonen dat de griepprik zorgt voor een daling in het aantal griepgevallen nadat men is gevaccineerd met ‘FLULAVAL’ (de griepprik). M.a.w. de makers bevestigen zelf dat er geen enkel bewijs is voor de werking van de griepprik.”

Lees verder:
https://leefbewust.nu/het-bedrog-van-de-griepprik/

https://nos.nl/artikel/306820-nut-griepprik-niet-wetenschappelijk-bewezen.html

https://www.trouw.nl/nieuws/waarom-we-moeten-stoppen-met-de-griepprik~bbfb9e5b/

Sjongejonge
Sjongejonge
Reactie op  H.J.
1 maand geleden

Griep is wel degelijk politiek misbruikt.
Het wordt Corona genoemd.

Sjongejonge wat een tv schaap

Chris C
Chris C
Reactie op  H.J.
1 maand geleden

Ja. Maar de griep (inluenza) is verschillend van een verkoudheid (corona virus).

Rob
Rob
Reactie op  H.J.
1 maand geleden

Corona is een verzamelnaam geworden waarin o.a. griep, verkoudheid, en andere normale zaken zijn ondergebracht. Ze hebben zelfs beweerd dat de griep overwonnen is maar hebben het gewoon omgedoopt tot Corona of Covid-19. En zo schuiven ze langzaamaan steeds meer onder de noemer van Corona, dat van zichzelf helemaal geen gevaar is. Zoveel van die zogenaamde ‘symptomen’ hebben we altijd gehad en vaak zijn het niet eens virussen of ziekten. Het gebeurt ook dat spanning gewoon een uitweg zoekt en dan kun je ook flink niezen, hoesten enz. Ook hoofdpijn is een teken van (heftige) spanning. Van spanning op zich kan een mens ook goed overhoop liggen zonder verdere ziekte virussen enz. Het mens-zijn staat onder flinke spanning in deze wereld maar ziekte is iets dat met infecties, virussen etc te maken heeft. Dat is iets heel anders dan overhoop liggen door teveel opgebouwde spanning. Spanning op zich uit zich al op vele manieren zonder daar een aandoening of ziekte bij te hebben.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  H.J.
1 maand geleden

En heeft die griepprik je ooit geholpen?

Vitae
Vitae
Reactie op  H.J.
1 maand geleden

Wat kortzichtig. Van een gewone griep liggen de ziekenhuizen en ic’s echt niet overvol, en van de corona wel. Dat is het probleem, net als de besmettelijkheid. En ga nou niet zeggen dat het in de ziekenhuizen allemaal maar acteurs zijn, want dan zak je helemaal door de ondergrens.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Ik zou de cijfers van de griepgolf van 2018 er maar eens bij pakken. Bovendien, een IC is gauw overvol als je de capaciteit halveert. Kijk eens wie er nu kortzichtig is door niks in perspectief te zetten.

Martin*
Martin*
Reactie op  Vitae
1 maand geleden
Mike
Mike
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Zeer zeker niet. Er zijn al meerdere malen berichten uit de mainstream gehaald, waarin de IC’s overstroomd waren met GRIEPpatienten in voorgaande jaren! Ik heb ze zelf gelezen

boze oma
boze oma
Reactie op  H.J.
1 maand geleden

mee eens

Gerrit Lelystad
Gerrit Lelystad
1 maand geleden

Ben er inmiddels aardig klaar mee, wacht 17 maart even af.

Lies
Lies
Reactie op  Gerrit Lelystad
1 maand geleden

Wij ook we worden zo voor de gek gehouden

Bas
Bas
Reactie op  Gerrit Lelystad
1 maand geleden

Wat gaat er dan veranderen? Wellicht wordt de ene controlled oppisition ingeruild voor een andere controlled opposition.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Gerrit Lelystad
1 maand geleden

Ze weten nu al dat Rutte blijft,we krijgen hier amerikaanse verkiezingen.

R W
R W
1 maand geleden

Maar ook hier, vertel dit het muilkorfdragende, MSM/NOS Journaal kijkende schapenvolk maar…

doornbos
doornbos
1 maand geleden

Dat mag allemaal zo zijn, peppi en kokki in Den Haag zal het een vreugde zijn. Binnenkort de avondklok naar 1800 uur en op korte termijn ook overdag op de bank. Dat wil zeggen, dat denken ze werkelijk. 😉

Lies
Lies
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

Ja Dag het mooie weer breekt aan blijf echt niet binnen (dacht het niet)

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Lies
1 maand geleden

De bange schaapjes blijven wel binnen met hun smerige smoelluiers.

Bas
Bas
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

Helaas kunnen ze dat op basis van de huidige wetgeving installeren

Tom
Tom
Reactie op  Bas
1 maand geleden

Gaan ze voor de verkiezingen nog niet doen, pas als ze ”gewonnen” hebben. ”Dank dat u op ons gestemd heeft, vanaf nu voortaan ook overdag binnen blijven”.

Jan
Jan
Reactie op  Bas
1 maand geleden

De coronaspoedwet is inmiddels zonder tegenstribbelen door de Eerste en Tweede Kamer verlengd met drie maanden.

Henk R
Henk R
1 maand geleden

Klop alle cijfers dalen ook het percentage. Net wel de nieuwe cijfers waar de positieven iets zijn opgelopen maar veel meer getest. Opmerkelijk dat de r waarde wel is opgelopen waar het rivm zich erg ongerust maakt. Wie dit nog begrijpt. Ja ik ook wel, ze willen ons bang houden voor deze zogenaamde killervirus. En zo ook de maatregelen goedpraten. Ach even fake nieuws kijken bij de msm . Kun je een beetje inschatten wat peppie en kokkie weer gaan vertellen.

Schrander
Schrander
1 maand geleden

Simpel als wat. Virussen bestaan niet. En al helemaal niet besmettelijk

boze oma
boze oma
Reactie op  Schrander
1 maand geleden

nee dus //

Wilde Westen
Wilde Westen
1 maand geleden

University of Alabama epidemiologist says it is ‘possible’ the US is nearing herd immunity as COVID infections drop 77% in six weeks – after Johns Hopkins professor claimed pandemic will be GONE by April

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9281941/Another-epidemiologist-says-possible-approaching-COVID-herd-immunity.html

Er is geen enkel bewijs of wetenschappelijk onderzoek die kan aantonen dat dit coronavaccin werkt waarvoor het bedoeld is. Het is een leugen, net als de PCR-test.

Dubito
Dubito
Reactie op  Wilde Westen
1 maand geleden

Trump is weg. Dat was toch de bedoeling? Wel, dan is de ‘pandemie’ nu over.
En daar komt het Klimaat! En het voedsel! En de oorlog! Leve Biden!

Yvonne
Yvonne
1 maand geleden

Oh jee, en zo is de doorsnee burger weer heel tevreden met de aanpak van de ‘crisis’, en stemmen alle schapen weer op de oude vertrouwde meuk. ‘Want daar stem ik nu eenmaal altijd op’….. 😒

Nina
Nina
Reactie op  Yvonne
1 maand geleden

Hopeloos, toch? In plaats van dat men actief kijkt wat de mening is van de partij waar men op wil stemmen.

Marianna
Marianna
1 maand geleden

het is wel een beetje dom om te zeggen dat virussen niet bestaan, een beetje opleiding is wel nodig om het een en ander te beweren.

Sjongejonge
Sjongejonge
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Een beetje conformisme bedoelt u. Maar dat begrijpt u niet.

Uw standpunt is duidelijk.

U heeft zeker een vieze tong, maar dat vind u heel normaal.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Helaas heeft echter nog nooit iemand een virus geïsoleerd, alleen nog maar stukjes waarvan ze beweren dat het van een virus is!
Ook dit coronavirus is nog niet geïsoleerd!

boze oma
boze oma
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

corona heet griep is eennaam

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

acteur

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

80
0
We lezen graag je reactie!x