CoronaBuitenland

Patholoog krijgt placenta’s van gevaccineerde vrouwen opgestuurd die vol spike-eiwit zitten

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse patholoog Ryan Cole krijgt vanuit het hele land placenta’s opgestuurd die verkalkt zijn, spike-eiwit bevatten, antilichamen bevatten of ontstoken zijn.

In de podcast Ask Dr. Drew hield hij een pakketje omhoog waar een placenta in zit die is opgestuurd door een verpleegkundige uit een ziekenhuis. De placenta is afkomstig uit het lichaam van een vrouw die acht maanden zwanger was en de prik nam om haar baan te kunnen behouden. Het eindresultaat: foetale sterfte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Meer dan ooit tevoren

Cole spreekt ook veel oncologen en radiologen die verontrust zijn over het snel stijgende aantal kankergevallen onder twintigers, dertigers en veertigers.

De patholoog werd daarnaast gebeld door een verloskundige die tegen hem zei dat ze meer gevallen van leiomyosarcomen in het vaginaal kanaal en de baarmoeder ziet dan ooit tevoren. “Ze is werkzaam in een staat met een hoge vaccinatiegraad,” lichtte Cole toe.

Medische tuchtraad

Hij sprak zich al vroeg uit over de verschrikkelijke bijwerkingen van de mRNA-vaccins en adviseerde mensen te kiezen voor alternatieve behandelingen tegen corona. De arts moest zich al meerdere keren verantwoorden bij de medische tuchtraad.

Ook heeft hij enorme bloedproppen gezien en gefotografeerd. Zijn advies voor mensen die zijn beschadigd door de prikken: “Klaag je arts aan.”

4.8 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Alweer een verschrikkelijk verhaal uit de medische wereld. WAT een dappere verpleegkundige, die de moed had om dit wereldkundig te maken.

Ik begrijp al die mensen, werkzaam in de ziekenhuizen, verpleeghuizen en huisartsenpraktijken absoluut niet meer. ZIJ moeten toch dagelijks geconfronteerd worden met de meest gruwelijke gebeurtenissen, die patiënten ondergaan?

Er wordt heel vaak gezegd, dat alles vroeger zóveel slechter was dan dat het nu is.

Ik, als 73-jarige, wil daar absoluut wel een kanttekening bij maken.

Ik ben drie keer zwanger geweest, één keer van een tweeling en twee keer een eenling.

Ik kan niet anders zeggen, dat de begeleiding absoluut fantastisch was. De eerste keer ben ik bevallen in het Anna Paviljoen, onderdeel van het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis.
De tweede keer ben ik thuis bevallen en de derde keer, omdat het om een tweeling ging, weer in het ziekenhuis.

En EEN ding kan ik mij nog herinneren als de dag van gisteren: medicijnen, of het nu om pillen, drankjes of spuiten ging, waren absoluut taboe.

WAT is er dan nu overgebleven van die medische kennis? Nul, komma, nul.

Zowel aanstaande moeders als hun ongeboren baby’s worden blootgesteld aan de meest verschrikkelijke zaken. Pijn, zowel lichamelijk als geestelijk en dood en verderf zijn nu hun lot.

Wat ik om mij heen hoor en wat ZEKER voor mij en mijn man geldt, is dat wij nog nul, komma, nul vertrouwen hebben in het grootste deel van de medische wereld.

Er zijn natuurlijk nog wel integere artsen, maar die moet je zoeken met een lantaarntje. Wij hebben gelukkig een fantastische homeopathische arts.

Marian
Marian
1 jaar geleden

Died Suddenley, de documentaire gekeken. En dan nu dit! Ben in staat gekke dingen te doen als een van mijn familieleden, allemaal gevaccineerd, iets overkomt.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Alle medische tuchtraden voor tribunalen brengen, zij zetten hun artsen onder druk zodat deze hun werk niet meer naar behoren durven uit te voeren, dit is ronduit misdadig!

Jean Marie
Jean Marie
1 jaar geleden

Dit soort berichten worden ondertussen domweg saai als we ons niet beter organiseren tegen dit geweld! Het volk verdient het als we het op een beloop laten gaan.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x