Natuur en Milieu

Klimaatverandering is complot. Bij deze grote Nederlandse politieke partij doorzien ze eindelijk de hoax

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klimaatverandering wordt niet veroorzaakt door de mens en is een complot van het bedrijfsleven. Dat heeft VVD-Statenlid Frits Paymans gezegd.

Hij voegde toe dat wetenschappers die het tegendeel beweren niet te vertrouwen zijn.

“Net zoals bij alle andere complottheorieën kan dat georkestreerd zijn,” aldus Paymans. “En ik was eerder dan Donald Trump.”

Klimaatcomplot

Volgens hem zitten de multinationals achter dit complot. “Shell en Heineken zijn niet voor niets aan het vergroenen, want dat is waar de subsidies te halen zijn,” zei hij.

Ook andere VVD’ers denken dat er sprake is van een klimaatcomplot. “Dat zou zomaar eens kunnen,” reageerde fractievoorzitter Tiemen Brill. “Er zijn signalen die die kant op wijzen.”

Brill merkte op dat er niet genoeg wetenschappelijk bewijs is waaruit blijkt dat klimaatverandering wordt veroorzaakt door de mens.

Aangepast

Als inderdaad blijkt dat het hier gaat om een complot moet volgens hem het huidige beleid worden aangepast.

De provincie Zuid-Holland wil de uitstoot van koolstofdioxide drastisch terugdringen en geeft miljoenen uit aan onder meer windmolens.

Weggegooid geld

In de ogen van Paymans is dat weggegooid geld. “Het is hard nodig als onderzoek laat zien dat klimaatverandering een feit is, maar dat is nog niet aangetoond,” zei hij.

De landelijke VVD heeft afstand genomen van de uitspraken van het Statenlid.

[Omroep West]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lol
lol
5 jaren geleden

alleen zij die profiteren van deze nieuwe godsdienst geloven er in; en de nieuwe adel (politici) als hoge priesters

StefanZ
StefanZ
5 jaren geleden

Klimaat veranderingen zijn er altijd al geweest. 20000 jaar geleden hadden we nog een ijstijd. De aarde is sindsdien aardig opgewarmd. Zou de mens daar ook verantwoordelijk voor zijn geweest ? We worden belazerd en de stommelingen lopen achter de meute aan. Het gaat alleen maar om (subsidie) geld. Niets meer en niets minder….

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

wellus/nietus us U.S.
als het vriest vallen er heel veel dooien
lekker weer trouwens vandaag in de middag dan, want ja… s’morgens regende het.
wat hebben we weer een mazzel he, met die vvd… die snappen het helemaal
fijn weekend… wordt weer lekker warm hoor

Maarten Vananderoye
Maarten Vananderoye
5 jaren geleden

Yep. Laten we al de steenkool verbranden en de auto van uitlaatpijpen voorzien om de benzine of diesel beter te verbranden. Laten we met zijn allen energie verspillen totdat de lucht bruin en grijs kleurt. Ons leven zal door kankers en andere kwalen gegrepen worden, maar ach… de klimaatopwarming dat is dus fake.

Komaan jongens! Aangezien de artikelen hier ook steeds de onderwerpen herhalen, herhaal ik nog maar eens mijn gedacht: het klimaat veranderd wel degelijk en wij mensen zijn daar voor een groot deel verantwoordelijk aan: smog, het storten van afval, vernieling van natuur en het vergiftigen van de planeet. De industrie en de economie is voor vele complotliefhebbers belangrijker dan verse lucht en een gezonde leefwereld.

Goed. Naar mijn mening is de “Fake news” te vinden in die anti-klimaats-nieuwsberichtgevingen op zelf.

Uiteraard is niet alleen de mens verantwoordelijk (dat zou niet “eerlijk” zijn). Vulkaanuitbarstingen zijn ook voor een deel verantwoordelijk voor de uitstoot.
[En de aardas schijnt lichtjes te kantelen volgens de Inuit. Waardoor het klimaat aan het opschuiven is]

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x