Homepagina » Natuur en Milieu » Klimaatverandering is complot. Bij deze grote Nederlandse politieke partij doorzien ze eindelijk de hoax
Klimaatverandering is complot. Bij deze grote Nederlandse politieke partij doorzien ze eindelijk de hoax

Klimaatverandering is complot. Bij deze grote Nederlandse politieke partij doorzien ze eindelijk de hoax

Klimaatverandering wordt niet veroorzaakt door de mens en is een complot van het bedrijfsleven. Dat heeft VVD-Statenlid Frits Paymans gezegd.

Hij voegde toe dat wetenschappers die het tegendeel beweren niet te vertrouwen zijn.

“Net zoals bij alle andere complottheorieën kan dat georkestreerd zijn,” aldus Paymans. “En ik was eerder dan Donald Trump.”

Klimaatcomplot

Volgens hem zitten de multinationals achter dit complot. “Shell en Heineken zijn niet voor niets aan het vergroenen, want dat is waar de subsidies te halen zijn,” zei hij.

Ook andere VVD’ers denken dat er sprake is van een klimaatcomplot. “Dat zou zomaar eens kunnen,” reageerde fractievoorzitter Tiemen Brill. “Er zijn signalen die die kant op wijzen.”

Brill merkte op dat er niet genoeg wetenschappelijk bewijs is waaruit blijkt dat klimaatverandering wordt veroorzaakt door de mens.

Aangepast

Als inderdaad blijkt dat het hier gaat om een complot moet volgens hem het huidige beleid worden aangepast.

De provincie Zuid-Holland wil de uitstoot van koolstofdioxide drastisch terugdringen en geeft miljoenen uit aan onder meer windmolens.

Weggegooid geld

In de ogen van Paymans is dat weggegooid geld. “Het is hard nodig als onderzoek laat zien dat klimaatverandering een feit is, maar dat is nog niet aangetoond,” zei hij.

De landelijke VVD heeft afstand genomen van de uitspraken van het Statenlid.

[Omroep West]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • StefanZ schreef:

  Klimaat veranderingen zijn er altijd al geweest. 20000 jaar geleden hadden we nog een ijstijd. De aarde is sindsdien aardig opgewarmd. Zou de mens daar ook verantwoordelijk voor zijn geweest ? We worden belazerd en de stommelingen lopen achter de meute aan. Het gaat alleen maar om (subsidie) geld. Niets meer en niets minder….

  42 likes
  • Zonnemax schreef:

   Het gaat er niet om of de mens al dan niet verantwoordelijk is voor klimaatverandering. Zeker is dat we als mens bijdragen aan onnodige vervuiling. En we hoeven de aarde niet onnodig te gebruiken, dus fossiele brandstoffen kunnen binnen vijf jaar tot het verleden behoren. Maar de machten op aarde willen dit niet en daar loopt een groot deel van de mensheid achteraan (onbewust).

   10 likes
   • StefanZ schreef:

    Jij hebt het over een milieu probleem, dat is heel wat anders dan een klimaat probleem. De mens vervuilt, dat is helaas waar, maar dat heeft niets te maken met het klimaat. De zon wordt steeds warmer en daar zullen we gewoon mee te maken krijgen plus dat de baan van de aarde om de zon fluctueert. De baan om de zon is nu wat krapper en dus zal de warmte op aarde toenemen. DAAR kunnen we helemaal niets aan doen. Ook al gaan we op ons hoofd staan met z’n allen. Wanneer de baan wat ruimer wordt, zullen de temperaturen ook weer dalen. Dan hebben we over een paar eeuwen misschien weer een ijstijd en moeten we onze bondjes weer aan. De uitstoot van koolwaterstoffen door industrie en verkeer, valt in het niet bij de uitstoot van diezelfde stoffen door moeder natuur. Vulkanisme levert de grootste bijdragen aan broeikas gassen. Niet de vulkanen als de Edna en Stromboli maar de vulkanen onder het zee oppervlak langs de landplaten blazen een veelvoud aan broeikas gassen de atmosfeer in. De enige manier om dat tegen te gaan, is door de vulkanen de sluiten en dat zal knap lastig worden….

    9 likes
    • Johan schreef:

     StefanZ

     Ook al gaan we op ons hoofd staan met z’n allen? Het zou 1,50 m helpen verder van de zon af te komen, ware het niet dat de aarde warmer is dan de lucht erboven!

     Maar verder heb je helemaal gelijk. Vervuiling van luchtkwaliteit, aarde en klimaat wordt door elkaar heen gebruikt. Schone energie is een must om de aarde leefbaar te houden, maar zal de temperatuur geen graad doen dalen. Dat is de grootste onzin en nepnieuws.
     De mens heeft 0,01% invloed op de totale uitstoot van gassen als je inderdaad de vulkanen, permafrost ontdooiing, natuurbranden, etc. in ogenschouw neemt.

     4 likes
     • faye schreef:

      Het is gevaarlijk dat de mainstream media deze leugen blijven verspreiden en door hen de bevolking als het ware MK-Ultra gemindf*cked rondloopt.
      Lang zal het niet meer duren want de nieuwe U.S. regering tolereert geen enkele leugen meer.
      Ook een kwalijke zaak was dat Trump op satanfeestjes de dood in gejaagd werd.
      Niet te tolereren.
      Degenen die de waarheid weten worden voor gekken versleten. De FBI pleegt gewoon karaktermoord op ze.
      Maar langzaam aan worden mensen wakker en veel zakken daardoor in een depressie, als ze de echte realiteit gaan zien en daar helpt geen Tai Chi tegenaan.
      Degenen echter die voor gek werden versleten en daardoor in isolement leefden, en daardoor zoveel konden uitzoeken, zeeen van tijd zonder beinvloeding van een MK Ultra gemindfuckte die je voor gek verklaard, die je een complotgekkie noemt en daardoor stagnatie in het onderzoek, plus een negatieve sfeer met zo’n msm denkend gehersenspoeld schaap met oogkleppen op, wat je absoluut niet kon gebruiken, hielp juist enorm om de waarheid boven tafel te krijgen.
      De hele wereld zal er anders uit gaan zien en schone energie zal zijn intrede doen.
      General Motors gaat verplicht van olie afstappen anders wacht hen een lange gevangenisstraf hoorde ik gisteren.

      3 likes
     • Zonnemax schreef:

      Dus maar afsluiten met mijn eerste zin:

      “Het gaat er niet om of de mens al dan niet verantwoordelijk is voor klimaatverandering. ”

      Schone energie is sowieso een must. Dus waarom die discussie nog voeren wie verantwoordelijk zou zijn voor de klimaatverandering?

      1 likes
     • StefanZ schreef:

      Jij hebt het begrepen… nu de rest nog…

      0 likes
     • StefanZ schreef:

      Schone energie is sowieso een goed idee. Fossiele brandstof zal eens op zijn en we moeten een alternatief vinden. Ik erger mij er alleen aan, dat iedereen het over de klimaatsverandering heeft en we daar wat aan moeten doen. We KUNNEN hier niets aan doen. Er zijn verdragen gesloten en er worden nu al enorme hoeveelheden geld in gepompt, terwijl dat helemaal niets oplevert. Het gaat mij erom, dat we door “wetenschappers” en de media worden belazerd en dat we de “schuld” krijgen van een probleem, dat er helemaal niet is. Het zijn de grote olie bedrijven, die zich beginnen in te dekken voor de periode dat er geen olie meer is en ze op een andere manier de energie verbruikende mens een poot uit willen draaien. Toch zie ik bijna dagelijks stommelingen op de t.v., die het alsmaar hebben over een klimaatsverandering door de mens en dat “we” daar wat aan moeten doen. Aan die domme politici erger ik me dood. Er is zoveel onwetendheid bij mensen, die een vinger in de pap hebben.

      0 likes
     • faye schreef:

      Het kan ook zijn dat mensen die voor gek worden versleten en dus ergens nog lager dan laag rond de 3D pyramide hangen, op de pyramide van Maslow wel een treetje hoger staan.
      En dat is uiteindelijk waar het om gaat in het leven.
      Die hoeven zich dan ook over hun toekomst geen zorgen te maken.

      0 likes
 • Maarten Vananderoye schreef:

  Yep. Laten we al de steenkool verbranden en de auto van uitlaatpijpen voorzien om de benzine of diesel beter te verbranden. Laten we met zijn allen energie verspillen totdat de lucht bruin en grijs kleurt. Ons leven zal door kankers en andere kwalen gegrepen worden, maar ach… de klimaatopwarming dat is dus fake.

  Komaan jongens! Aangezien de artikelen hier ook steeds de onderwerpen herhalen, herhaal ik nog maar eens mijn gedacht: het klimaat veranderd wel degelijk en wij mensen zijn daar voor een groot deel verantwoordelijk aan: smog, het storten van afval, vernieling van natuur en het vergiftigen van de planeet. De industrie en de economie is voor vele complotliefhebbers belangrijker dan verse lucht en een gezonde leefwereld.

  Goed. Naar mijn mening is de “Fake news” te vinden in die anti-klimaats-nieuwsberichtgevingen op zelf.

  Uiteraard is niet alleen de mens verantwoordelijk (dat zou niet “eerlijk” zijn). Vulkaanuitbarstingen zijn ook voor een deel verantwoordelijk voor de uitstoot.
  [En de aardas schijnt lichtjes te kantelen volgens de Inuit. Waardoor het klimaat aan het opschuiven is]

  11 likes
  • Jan Heijn schreef:

   Maarten,

   Naar mijn gevoel haal je klimaatverandering door CO2 , wat de aarde hard nodig heeft als voeding voor planten, en duurzaam omgaan met de aarde door elkaar.

   16 likes
  • vladi schreef:

   gelukkig ben jij niet met velen.

   fff

   2 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Voorbeeld van menselijke invloed op het klimaat…

    Chemtrails en/of contrails.
    Hoe makkelijk is het niet om te zien hoe snel een heldere dag in een hijige dag verandert. Voeg daarbij de gigantische hoeveelheden troep bij die de industrie en het verkeer in de atmosfeer loost.

    Wat zou het effect zijn op een atmosfeer zonder al die extra deeltjes.
    Vroeger was de atmosfeer in ieder geval helderder, dan nu op de helderste dag…

    0 likes
  • StefanZ schreef:

   Zie mijn vorige reactie…

   0 likes
 • lol schreef:

  alleen zij die profiteren van deze nieuwe godsdienst geloven er in; en de nieuwe adel (politici) als hoge priesters

  19 likes
 • koloth schreef:

  Dat we om de natuur/aarde moeten denken en niet vervuilen is begrijpelijk, alleen de belachelijke maatregelen die ze nemen daar wordt ik doodziek van. De schilders bv mogen bijna alleen nog met waterverf schilderen voor het millieu en zgn. onze gezondheid, maar deze verf is juist veel giftiger dan de ouderwetse terpentine verf. Bovendien is het waardeloze troep. Maar al die vliegtuigen in de lucht daar wordt niet over gesproken, die miljarden liters kerosine in de lucht spuiten, volkomen belachelijk en zo zijn er vele voorbeelden van oerdomme belachelijke maatregelen.

  14 likes
 • marcelleke schreef:

  WIE belazert ons nu het meest ?

  1 likes
  • frans schreef:

   We worden belazerd door de regering, door de overheid , door het bedrijfsleven, door de banken, door het leger, door het IMF, door WHO , Door de FED. Door Rothchild, Door justitie, Door Rutte, Door Jesse, ETC. .

   5 likes
 • Henk schreef:

  Goed dat ik na 40 jaar VVD stemmen eindelijk een andere keuze heb gemaakt. Wat een figuur!

  5 likes
 • M. van Gaal schreef:

  Denk je nou echt dat wij, nietige stervelingen, in staat zijn het klimaat te beïnvloeden? Onze Aarde is nog geen speldenprikje in het onvoorstelbaar enorme, machtige Universum. Hoogmoedswaanzin in de meest ernstige vorm daar lijdt je aan! Een zo schoon mogelijke leefomgeving nastreven dat is het maximaal haalbare…

  4 likes
  • Frans2 schreef:

   [ Denk je nou echt dat wij, nietige stervelingen, in staat zijn het klimaat te beïnvloeden? ]

   Jazeker, als we tig kernbommen laten ontploffen zorgt als die stof voor een nucleaire winter, zoals vulkanen dat ook kunnen.
   Heb je wel eens uitgerekend hoe dik de atmosfeer is als je de aarde als een bal van twee meter voorstelt? Dat dunne laagje lucht is uiterst kwetsbaar. Al het water bij elkaar is ook maar een miniem laagje. Of een bolletje dan niet eens Europa kan bedekken.
   http://www.bravenewleaf.com/environment/2008/02/all-of-the-wate.html

   0 likes
 • BmAn schreef:

  Op Mars wordt het ook warmer, wie is daar dan verantwoordelijk voor ?

  https://www.skepticalscience.com/translation.php?a=39&l=15

  2 likes
 • Jeff schreef:

  wellus/nietus us U.S.
  als het vriest vallen er heel veel dooien
  lekker weer trouwens vandaag in de middag dan, want ja… s’morgens regende het.
  wat hebben we weer een mazzel he, met die vvd… die snappen het helemaal
  fijn weekend… wordt weer lekker warm hoor

  1 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >