Buitenland

Kamerlid: ‘We zijn in de val gelokt. De ‘weg naar vrijheid’ blijkt de weg naar dictatuur’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Belgische zorgmedewerkers krijgen tot 1 april om zich te laten vaccineren, anders volgt ontslag. Dat heeft de Belgische regering bekendgemaakt. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke zei over zorgmedewerkers die zich nog niet hebben laten inenten: “We geven deze mensen tot 1 april van volgend jaar om zich te laten vaccineren. Iedereen in de zorg moet dan volledig gevaccineerd zijn.”

“We doen het voor de zorg!” twittert FVD-voorman Thierry Baudet. Columnist Marianne Zwagerman voegt toe: “Voor uw gezondheid ontslaan we het zorgpersoneel.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Hoe dom moet je zijn om dat te geloven?

In België wordt zelfs al gesproken over een vaccinatieplicht voor iedereen. Het Vlaamse Kamerlid Dries Van Langenhove spreekt zich op social media zeer kritisch uit. “94 procent van de Vlamingen vaccineren heeft niet geholpen, maar die resterende zes procent verplicht vaccineren gaat het wél oplossen volgens de regering. Hoe dom moet je zijn om dat te geloven? Hoe naïef moet je zijn om te denken dat dit om volksgezondheid draait?”

Het Kamerlid stelt voor een heel aantal politici te ontslaan en in plaats daarvan extra zorgpersoneel aan te nemen. “We kunnen beginnen bij de politici die nul stemmen hebben gehaald.”

Verplichte vaccinatie is een voorwendsel voor verplichte QR-identificatie

“Waar amper over gesproken wordt in het coronadebat is de zorgcapaciteit,” aldus Van Langenhove. In 20 maanden epidemie werd niets gedaan om de IC-capaciteit uit te breiden. Integendeel, er zijn vandaag minder bedden operationeel dan voorheen door personeelstekort. Zo organiseer je je eigen krapte.”

Over de achterliggende plannen zegt het Kamerlid: “Verplichte vaccinatie is een voorwendsel voor verplichte QR-identificatie. Het draait niet om gezondheid, het draait om controle. De leugen dat de maatregelen de schuld zijn van ongevaccineerden is een verdeel-en-heersstrategie om het social credit-systeem in te voeren.”

We zijn bedrogen. We zijn in de val gelokt. De ‘weg naar de vrijheid’ blijkt de weg naar de dictatuur:

4.8 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Chris
Chris
2 jaren geleden

Vandenbroucke, een onverkozene gaat ons Belgen effe de les spellen!! Nooit,nada!!! Iemand die al veel op zen kerfstok heeft!!! Weg met hem en heel de onverkozen regering!!!

Dick de witte
Dick de witte
2 jaren geleden

Schijnbaar komt t leger in actie .in Oostenrijk worden de opgepakt .in Duitsland 12.000 militairen onderweg .waarschijnlijk ten gunste van ons .om t complot in te rekenen .zelf vanaf vliegdekschepen word er opgestegen.hopelijk pakken ze hele tering bende op .

schaap in wolfskleren
schaap in wolfskleren
2 jaren geleden

No shit sherlock! is het werkelijk? De agenda is sinds dag 0 niet veranderd hoor… Wat heb je dat snel gezien zeg, precies op het moment dat het al ruim te laat was om de bevolking echte vrije keuze te bieden voor het vaccin. Heel goed van je. Bewonderenswaardig. Ga je jezelf nu hard maken om alle maatregelen weer terug te draaien en Claus z’n machtsmisbruik af te nemen? Ga je nu Neurenberg 2.0 helpen optuigen?

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Het klootjesvolk is in de val gelokt zal hij bedoelen.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x