Buitenland

Nieuwe prik ‘die nog heftiger is dan alles wat we al gehad hebben’ wordt komende herfst uitgerold

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

De pandemie is onder valse voorwendselen door de WHO uitgeroepen om zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Dat zei emeritus hoogleraar Masayasu Inoue van de Osaka City University in Japan tijdens een persconferentie in het Zwitserse Genève over mensenrechten en COVID-19.

De overheid en media zijn er verantwoordelijk voor dat 80 procent van de Japanners is gevaccineerd met een extreem gevaarlijk product, zei de emeritus hoogleraar via een videoverbinding.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We zijn nu getuige van verschrikkelijke medicijnschade op een schaal die we nooit eerder hebben gezien. Hij is van mening dat het oneigenlijke gebruik van deze experimentele gentherapie, met name bij gezonde kinderen, een zeer grove schending van de mensenrechten is.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De ene na de andere fabriek

De Japanse minister van Volksgezondheid stelt dat er geen reden is tot zorg. Ondertussen werkt de Japanse overheid ter voorbereiding op een volgende pandemie aan een nieuw productiesysteem voor vaccins. “Dit is een ongelooflijke, knotsgekke situatie.”

De Japanse overheid heeft als eerste ter wereld een nieuw soort vaccin goedgekeurd waarbij het RNA zich vermenigvuldigt. Men wil het komende herfst en winter gaan uitrollen. In Japan wordt de ene na de andere fabriek gebouwd om nieuwe vaccins te produceren. Inoue zei dat hij deze fabrieken persoonlijk heeft bezocht.

Emeritus hoogleraar Pierre Capel zei eerder over dit vaccin: “Het werkt als een kopieermachine en het gevolg is dat je overal spike-eiwit gaat aanmaken. Dit is verschrikkelijk. Het zit overal in je lichaam en je raakt het nooit kwijt.”

Deze nieuwe prik is ‘nog heftiger dan alles wat we al gehad hebben’, waarschuwde Capel.

Ziekte X

Inoue zei verder dat farmaceutische bedrijven op dit moment in Japan vaccintesten doen ter voorbereiding op Ziekte X, waar begin dit jaar op het World Economic Forum in Davos over werd gesproken.

Er wordt gespeculeerd dat de Japanse overheid meedoet aan de ‘100 Days Mission’ van de CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovation), om bij een eventuele volgende pandemie binnen 100 dagen een vaccin gereed te hebben, voegde hij toe.

Het pandemieverdrag en de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling moeten deze ‘onwetenschappelijke en gevaarlijke plannen’ uitvoerbaar maken.

De emeritus hoogleraar zei dat de Japanse overheid een halt moet worden toegeroepen, om onherstelbare schade aan toekomstige generaties te voorkomen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 223 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Snappie nr 1
Snappie nr 1
1 maand geleden

Er zal vast nog veel animo voor zijn ! 🤣🤣

Kiekedief
Kiekedief
1 maand geleden

Wie zijn de eerste proef konijnen ?

Christien
Christien
1 maand geleden

Begrijpen we nu waarom de who eisen erdoorheen gedrukt moeten worden?

STOP DEZE GEKTE.

jessie nameles
jessie nameles
1 maand geleden

neem liever nog een spuit met heroine of coke dan deze gifspuit . weet dan in ieder geval de bijwerkingen die 24 uur duren . beter geen 1 van alle ..!!

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x