Great ResetMens en Dier

PVV-leider Wilders benoemt World Economic Forum in Tweede Kamer: ‘Prachtig!’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!

PVV-leider Geert Wilders zei woensdag tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen dat Rutte geen leider is, maar een knecht van grotere Brusselse belangen, een politieke knecht van Sigrid Kaag, een vervreemde globalist die zich overal thuis voelt: bij de NAVO, in de Brusselse burelen van de Europese Unie, bij het WEF, bij de Verenigde Staten.

Veel mensen zijn blij verrast dat Wilders het World Economic Forum benoemt. “Hij noemde het WEF. Eindelijk,” zegt iemand. “Ik had deze niet verwacht van Geert. Eerlijk is eerlijk, beter laat dan nooit,” twittert ene JD.

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen zegt tegen Wilders: “Prachtig! Beter laat dan nooit. Ga zo door! We moeten die vreselijke globalisten voor eens en voor altijd ons land uitjagen! Alleen zo kunnen we onze vrijheid, soevereiniteit en democratie herstellen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schandalig

Wilders sprong tijdens het debat in de bres voor FVD-kopman Baudet, die het regelmatig over de invloed van het World Economic Forum op onder meer de Nederlandse politiek heeft. Tijdens de inbreng van Baudet liep het voltallige kabinet weg, waarna hij niet meer mee mocht doen aan het debat.

“Ontneem de heer Baudet het woord niet!” schreef de PVV-leider op Twitter. “Schandalig dat het kabinet wegloopt en de voorzitter in al haar zwakte vervolgens Baudet het woord ontneemt.”

Poldertotalitarisme

“Het kabinet wil alleen nog maar in debat met partijen die voor ze applaudisseren. Anders lopen ze weg of ontnemen je het woord via de met corrupt handjeklap benoemde incompetente D66-Kamervoorzitter. Oppositie wordt niet geduld. Het is poldertotalitarisme van de ergste soort,” aldus een woeste Wilders.

Wat Baudet overkwam, kan Wilders net zo goed overkomen. “Interessant precedent. Nu loopt het kabinet weg bij Baudet. Morgen bij Van Haga. Overmorgen bij Wilders. En over een week blijven ze alleen zitten wanneer de coalitiepartijen het woord voeren. Dat heet staatsrechtelijke vernieuwing,” zegt hoogleraar Paul Cliteur.

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Trudy
Trudy
6 maanden geleden

Prima! Wjord hoog tijd dat de oppositie ferm gaan samenwerken!!

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
6 maanden geleden

Het wachten is nu op de mededeling in de 2e Kamer dat de “vaccinatie” als moordwapen tegen de mensheid wordt ingezet en dat de NAVO, in samenwerking met het EU-parlement en een schaduwregering (Deep State), is die de oorlog in de Oekraïne heeft uitgelokt, militair ondersteunt en financiert.

salvar
salvar
6 maanden geleden

zo wilders ook wakker?
je heb het goed verwoordt .

Juan
Juan
6 maanden geleden

summier hoor!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x