Buitenland

Klokkenluider: ‘Slimme steden veranderen in open concentratiekampen’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Aman Jabbi werkte 25 jaar in Silicon Valley en ontwikkelde meerdere apps voor mobiele telefoons. De globalisten beschikken over de technologische infrastructuur om de samenleving te veranderen in een technocratische slavenstaat, zegt hij in gesprek met Maria Zeee.

Stemmen heeft geen zin meer. Dezelfde mensen die overal ter wereld de infrastructuur voor slimme steden neerleggen, beheren de stemsystemen. Het enige wat we kunnen doen: niet meedoen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Tegen de tijd dat mensen wakker worden en beseffen dat ze in de val zijn gelopen, is het te laat. Ze beschikken over al je data, ze weten alles over je. Of zoals Jabbi zegt: “Je kunt de realiteit ontkennen, maar je kunt de gevolgen niet ontkennen.”

Keuze

De keuze is simpel: kies je ervoor om als slaaf te leven in een digitaal concentratiekamp of kies je ervoor om als vrij mens te leven?

De grote steden schakelen over op slimme technologie, van slimme lichten en slimme auto’s tot slimme buurten, slimme huizen en slimme apparaten. Alles communiceert draadloos met elkaar.

Jabbi heeft het over oplaadstations voor drones, die uiteindelijk ingezet kunnen worden tegen burgers. En alles onder het mom van ‘veiligheid’. Camera’s die de kentekenplaat vastlegt van iedere auto die langsrijdt.

Open concentratiekamp

Ook je telefoon luistert met je mee. Veel van de nieuwste telefoons volgen je oogbewegingen over het scherm. “Ze luisteren, ze kijken, ze analyseren, ze leren en dan herhaalt het proces zich,” zegt Jabbi. “Het is een open concentratiekamp voor surveillance.”

De verzamelde data worden gebruikt om je gedrag te veranderen, door middel van een sociaalkredietsysteem.

Tegen 2025 is iedere nieuwe auto volgens Jabbi uitgerust met minimaal 16 camera’s, die via het internet informatie versturen. Pak je te vaak de auto? Dan gaat je sociale kredietscore omlaag.

Gevangenismuren

Banken beginnen betaaltransacties te koppelen aan CO2-uitstoot. Dit is volgens Jabbi een opwarmertje. Als ze digitaal geld gaan uitrollen, is het bijhouden van je CO2-uitstoot niet langer ‘vrijwillig’.

Het zijn niet langer menselijke ogen en menselijke oren die ons volgen, zoals in nazi-Duitsland of de Sovjet-Unie. Dit keer wordt de gevangenis bewaakt door kunstmatige intelligentie, aldus Jabbi.

Chinezen weten dat ze slaven zijn en hebben zich erbij neergelegd, hoewel er steeds meer weerstand begint te komen. In het Westen is men zich niet bewust van de gevangenismuren die op dit moment opgetrokken worden.

[LeoHomann.com]

4.9 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BOERVROU
BOERVROU
1 jaar geleden

Word wakker Nederland. Ek woon in Suid Afrika en het ook familie in Australia, oral ter wereld is ons onderweg na geen vryheid, hier by ons in die derde wereld land gaan dit stadiger.

Christien
Christien
1 jaar geleden

WORDT WAKKER EN BLIJF WAKKER.

Piet
Piet
1 jaar geleden

Goed gezien! Dat wordt ( of is al) de toekomst van het klootjesvolk.
de slaaf van de zgn elite en de Big …
en het ergste is, dat de meerderheid van het volk dit niet ziet en verder slaapt.

Annette
Annette
1 jaar geleden

WAT een horrorscenario wordt hier geschetst, maar helaas is dit wel waar het allemaal naar toe gaat. En als wij met z’n allen ten onrechte denken, dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen…. dan hebben wij het goed mis!

DIT is exact wat die 1% grootste griezels op deze aardbol voor ons allemaal in petto hebben. En WIJ, lezers van ninefornews, weten het.

Ik ben het 100% met Aman Jabbi eens, dat het ENIGE dat wij KUNNEN doen is: niet meedoen met wat zij ook allemaal van plan zijn.

HOE dat moet, daar ben ik nog niet helemaal uit, maar ik ga ervan uit, dat onze groep steeds groter wordt en SAMEN STA JE STERK, zo luidt het spreekwoord.

Eén ding is voor mij in ieder geval zeker: in de wereld, zoals de zéér nabije toekomst er uit ziet, hoef IK niet te leven. Dat IS in mijn ogen geen wereld.

De mensen die deze wereld dan zullen bevolken, ZIJN natuurlijk geen mensen meer in de zin van het woord. Dat zijn wezens die niet meer zelfstandig kunnen denken en voelen. Niets meer dan zombies.

DAT is natuurlijk ook precies de reden waarom al die vreselijke films en series zijn ontstaan: allemaal bedoeld om ons voor te bereiden voor deze wereld. Het heeft niets te maken met een soort van fantasie. Nee… DIT zou de nieuwe wereld moeten worden.

Even off topic:
Er is mij gisteren gevraagd of ik verslag wilde doen van het Forum voor Democratie- evenement.
Dat wil ik graag doen.
Ik kan alleen maar zeggen dat mijn man en ik, samen met vrienden van ons, ongelooflijk genoten hebben van deze fantastische dag.
Er waren in het begin wat strubbelingen, omdat een klein groepje Antifa-relschoppers het nodig vonden om de rotonde te bezetten.
Wij waren dermate vroeg, dat wij vrij gemakkelijk konden doorrijden. Er was genoeg politie om ons vrije doorgang te geven.
Uiteindelijk begon het dan om elf uur. De hele agenda werd toch nog vrij snel afgewerkt, dus het tijdverlies werd redelijk goed ingehaald.

’s Middags waren er zeer goede sprekers, waaronder ik zeker Arno Wellens wil scharen, die niet onder stoelen of banken stak, dat het handiger zou zijn als de leden van Forum iets diplomatieker in hun bewoordingen zouden zijn. Dat zou de goede zaak zeker positief beïnvloeden.
Dan was er Catherine Austin Fitt (hoop dat ik het goed spel) die een interessant betoog hield over de CBDC. Duidelijk is dat je dat echt niet moet hebben.

Ook Thierry, Pepijn, Freek, Ralf en Gideon hielden een sterke speech. ZEKER Gideon kon rekenen op een staande ovatie.

Als slot wil ik nog vertellen over wat Thierry aangaf: WIJ met z’n allen hebben de afgelopen, nu bijna 80 jaar, hier in het Westen in vrede en vrijheid mogen leven.
Dat is, volgens zijn zeggen, een absoluut unicum en nog NOOIT eerder voorgekomen.
In de afgelopen honderden jaren was er voor velen geen sprake van vrede, vrijheid EN welvarendheid.

Dit verhaal was, zeker voor mij, een absolute eye-opener.

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x