BuitenlandCorona

World Economic Forum: haal je coronaprik of onderga de gevolgen

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna negen op de 10 bedrijven raden hun medewerkers aan een coronavaccin te halen of stellen de prik zelfs verplicht. Dat blijkt althans uit een nieuw ‘onderzoek’ van het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab en de Rockefeller Foundation. Volgens deze aanjagers van de Grote Reset stelt 40 procent van de ondervraagde bedrijven het vaccin verplicht. Het gaat daarbij vooral om bedrijven in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

Mensen die zich niet houden aan het beleid zullen waarschijnlijk worden gestraft. Zo kunnen ze op een andere functie worden gezet, disciplinaire maatregelen opgelegd krijgen of niet toegelaten worden tot de werkruimte. Volgens de bedrijven helpt vaccinatie om ‘de werkplek en medewerkers veilig te houden’, zo stelt het World Economic Forum op haar website. Bijna 60 procent van de bedrijven stelt medewerkers bovendien lokkertjes in het vooruitzicht als ze zich laten inenten.

Hoe past dit in onze grondrechten?

Het WEF sprak dreigende taal op Twitter: haal je coronaprik of onderga de gevolgen. De tweet leidde tot een storm van kritiek en is inmiddels verwijderd. “Hoe past dit in onze grondrechten?” vraagt Dennis Spaanstra van Police for Freedom zich af. Carola Dieudonné voegt toe: “We moeten de medische apartheid bestrijden voor het te laat is!”

world economic forum
Beeld: Screenshot Twitter

Het World Economic Forum wordt dit jaar overigens helemaal niet meer gehouden. Eerder werd de topbijeenkomst al eens verplaatst en uitgesteld, en daarna nog een keer uitgesteld. De organisatie heeft besloten om het WEF voor 2021 te schrappen ‘vanwege de aanhoudende coronapandemie’. Het evenement vindt al decennia vrijwel ieder jaar plaats in Davos om te bespreken ‘wat de wereld nodig heeft’.

4.7 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“Hoe past dit in onze grondrechten?”

Die hebben wij in NL niet meer gelet op de rechtspraak.
Dat komt het WEF wel goed uit.

Ange
Ange
1 jaar geleden

BBBBBAAAAAAAHHHHH
Ik walg van SCHWAB de Kwab zijn mottig everzwijne kop,,, de gedachten die die in me opbrengt en de drang om die ***…., zet ik beter niet zwart op wit. Ik herken me op dat moment zelf niet, zeker de immense drang

Lange
Lange
1 jaar geleden

smerige fascisten

Annette
Annette
1 jaar geleden

Natuurlijk hoeven die criminelen niet bij elkaar te komen in Davos, zoals zij tot nu toe jaarlijks deden. Alles gaat op dit moment precies zoals zij dat voor ogen hadden. Trouwens…. misschien zijn ze wel bang voor hun hachje, gezien de dagelijkse hoeveelheid negatieve berichten. Ik vermoed dat er steeds meer mensen uit hun winterslaap komen.
Die Klaus Schwab met zijn dreigementen. Deze man is totaal losgeslagen van de werkelijkheid. Waar haalt hij de euvele moed vandaan om op zo’n fulminerende toon te spreken? En dan die nonsens over de voortdurende pandemie. Een gotspe! De meeste mensen die NU “corona” krijgen, krijgen dat NA vaccinatie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

171
0
We lezen graag je reactie!x