Homepagina » Buitenland » World Economic Forum: haal je coronaprik of onderga de gevolgen
world economic forum
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum / Pascal Bitz CC BY 2.0)

World Economic Forum: haal je coronaprik of onderga de gevolgen

Bijna negen op de 10 bedrijven raden hun medewerkers aan een coronavaccin te halen of stellen de prik zelfs verplicht. Dat blijkt althans uit een nieuw ‘onderzoek’ van het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab en de Rockefeller Foundation. Volgens deze aanjagers van de Grote Reset stelt 40 procent van de ondervraagde bedrijven het vaccin verplicht. Het gaat daarbij vooral om bedrijven in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

Mensen die zich niet houden aan het beleid zullen waarschijnlijk worden gestraft. Zo kunnen ze op een andere functie worden gezet, disciplinaire maatregelen opgelegd krijgen of niet toegelaten worden tot de werkruimte. Volgens de bedrijven helpt vaccinatie om ‘de werkplek en medewerkers veilig te houden’, zo stelt het World Economic Forum op haar website. Bijna 60 procent van de bedrijven stelt medewerkers bovendien lokkertjes in het vooruitzicht als ze zich laten inenten.

Hoe past dit in onze grondrechten?

Het WEF sprak dreigende taal op Twitter: haal je coronaprik of onderga de gevolgen. De tweet leidde tot een storm van kritiek en is inmiddels verwijderd. “Hoe past dit in onze grondrechten?” vraagt Dennis Spaanstra van Police for Freedom zich af. Carola Dieudonné voegt toe: “We moeten de medische apartheid bestrijden voor het te laat is!”

world economic forum

Beeld: Screenshot Twitter

Het World Economic Forum wordt dit jaar overigens helemaal niet meer gehouden. Eerder werd de topbijeenkomst al eens verplaatst en uitgesteld, en daarna nog een keer uitgesteld. De organisatie heeft besloten om het WEF voor 2021 te schrappen ‘vanwege de aanhoudende coronapandemie’. Het evenement vindt al decennia vrijwel ieder jaar plaats in Davos om te bespreken ‘wat de wereld nodig heeft’.

4.7 64 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

“Hoe past dit in onze grondrechten?”

Die hebben wij in NL niet meer gelet op de rechtspraak.
Dat komt het WEF wel goed uit.

Ange
Ange
5 maanden geleden

BBBBBAAAAAAAHHHHH
Ik walg van SCHWAB de Kwab zijn mottig everzwijne kop,,, de gedachten die die in me opbrengt en de drang om die ***…., zet ik beter niet zwart op wit. Ik herken me op dat moment zelf niet, zeker de immense drang

Lange
Lange
5 maanden geleden

smerige fascisten

Annette
Annette
5 maanden geleden

Natuurlijk hoeven die criminelen niet bij elkaar te komen in Davos, zoals zij tot nu toe jaarlijks deden. Alles gaat op dit moment precies zoals zij dat voor ogen hadden. Trouwens…. misschien zijn ze wel bang voor hun hachje, gezien de dagelijkse hoeveelheid negatieve berichten. Ik vermoed dat er steeds meer mensen uit hun winterslaap komen.
Die Klaus Schwab met zijn dreigementen. Deze man is totaal losgeslagen van de werkelijkheid. Waar haalt hij de euvele moed vandaan om op zo’n fulminerende toon te spreken? En dan die nonsens over de voortdurende pandemie. Een gotspe! De meeste mensen die NU “corona” krijgen, krijgen dat NA vaccinatie.

x

Check Also

wodarg

Arts Wolfgang Wodarg waarschuwt: dit kan er gaan gebeuren komende winter

We omzeilen de natuurlijke immuniteit door de ...

arts

Schokkend: arts laat zien wat ze in Pfizer-vaccin aantrof – ‘Dit moet nu stoppen’

De Amerikaanse arts Carrie Madej liet onlangs ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

171
0
We lezen graag je reactie!x