Blog

Komende zomer aangenaam koel met een airco

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nederlandse zomers worden ieder jaar warmer lijkt het wel. Twee jaar geleden zuchtte het gehele land onder een zinderende hitte. Wekenlang achter elkaar was het niet te houden. Dit terwijl vrijwel geheel Nederland thuis werkte. De kans dat het ook dit jaar weer een lange hete zomer wordt is aanzienlijk. Het is dus heel slim om hier alvast op voor te sorteren. Een airco is hierbij de ideale oplossing.

Ideaal voor als je thuiswerkt

Ook nu de Corona crisis grotendeels achter de rug is, werken nog veel mensen nog altijd thuis. Dit zijn echt niet allemaal freelancers of ZZP’ers. Veel bedrijven zien de voordelen van het thuiswerken in en besparen zo veel geld als het gaat om huisvesting en reiskosten.  De werknemers vinden het ook over het algemeen prettig. Zij hebben geen reistijd meer en hebben een veel betere balans tussen werken en privé. Je kunt dus met recht spreken van een win-winsituatie. Thuiswerken zal dus voor velen dan ook een blijvertje zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Veel medewerkers in de content marketing doen dit al jaren. Het is een intensieve baan, waarbij je SEO-vriendelijke teksten schrijft voor allerlei websites van cliënten. De teksten zijn geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines zoals Bing en Google. Op deze manier worden ze sneller gevonden door de algoritmes van deze zoekmachines.

Uiteraard moeten de teksten ook relevant en van goede kwaliteit zijn. Dergelijke pagina’s worden hoog gewaardeerd door de zoekmachines en zullen dus meer bezoekers trekken, die ook sneller tot de gewenste actie zullen overgaan. En daar is het de cliënten om te doen.

Om dergelijk werk goed te kunnen uitvoeren heb je wel goede voorzieningen nodig. Naast een eigen werkkamer om rustig en geconcentreerd te kunnen werken is goed meubilair en goedwerkende internetvoorzieningen erg belangrijk. Waar je echter ook aan moet denken is een goede airconditioning.

Zoals gezegd, zullen de zomers steeds warmer worden. Als jij thuis aan het werk bent terwijl de mussen van het dak vallen, is het wel zo fijn dat het in jouw werkkamer aangenaam koel is. Als het zo heet is, kan je je niet goed concentreren en zal je dus aanmerkelijk minder presteren.

Kies je voor inbouw of mobiel?

Maar goed, welke airco kies je dan. Een vast airco is niet goedkoop en vergt vaak een flinke ingreep. Veel mensen hikken hier tegen aan. Dit hoeft echter helemaal niet. Want zeker als je een wat kleinere werkkamer hebt, is een kleine mobiele airco een heel goede oplossing.

Deze type airco’s zorgen voor een heerlijke temperatuur gedurende de zomermaanden. Wat heel handig is, is dat je hem ook in een mum van tijd naar een andere ruimte verplaatst. Wil je gedurende de warme zomernachten ook van je nachtrust genieten, rijd je hem gewoon naar je slaapkamer toe.

Waar je wel aan moet denken is dat je ook een mobiele airco raamafdichting aanschaft. Daarmee zorg je dat de warme lucht niet van buiten naar binnen komt als je de afvoerslang door het raam naar buiten leidt.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x