UFO

Kongka La: Buitenaardse basis in de Himalaya?

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kongka La is een bergkam in de Himalaya. In het gebied bevindt zich de veelbesproken grens tussen India en China.

Het noordoostelijke deel van het gebied is in Chinese handen en wordt Aksai Chin genoemd en het Indiase zuidwesten staat bekend als Ladakh.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Aksai Chin werd in oktober 1962 tijdens de Sino-Indiase oorlog door China veroverd. China claimt ook de regio Ladakh in Kasjmir, die door de Tibetanen wordt beschouwd als onderdeel van het oude Tibetaanse rijk.

Driehoekige toestellen

Het is één van de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Volgens toeristen en boeddhistische monniken wordt de grens aan beide kanten bewaakt door het leger. Er is echter nog veel meer aan de hand in het gebied, zo meldt India TV.

Volgens lokale bewoners aan zowel de Indiase als de Chinese kant van de grens komen in het gebied UFO’s uit de grond. Ze stellen dat zich in het gebied ondergrondse UFO-bases bevinden waar de overheid van op de hoogte is.

Hindoepelgrims zien in het gebied onderweg naar de berg de Kailash geregeld vreemde lichten in de lucht. Gidsen vertelden de pelgrims dat het fenomeen vaker wordt waargenomen in Kongka La. Vreemde driehoekige toestellen stijgen er nagenoeg verticaal op zonder daarbij geluid te maken.

Buitenaardse aanwezigheid

Nieuwsgierige pelgrims wilden naar de plaats gaan waar ze de toestellen hadden zien opstijgen, maar ze werden tegengehouden door Chinese grenswachten. Aan de Indiase kant kwamen de pelgrims niet veel verder. Ook daar werden ze teruggestuurd.

Satellietbeelden uit juni 2006 laten een reeks gebouwen zien die doen denken aan een militaire faciliteit. Onder Aksai Chin komen de Euraziatische plaat en de Indische plaat bijeen waardoor zich een convergente plaatgrens heeft gevormd. Omdat de ene plaats onder de andere subduceert is er sprake van een enorm hoogteverschil.

Lokale bewoners zeggen op de hoogte te zijn van de buitenaardse aanwezigheid diep onder de grond. Ze beweren dat overheden de aanwezigheid geheim willen houden. Wanneer mensen de kwestie onder de aandacht van lokale overheden brengen, krijgen ze te horen dat ze er niet over mogen spreken.

Bron: Indiatvnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
robbie
robbie
11 jaren geleden

ik heb ook gelezen dat er hier waarschijnlijk een ingang zit van de holle aarde, waar de tibetanen van af weten en dat sommige informatie overgeeft aan de mens, die wilt volgens teminsten dan. Misschien kan dit een verband hebben?

Carpediem
Carpediem
11 jaren geleden

Wanneer wordt het ? Op het einde van alle stellingen ivm UFO’s en aliens ook eens vervangen door een !
M.a.w het wordt hoog tijd dat vermoedens ook eens bevestigd worden met bewijzen. Anders kunnen we nog lang bezig blijve, met deze materie en zou de groeiende interesse sinds vorig jaar wel eens vlug bergafwaarts kunnen gaan. Ik merk bij mezelf dat sinds onze vriend Salusa ik meestal enkel nog de titel lees ipv het artikel, en dat heeft te maken met het feit dat alles zo vaag blijft. Als ze bestaan dan wordt het tijd dat ze landen !

Knn
Knn
11 jaren geleden

[quote name=”robbie”]ik heb ook gelezen dat er hier waarschijnlijk een ingang zit van de holle aarde, waar de tibetanen van af weten en dat sommige informatie overgeeft aan de mens, die wilt volgens teminsten dan. Misschien kan dit een verband hebben?[/quote]

Alleen een ingang naar een fantasiewereld.

yoghi
yoghi
11 jaren geleden

[quote name=”robbie”] die wilt volgens teminsten dan. Misschien kan dit een verband hebben?[/quote]

Ja precies .. ; )

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x