Paranormaal

VIDEO: Geest vastgelegd op camera in Engels spookkasteel

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De beruchte geest van Tutbury Castle in het Engelse Staffordshire is mogelijk voor het eerst in de geschiedenis vastgelegd op video. Dat melden Britse media.

Op beelden die in het kasteel zijn gemaakt is bij een muur bijna 20 seconden lang een schimmige figuur te zien. Medewerkers en bezoekers hebben door de jaren heen talloze onverklaarbare fenomenen gemeld. Zo joeg de verschijning van een man in een harnas gasten de stuipen op het lijft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De opnames zijn gemaakt door een professionele cameraploeg die werkt aan een televisieserie, The Past Hunters. Regisseur Bex Palmer wijst paranormaal medium Derek Acorah in het filmpje op de aanwezigheid van de figuur.

“Het was zo beangstigend. Ik ben hier normaal niet zo gevoelig voor, maar ik werd doodsbang omdat het naar ons toe leek te komen. We voelden ons allemaal ongemakkelijk,” zei ze. “De curator Lesley Smith had het over een schimmige figuur in het kasteel. Ze vond het ook spannend dat we de verschijning hadden vastgelegd op camera en kon er in de weken erna maar niet over ophouden.”

De figuur verscheen toen Palmers verloofde en mederegisseur Sean Reynolds in een slaapkamer van het kasteel met de apparatuur bezig was. De cameraploeg begon met filmen toen er geklop op de muren was te horen en voetstappen ‘uit het niets kwamen’. Hoewel de geest al vaak gezien zou zijn, is het de eerste keer dat het fenomeen is vastgelegd op camera.

“Derek wist al snel te vertellen dat er iemand in de buurt was en samen met ons van kamer naar kamer ging,” voegde Palmer toe. “We begonnen met de opnames, maar hoorden toen geklop, gebonk en voetstappen uit het niets komen. We wisten dat we de enigen in het kasteel waren op dat moment. Toen we probeerden te achterhalen waar het lawaai vandaan kwam, werd het opeens stil.” Denk je dat de filmploeg een geest heeft vastgelegd? Deel dit artikel dan met je vrienden op Facebook.

[ITV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
blotepotepeter
blotepotepeter
8 jaren geleden

Wat een slecht acteerwerk zeg.
Promotie voor een nieuw tv programma…

LucaM
LucaM
8 jaren geleden

Wat een zever!
Ziet er echt nep uit , waarom zou een geest eruit zien als een schaduw?
Oh wacht misschien dacht de regisseur, wat als we nu doen alsof die schaduw daar een geest is, verkoopt vast goed!

zetareticulan
zetareticulan
8 jaren geleden

Dit wordt met een nacht camera opgenomen, die mensen staan in het donker of zeer zwak licht en toch zien ze een schaduw….. ?

Westbound
Westbound
8 jaren geleden

In plaats dat die suffe geesten een beetje wazig door kastelen zwerven, kunnen ze zich beter GOED vertonen en met de bezoekers een praatje maken. Dit vage gedoe boeit me totaal niet. Wat kán ik hiermee?
Doet me direct denken aan mensen die thuis weleens geesten zien of geplaagd worden door ‘entiteiten’. Wat hèb ik aan deze nonsens? Laten die entiteiten liever mijn huis opruimen, mijn banksaldo flink verhogen en mijn ijskast vol zetten met bier! (Grolsch-Kanon) Dáár heb ik wat aan! Dat stomme -en onzinnige- geestengedoe komt me de strot uit.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x