Buitenland

Meer dan 120 kinderen belanden in het ziekenhuis na Pfizer-prik: ‘We gaan door met vaccineren’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Vietnamese provincie Thanh Hoa zijn meer dan 120 kinderen na hun coronavaccinatie opgenomen in het ziekenhuis. In de provincie krijgen kinderen van 15-17 jaar sinds 30 november het Pfizer-vaccin, schrijft de Vietnamese internetkrant VnExpress.

Meer dan 120 van hen kwamen in het ziekenhuis terecht. Ze waren misselijk en hadden hoge koorts of ademhalingsproblemen, zo heeft het centrum voor ziektecontrole laten weten. Zeventien patiëntjes hadden last van zeer ernstige bijwerkingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De resterende voorraden van de betrokken vaccinbatch worden in de provincie tijdelijk niet meer uitgegeven of gevaccineerd. “We hebben nog andere batches, andere Pfizer-vaccins, dus we gaan door met het vaccineren van kinderen,” zei directeur van het centrum voor ziektecontrole Luong Ngoc Truong.

Gebruikt voor andere groepen

De bewuste batch wordt opgeborgen en kan later worden gebruikt voor andere groepen, zoals bijvoorbeeld volwassenen, zei Truong.

Vu Van Chinh, directeur van het Ha Trung-ziekenhuis, zei dat het normaal is dat er na vaccinatie bijwerkingen optreden en dat ze zich vaker voordoen bij kinderen dan bij volwassenen. Degenen die last krijgen van bijwerkingen of flauwvallen moeten worden afgezonderd zodat er geen ‘kettingreactie’ optreedt, aldus Chinh.

‘Overreactie’

Vorige week zijn er in de provincies Bac Giang, Hanoi en Binh Phuoc drie kinderen gestorven na hun Pfizer-vaccinatie. De doodsoorzaak was een ‘overreactie op het vaccin’.

Daarnaast overleden vorige week vier medewerkers van een schoenfabriek in Thanh Hoa na hun coronavaccinatie, ook vanwege een ‘overreactie’.

[VnExpress]

4.9 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
2 jaren geleden

In de media ga je daar niks van horen.De echte waarheid moest zo eens boven komen. Ondertussen hebben ze Pierre Capels nieuwste filmpje geblokkeerd.

Jan Deeg
Jan Deeg
2 jaren geleden

Vietnam, bijna 20 jaar oorlog gevoerd, geschat aantal doden tussen 1.5 en 3.5 miljoen. De ‘kapitalistische zwijnen’ verslagen en nu komt dezelfde smeerlapperij via de medische achterdeur alsnog het land vergiftigen En overnemen…

AnnoNimbus
AnnoNimbus
2 jaren geleden

Oh, dus tóch mogelijk verontreinigde batches door verkopen? En niet vervangen maar voor ouderen gebruiken?

kettingreactie?!? Je bedoeld, dat kinderen het zien en dan niet ingeënt willen worden? Net zoals je koeien bij de slachter 1 voor 1 er door laat, zodat ze niet zien dat ze dood gaan?

John R
John R
2 jaren geleden

Die paar doden maakt hun dus niet uit. Het zal je kind
maar wezen.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x