Buitenland

Meer dan 120 kinderen belanden in het ziekenhuis na Pfizer-prik: ‘We gaan door met vaccineren’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Vietnamese provincie Thanh Hoa zijn meer dan 120 kinderen na hun coronavaccinatie opgenomen in het ziekenhuis. In de provincie krijgen kinderen van 15-17 jaar sinds 30 november het Pfizer-vaccin, schrijft de Vietnamese internetkrant VnExpress.

Meer dan 120 van hen kwamen in het ziekenhuis terecht. Ze waren misselijk en hadden hoge koorts of ademhalingsproblemen, zo heeft het centrum voor ziektecontrole laten weten. Zeventien patiëntjes hadden last van zeer ernstige bijwerkingen.

De resterende voorraden van de betrokken vaccinbatch worden in de provincie tijdelijk niet meer uitgegeven of gevaccineerd. “We hebben nog andere batches, andere Pfizer-vaccins, dus we gaan door met het vaccineren van kinderen,” zei directeur van het centrum voor ziektecontrole Luong Ngoc Truong.

Gebruikt voor andere groepen

De bewuste batch wordt opgeborgen en kan later worden gebruikt voor andere groepen, zoals bijvoorbeeld volwassenen, zei Truong.

Vu Van Chinh, directeur van het Ha Trung-ziekenhuis, zei dat het normaal is dat er na vaccinatie bijwerkingen optreden en dat ze zich vaker voordoen bij kinderen dan bij volwassenen. Degenen die last krijgen van bijwerkingen of flauwvallen moeten worden afgezonderd zodat er geen ‘kettingreactie’ optreedt, aldus Chinh.

‘Overreactie’

Vorige week zijn er in de provincies Bac Giang, Hanoi en Binh Phuoc drie kinderen gestorven na hun Pfizer-vaccinatie. De doodsoorzaak was een ‘overreactie op het vaccin’.

Daarnaast overleden vorige week vier medewerkers van een schoenfabriek in Thanh Hoa na hun coronavaccinatie, ook vanwege een ‘overreactie’.

[VnExpress]

4.9 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
8 maanden geleden

In de media ga je daar niks van horen.De echte waarheid moest zo eens boven komen. Ondertussen hebben ze Pierre Capels nieuwste filmpje geblokkeerd.

Jan Deeg
Jan Deeg
8 maanden geleden

Vietnam, bijna 20 jaar oorlog gevoerd, geschat aantal doden tussen 1.5 en 3.5 miljoen. De ‘kapitalistische zwijnen’ verslagen en nu komt dezelfde smeerlapperij via de medische achterdeur alsnog het land vergiftigen En overnemen…

AnnoNimbus
AnnoNimbus
8 maanden geleden

Oh, dus tóch mogelijk verontreinigde batches door verkopen? En niet vervangen maar voor ouderen gebruiken?

kettingreactie?!? Je bedoeld, dat kinderen het zien en dan niet ingeënt willen worden? Net zoals je koeien bij de slachter 1 voor 1 er door laat, zodat ze niet zien dat ze dood gaan?

John R
John R
8 maanden geleden

Die paar doden maakt hun dus niet uit. Het zal je kind
maar wezen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x