CoronaMens en Dier

‘Laat je niet afleiden door sms’jes van Rutte, dít is het nieuws’

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Premier Rutte heeft jarenlang iedere dag werkgerelateerde sms’jes van zijn telefoon gewist, meldt de Volkskrant. Na een Wob-verzoek over het coronabeleid vond de krant dat er wel erg weinig sms’jes waren gevonden.

De landsadvocaat zei daarover dat de premier berichten wiste ‘omdat zijn telefoon, een oude Nokia, ruimte had voor zo’n 20 sms’jes’. De landsadvocaat, die spreekt van ‘realtime-archivering’, vindt niet dat de methode ondeugdelijk heeft uitgepakt.

Maffiabaas

Rutte krijgt een stortvloed aan kritiek over zich heen. “Dit gelooft toch hopelijk niemand,” zegt opiniemaker Jan Roos. “Deze man is gewoon een maffiabaas.”

Neuroloog Jan Bonte vraagt: “Hoelang accepteren we dergelijke praktijken nog?” Daarnaast parafraseert hij de premier: “Ik schuif de wet gewoon opzij, als me dat zo uitkomt.”

“Zelfs na het ‘zoekgeraakte’ Polman-sms’je wist de minister-president van ‘geen actieve herinnering’ aan het eind van iedere dag zijn harde schijf. Perfecte manier om elk probleem waar je bij betrokken was te ontkennen,” reageert SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen. Dat sms’je ging over de afschaffing van de dividendbelasting.

In strijd met de wet

“Rutte heeft weer een nieuwe leugen bedacht: zijn telefoon zou ‘te weinig opslagruimte’ hebben. Dat zou de reden zijn dat hij jarenlang iedere dag berichten van zijn telefoon verwijderde. Klinkklare onzin natuurlijk – en in strijd met de wet. Wat heeft deze man te verbergen?” vraagt Forum voor Democratie zich af.

Kamerlid Wybren van Haga heeft een spoeddebat aangevraagd over sms-premier Rutte die ‘in strijd handelt met de Archiefwet en de Wet open overheid’.

Rutte heeft duidelijk iets te verbergen

“Dat onzinverhaal over gewiste sms’jes en beperkte opslagruimte is de zoveelste middelvinger van Rutte naar het volk. Die berichten zijn echt nog wel terug te vinden op een server en het is hoog tijd dat ze boven water komen, want Rutte heeft duidelijk iets te verbergen,” stelt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Data-analist Cees van den Bos zegt: “Laat je niet afleiden door sms’jes van Rutte waar hij straks ‘sorry’ voor zegt of door de spoedwet die niet verlengd wordt. Kuipers gaat maandag zijn krabbel zetten onder een staatsgreep door de (mensen achter de) WHO. Dát is het nieuws.”


4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jopie
jopie
6 maanden geleden

Kijk dan, rutte zijn lach is verdwenen. Hij heeft zijn lach aan wef verkocht.
Wat kan dat mannetje toch liegen. Grootste leugenaar ooit. Nou rutte voor de dag met jouw gewiste sms-jes. Had je er wel herinnering aan dat je ze heb gewist.

Charlotte
Charlotte
6 maanden geleden

Inderdaad strafbaar, art 97 a! Wetboek strafrecht!..

Malion
Malion
6 maanden geleden

Nu moeten we echt iets ondernemen want ze zijn de NWO achter gesloten deuren aan het invoeren en ze hebben haast! Luister naar deze link, ja bloedlink is het voor onze toekomst.

https://www.redvoicemedia.com/video/2022/05/who-introduces-new-world-order-us-backed-ukrainian-cannibals-cps-steals-baby-aliens-slay-mom/

jopie
jopie
6 maanden geleden

Hij kijkt wel heeeeel vreemd, die rutte

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x