CoronaMens en Dier

‘Laat je niet afleiden door sms’jes van Rutte, dít is het nieuws’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Premier Rutte heeft jarenlang iedere dag werkgerelateerde sms’jes van zijn telefoon gewist, meldt de Volkskrant. Na een Wob-verzoek over het coronabeleid vond de krant dat er wel erg weinig sms’jes waren gevonden.

De landsadvocaat zei daarover dat de premier berichten wiste ‘omdat zijn telefoon, een oude Nokia, ruimte had voor zo’n 20 sms’jes’. De landsadvocaat, die spreekt van ‘realtime-archivering’, vindt niet dat de methode ondeugdelijk heeft uitgepakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Maffiabaas

Rutte krijgt een stortvloed aan kritiek over zich heen. “Dit gelooft toch hopelijk niemand,” zegt opiniemaker Jan Roos. “Deze man is gewoon een maffiabaas.”

Neuroloog Jan Bonte vraagt: “Hoelang accepteren we dergelijke praktijken nog?” Daarnaast parafraseert hij de premier: “Ik schuif de wet gewoon opzij, als me dat zo uitkomt.”

“Zelfs na het ‘zoekgeraakte’ Polman-sms’je wist de minister-president van ‘geen actieve herinnering’ aan het eind van iedere dag zijn harde schijf. Perfecte manier om elk probleem waar je bij betrokken was te ontkennen,” reageert SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen. Dat sms’je ging over de afschaffing van de dividendbelasting.

In strijd met de wet

“Rutte heeft weer een nieuwe leugen bedacht: zijn telefoon zou ‘te weinig opslagruimte’ hebben. Dat zou de reden zijn dat hij jarenlang iedere dag berichten van zijn telefoon verwijderde. Klinkklare onzin natuurlijk – en in strijd met de wet. Wat heeft deze man te verbergen?” vraagt Forum voor Democratie zich af.

Kamerlid Wybren van Haga heeft een spoeddebat aangevraagd over sms-premier Rutte die ‘in strijd handelt met de Archiefwet en de Wet open overheid’.

Rutte heeft duidelijk iets te verbergen

“Dat onzinverhaal over gewiste sms’jes en beperkte opslagruimte is de zoveelste middelvinger van Rutte naar het volk. Die berichten zijn echt nog wel terug te vinden op een server en het is hoog tijd dat ze boven water komen, want Rutte heeft duidelijk iets te verbergen,” stelt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Data-analist Cees van den Bos zegt: “Laat je niet afleiden door sms’jes van Rutte waar hij straks ‘sorry’ voor zegt of door de spoedwet die niet verlengd wordt. Kuipers gaat maandag zijn krabbel zetten onder een staatsgreep door de (mensen achter de) WHO. Dát is het nieuws.”


4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jopie
jopie
1 jaar geleden

Kijk dan, rutte zijn lach is verdwenen. Hij heeft zijn lach aan wef verkocht.
Wat kan dat mannetje toch liegen. Grootste leugenaar ooit. Nou rutte voor de dag met jouw gewiste sms-jes. Had je er wel herinnering aan dat je ze heb gewist.

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Inderdaad strafbaar, art 97 a! Wetboek strafrecht!..

Malion
Malion
1 jaar geleden

Nu moeten we echt iets ondernemen want ze zijn de NWO achter gesloten deuren aan het invoeren en ze hebben haast! Luister naar deze link, ja bloedlink is het voor onze toekomst.

https://www.redvoicemedia.com/video/2022/05/who-introduces-new-world-order-us-backed-ukrainian-cannibals-cps-steals-baby-aliens-slay-mom/

jopie
jopie
1 jaar geleden

Hij kijkt wel heeeeel vreemd, die rutte

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x