Homepagina » Archeologie » VIDEO: “Vloeibaar kwik in Azteekse piramide mogelijk te linken aan aliens”
VIDEO: "Vloeibaar kwik in Azteekse piramide mogelijk te linken aan aliens"

VIDEO: “Vloeibaar kwik in Azteekse piramide mogelijk te linken aan aliens”

Miljoenen mensen van over de hele wereld geloven dat we in het verleden zijn bezocht door buitenaardse wezens. Erich von Däniken schreef er al over in zijn boek ‘Waren de goden kosmonauten?’ (1968).

Vooral in de laatste jaren is er steeds meer bewijs verzameld waaruit men kan opmaken dat er in een ver verleden door aliens is ingegrepen op aarde, meldt History Channel.

‘Goden’

Op satellietbeelden boven Kazachstan zijn geogliefen te zien die erg lijken op de Nazcalijnen in Peru. Op radarbeelden zijn resten van een oude technologie ontdekt in Machu Picchu.

En een warmtescan onthulde dat achter de graftombe van farao Toetanchamon verborgen ruimtes liggen, waarin mogelijk resten van buitenaardse wezens liggen, aldus de zender.

Tijdens opgravingen onder een Azteekse piramide zijn verder grote hoeveelheden vloeibaar kwik gevonden in diverse oude grafkamers. Wetenschappers staan voor een raadsel, hoewel sommige onderzoekers geloven dat het kwik mogelijk kan worden gelinkt aan de wezens die de Azteken hun ‘goden’ noemden:

Ingang

De Franse ingenieur David Presley ontdekte enkele jaren geleden een verborgen kamer in Machu Picchu. Volgens sommigen is de stad gerealiseerd met de hulp van buitenaardse wezens.

Radarbeelden tonen een grote ruimte en mogelijk trappen die omlaag leiden. Presley stelt dat het gaat om een ingang die ooit is afgesloten door de Inca’s. De autoriteiten ontzegden hem de toegang tot de stad, waardoor het voor hem onmogelijk is om onderzoek te verrichten:

[History]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PsyChris
PsyChris
4 jaren geleden

Quote: ‘Miljoenen mensen van over de hele wereld geloven dat we in het verleden zijn bezocht door buitenaardse wezens.’

En miljarden mensen geloven nog altijd in een god; voorgeschreven door een elite om stevig de macht in handen te houden…

Ik ben zelf spiritueel ingesteld, maar een ‘god’ is je reinste onzin.

Neo
Neo
Reactie op  PsyChris
4 jaren geleden

Ergens spraken ook de anunaki over 1 hoofdgodheid..Elohim. Deze naam komt ook voor in de bijbel. Dus wij mensen aanbidden dezelfde schepper als de Anunaki..Zo gek is het dus nog niet. Elohim was een raad van 12 goden…Zij konden materie creëren uit licht…

Dus een raad van 12 goden.

12 discipelen van Jezus Christus

12 hoofdgoden uit Egypte

12 hoofdgoden van de Germanen

12 hoofdgoden van de Romeinen

12 hoofdgoden van de Grieken

Etc.

Dus de bijbel is gebaseerd op het geloof van de anunaki…Als je het bestaan van de anunaki toegeeft dan geef je ook toe aan het christelijke geloof…weliswaar een ander jasje en raar vertaald maar de grondslag is gebaseerd op hetzelfde…mensen schilderen de bijbel al snel af als een BS verhaal…echter de meesten hebben hem nog niet eens gelezen voor ze aan deze mening komen.

mario
mario
Reactie op  PsyChris
4 jaren geleden

hoezo als er geen god is of schepper hoe kwamen wij dan op deze aarde?
het is het spelletje van weleer als er een schepper is wie heeft die schepper dan gemaakt etc. etc.
ik denk dat wij er nog geen barst van snappen met onze hersenen.

ik neem aan dat er iets is geweest wat ons en het universum heeft geschapen en of die nu god heet of schepper maakt niet uit.

Ikke
Ikke
Reactie op  mario
4 jaren geleden

En wie heeft die God geschapen? Zo kunnen we dus nog wel ff doorgaan!

Wij zijn een zwak en onzeker wezen wat niet zonder geloven in een God kan.
Als er wel een God bestaat schop ik hem keihard in zijn ballen, ik wil geen volgeling zijn van een dictator .

Eagle_Eye
Eagle_Eye
4 jaren geleden

Of, wat heel misschien ook kan, is dat men vroeger ontzettend veel ‘technologische’ kennis had. Met deze kennis zijn tempels en piramides gebouwd, en heel misschien ook wel chemische verbindingen gecreëerd. Ik denk dat wij te denigrerend denken over beschavingen uit de oudheid. Waarschijnlijk hadden zij destijds meer kennis dan wij nu. En nee, je hoeft geen auto’s, vliegtuigen of computers te hebben voor zogenaamde technologische vooruitgang. Misschien zijn die dingen in de ogen van de ‘vroege mens’ wel ontzettend primitief.

De eend
De eend
4 jaren geleden

Kwik is volgens mij altijd vloeibaar.
Verder lees ik veel geloven, waarschijnlijk en mogelijk.

Adrian
Adrian
Reactie op  De eend
4 jaren geleden

@ de eend – in reactie op “Kwik is volgens mij altijd vloeibaar.”
Neen! niet opgelet bij scheikunde 🙂 het smeltpunt van Hg is 234.3210 K, oftewel −38.8290 °C.
Dat wil zeggen dat het vanaf deze temperatuur bij gelijkblijvende druk pas vloeibaar is. Verder heb je natuurlijk helemaal gelijk, de berichten en de meeste reacties hangen van geloof, waarschijnlijkheden en mogelijkheden aan elkaar.

Piet Zeeuw
Piet Zeeuw
4 jaren geleden

Ik heb juist het idee dat men ons heel erg ver van god af wil hebben, en dat alles dat met god te maken heeft in het belachelijke wordt getrokken. Maar mensen die de bijbel verhalen kennen weten dat de gevallen engelen de oude beschavingen hebben onderwezen.. Het is niet dat we vooruit zijn gegaan met de beschaving maar zoals het in de bijbel staat heeft de koning der koningen ook wel bekend als god de aarde laten onderlopen met water. Maar dat mogen we niet meer geloven van de samenleving want geloven in god is uit den boze want je kunt het niet bewijzen……….Dan maar de aliens de schuld geven want dat is lang zo gek nog niet lol…..

Dolex
Dolex
Reactie op  Piet Zeeuw
4 jaren geleden

Beste Piet,

Von Däniken’s theorie komt er in het kort op neer dat in de oudheid (toen bijvoorbeeld de bijbelboeken en andere (apocryfe) geschriften werden opgetekend), de aarde is bezocht door wezens uit de ruimte. Omdat de mensen daar geen goede verklaring voor hadden zijn die wezens goden genoemd. (zie bijv Ezechiël voor een spectaculaire landing van een ruimteschip). Goden en aliens zijn, aldus Von Däniken twee woorden voor hetzelfde.

Dat religies en kerken aan de haal zijn gegaan met die verhalen om het volk ermee te onderdrukken heeft niets te maken met de oorspronkelijke inhoud. Als je oeroude verhalen onbevangen leest is er weinig spiritueels of religieus aan. Het zijn beschrijvingen van gebeurtenissen waar men toen geen verklaring voor had.

Rene
Rene
4 jaren geleden

Alles heeft een bron en in alle geschriften staat dat maar één God Elohim verschillende namen de bron van al het leven en rie zegt sat die mens3n uit die tijd gemanipuleerd werden er word wtl van uitgegaan die niet geloven in het oude Egypte hadden ze spirituele scholen volgens de overleveying maar nu bijna none.de waarheid zal ik een boven konen

Lies
Lies
Reactie op  Rene
4 jaren geleden

Kun je niet beter Nederlands schrijven?

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Als alle kennis van Aliens afkomt. Waarom hebben ze(hoogpriesters/bloedlijnen etc) het nu dan weer zover laten komen? Omdat ze terug naar huis/ruimte willen? Ik zie huidig systeem/technologie puur als machtsmiddel om huidige mens/al het levende te onderdrukken. De agenda is: aarde in oude staat terug brengen en tegelijkertijd alles leegtrekken/vervuilen/DNA experimenten. Dat strookt niet met elkaar. Het is puur macht op satanisch level. Zelfs de natuur/orde werkt niet zo. Daar zit een bepaalde balans/ritme/empathie/wijsheid in.

StefanZ
StefanZ
4 jaren geleden

Vloeibaar kwik? Kwik is toch ALTIJD vloeibaar?

Berenbotje
Berenbotje
Reactie op  StefanZ
4 jaren geleden

Misschien niet als het bevroren is.

speedmaster
speedmaster
Reactie op  StefanZ
4 jaren geleden

nee

nimrod
nimrod
4 jaren geleden

goden in wat voor religie ook komen in den beginne oorspronkelijk niet van de aarde dus zijn automatisch buitenaardsen oftewel aliens als men religies vergelijkt of mythische goden dus de bijbel de noorse of romeinse of griekse of de soemeriers het zijn in de kern een beetje dezelfde verhalen ze komen vanuit de ruimte en creeeren de wereld en de mensheid inde bijbel en islam is het god en engelen of gevallen engelen en bij de romeinen en grieken zijn het goden en halfgoden reuzen komen ook in elke religie voor op dat punt ben ik het wel met ancient aliens eens onze geschiedenis is toch een beetje anders dan hoe het ons voorgeschoteld wordt misschien komt het oorspronkelijke verhaal ooit eens boven met deze nieuwe ontdekkingen als men niet wordt tegen gewekt worden door de religies die hun religie dan zien verdwijnen door deze ontdekkingen

sebas0570
sebas0570
Reactie op  nimrod
4 jaren geleden

Tja als we de boekenkast van het Vaticaan open mogen trekken zijn we er zo achter hoe onze geschiedenis nou ECHT in elkaar zit.
Helaas zijn dat nog een van de weinige gedetailleerde archieven die overgebleven zijn over onze echte geschiedenis. Ze hebben de afgelopen 2000 jaar flink huisgehouden om die kennis te verbergen c.q. vernietigen om van ons een slavenvolk te maken. En om ons “dom” volkje van de echte waarheid te onthouden omdat we daar niet capabel genoeg voor zouden zijn….
Het word maar eens tijd dat de grootste doofpot affaire ophoud……

Sergeant yves
Sergeant yves
4 jaren geleden

Geen aliens wel gevallen engelen en deze hebben het niet goed voor met de mensheid, de azteken verafgoden dezen ibderdaad en waren wereldkampioen in het brengen van mensenoffers, kortom de mensheid wordt misleid door deze zogenaamde aliens!

x

Check Also

soros

Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus

Een Peruaanse rechtbank heeft beweerd dat ‘de ...

beschaving

Bewijs voor mysterieuze wereldomvattende beschaving die aarde beheerste? 250+ verbluffende foto’s

Volgens Jimmy van het populaire YouTube-kanaal Bright ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x