Archeologie

VIDEO: “Vloeibaar kwik in Azteekse piramide mogelijk te linken aan aliens”

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miljoenen mensen van over de hele wereld geloven dat we in het verleden zijn bezocht door buitenaardse wezens. Erich von Däniken schreef er al over in zijn boek ‘Waren de goden kosmonauten?’ (1968).

Vooral in de laatste jaren is er steeds meer bewijs verzameld waaruit men kan opmaken dat er in een ver verleden door aliens is ingegrepen op aarde, meldt History Channel.

‘Goden’

Op satellietbeelden boven Kazachstan zijn geogliefen te zien die erg lijken op de Nazcalijnen in Peru. Op radarbeelden zijn resten van een oude technologie ontdekt in Machu Picchu.

En een warmtescan onthulde dat achter de graftombe van farao Toetanchamon verborgen ruimtes liggen, waarin mogelijk resten van buitenaardse wezens liggen, aldus de zender.

Tijdens opgravingen onder een Azteekse piramide zijn verder grote hoeveelheden vloeibaar kwik gevonden in diverse oude grafkamers. Wetenschappers staan voor een raadsel, hoewel sommige onderzoekers geloven dat het kwik mogelijk kan worden gelinkt aan de wezens die de Azteken hun ‘goden’ noemden:

Ingang

De Franse ingenieur David Presley ontdekte enkele jaren geleden een verborgen kamer in Machu Picchu. Volgens sommigen is de stad gerealiseerd met de hulp van buitenaardse wezens.

Radarbeelden tonen een grote ruimte en mogelijk trappen die omlaag leiden. Presley stelt dat het gaat om een ingang die ooit is afgesloten door de Inca’s. De autoriteiten ontzegden hem de toegang tot de stad, waardoor het voor hem onmogelijk is om onderzoek te verrichten:

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PsyChris
PsyChris
6 jaren geleden

Quote: ‘Miljoenen mensen van over de hele wereld geloven dat we in het verleden zijn bezocht door buitenaardse wezens.’

En miljarden mensen geloven nog altijd in een god; voorgeschreven door een elite om stevig de macht in handen te houden…

Ik ben zelf spiritueel ingesteld, maar een ‘god’ is je reinste onzin.

Eagle_Eye
Eagle_Eye
6 jaren geleden

Of, wat heel misschien ook kan, is dat men vroeger ontzettend veel ’technologische’ kennis had. Met deze kennis zijn tempels en piramides gebouwd, en heel misschien ook wel chemische verbindingen gecreëerd. Ik denk dat wij te denigrerend denken over beschavingen uit de oudheid. Waarschijnlijk hadden zij destijds meer kennis dan wij nu. En nee, je hoeft geen auto’s, vliegtuigen of computers te hebben voor zogenaamde technologische vooruitgang. Misschien zijn die dingen in de ogen van de ‘vroege mens’ wel ontzettend primitief.

De eend
De eend
6 jaren geleden

Kwik is volgens mij altijd vloeibaar.
Verder lees ik veel geloven, waarschijnlijk en mogelijk.

Piet Zeeuw
Piet Zeeuw
6 jaren geleden

Ik heb juist het idee dat men ons heel erg ver van god af wil hebben, en dat alles dat met god te maken heeft in het belachelijke wordt getrokken. Maar mensen die de bijbel verhalen kennen weten dat de gevallen engelen de oude beschavingen hebben onderwezen.. Het is niet dat we vooruit zijn gegaan met de beschaving maar zoals het in de bijbel staat heeft de koning der koningen ook wel bekend als god de aarde laten onderlopen met water. Maar dat mogen we niet meer geloven van de samenleving want geloven in god is uit den boze want je kunt het niet bewijzen……….Dan maar de aliens de schuld geven want dat is lang zo gek nog niet lol…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x