CoronaBuitenland

WHO wil nog meer wereldwijde gezondheidscontrole, wat betekent dat voor Nederland?

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Eind deze maand wordt niet alleen het World Economic Forum, maar ook de World Health Assembly gehouden in Zwitserland. De berichten over wat er bij deze bijeenkomst besproken en besloten wordt, zijn verontrustend, stelt BVNL, de partij van Wybren van Haga. De partij wil opheldering van het kabinet.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wil nog meer wereldwijde gezondheidscontrole. Er zijn nieuwe amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling in de maak, die bindend zijn als ze eenmaal zijn aangenomen. Wat betekent dat voor Nederland?

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Gezondheidspolitie

Amerika pleit voor een zogeheten Compliance Committee, die erop toeziet dat alle landen de Internationale Gezondheidsregeling naleven. “Een gezondheidspolitie dus.” Daarnaast willen de Verenigde Staten dat de WHO op termijn eenzijdig kan besluiten of er in landen sprake is van een noodsituatie.

“Betekent dat dan ook dat de WHO naar aanleiding van die status een land maatregelen zoals lockdowns kan opleggen? Dat zou volstrekt absurd zijn,” stelt de partij, die daar pertinent op tegen is. “Dit is in strijd met onze parlementaire democratie. De medische soevereiniteit zou niet ondergeschikt moeten zijn aan een globalistische gezondheidsdictatuur.”

Schoffering van onze democratie

BVNL heeft Kamervragen gesteld aan zorgminister Kuipers over de gezondheidsconferentie en ontdekte dat de Tweede Kamer helemaal niet is geïnformeerd over alles wat daar op stapel staat en de ingrijpende zaken waarover besloten zal worden.

De partij heeft dan ook een spoeddebat aangevraagd, maar dat verzoek werd verworpen. De Tweede Kamer moet het doen met een ‘verklarende brief’. “Een schandalige gang van zaken en een schoffering van onze democratie. Het parlement zet zichzelf buitenspel.”

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda vink
Linda vink
1 jaar geleden

Dat we met handen en voeten vastgebonden worden 😔😔😔

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Welk parlement?

De Gedempte Stem
De Gedempte Stem
1 jaar geleden

De wappies roepen dit al een jaar, en nu last minute een spoed debat. Wanneer gaan ze naar ons luisteren?

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

Is er een partij die dit in z’n verkiezings programma had? Ik dacht het niet. Wellicht een referendum over een nexit en het verlaten van de who.

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x