Gezondheid

Laat je niet besodemieteren door Big Pharma, kanker kan al lang genezen worden!

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds 1989 registreert de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) het aantal gevallen van kanker in Nederland. Wat blijkt… in 1990 werden er in totaal 57.143 kankerpatiënten geteld. In 2015 waren er dat 104.998, bijna een verdubbeling, terwijl het aantal inwoners in diezelfde tijd niet is verdubbeld.

Ondanks de enorme kapitalen die elk jaar weer ‘geïnvesteerd’ worden in onderzoek en ontwikkeling, blijkt dat er een constante explosieve groei is van het aantal mensen met kanker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het lijkt erop dat behandelmethoden, welke door oncologisch specialisten voorgeschreven worden (chemotherapie, bestraling), slechts in individuele sporadische gevallen leiden tot een blijvend herstel. In de meeste gevallen zullen dergelijke behandelingen leiden tot (extreem) ernstige bijwerkingen, tot de dood aan toe. Indien de kanker ‘bestreden’ wordt, is dit meestal van korte duur. Kanker komt vaak terug na dergelijke agressieve, peperdure behandelingen, waarna de patiënt wederom gegrepen wordt door de grijpgrage klauwen van deze medische molen.

De vraag die we ons zouden moeten stellen is: hoe komt het dat na zoveel jaren er verhoudingsgewijs en in absolute aantallen steeds meer mensen overlijden aan kanker?

Het antwoord op die vraag wordt duidelijk als we zien hoeveel miljarden euro’s er in deze ‘branche’ verdiend worden, met name door commerciële medicijnproducenten. En zoals elk commercieel bedrijf winst nastreeft, doet de farmaceutische industrie dat ook. Echter, zij gaan letterlijk over lijken, als het aankomt op bescherming van hun jaarlijkse miljardenwinsten.

Daarom:

  • Is de farmaceutische industrie niet gebaat bij permanent snelwerkende oplossingen tegen kanker. Dat levert minder winst op dan iemand die tijdelijk ‘geholpen’ wordt met peperdure medicijnen, waarbij de kans groot is dat de patiënt een terugkomende ‘klant’ is. Een snel en definitief werkend medicijn zou verliesgevend zijn.
  • Frustreert de farmaceutische industrie onderzoek naar permanente snelle en definitieve oplossingen. Bijvoorbeeld het gebruik van cannabisolie. Hier zijn zij niet bij gebaat.
  • Oefent de farmaceutische industrie enorme druk uit op overheden, die vervolgens alternatieve medicijnen verbieden (cannabisolie, zwarte zalf, en meer). Ook maken zij het moeilijk om bijvoorbeeld heilzame werkingen van alternatieve middelen publiekelijk te mogen verspreiden (Codex Alimentarius).
  • Zijn artsen en specialisten feitelijk gedegradeerd tot vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie. Het zijn specialisten op het diagnosticeren van aandoeningen, waaronder kanker, waarna zij de kassa laten rinkelen voor deze industrie.

Door de veronderstelling dat ‘de dokter’ het wel weet, volgen de meeste mensen bij wie kanker geconstateerd is het door de arts/oncoloog aangewezen pad. En zo worden er vele tienduizenden euro’s verdiend per patiënt.

Nu vraag je je wellicht af wie dat betaalt, want niet iedereen met kanker kan dit betalen. Dat klopt. En om die reden zijn mensen tegenwoordig verplicht verzekerd. De verzekeringen betalen het van alle mensen die verplicht verzekerd zijn. Per saldo blijven er miljarden over voor deze verzekeringsmaatschappijen, nadat zij miljarden betaald hebben aan de farmaceutische industrie.

Zijn wij daarmee overgeleverd aan de geldzucht van deze crimineel opererende farmaceutische industrie, zodra er kanker bij ons of onze geliefden geconstateerd is? Zijn wij de melkkoe van de farmaceutische industrie?

Laten we wel wezen, er zijn een aantal bijzonder goed werkende ‘alternatieve’ (= niet van de farmaceutische industrie) middelen en methoden om van kanker te genezen. De genezingspercentages en overlevingskansen liggen daarbij (vele malen) hoger dan de allesvernietigende, levensverziekende chemokuren en/of bestraling.

Ty Bollinger
Ty Bollinger

Ty Bollinger is initiatiefnemer van het project The Truth About Cancer. Bollinger en zijn team hebben over de hele wereld slachtoffers van kanker, slachtoffers van Big Pharma, 28 specialisten op het gebied van kanker en 11 wetenschappers geïnterviewd en zijn tot de schokkende conclusie gekomen dat kanker al jarenlang gewoon genezen kan worden, zonder ‘hulp’ van de farmaceutische industrie.

Het baanbrekende werk van Bollinger en zijn team is verwerkt in zijn boek getiteld ‘The Quest for the cures continues’ en documentaires op DVD’s met in totaal 11 afleveringen over waarom mensen kanker krijgen, de problematiek dat de farmaceutische industrie kanker niet op wil lossen, en hoe je op een ‘alternatieve’ wijze (= zonder chemo en bestraling) van kanker kunt genezen.

Klik hier en kijk naar de introductie-video van Bollinger, waarin de schokkende waarheid over kanker uit de doeken gedaan wordt.

De informatie die Bollinger presenteert is een absolute must voor iedereen die de waarheid wil weten over kanker. Het legt bloot hoe de kankerindustrie werkt en welke gezonde methoden er zijn om zonder tussenkomst van de farmaceutische industrie, en dus  zonder slopende chemotherapie of vernietigende bestraling, blijvend te genezen van kanker.

Leer van de overlevenden hoe zij omgingen met hun kanker en wat zij precies deden om de kanker voorgoed te verslaan. De interviews op de DVD’s zijn volledig en onbewerkt, zodat je geen seconde mist van alles dat deze mensen je te vertellen hebben.

Klik hier om de video te zien.

[NKR]

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Audrey
Audrey
7 jaren geleden

Mensen moeten chemo en bestraling weigeren. Ga inderdaad aan de cannabis olie…..Dat is veilig en een betere geneeskracht dan die andere troep.

helma
helma
7 jaren geleden

Ik heb dit via YouTube kunnen volgen..mezelf via mail ingeschreven en kon via een link 10 afleveringen bekijken.
Heel boeiend en zeker de moeite waard en idd cannabis olie lijkt me zeker de moeite waard om te onderzoeken.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Het genezen van kanker past niet in het genocide-plan en de agenda21 van de elite.

an argie
an argie
7 jaren geleden

Oude wijn in nieuwe zakken. Al sinds 1910 weet men HOE men kanker kan genezen…

http://educate-yourself.org/fc/

Maar ja. De “Cancer Act” uit 1939 maakt dat dit niet mag worden doorverteld, ZONDER dan een (door de farmaceutische industrie opgeleide) arts uit zijn ambt kan worden gezet.

De ziektezorg in Neederland spreekt ook niet meer patiënten, maar van cliënten.
Men doet tegenwoordig alleen nog maar aan symptoombestrijding in plaats van oorzaakbestrijding. “Dat is niet mogelijk”, is het steevaste antwoord wanneer iemand de vraag stelt om bijvoorbeeld een intraveneuze NATUURLIJKE vitamine C of resveratrol injectie te krijgen.

“Ik neem geen verantwoording” wanneer u het “alternatieve circuit” in gaat is een andere veelgebruikte uitspraak.

WAAROM zijn er “specialisten” die ALLES pretenderen te weten van één orgaan?
WAAROM worden holistische artsen, natuurartsen, homeopaten enz. stante pede uitgemaakt voor charlatan?
WAAROM is er de cancer act?
WAAROM zijn gerenommeerde wetenschappers als Dr. Linus Pauling en Dr. Royal Lee gedagvaard en vervolgd?

U mocht eens beter worden!

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x