Chemtrails

Laten sylphiden de chemtrails verdwijnen?

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al enkele weken melden zich uit alle hoeken van het land mensen bij Niburu met vragen over sylphiden en chemtrails.

Het begrip sylphe of sylphide is door de beroemde arts en theoloog Paracelsus in omloop gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Paracelsus, die het element zink zijn naam gaf, omschreef sylphiden als onzichtbare wezens of elementalen van de lucht. Een elementaal is verbonden met één van de vier elementen uit de oudheid. Paracelsus vatte ze als werkelijk bestaande wezens op.

In de 16e-eeuwse geschriften van hem duiken beschrijvingen van deze wezens voor het eerst op. Traditioneel worden er vier soorten onderscheiden: gnomus of aardelementalen, ondine of waterelementalen, sylphe of luchtelementalen en salamander of vuurelementalen.

In modern occultisme is een sylphe een inwoner van een element, een entiteit met een bewustzijn. Ook in de antroposofie is sprake van elementalen. Soms wordt met de term alle aan de natuur verbonden wezens bedoeld.

Sylphiden worden in het algemeen gezien als geesten of elementalen van de lucht. Ze kunnen naar verluidt gigantische kunstige wolken in de lucht maken. De sylphiden laten niet alleen mooie kunstwerken achter in de lucht, maar lijken ook de chemtrails op te ruimen.

In 1858 werden sylphen en sylphiden omschreven als verdichte luchtgeesten van het mannelijke en vrouwelijke geslacht, ‘die den mensch, in de vervulling zijner wenschen, zouden behulpzaam zijn’.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MK
MK
10 jaren geleden

Hoe kan iets verdwijnen wat niet bestaat?!

Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

Wat een leuk sprookje.Laat dit een weerkundige lezen, en die jankt zich een hoedje van papier,en plezier.

Ada
Ada
10 jaren geleden

Samen met onze zelfgemaakte Orgonite en een prachtige bergkristal die samen contact maken zie je de chemtrails verdwijnen, het werkt echt. Wanneer je daar ook een zuivere hartintentie bij gebruikt, zie je ze je de chemtrails gewoon oplossen. In deze tijd kunnen we op zoveel manieren samenwerken met zoveel prachtige energieën. Laten we nu eindelijk eens alles in gaan zetten. Mensen zijn zulke krachtige wezens die zoveel mooie dingen kunnen laten gebeuren. Het wordt hoog tijd om vanuit het hart te gaan leven, en je zult zien, de wonderen gebeuren waar je bij staat. Heb vertrouwen in jezelf, en alle liefdevolle energieën om ons heen. Een groet vanuit het diepst van mijn hart aan allen die mee gaan helpen Moeder Aarde en al haar bewoners door deze bijzondere tijd heen te dragen ..

anja rijkhoek
anja rijkhoek
10 jaren geleden

Dit klopt inderdaad en heb het zelf al vaak gezien dat de sylphen verschijnen op verzoek als de lucht weer vol zit met die sporen van chemtrails, je doet het verzoek op dezelfde manier als gebed:
Dank voor het opruimen van de schadelijke elementen in ons luchtruim
en bedank nogmaals als het werk is gedaan!

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x