Homepagina » Chemtrails » Laten sylphiden de chemtrails verdwijnen?
Laten sylphiden de chemtrails verdwijnen?

Laten sylphiden de chemtrails verdwijnen?

Al enkele weken melden zich uit alle hoeken van het land mensen bij Niburu met vragen over sylphiden en chemtrails.

Het begrip sylphe of sylphide is door de beroemde arts en theoloog Paracelsus in omloop gebracht.

Paracelsus, die het element zink zijn naam gaf, omschreef sylphiden als onzichtbare wezens of elementalen van de lucht. Een elementaal is verbonden met één van de vier elementen uit de oudheid. Paracelsus vatte ze als werkelijk bestaande wezens op.

In de 16e-eeuwse geschriften van hem duiken beschrijvingen van deze wezens voor het eerst op. Traditioneel worden er vier soorten onderscheiden: gnomus of aardelementalen, ondine of waterelementalen, sylphe of luchtelementalen en salamander of vuurelementalen.

In modern occultisme is een sylphe een inwoner van een element, een entiteit met een bewustzijn. Ook in de antroposofie is sprake van elementalen. Soms wordt met de term alle aan de natuur verbonden wezens bedoeld.

Sylphiden worden in het algemeen gezien als geesten of elementalen van de lucht. Ze kunnen naar verluidt gigantische kunstige wolken in de lucht maken. De sylphiden laten niet alleen mooie kunstwerken achter in de lucht, maar lijken ook de chemtrails op te ruimen.

In 1858 werden sylphen en sylphiden omschreven als verdichte luchtgeesten van het mannelijke en vrouwelijke geslacht, ‘die den mensch, in de vervulling zijner wenschen, zouden behulpzaam zijn’.

Gerelateerd:

 Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

52 reacties

 1. Ik snap niet waarom mensen zeggen dat chemtrails niet bestaan. Je ziet toch werkelijk een hoop smurrie de lucht dicht metselen? Ook al zijn het ‘gewoon’ contrails, het metselt alsnog de lucht dicht! Noem het ‘kribby’ of ‘murmie’, ik zie nog steeds regelmatig de blauwe lucht veranderen in een witgrijze sluier, precies bij de zon vaak. Ik ‘geloof’ niet zomaar, ik neem alleen waar. En ik vind het behoorlijk irritant.

  2 likes
 2. Toch wel jammer dat de boe roepers poep in de ogen hebben en weer fijn schapengedrag vertonen… Kijk toch eens wat vaker omhoog, want die blauwe lucht van weleer is niet hetzelfde meer dan die van tientallen jaren terug…

  En Sylfen bestaan wel degelijk, heb ze vaak genoeg op de foto geknipt. Werk wat meer met intenties en vanuit je hart dan zie je inderdaad wat wonderen om je heen gebeuren zoals Ada al zegt

  2 likes
 3. Samen met onze zelfgemaakte Orgonite en een prachtige bergkristal die samen contact maken zie je de chemtrails verdwijnen, het werkt echt. Wanneer je daar ook een zuivere hartintentie bij gebruikt, zie je ze je de chemtrails gewoon oplossen. In deze tijd kunnen we op zoveel manieren samenwerken met zoveel prachtige energieën. Laten we nu eindelijk eens alles in gaan zetten. Mensen zijn zulke krachtige wezens die zoveel mooie dingen kunnen laten gebeuren. Het wordt hoog tijd om vanuit het hart te gaan leven, en je zult zien, de wonderen gebeuren waar je bij staat. Heb vertrouwen in jezelf, en alle liefdevolle energieën om ons heen. Een groet vanuit het diepst van mijn hart aan allen die mee gaan helpen Moeder Aarde en al haar bewoners door deze bijzondere tijd heen te dragen ..

  1 likes
 4. Dit klopt inderdaad en heb het zelf al vaak gezien dat de sylphen verschijnen op verzoek als de lucht weer vol zit met die sporen van chemtrails, je doet het verzoek op dezelfde manier als gebed:
  Dank voor het opruimen van de schadelijke elementen in ons luchtruim
  en bedank nogmaals als het werk is gedaan!

  1 likes
 5. Hoe kan iets verdwijnen wat niet bestaat?!

  0 likes
 6. Wat een leuk sprookje.Laat dit een weerkundige lezen, en die jankt zich een hoedje van papier,en plezier.

  0 likes
 7. nou hier bij nijmegen blijven ze gewoon hangen en waaieren alleen uit tot dat je een witte koepel hebt.

  0 likes
 8. Dit zit wel erg waterdicht in elkaar.
  Eén wolk waarin een soort gezicht te zien is. En mensen zijn gemaakt om overal gezichten in te zien 🙂

  Kom op Niburu, dit soort artikelen maakt jullie geloofwaardigheid er niet beter op.

  0 likes
 9. De vaste bezoekers van Niburu die mij kennen zullen niet verbaasd zijn dat ik dit lariekoek van de bovenste plank vind.

  Maar als ik de eerste reacties onder dit bericht kijk kan ik al weer conluderen dat veel mensen die in chemtrails geloven ook hierin geloven.Dan heb ik een voorstel:

  Als jullie chemtrails zien, roepen jullie deze wezens op die het opruimen, dan hoeven jullie je geen zorgen meer te maken. Ik, en velen met mij, deden dat al niet en dan is iedereen weer blij en zenden we allemaal vibraties en licht de wereld in.

  Dan kunnen we ook stoppen met hierover berichten, discussiëren, petities enz want dan is het dus blijkbaar een niet bestaand probleem.

  0 likes
  • chemtrails is gewoon een feit je kunt ook gewoon arogant zijn en een beterwetende bret voor je hoofd hebben.mag ik je er even op attenderen dat je dan wel een deel van het probleem bent wat zich afspeelt je kan er op afgerekend worden wijze raad doe research voor onzin uitblaat schaap de term die een verzamel naam is en ze ervoor gebruiken is GEO-ENGINERING EN OOK DAARONDER VALT DEPOPULATION WAT ME IN JOUWN GEVAL WEL EEN GOED PLAN IS MET ZULKE UITLATINGEN

   0 likes
 10. [quote name=”m&m”]nou hier bij nijmegen blijven ze gewoon hangen en waaieren alleen uit tot dat je een witte koepel hebt.[/quote]
  Geloof me ik woon naast nijmegen ,en zie wel degenlijk dat ze bezig zijn het zijn heel mooien wezens,ada hier onder heeft gelijk . 🙂

  0 likes
 11. Lieve mensen zet je ergernis van chemtrails om, in hulp vragen aan de sylphs t zou fijn zijn weer schone lucht zonder stank .

  0 likes
 12. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik hier ook wel wat moeite mee hebt.

  De Chemtrails zijn er nu al jaren en dan komt er nu pas het bericht over de sylphiden.

  Tja….

  Dan reist bij mij de vraag, bijvoorbeeld aan anja rijkhoek, mooi bericht…
  – maar hoelang zit je hier dan al.
  – waarom heb je dat niet eerder gemeld.
  etc.

  0 likes
 13. Geweldig. Het ene fabeltje wordt door het andere bestreden. En zo hebben we toch een happy ending. 🙂

  0 likes
 14. Een ‘shylph’ IS een chemtrail alleen dan geen rechte streep maar een andere vorm. Zo moeilijk is dat toch niet om dat te zien.

  0 likes
 15. [quote name=”Kevin”]Ik snap niet waarom mensen zeggen dat chemtrails niet bestaan. Je ziet toch werkelijk een hoop smurrie de lucht dicht metselen? Ook al zijn het ‘gewoon’ contrails, het metselt alsnog de lucht dicht! Noem het ‘kribby’ of ‘murmie’, ik zie nog steeds regelmatig de blauwe lucht veranderen in een witgrijze sluier, precies bij de zon vaak. Ik ‘geloof’ niet zomaar, ik neem alleen waar. En ik vind het behoorlijk irritant.[/quote]
  Heeft gewoon te maken met de luchtvochtigheid in de atmosfeer als je de vliegtuigstrepen blijft zien,en deze uitwaaien.Is de lucht droog zijn de strepen zomaar verdwenen.Behalve bij Belgische vliegtuigen, anders kunnen ze de weg terug niet vinden.

  0 likes
 16. Al jaren gedebunked.

  *Hé, Een contrail blijft hangen!!
  vreemd he, wolken die blijven hangen.

  *Maar deze wolk strekt zich helemaal uit tot er een wit wazig sluierdek ontstaat en ons zonlicht blokkeerd!
  wolken lijken daar een handje naar te hebben, zonlicht blokkeren. en wind is a bitch.

  *Hé, de streep sputtert of onderbreekt even! ze zetten ‘m uit en weer aan!
  Ee studie meteorologie kan helpen om te begrijpen hoe luchtlagen werken.

  *Uit die chemtrail regent het vieze waterige substantie!
  kerosine dumpen ze gewoon boven bewoond gebied.

  *Maar een contrail lost meteen op!
  onder de juiste omstandigheden is dat helemaal waar. Die omstandigheid is ijle lucht.

  * En die idiote raster patronen dan!
  check de dagelijkse luchtvaartroutes eens. Vreemd he.

  * vragen? andere argumenten waar ik niet omheen kan? kom maar op.

  Het is allemaal uit te zoeken en feitelijk te onderbouwen. (met wat tijd)
  Mensen, ga eens weten inplaats van geloven. En overweeg je eigen argumenten. Is jou argument wel echt waar?

  Gister en vandaag weer een paar die bleven hangen, maar waren met een 20 minuten volledig opgelost.
  hier zijn de sylphs voor verantwoordelijk ????? tuurlijk.

  Houd toch op zeg, trieste is dat mensen het gaan geloven ook. in plaats van rationeel zijn. Dat is wat het chemtrail fenomeen doet met mensen. Alle logica wordt overboord gegooid.

  0 likes
 17. [quote name=”Dondervogel”][quote name=”Kevin”]Ik snap niet waarom mensen zeggen dat chemtrails niet bestaan. Je ziet toch werkelijk een hoop smurrie de lucht dicht metselen? Ook al zijn het ‘gewoon’ contrails, het metselt alsnog de lucht dicht! Noem het ‘kribby’ of ‘murmie’, ik zie nog steeds regelmatig de blauwe lucht veranderen in een witgrijze sluier, precies bij de zon vaak. Ik ‘geloof’ niet zomaar, ik neem alleen waar. En ik vind het behoorlijk irritant.[/quote]
  Heeft gewoon te maken met de luchtvochtigheid in de atmosfeer als je de vliegtuigstrepen blijft zien,en deze uitwaaien.Is de lucht droog zijn de strepen zomaar verdwenen.Behalve bij Belgische vliegtuigen, anders kunnen ze de weg terug niet vinden.[/quote]

  Radar beelden laten mooi zien waar contrails vormen. vervolgen hun weg in hoge ijle luchtlagen als cirrusbewolking welke een dag of twee over de planeet trekken. Dit word als serieus probleem beschouwd in de luchtvaart.

  0 likes
 18. Oh wat een fantasie weer zeg, man man man. Move on people nothing to see here !

  0 likes
 19. [quote name=”nancy.”][quote name=”m&m”]nou hier bij nijmegen blijven ze gewoon hangen en waaieren alleen uit tot dat je een witte koepel hebt.[/quote]
  Geloof me ik woon naast nijmegen ,en zie wel degenlijk dat ze bezig zijn het zijn heel mooien wezens,ada hier onder heeft gelijk . :)[/quote]
  Wat voor drugs gebruik je of drank ? Denk noou eerst eens even na man voordat je wat zegt. Die ”wezens’ bestaan niet. Je bent delusional.

  0 likes
 20. als je goed kijkt in het begin van het filmpje aan de rechterkant van de vliegtuigstrepen zie je een bolletje bewegen in een snelheid net of het het vliegtuig achterna gaat. ?????? en verschillende licht/kristal bollen zijn ook gefilmd. kijk het filmpje nog enkele keren achterelkaar dan zie je nog meer ALS JE MAG ZIEN. Veel plezier mooi filmpje baydeway. toedeloe.

  0 likes
 21. Mijn god, dat jullie deze onzin nog geloven ook zeg sommige… pff

  0 likes
 22. Aaah, men is er eindelijk achter dat de chemtrails een hoax zijn en nu verbloemd met dat met de sylphiden.

  0 likes
 23. We zouden eens veel luchtfoto’s uit een periode, bv rond 1965 t/m 1970 moeten vergelijken met foto’s van nu.

  0 likes
 24. @Lex
  Section 5,15

  0 likes
 25. Tja… Het heeft even geduurd voor ik echt in die chemtrails geloofde. Maar ik ben om. Alle bewijs van aluminium in ernstig vervuild water, sneeuw, heel zieke bomen op Hawaiï. En die activiteit in de lucht die geen twijfel overlaat en waar ik me behoorlijk door bedreigd voel als ze hierboven bezig zijn.
  Nu dus dit, sylphen. Zal wel weer even duren voor ik het echt geloof.

  Ik heb geleerd dat de wet van onze vrije wil maakt, dat alleen dat gebeurt (van buitenaf dan, i.t.t. het tegenovergestelde, onze regeringen, banken etc.) waar wij om vragen of toestemming voor geven. Mijn gevoel zegt dat het moet kloppen. Alles heeft zijn tegenhanger.

  Wij weten niets van de geestenwereld, dus geef ik het graag een kans. Ik ga het proberen. Als het waar is, kunnen we ook die andere elementalen te hulp vragen, gnomus voor de aarde en ondine voor het water. Het zou geweldig zijn als het werkt. Fingers crossed.

  0 likes
 26. Gisteren rond 16:15u 4 vliegtuigen op dezelfde hoogte, naast elkaar en met gelijke snelheid lekker sproeien. Hoogstaandje Geo-engeneering.

  En ja sylphs vernietigen chemtrails, dat heb ik al diverse malen aangetoond door ongelovigen het te laten zien.

  Wie dat niet ziet, zit gewoon te slapen.

  0 likes
 27. [quote name=”lex”]Al jaren gedebunked.

  Houd toch op zeg, trieste is dat mensen het gaan geloven ook. in plaats van rationeel zijn. Dat is wat het chemtrail fenomeen doet met mensen. Alle logica wordt overboord gegooid.[/quote]

  He lex, “Houd toch zelf op zeg”!

  Geo-enineering is al jaren een feit!

  Het is de debunkers gelukt, om het woordje chemtrails een belachelijkheidfactor te geven!
  Hoe je het ook wilt noemen, chemtrails, strepentrekkers, cloud seeding.
  Die strepen zijn overduidelijk aanwezig.

  De strepen stoppen overduidelijk bij bepaalde gebieden, midden in een woonwijk. (Lastig te omschrijven)
  Dus wat betreft ‘luchtlagen, luchtvochtigheid etc’ maakt dat voor de Geo-enineerings streep weinig uit.

  Mijn mening: Op dit moment, wordt de zichtbaarheid van zonsopkomst overduidelijk gehinderd!

  Waarschijnlijk bij dicht(er) bevolkte gebieden, is ‘s morgens de zon minder goed of totaal niet zichtbaar.
  Vanmorgen weer overduidelijk. Je kan dat onzin noemen, ga je gang, maar een ieder kan dat met zijn eigen ogen checken. Waar ik woon, is nog elke morgen, de zon door een zwaar of licht wolkendek ‘geblokt’, met af en aanvliegen van vliegtuigen.
  Er zal een berekening zijn (kijk hoek aarde, zon) dat in die gebieden, de zon minder goed of slecht zichtbaar is.

  Maar goed, als je ‘s morgen de zon helder ziet, laat het dan hier maar weten.

  Met de sylphiden heb ik ook zo iets van, ehhh jaah? Waarom is daar niet eerder over gesproken dan?

  Maar, dat de strepen in de lucht zitten, dat is een feit. Dat er een verschil is met een contrails, mag duidelijk zijn.

  0 likes
 28. [quote name=”Dondervogel”]
  Behalve bij Belgische vliegtuigen, anders kunnen ze de weg terug niet vinden.[/quote]
  Hahaha, das een goeie…. kudos 😉

  0 likes
 29. @ Danny

  It does doesn’t it.

  Sommige mensen moeten echt letterlijk alles gepresenteerd krijgen.Het was Kucinich die deze wet gerealiseerd wilde.
  Chemtrails bestaan al zeker 30 jaar.Ja een oorlogswapen.
  Geloof je het alleen als Obama je het verteld of zo.
  Of ben je zo’n trol.Ook weer een nieuwe beroepsgroep.

  You rather die from it than believe in it.

  Dat mag..

  0 likes
 30. [quote name=”Danny38″]
  Bataaf, leuk dat je hier mij aankomt, maar als je even verder zou kijken zou je zien dat dit “niets” met chemtrails zoals jullie ze kennen te maken heeft.
  [/quote]

  Duh, in documenten van overheden etc. zullen ze echt niet de bewoording chemtrails gebruiken.

  Jullie!?!?!? rare woordkeuze trouwens…
  Denk jij in hokjes dan….jullie de ‘complotdenkers’ en wij de trollen/debunkers of zo.

  Nee, het gebeurt gewoon ook boven jouw hoofd.
  Jij wilt/moet denken dat het contrails zijn. Prima, ga dan even kijken naar geo-engineering/cloud seeding.

  Praten we niet meer over chemtrails…dat schept tegenwoordig alleen maar onrust.

  Maar, dan wordt er nog steeds gesproeid in de lucht!
  Genoeg foto’s/website van te vinden op internet.

  Mijn mening: de mens moet zich NIET bezig houden met manipuleren van het weer. De natuur regelt dat vanzelf wel. Regent het, worden we nat, schijnt te zon…vinden sommige het weer te warm. So be it!
  En als ze dan toch regen willen maken, doe dat dan lekker in Afrika…die doen er een moord voor.

  Zo krom allemaal….

  0 likes
 31. [quote name=”Bataaf”]@ Danny

  It does doesn’t it.

  Sommige mensen moeten echt letterlijk alles gepresenteerd krijgen.Het was Kucinich die deze wet gerealiseerd wilde.
  Chemtrails bestaan al zeker 30 jaar.Ja een oorlogswapen.
  Geloof je het alleen als Obama je het verteld of zo.
  Of ben je zo’n trol.Ook weer een nieuwe beroepsgroep.

  You rather die from it than believe in it.

  Dat mag..[/quote]

  Maar het was niet Kucinich die deze wet schreef, iets beter je huiswerk doen. Het was geschreven door o.a. De dame die ik eerder noemde. En zoals zij zelf zegt is chemtrails alleen als opsomming van mogelijke spaced Based Weapons genoemd.

  En natuurlijk zouden chemtrails als wapen gebruikt kunnen worden, dat is geen rocket science, dat wil niet zeggen dat het overal op grote schaal gebeurt. Dat moet eerst nog aangetoond worden en dat gaat niet gebeuren, want het gebeurt niet.

  0 likes
 32. [quote name=”Nietons”]We zouden eens veel luchtfoto’s uit een periode, bv rond 1965 t/m 1970 moeten vergelijken met foto’s van nu.[/quote]
  Zeer interessant lijkt me dat.
  Je ziet dan dat de hoeveelheid vliegverkeer is toegenomen. Dat valt overigens werkelijk overal terug te vinden, verborgen nieuws is dat niet.
  Waar ‘vroeger’ vliegen een luxe was, is dat nu een redelijk laagdrempelige manier van transport en reizen. Met als gevolg, meer vliegbewegingen (óók al terug te vinden, zelfs ‘live’ te volgen via internet.)

  Een logisch gevolg van meer vliegbewegingen is dat er méér vliegtuigen boven onze hoofden hangen. En die laten condenssporen achter. Méér dan vroeger, omdát, juist.

  F#ck, zou het dan toch geen verborgen complot van de elite om de bevolking te vernietigen zijn, maar gewoon een logisch gevolg van onze reislust en het feit dat onze paprika’s tegenwoordig niet meer uit de Hollandse kas komen, maar met het vliegtuig uit Portugal worden ingevlogen??

  0 likes
 33. Een maand geleden op vakantie in Engeland daar voor het eerst duidelijk gezien wat er in de lucht plaatsvond!! Er werd een 4 kant (een ruit) gemaakt door 4 vliegtuigen en dat ging zo door!!
  Dat zegt mij genoeg. Er is meer tussen hemel en aarde dan wij weten of willen weten!

  0 likes
 34. [quote name=”Theo”][quote name=”Nietons”]We zouden eens veel luchtfoto’s uit een periode, bv rond 1965 t/m 1970 moeten vergelijken met foto’s van nu.[/quote]
  Zeer interessant lijkt me dat.
  Je ziet dan dat de hoeveelheid vliegverkeer is toegenomen. Dat valt overigens werkelijk overal terug te vinden, verborgen nieuws is dat niet.
  Waar ‘vroeger’ vliegen een luxe was, is dat nu een redelijk laagdrempelige manier van transport en reizen. Met als gevolg, meer vliegbewegingen (óók al terug te vinden, zelfs ‘live’ te volgen via internet.)

  Een logisch gevolg van meer vliegbewegingen is dat er méér vliegtuigen boven onze hoofden hangen. En die laten condenssporen achter. Méér dan vroeger, omdát, juist.

  F#ck, zou het dan toch geen verborgen complot van de elite om de bevolking te vernietigen zijn, maar gewoon een logisch gevolg van onze reislust en het feit dat onze paprika’s tegenwoordig niet meer uit de Hollandse kas komen, maar met het vliegtuig uit Portugal worden ingevlogen??[/quote]
  @theo jou genialiteit kent geen grenzen…

  0 likes
 35. @ Danny

  Beter lezen.
  Kucinich wilde deze wet erdoor hebben.
  Ik heb het niet gehad over de ontwerper van deze wet.
  Feit blijft dat deze space based weapons bestaan en dat er mensen mee bezig zijn deze te verbieden op intl. niveau.
  Het is allang geen geheim meer.Freedom of information act.
  Allemaal gedocumenteerd en op basis daarvan is deze ontwerp wet tot stand gekomen.Niet erdoor gekomen helaas.In 2003 opnieuw weer niet.
  Ooit gehoord van NBC oorlogsvoering.Moet wel als je de snippers leest die MSM heten.Een woord..
  Aerosol

  0 likes
 36. [quote name=”Danny38″]…
  En natuurlijk zouden chemtrails als wapen gebruikt kunnen worden, dat is geen rocket science, dat wil niet zeggen dat het overal op grote schaal gebeurt. Dat moet eerst nog aangetoond worden en dat gaat niet gebeuren, want het gebeurt niet.[/quote]

  Beetje tegenstrijdig… ?

  Even een opsomming, misschien dat je het zelf ook ziet.

  – natuurlijk zouden chemtrails als wapen gebruikt kunnen worden
  – dat wil niet zeggen dat het overal op grote schaal gebeurt
  – Dat moet eerst nog aangetoond worden
  – want het gebeurt niet

  Of ga je je nu verschuilen achter de woordjes zouden en kunnen.

  0 likes
 37. @ Danny

  Tevens is de term chemtrail geenszins gebruikt als opsomming van alle space based weapons.
  In paragraaf 5 worden alle specifieke wapens genoemd die verboden zouden moeten worden volgens die bewuste wet.
  Waar onder o.a. chemtrails.

  0 likes
 38. [quote name=”Theo”][quote name=”Nietons”]We zouden eens veel luchtfoto’s uit een periode, bv rond 1965 t/m 1970 moeten vergelijken met foto’s van nu.[/quote]
  Zeer interessant lijkt me dat.
  Je ziet dan dat de hoeveelheid vliegverkeer is toegenomen. Dat valt overigens werkelijk overal terug te vinden, verborgen nieuws is dat niet.
  Waar ‘vroeger’ vliegen een luxe was, is dat nu een redelijk laagdrempelige manier van transport en reizen. Met als gevolg, meer vliegbewegingen (óók al terug te vinden, zelfs ‘live’ te volgen via internet.)

  Een logisch gevolg van meer vliegbewegingen is dat er méér vliegtuigen boven onze hoofden hangen. En die laten condenssporen achter. Méér dan vroeger, omdát, juist.

  F#ck, zou het dan toch geen verborgen complot van de elite om de bevolking te vernietigen zijn, maar gewoon een logisch gevolg van onze reislust en het feit dat onze paprika’s tegenwoordig niet meer uit de Hollandse kas komen, maar met het vliegtuig uit Portugal worden ingevlogen??[/quote]

  Lekkerrr… pakrikaatjes van Monsanto dus! Eet smakelijk!
  Maar Theo, je hoeft alleen maar omhoog te kijken om erachter te komen dat het geen condensatie is, want hoe verklaar je dan dat tussen al die vliegtuigen die strepen achterlaten, je dezelfde type vliegtuigen kan zien, op dezelfde hoogte en die met dezelfde snelheid vliegen, maar GEEN spoor achterlaten?? En als het met luchtvochtigheid te maken zou hebben waarom zie je ze dan het hele jaar door, ‘s winters en zomers??? En soms is de lucht eindelijk een dag schoon en daarna gaan ze weer….. hmmmm zou op dat dagje de luchtvochtigheid totaal anders zijn geweest??
  Verdiep je eens in de vietnamoorlog, toen deden ze het al, want ze doen het al een tijdje, alleen nu ook in jouw achtertuintje! Het heeft vorig jaar zelfs in de Volkskrant gestaan: dat ze ‘van plan’ zijn om NORMALE lijnvluchten OOK te laten sproeien omdat die toch al vliegen….Tijd om wakker te worden jonguh!

  0 likes
 39. [quote name=”Theo”]
  Zeer interessant lijkt me dat.
  Je ziet dan dat de hoeveelheid vliegverkeer is toegenomen. …
  Een logisch gevolg van meer vliegbewegingen is dat er méér vliegtuigen boven onze hoofden hangen. En die laten condenssporen achter. Méér dan vroeger, omdát, juist.

  F#ck, zou het dan toch geen verborgen complot van de elite om de bevolking te vernietigen zijn, maar gewoon een logisch gevolg van onze reislust en het feit dat onze paprika’s tegenwoordig niet meer uit de Hollandse kas komen, maar met het vliegtuig uit Portugal worden ingevlogen??[/quote]

  Bijzondere opmerking wel…

  Kan jij een foto laten zien (uit die tijd) waar toevallig één van die weinige vliegtuigen zo’n lang hangende condensspoor achter zich laat.

  Dat word vast zoeken naar een speld in een hooiberg!

  0 likes
 40. [quote name=”ReneH”][quote name=”Theo”]
  Zeer interessant lijkt me dat.
  Je ziet dan dat de hoeveelheid vliegverkeer is toegenomen. …
  Een logisch gevolg van meer vliegbewegingen is dat er méér vliegtuigen boven onze hoofden hangen. En die laten condenssporen achter. Méér dan vroeger, omdát, juist.

  F#ck, zou het dan toch geen verborgen complot van de elite om de bevolking te vernietigen zijn, maar gewoon een logisch gevolg van onze reislust en het feit dat onze paprika’s tegenwoordig niet meer uit de Hollandse kas komen, maar met het vliegtuig uit Portugal worden ingevlogen??[/quote]

  Bijzondere opmerking wel…

  Kan jij een foto laten zien (uit die tijd) waar toevallig één van die weinige vliegtuigen zo’n lang hangende condensspoor achter zich laat.

  Dat word vast zoeken naar een speld in een hooiberg![/quote]
  Nee, hoor die vind je zo. volg de link maar:

  contrails in alle soorten en maten (ook die lang blijven hangen) vanaf 1940.

  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/

  0 likes
 41. Grappig artikel.
  Er is geen bewijs voor het bestaan van zowel Sylphiden als Chemtrails.

  Eindeloze discussie zolang er mensen bestaan die ‘geloven’ prefereren boven ‘weten’.

  0 likes
 42. [quote name=”ReneH”][quote name=”Theo”]
  Zeer interessant lijkt me dat.
  Je ziet dan dat de hoeveelheid vliegverkeer is toegenomen. …
  Een logisch gevolg van meer vliegbewegingen is dat er méér vliegtuigen boven onze hoofden hangen. En die laten condenssporen achter. Méér dan vroeger, omdát, juist.

  F#ck, zou het dan toch geen verborgen complot van de elite om de bevolking te vernietigen zijn, maar gewoon een logisch gevolg van onze reislust en het feit dat onze paprika’s tegenwoordig niet meer uit de Hollandse kas komen, maar met het vliegtuig uit Portugal worden ingevlogen??[/quote]

  Bijzondere opmerking wel…

  Kan jij een foto laten zien (uit die tijd) waar toevallig één van die weinige vliegtuigen zo’n lang hangende condensspoor achter zich laat.

  Dat word vast zoeken naar een speld in een hooiberg![/quote]

  Hoe lang ze blijven hangen is niet te zien natuurlijk, en niet alle beelden zijn uit 1970. Enkele zijn nieuwer en enkele zijn ouder, uit de Tweede Wereldoorlog zelfs.
  Even aannemend dat google niet vuistdik in het wereldwijde chemtrailcomplot zit hè? 😉

  http://www.google.nl/search?q=contrail+1970&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZPYdUpHbC-i80QW-gIHQCg&ved=0CEkQsAQ&biw=1652&bih=906

  0 likes
 43. [quote name=”Wesley”]De vaste bezoekers van Niburu die mij kennen zullen niet verbaasd zijn dat ik dit lariekoek van de bovenste plank vind.

  Maar als ik de eerste reacties onder dit bericht kijk kan ik al weer conluderen dat veel mensen die in chemtrails geloven ook hierin geloven.Dan heb ik een voorstel:

  Als jullie chemtrails zien, roepen jullie deze wezens op die het opruimen, dan hoeven jullie je geen zorgen meer te maken. Ik, en velen met mij, deden dat al niet en dan is iedereen weer blij en zenden we allemaal vibraties en licht de wereld in.

  Dan kunnen we ook stoppen met hierover berichten, discussiëren, petities enz want dan is het dus blijkbaar een niet bestaand probleem.[/quote]

  Wesley,
  heb je dit fenomeen al onderzocht?
  Want iedereen die meer dan 3 weken onderzoek heeft gedaan (door simpelweg naar de lucht te kijken), die komt tot de conlusie dat ze wel bestaan.

  Alleen mensen, die geen onderzoek hebben gedaan, geloven dit niet!
  Sterker nog, het is voor hun bevattingsvermogen gewoon letterlijk ONMOGELIJK en wijzen dit vaak af als lariekoek…

  Jammer, want als deze mensen (zoals jij) energie zou stoppen in de waarheid, dan zou letterlijk iedereen daar baat bij hebben!

  0 likes
 44. [quote name=”Dondervogel”][quote name=”Kevin”]Ik snap niet waarom mensen zeggen dat chemtrails niet bestaan. Je ziet toch werkelijk een hoop smurrie de lucht dicht metselen? Ook al zijn het ‘gewoon’ contrails, het metselt alsnog de lucht dicht! Noem het ‘kribby’ of ‘murmie’, ik zie nog steeds regelmatig de blauwe lucht veranderen in een witgrijze sluier, precies bij de zon vaak. Ik ‘geloof’ niet zomaar, ik neem alleen waar. En ik vind het behoorlijk irritant.[/quote]
  Heeft gewoon te maken met de luchtvochtigheid in de atmosfeer als je de vliegtuigstrepen blijft zien,en deze uitwaaien.Is de lucht droog zijn de strepen zomaar verdwenen.Behalve bij Belgische vliegtuigen, anders kunnen ze de weg terug niet vinden.[/quote]

  hahaha, het is al bewezen dat deze vocht geen 20 tot 40 minuten kan blijven hangen…! Het moet dus iets anders zijn.

  Op wiki staat namelijk dat dit fenomeen voor het broeikaseffect kan zorgen!

  0 likes
 45. [quote name=”lex”][quote name=”Dondervogel”][quote name=”Kevin”]Ik snap niet waarom mensen zeggen dat chemtrails niet bestaan. Je ziet toch werkelijk een hoop smurrie de lucht dicht metselen? Ook al zijn het ‘gewoon’ contrails, het metselt alsnog de lucht dicht! Noem het ‘kribby’ of ‘murmie’, ik zie nog steeds regelmatig de blauwe lucht veranderen in een witgrijze sluier, precies bij de zon vaak. Ik ‘geloof’ niet zomaar, ik neem alleen waar. En ik vind het behoorlijk irritant.[/quote]
  Heeft gewoon te maken met de luchtvochtigheid in de atmosfeer als je de vliegtuigstrepen blijft zien,en deze uitwaaien.Is de lucht droog zijn de strepen zomaar verdwenen.Behalve bij Belgische vliegtuigen, anders kunnen ze de weg terug niet vinden.[/quote]

  Radar beelden laten mooi zien waar contrails vormen. vervolgen hun weg in hoge ijle luchtlagen als cirrusbewolking welke een dag of twee over de planeet trekken. Dit word als serieus probleem beschouwd in de luchtvaart.[/quote]

  Idd!
  Ze noemen het tegenwoordig cirucusbewolking hahaha, tsja wie moet er nu een aluhoedje op ;)!

  0 likes
 46. [quote name=”biko steve”]Grappig artikel.
  Er is geen bewijs voor het bestaan van zowel Sylphiden als Chemtrails.

  Eindeloze discussie zolang er mensen bestaan die ‘geloven’ prefereren boven ‘weten’.[/quote]

  Jij weet zeker dat vaste materie, zoals een tafel, daadwerkelijk bestaat?
  Of geloof je dat?

  Aangezien wetenschap laat zien dat vaste materie niet bestaat…terwijl we het wel ervaren…

  0 likes
 47. [quote name=”abtach”]
  hahaha, het is al bewezen dat deze vocht geen 20 tot 40 minuten kan blijven hangen…! Het moet dus iets anders zijn.
  [/quote]

  Ehm je begrijpt toch hopelijk wel waar een gewone wolk uit bestaat hè?

  0 likes
 48. [quote name=”abtach”][quote name=”lex”][quote name=”Dondervogel”][quote name=”Kevin”]Ik snap niet waarom mensen zeggen dat chemtrails niet bestaan. Je ziet toch werkelijk een hoop smurrie de lucht dicht metselen? Ook al zijn het ‘gewoon’ contrails, het metselt alsnog de lucht dicht! Noem het ‘kribby’ of ‘murmie’, ik zie nog steeds regelmatig de blauwe lucht veranderen in een witgrijze sluier, precies bij de zon vaak. Ik ‘geloof’ niet zomaar, ik neem alleen waar. En ik vind het behoorlijk irritant.[/quote]
  Heeft gewoon te maken met de luchtvochtigheid in de atmosfeer als je de vliegtuigstrepen blijft zien,en deze uitwaaien.Is de lucht droog zijn de strepen zomaar verdwenen.Behalve bij Belgische vliegtuigen, anders kunnen ze de weg terug niet vinden.[/quote]

  Radar beelden laten mooi zien waar contrails vormen. vervolgen hun weg in hoge ijle luchtlagen als cirrusbewolking welke een dag of twee over de planeet trekken. Dit word als serieus probleem beschouwd in de luchtvaart.[/quote]

  Idd!
  Ze noemen het tegenwoordig cirucusbewolking hahaha, tsja wie moet er nu een aluhoedje op ;)![/quote]

  Je bedoeld Cirrus bewolking (over onderzoek gesproken) en ze noemen het al minstens 50 jaar kunstmatige cirrus bewolking. En 50 jaar geleden was ook al bekend dat deze contrails konden uitwaaieren en enkele uren konden blijven hangen.

  En ik heb me er zeker wel in verdiept, aangezien ik wilde weten of het daadwerkelijk waar is wat ik allemaal las. Als ik tot die conclusie was gekomen had ik jullie ook nog wel geholpen in jullie strijd. Alleen ben ik tot de conclusie gekomen dat chemtrails een uit de lucht gegrepen iets is.

  Cloudseeding bestaat, dat is helemaal waar, maar dat zijn niet de zogenaamde chemtrails die jullie in de lucht zien.

  Mijn advies is om aan jou is dus ook om “daadwerkelijk” onderzoek te doen en niet je informatie van duistere sites af te halen.

  Gr. Dave

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

kamerlid

Kamerlid Tony van Dijck pleit voor Nexit: ‘We willen eruit, weg van de EU’

Geen cent extra naar Brussel, zo riep ...

ronald plasterk

Ronald Plasterk legt in 1 meesterlijke tweet uit waarom we niets hebben aan windmolens

De discussie rondom het klimaat heeft alle ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.