Great ResetBinnenland

Oostenrijkse tv-zender: Nederland overgeleverd aan het World Economic Forum

Help door dit met kennissen op je socials te delen!

In een plan uit 2016 wordt Nederland voorgesteld als een grote, groene wereldstad met 40 miljoen inwoners. Critici zeggen dat de stikstofplannen van het kabinet bedoeld zijn om boeren van hun grond te jagen zodat er huizen gebouwd kunnen worden.

De omstreden plannen hebben geleid tot grootschalige protesten. Demonstranten werden keihard aangepakt door de politie en er werden zelfs schoten gelost, bericht de Oostenrijkse tv-zender AUF1.

Daarnaast wordt het eten van insecten steeds vaker gepusht. Het moge duidelijk zijn dat in Nederland de agenda van het World Economic Forum wordt uitgewerkt.

Sekte van Schwab

AUF1-nieuwslezer Bernhard Riegler wijst erop dat minister van Financiën Kaag zich sterk heeft gemaakt voor een digitale euro en ook wil ze alle betalingen vanaf 100 euro monitoren.

Hij voegt toe dat Nederland de WEF-propaganda zelf moet betalen. FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren stelde Kamervragen waaruit is gebleken dat het WEF een subsidie heeft gekregen voor de oprichting en ontwikkeling van het zogeheten Global Coordinating Secretariat (GCS) in Nederland.

Kamerlid Pepijn van Houwelingen haalde een aantal stukken boven water die laten zien dat de sekte van Klaus Schwab nauw samenwerkt met de Nederlandse overheid, aldus Riegler.

Liegen

Dankzij onderzoeksjournalist Marc van der Vegt zijn documenten gepubliceerd over projecten van het WEF in ons land. Het gaat om meer dan 1000 pagina’s. We zien ministers Kaag en Hoekstra in de vrijgegeven stukken terug in diverse clubjes van het WEF. Ook koningin Maxima duikt op.

“Politici van de regeringspartijen stonden twee jaar lang te liegen in de Kamer over betrokkenheid bij het WEF,” citeert Riegler data-analist Cees van den Bos.

4.9 231 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
2 maanden geleden

ik voel mij verraden, dit zijn oorlogsmisdaden

Fr4nk
Fr4nk
2 maanden geleden

Wat is hier nieuw?

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
2 maanden geleden

Wanneer er een plan moet worden doorgevoerd dat niet ten goede komt aan de mensen van een land, dan kan dat alleen met list, bedrog en omkoping en dan allemaal onder valse voorwendselen.

Sophie
Sophie
2 maanden geleden

levens gevaarlijk!! maar we zien het niet!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

176
0
We lezen graag je reactie!x