Gezondheid

“Opzienbarende doorbraak”: Kijk hoe dit menselijk eiwit in realtime kankercellen doodt

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanwege de reeks mysterieuze overlijdens en ‘zelfmoorden’ in Florida is er plotseling wereldwijde aandacht voor een mogelijk universeel geneesmiddel tegen kanker. In een filmpje van First Immune is te zien hoe het menselijk eiwit GcMAF de macrofagen in het lichaam activeert, die op hun beurt in vitro borstkankercellen aanvallen en vernietigen.

In het twee minuten durende filmpje is de heilzame werking van GcMAF te zien, een eiwit dat het lichaam zelf aanmaakt, maar dat sommige mensen missen of onvoldoende kunnen produceren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Boost

Door GcMAF intraveneus toe te dienen krijgt het immuunsysteem een boost, waardoor het zonder de hulp van chemotherapie of bestraling kankercellen kan vernietigen. GcMAF stelt het lichaam eigenlijk in staat om zichzelf te genezen, aldus de website van First Immune.

GcMAF beïnvloedt de werking van twee soorten cellen en het brein en zorgt op zes verschillende manieren dat het lichaam kankercellen te lijf kan gaan. In het filmpje is te zien hoe GcMAF de macrofagen aanzet tot het vernietigen van borstkankercellen. Je leest meer over de werking van dit eiwit in deze studie.

Dr. Jeff Bradstreet, een holistische arts uit Florida, werd in juni dood gevonden in een rivier. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd, hoewel hij een schotwond in zijn borst had. Bradstreet behandelde zijn patiënten onder andere met GcMAF en deed onderzoek naar dit eiwit.

Bedreiging

Ook andere holistische artsen die in de afgelopen weken plotseling zijn overleden, werkten met GcMAF, dat in tegenstelling tot conventionele behandelingen geen ingrijpende bijwerkingen veroorzaakt.

Eén van die artsen, dr. Nicholas Gonzales, zei in een interview met Validity Magazine: “Ik kreeg te horen dat medicijnmakers op de hoogte zijn van mijn werk, maar liever zien dat ik word geraakt door een bus.”

GcMAF geneest geen kanker, maar bewapent het immuunsysteem dusdanig dat het zelf in staat is om te genezen van kanker. Het vormt daardoor een bedreiging voor de farmaceutische industrie, die vele miljarden verdient aan chemotherapie en bestraling. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[NaturalNews]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x