CoronaBinnenland

Historisch laag geboortecijfer in Nederland, 2023 lijkt slechtste jaar te worden

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Professor Theo Schetters maakt zich zorgen over de geboortecijfers. De immunoloog maakte voor De Andere Krant een ‘ondergeboortegrafiek’, waaruit blijkt dat Nederland zal uitkomen op een historisch laag geboortecijfer.

In oktober werden er 14.085 levend geboren kinderen geregistreerd, een nieuw laagterecord. Het vorige dieptepunt dateert van oktober vorig jaar: 14.481 kinderen. Sinds 1995 publiceert het CBS deze cijfers.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vanaf begin 2022 gaat de lijn hard omlaag. Schetters maakte een vergelijking over de periode 2019 tot en met 2023, dat het slechtste jaar lijkt te worden van de vijf.

geboorte

Zorgwekkende signalen

Opmerkelijk is dat het jaar 2021 er positief uitspringt. Dat is volgens Schetters mogelijk het gevolg van meer vroeggeboorten dat jaar.

In 2022 werden er ten opzichte van het jaar ervoor bijna 12.000 kinderen minder geboren. Waaraan is die enorme terugval toe te schrijven? In 2021 werd begonnen met vaccineren tegen corona en de bijwerkingen reiken mogelijke verklaringen aan.

“Uit dierstudies is gebleken dat mRNA-deeltjes niet op de injectieplaats blijven, maar zich door het lichaam verspreiden en ook in de geslachtsorganen kunnen worden aangetoond. Dergelijke studies zijn niet bij mensen gedaan, maar er zijn wel zorgwekkende signalen,” zei professor Schetters tegenover De Andere Krant.

Direct gerelateerd

Hij vindt dat zwangere vrouwen geen coronavaccin meer moeten krijgen. “Er is een signaal: mogelijk doet het vaccin iets op het voortplantingssysteem wat niet goed is. En hiervoor zijn meer aanwijzingen.”

Hij verwijst naar onderzoek van gezondheidseconoom Konstantin Beck van de Universiteit van Luzern in Zwitserland, die heeft aangetoond dat het aantal miskramen en doodgeboorten in 2022 direct gerelateerd is aan de coronavaccinaties bij zwangere vrouwen. Ook in veel andere landen met een hoge vaccinatiegraad zijn de geboortecijfers sterk gedaald.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde Nederlander
Bezorgde Nederlander
2 maanden geleden

Zit wel in de lijn v.d. eu-genetica.

Ludger
Ludger
2 maanden geleden

Gelukkig zijn de media-prikpromotors eva jinek (45!) en marieke elsinga wel bevallen van gezonde kinderen. Gewoon sterke genen..

poekie
poekie
2 maanden geleden

Zo wordt de identiteit van Neder……’land’ uitgegumd mede door heel Azië en Afrika binnen te halen.
Dat heeft de Argentijnse maxima zo voorspelt

JanC
JanC
2 maanden geleden

De conspiracy denkers hadden dus helemaal gelijk !!!
En de overheid heeft alle reacties van mensen die bezorgd waren en waarschuwden tegen mRNA vaccinatie naast zich neer gelegd.
Wat zegt dat over de regering? Wat zegt dat over Rutte, De Jonge, het RIVM?
En er zijn nog veel meer berichten zoals de enorme toename in sterfte …. iets waar de regering ook niet wenst te spreken. Maar dat zal uiteindelijk wel moeten.
Rutte kan maar beter de baan bij de UN afzeggen …. de eer aan jezelf houden noemen ze dat ….

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x