Buitenland

“Bevalling Kate Middleton was nep, surrogaatmoeder gaf geboorte aan prinses”

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kate Middleton is zaterdag bevallen van haar tweede kind. De vrouw van prins William is in een ziekenhuis in Londen bevallen van een meisje. In een Russische krant wordt beweerd dat de geboorte nep was.

Sommige Russen zijn van mening dat een surrogaatmoeder geboorte heeft gegeven aan de baby. Anderen beweren dat het kind, dat haar verjaardag deelt met Catharina de Grote van Rusland, enkele dagen eerder in het geheim is geboren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Verschillende Russische vrouwen zeiden dat het ‘onmogelijk’ is dat Kate Middleton er vlak na de geboorte al zo goed uitzag. “De baby ziet er niet uit als een pasgeborene,” reageerde iemand in de Komsomolskaya Pravda. “Ze is op zijn minst drie dagen oud. Het is onmogelijk dat een vrouw vijf uur na een bevalling alweer op haar benen staat en op eigen kracht het ziekenhuis verlaat.”

“Een surrogaatmoeder heeft het kind ter wereld gebracht, niet Kate,” zei iemand anders. “Haar ogen stralen geen moederlijke blik uit. Kate Middleton is een actrice uit het Buckingham Palace-theater. Ze is niet bevallen.”

De krant citeerde verder gynaecologe Olga Perovskaya uit Moskou, die vrouwen adviseert niet zo snel na een geboorte het ziekenhuis te verlaten. “In ons land verlaat de gemiddelde moeder het ziekenhuis na drie of vier dagen als alles goed gaat,” zei ze.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
redice
redice
8 jaren geleden

we moeten david icke nog gaan geloven..satanisme, pedofilie, rituele baby en kinderoffers op kinderen uit weeshuizen e.d. zouden op grote schaal plaatsvinden in de krochten van koninklijke paleizen, en vooral in Engeland..de duistere krachten aan het werk om satan te dienen

Maria
Maria
8 jaren geleden

Dat denk ik nou ook vaak. Net als in de film en de Libelle-families die er zo gelukkig uitzien.

Maria
Maria
8 jaren geleden

Maar als je een datum van tevoren wil plannen wanneer alle pers erbij kan zijn, is het wel handig als de baby er al is, anders moet die pers ineens opgetrommeld worden en da’s toch lastig.

Sjoerd
Sjoerd
8 jaren geleden

Dat is dan de tweede keer. Ik zag hetzelfde buikje (kussen?) nog zitten, exact als bij de eerste keer. Een net bevallen vrouw ziet er niet zo goed uit en ze heeft ook geen moederlijke blik in haar ogen. Allemaal nep.

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x