Homepagina » Mens en Dier » Gideon van Meijeren op volgepakte Dam: ‘Wij gaan deze oorlog winnen!’
van meijeren
Foto: Gideon van Meijeren (Screenshot Twitter/Forum voor Democratie)

Gideon van Meijeren op volgepakte Dam: ‘Wij gaan deze oorlog winnen!’

Ik ben ervan overtuigd dat deze dag de geschiedenisboeken in zal gaan als het begin van de bevrijding, zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) vanmiddag op een volgepakte Dam in Amsterdam.

Het kantelpunt, zei hij onder luid gejuich. “Wat opvalt, is dat heel Nederland hier vandaag vertegenwoordigd is en dat is zo belangrijk, want we voeren een gemeenschappelijke strijd. Wat ons verbindt, is dat wij allemaal vrij willen zijn. Wij willen onze vrijheid terug en daarom staan we hier. Eensgezind. Zij aan zij. Hand in hand. Niet tegenover elkaar, maar naast elkaar,” sprak Van Meijeren.

Ik heb slecht nieuws voor de machthebbers

“Deze eendracht is de machthebbers een doorn in het oog, want eendracht is macht,” benadrukte het Kamerlid. “En hiermee vormen wij een bedreiging voor de macht, want zij willen dat wij onderling verdeeld zijn. Ik heb slecht nieuws voor de machthebbers, want wij laten ons niet uit elkaar spelen,” zei Van Meijeren. “Wij zijn één, wij maken één vuist.”

“Onze overheid heeft als taak om de belangen van de Nederlandse bevolking te behartigen, maar in plaats daarvan worden onze belangen verkwanseld en behartigt men de belangen van een globalistische elite die er openlijk voor uitkomt om de nationale staten te willen opheffen en te willen vervangen door een globalistische, technocratische nieuwe wereldorde,” vervolgde hij.

“En om dat te bewerkstelligen, worden onze grondrechten steeds meer en meer ingeperkt. We worden onder enorme druk gezet om ons te laten injecteren met een experimentele gentherapie. En we worden onder druk gezet om een Orwelliaanse applicatie te gaan downloaden met QR-codes. En wie niet meedoet, wordt dadelijk totaal uitgesloten van het sociaal-maatschappelijk leven,” zei Van Meijeren.

Wij zwichten niet voor tirannen

“Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog wordt er weer een staat van apartheid gecreëerd. Maar wat ze ook proberen, en hoever ze de druk ook opvoeren, wij zwichten niet voor tirannen,” zei hij.

“Onze tegenstanders zijn meedogenloos en gaan over lijken in de meest letterlijke zin van het woord. En dat is waar wij tegen strijden. Die strijd gaan wij winnen! Deze oorlog tussen het goede en het kwade, tussen het licht en de duisternis, tussen het goddelijke en het satanistische, tussen de waarheid en de leugens, tussen het volk en de tirannen, tussen David en Goliath,” besloot Van Meijeren.

“Wij gaan deze oorlog winnen!”

4.8 179 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
165 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Top! Gideon…reken maar dat we gaan winnen…die Elite-Parasieten zijn hélémáál NIKS! Wij zijn de 99%…

Vanes
Vanes
3 maanden geleden

Net weer thuis! Mooi om al die diversiteit bij elkaar in saamhorigheid te zien!

pien
pien
3 maanden geleden

Dikke duim op Gideon, krachtige woorden

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 maanden geleden

En dat is de waarheid als een koe. Fantastische volgepakte massa wakkere mensen van allerlei pluimage vandaag op de Dam en in de rest van Amsterdam vandaag. De vijand is een charlatan, een leugenaar en een slang. Een leugende overheid moet altijd een list verzinnen om zich te verschonen, maar het licht heeft de massa bereikt en de geest gaat niet meer terug in de fles. Sjappo.

x

Check Also

qr-code

‘De QR-codes zijn de opmaat naar een totalitaire controlesamenleving’

De QR-codes zijn niet tijdelijk, maar zijn ...

de jonge

De Jonge waarschuwt dat coronapas gaat verlopen zonder boosterprik: ‘Paar maanden terug was dit nog een complot’

De coronapas is vanaf 1 februari alleen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

165
0
We lezen graag je reactie!x