Mens en Dier

Gideon van Meijeren op volgepakte Dam: ‘Wij gaan deze oorlog winnen!’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik ben ervan overtuigd dat deze dag de geschiedenisboeken in zal gaan als het begin van de bevrijding, zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) vanmiddag op een volgepakte Dam in Amsterdam.

Het kantelpunt, zei hij onder luid gejuich. “Wat opvalt, is dat heel Nederland hier vandaag vertegenwoordigd is en dat is zo belangrijk, want we voeren een gemeenschappelijke strijd. Wat ons verbindt, is dat wij allemaal vrij willen zijn. Wij willen onze vrijheid terug en daarom staan we hier. Eensgezind. Zij aan zij. Hand in hand. Niet tegenover elkaar, maar naast elkaar,” sprak Van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ik heb slecht nieuws voor de machthebbers

“Deze eendracht is de machthebbers een doorn in het oog, want eendracht is macht,” benadrukte het Kamerlid. “En hiermee vormen wij een bedreiging voor de macht, want zij willen dat wij onderling verdeeld zijn. Ik heb slecht nieuws voor de machthebbers, want wij laten ons niet uit elkaar spelen,” zei Van Meijeren. “Wij zijn één, wij maken één vuist.”

“Onze overheid heeft als taak om de belangen van de Nederlandse bevolking te behartigen, maar in plaats daarvan worden onze belangen verkwanseld en behartigt men de belangen van een globalistische elite die er openlijk voor uitkomt om de nationale staten te willen opheffen en te willen vervangen door een globalistische, technocratische nieuwe wereldorde,” vervolgde hij.

“En om dat te bewerkstelligen, worden onze grondrechten steeds meer en meer ingeperkt. We worden onder enorme druk gezet om ons te laten injecteren met een experimentele gentherapie. En we worden onder druk gezet om een Orwelliaanse applicatie te gaan downloaden met QR-codes. En wie niet meedoet, wordt dadelijk totaal uitgesloten van het sociaal-maatschappelijk leven,” zei Van Meijeren.

Wij zwichten niet voor tirannen

“Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog wordt er weer een staat van apartheid gecreëerd. Maar wat ze ook proberen, en hoever ze de druk ook opvoeren, wij zwichten niet voor tirannen,” zei hij.

“Onze tegenstanders zijn meedogenloos en gaan over lijken in de meest letterlijke zin van het woord. En dat is waar wij tegen strijden. Die strijd gaan wij winnen! Deze oorlog tussen het goede en het kwade, tussen het licht en de duisternis, tussen het goddelijke en het satanistische, tussen de waarheid en de leugens, tussen het volk en de tirannen, tussen David en Goliath,” besloot Van Meijeren.

“Wij gaan deze oorlog winnen!”

4.8 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

165 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Top! Gideon…reken maar dat we gaan winnen…die Elite-Parasieten zijn hélémáál NIKS! Wij zijn de 99%…

Vanes
Vanes
2 jaren geleden

Net weer thuis! Mooi om al die diversiteit bij elkaar in saamhorigheid te zien!

pien
pien
2 jaren geleden

Dikke duim op Gideon, krachtige woorden

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

En dat is de waarheid als een koe. Fantastische volgepakte massa wakkere mensen van allerlei pluimage vandaag op de Dam en in de rest van Amsterdam vandaag. De vijand is een charlatan, een leugenaar en een slang. Een leugende overheid moet altijd een list verzinnen om zich te verschonen, maar het licht heeft de massa bereikt en de geest gaat niet meer terug in de fles. Sjappo.

Back to top button
165
0
We lezen graag je reactie!x