Homepagina » Buitenaards » WingMakers: NSA trof buitenaardse artefacten aan in woestijn
WingMakers: NSA trof buitenaardse artefacten aan in woestijn

WingMakers: NSA trof buitenaardse artefacten aan in woestijn

Vanuit een onbekend sterrenstelsel hier ver vandaan bereikte een licht helderder dan een miljard zonnen via een wormgat de Aarde.

In luttele ogenblikken landden in 1996 enkele duizenden fotonen op de spiegel van een telescoop in de Amerikaanse staat New Mexico.

Een computer van het observatorium registreerde een zwak signaal, maar niemand kon doorzien dat het iets had losgemaakt wat al 1200 jaar sluimerde in de woestijn van Chaco Canyon.

In de zomer van 1996 stuitten twee studenten tijdens een wandeling in New Mexico nabij de oude archeologische vindplaats Chaco Canyon op een onbekend artefact. Na een kettingreactie van mysterieuze gebeurtenissen komt het artefact in handen van de Advanced Contact Intelligence Organization (ACIO), een ultrageheime en officieel niet bestaande afdeling van het Amerikaanse Bureau voor Nationale Veiligheid (NSA), die verantwoordelijk was voor de reverse engineering van buitenaardse technologieën.

Binnen de ACIO bevond zich de geheime Labyrintgroep, de wetenschappelijke tak van de Illuminati. Zowel de ACIO als de Labyrintgroep werden aangestuurd door iemand die bekend stond als Vijftien. Hij richtte de Labyrintgroep op zonder medeweten of goedkeuring van de NSA.

Het artefact wordt onder ACIO-agenten ook wel het Kompas genoemd. ACIO neemt aan dat het geen geïsoleerd artefact is dat willekeurig is ontdekt, maar onderdeel is van meerdere artefacten die mogelijk leiden naar een ruimteschip.

Een verkenningsteam van ACIO wordt naar de vindplaats van het Kompas gestuurd. Aldaar wordt bevestigd dat het gaat om een besturingsmechanisme. Het team vindt een ingewikkeld bouwwerk in de muur van een kloof. Een helixvormige gang spiraalt omhoog en ontbloot 23 kamers op elk tien meter afstand van elkaar.

Deze opzienbarende ontdekking wordt in eerste instantie aangezien voor een buitenaardse tijdscapsule. Elke kamer bevat een raadselachtig schilderij en een ondoordringbaar artefact. In de bovenste kamer ontdekken de wetenschappers een schijf die mogelijk informatie bevat over de makers en het doel van de vindplaats.

Uiteindelijk lukt het teamleider en cryptoanalist dr. Jamisson Neruda toegang te krijgen tot de schijf. Hij stelt vast dat de makers van de vindplaats zichzelf WingMakers noemen. Meer dan 8000 pagina’s aan filosofie, poëzie, muziek, genetica, sub-dimensionale vergelijkingen en sterrenkunde worden op de schijf aangetroffen.

De WingMakers zijn naar verluidt afgezanten van het Centrale Ras, de oudste beschaving in het universum en de legendarische goden van het leven in alle andere sterrenstelsels. Ze zijn de genetische verzorgers van het universum en werden in vergane tijden aangezien voor goden toen ze in contact stonden met het menselijk ras.

Duizenden jaren eerder waren de WingMakers zich al bewust van de nabije toekomst van de aarde en lieten ze opslagplaatsen vol kennis achter op elk van de zeven continenten. De opslagplaats in New Mexico werd als eerste ontdekt. De zeven vindplaatsen zijn op mysterieuze manier met elkaar verbonden en het is onduidelijk met welk doel de informatie is achtergelaten.

Dr. Neruda en zijn collega Samantha Folten raakten erg geïnteresseerd in het doel van de WingMakers en wilden het materiaal beschikbaar maken voor een breder publiek.

De leiding van ACIO was niet blij met een dergelijke bekendmaking, uit angst voor het verlies van hun verborgen macht. Neruda verliet ACIO en nam enig materiaal met zich mee.

Een gratis presentatie over de WingMakers is hier te downloaden. Een video over de WingMakers is hier te bekijken.

Dit artikel is op verzoek opnieuw geplaatst.

Bron: Wingmakers.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Wauw….helemaal te gek…ik had het al een keer gezien…maar erg mooi om weer te zien
  bedankt voor het plaatsen…..groetjesxxx

  0 likes
 2. Dat schilderij ziet eruit als de gemiddelde kwasterij van en GOA fan.

  0 likes
 3. Op de website van de wingmakers zelf word aangegeven dat het gewoon verzonnen is en gewoon een soort van kunst project. Ik denk dat het verhaal erom heen gewoon viral is gegaan voor marketing purpose. Dit is duidelijk weer een bogus verhaal ! Plotseling zijn er 7 plekken met elkaar verbonden yea right, ze weten niet eens waar die plekken zijn anders hadden we het wel gehoord en net als de originele grot in US uitgelekt.

  0 likes
 4. Hmmm, doet me denken aan antroposofische Aboriginaltekeningen. Het sfeertje komt uit de ‘spirituele wereld’, de story is gewoonweg niet waar. En waarom belanden die artefacten ALTIJD in handen van de Amerikaanse overheid? Het lijkt erop dat die overheid nog veel machtiger is als de buitenaardsen en de gewone mensen samen.

  0 likes
 5. Dit doet me denken aan Pittacus Lore.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

arts

Arts die schokkende uitspraak deed over corona-overlijdens krijgt medisch tuchtcollege op z’n dak

In april schreven wij over de Amerikaanse ...

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...