Great ResetBuitenland

Arts: ‘Inmiddels voltrekt zich in de wereld een nooit eerder vertoonde ramp’

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Inwoners van Groningen en Friesland moeten de grootste afstand afleggen om contant geld op te nemen bij een Geldmaat. De afgesproken norm wordt daar lang niet gehaald dat maximaal een kwart procent van de bevolking verder dan vijf kilometer van een geldautomaat mag wonen.

Kamerlid Henk Nijboer heeft vragen gesteld aan de minister. Hij wil weten waarom de norm in een aantal delen van Nederland niet wordt gehaald. Hij vraagt ook of het kabinet bereid is te zorgen voor voldoende pinautomaten ‘juist in een regio waar voorzieningen al onder druk staan’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
De Nieuwe Wereldorde, weet je wel

“Het wordt steeds moeilijker om bij een pinautomaat geld op te nemen. Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon! De reden ligt volgens onze onder curatele stellers in het feit dat er steeds minder met contant geld wordt betaald. De gewoonlijke gotspe,” stelt arts Matthijs Schoemacher in een Twitterdraad.

“Gewoon de werkelijkheid omdraaien. Met ‘cash’ betalen, wordt ons steeds moeilijker gemaakt om dat tenslotte geheel onmogelijk te maken. De Nieuwe Wereldorde, weet je wel. Totale controle over alle facetten van ons leven. Big Brother bepaalt alles,” vervolgt de arts.

“Alleen zij weten en bepalen wat goed voor ons is. Zo zijn ze uitermate bezorgd over onze gezondheid, met name als het gaat om de jaarlijkse griepepidemie, die ons sinds mensenheugenis bezoekt. Daarbij vallen alle ziekten en zieken in het niets,” schrijft Schoemacher.

Niet dus

“Sinds begin 2020 gaat het om een net ontdekt ‘killervirus’ dat alleen te bestrijden valt met een door hen razendsnel ontwikkeld vaccin. En wel iedereen op de gehele wereld. Jong en oud. Pas dan is iedereen veilig. Na de ‘prik’. Hoe vaak is niet bekend,” vervolgt hij.

“Ondersteund door de meest fantastische coronaveiligheidsregels, nooit eerder in de geschiedenis der mensheid vertoond. Het gaat toch volgens de WHO om een pandemie met de A-status infectieziekten. Niet dus, zoals al lang is gebleken,” benadrukt de arts.

“Ondertussen gaan onze weldoeners en redders in Davos gewoon door om de mensheid voor allerlei rampen te besparen. Aanwezig aldaar onze grote leider en zijn opvolgster, en een grote afvaardiging van de Tweede Kamer. Bij de gratie Gods.”

Nooit eerder vertoonde ramp

“Inmiddels voltrekt zich in de wereld een nooit eerder vertoonde ramp. Waarbij het grootste deel van onze bevolking ongewild wordt betrokken. En zijn wij ongewild overgeleverd aan de grillen van Ursula en haar EU en de door Schwab benoemde Zelenski,” zegt Schoemacher.

“Alleen: wij willen Holland houden! Wij geven Holland nooit! Alles sal reg kom. Houdt braef stant. Nexit!” besluit de arts.

4.9 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nynonam
nynonam
1 jaar geleden

wat een held deze man!

Fred
Fred
1 jaar geleden

Hear hear!!!

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
1 jaar geleden

NEXIT! En rutte en kompanen in de boeien in de aller allerdiepste kerker en de sleutel “kwijt raken”.

Naam*
Naam*
1 jaar geleden

Goed artikel, één correctie; Nederland bestaat niet meer, we leven in WEF-land. Nederland is door Mark Rutte definitief opgeheven.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x