Homepagina » Spiritueel » Ik zag de toekomst en mijn vorige leven. Vrouw getuigt hier over haar bijna-doodervaring
Ik zag de toekomst en mijn vorige leven. Vrouw getuigt hier over haar bijna-doodervaring

Ik zag de toekomst en mijn vorige leven. Vrouw getuigt hier over haar bijna-doodervaring

Teresa kreeg begin jaren zestig als kind per ongeluk een overdosis aspirine. Ze begon te stuiptrekken en haar moeder raakte in paniek.

Het meisje kreeg vervolgens een bijna-doodervaring. Ze zag naar eigen zeggen de toekomst en een vorig leven.

Op de website van de Near Death Experience Research Foundation (NDERF) schrijft ze: “Ik werd een ruimte binnengebracht waar ze me probeerden te reanimeren. Ik verliet mijn lichaam en sloeg alles van bovenaf gade.”

Herinneringen

“Ik kon alles zien en horen, maar voelde niet wat ze met mijn lichaam deden,” voegt ze toe. “Ik kan het me nog heel goed herinneren.”

Tegelijkertijd zag ze wat er gebeurde in de ruimte waar haar moeder zat. Ze voelde dat haar moeder doodongerust was, alsof ze haar emoties kon voelen.

Ze had daarnaast herinneringen aan een vorig leven waarbij ook haar moeder en zus betrokken waren.

Keuze

Teresa zag wat er met haar moeder zou gebeuren als ze ervoor zou kiezen om dit leven te verlaten of te blijven. Ze maakte een keuze en voelde hoe ze terug in haar lichaam werd gezogen.

Sommige onderzoekers zeggen dat mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad niet noodzakelijkerwijs in de hemel of het hiernamaals zijn geweest.

Magneet

Dr. Sam Parnia van de NYU School of Medicine in New York zei onlangs in Oz Talk: “Mensen beschrijven het als een helder, warm licht dat een aantrekkende werking heeft.”

“Vaak willen ze niet terug omdat het zo aangenaam voelt,” vervolgde hij. “Het is als een magneet.”

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Richard schreef:

  Op de eerste dag schiep God de hond en zei: “Je zult de hele dag aan het venster zitten, de wacht houden en blaffen naar iedereen die voorbijkomt. Daarom leef je 20 jaar lang.”De hond antwoordde: “Dat is veel tijd om elke dag te blaffen. Waarom laat je me niet maar 10 jaar oud worden en houd je de andere 10 niet?” God accepteerde het voorstel.
  Op de tweede dag schiep God de apen en zei: “Entertain de mensen, leer trucs en breng mensen aan het lachen. Daarom zal je 20 jaar lang leven.”

  De aap zei: “Moet ik mij 20 jaar lang belachelijk maken? Dat is te lang! Doe maar zoals met de honden – Ik leef 10 jaar lang en je houdt de resterende 10 jaar, oké?” God dacht even na en aanvaardde het voorstel.

  Op de derde dag schiep God de koe en sprak: “Je zult van ’s ochtends tot ’s avonds bij de boer op de wei staan, zult kalveren maken en zult jouw heer melk geven om te overleven. Daarom zal je 60 jaar lang leven.”

  De koe antwoordde: “Dit leven is te hard om 60 jaar lang te leven. 20 jaar moet volstaan en je houdt de overige 40 maar, oké?” Ook dit voorstel nam God aan.

  De vierde dag schiep God de mensen en zei: “Je zult eten, slapen en van het leven genieten. Daarvoor geef ik je 20 jaar lang.”

  De mens antwoordde: “Maar 20 jaar? Waarom geef je me niet mijn 20 jaar en daarbij de 40 jaar van de koe, de 10 jaar van de hond en de 10 jaar van de apen? Dat zijn dan 80 jaar in totaal. Oké?”

  God antwoordt: “Nou, als je dat echt wil.”

  Daarom slapen, eten en genieten we 20 jaar van het leven. De volgende 40 jaar werken we om onze familie te onderhouden. De volgende 10 jaar gedragen we ons als apen om de kleinkinderen te entertainen. En in de 10 laatste jaar zitten we voor het venster en blaffen we naar iedereen die voorbijkomt.

  19 likes
 • wow schreef:

  en oh ja er bestaat helemaal geen hiernamaals er bestaat alleen een hiernogmaals, ik vertel dit uit eigen ervaring. Zijn jullie klaar om Wow te ontvangen??

  5 likes
 • onbekend schreef:

  Als het zover is, maak ik dit keer, toch maar liever een wandeling in de buitenlucht. Dat helder, warm licht vertrouw ik niet.

  3 likes
 • wow schreef:

  Vaak willen ze niet terug omdat het zo aangenaam voelt,” vervolgde hij. “Het is als een magneet.”

  Dit is het ZELF,liefde of puur bewust ZIJN. het Zelf welke we allemaal denken te bezitten terwijl we het Zelf -lees niet denken- eigenlijk met z”‘n allen delen. Dit ZELF voelt als wow dus laat de kinderen van kleins af aan dit zzzzzzzzzzzzZelf zijn en alle problemen lossen op als sneeuw voor de zon. zo simpel is het To be continued.

  2 likes
 • PIETJE schreef:

  Richard, helemaal met je eens ! Laten we in vredesnaam genieten van ieder moment ! En……god bestaat niet anders was er niet zo een zooitje op deze wereld ! Ja en een zooitje is het !

  2 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘We redden de wereld van een radicale linkse filosofie die ons zal vernietigen’

  De Amerikaanse president Donald Trump liet zich ...

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  >