Spiritueel

Ik zag de toekomst en mijn vorige leven. Vrouw getuigt hier over haar bijna-doodervaring

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Teresa kreeg begin jaren zestig als kind per ongeluk een overdosis aspirine. Ze begon te stuiptrekken en haar moeder raakte in paniek.

Het meisje kreeg vervolgens een bijna-doodervaring. Ze zag naar eigen zeggen de toekomst en een vorig leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Op de website van de Near Death Experience Research Foundation (NDERF) schrijft ze: “Ik werd een ruimte binnengebracht waar ze me probeerden te reanimeren. Ik verliet mijn lichaam en sloeg alles van bovenaf gade.”

Herinneringen

“Ik kon alles zien en horen, maar voelde niet wat ze met mijn lichaam deden,” voegt ze toe. “Ik kan het me nog heel goed herinneren.”

Tegelijkertijd zag ze wat er gebeurde in de ruimte waar haar moeder zat. Ze voelde dat haar moeder doodongerust was, alsof ze haar emoties kon voelen.

Ze had daarnaast herinneringen aan een vorig leven waarbij ook haar moeder en zus betrokken waren.

Keuze

Teresa zag wat er met haar moeder zou gebeuren als ze ervoor zou kiezen om dit leven te verlaten of te blijven. Ze maakte een keuze en voelde hoe ze terug in haar lichaam werd gezogen.

Sommige onderzoekers zeggen dat mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad niet noodzakelijkerwijs in de hemel of het hiernamaals zijn geweest.

Magneet

Dr. Sam Parnia van de NYU School of Medicine in New York zei onlangs in Oz Talk: “Mensen beschrijven het als een helder, warm licht dat een aantrekkende werking heeft.”

“Vaak willen ze niet terug omdat het zo aangenaam voelt,” vervolgde hij. “Het is als een magneet.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wow
wow
6 jaren geleden

Vaak willen ze niet terug omdat het zo aangenaam voelt,” vervolgde hij. “Het is als een magneet.”

Dit is het ZELF,liefde of puur bewust ZIJN. het Zelf welke we allemaal denken te bezitten terwijl we het Zelf -lees niet denken- eigenlijk met z”’n allen delen. Dit ZELF voelt als wow dus laat de kinderen van kleins af aan dit zzzzzzzzzzzzZelf zijn en alle problemen lossen op als sneeuw voor de zon. zo simpel is het To be continued.

wow
wow
6 jaren geleden

en oh ja er bestaat helemaal geen hiernamaals er bestaat alleen een hiernogmaals, ik vertel dit uit eigen ervaring. Zijn jullie klaar om Wow te ontvangen??

onbekend
onbekend
6 jaren geleden

Als het zover is, maak ik dit keer, toch maar liever een wandeling in de buitenlucht. Dat helder, warm licht vertrouw ik niet.

Richard
Richard
6 jaren geleden

Op de eerste dag schiep God de hond en zei: “Je zult de hele dag aan het venster zitten, de wacht houden en blaffen naar iedereen die voorbijkomt. Daarom leef je 20 jaar lang.”De hond antwoordde: “Dat is veel tijd om elke dag te blaffen. Waarom laat je me niet maar 10 jaar oud worden en houd je de andere 10 niet?” God accepteerde het voorstel.
Op de tweede dag schiep God de apen en zei: “Entertain de mensen, leer trucs en breng mensen aan het lachen. Daarom zal je 20 jaar lang leven.”

De aap zei: “Moet ik mij 20 jaar lang belachelijk maken? Dat is te lang! Doe maar zoals met de honden – Ik leef 10 jaar lang en je houdt de resterende 10 jaar, oké?” God dacht even na en aanvaardde het voorstel.

Op de derde dag schiep God de koe en sprak: “Je zult van ’s ochtends tot ’s avonds bij de boer op de wei staan, zult kalveren maken en zult jouw heer melk geven om te overleven. Daarom zal je 60 jaar lang leven.”

De koe antwoordde: “Dit leven is te hard om 60 jaar lang te leven. 20 jaar moet volstaan en je houdt de overige 40 maar, oké?” Ook dit voorstel nam God aan.

De vierde dag schiep God de mensen en zei: “Je zult eten, slapen en van het leven genieten. Daarvoor geef ik je 20 jaar lang.”

De mens antwoordde: “Maar 20 jaar? Waarom geef je me niet mijn 20 jaar en daarbij de 40 jaar van de koe, de 10 jaar van de hond en de 10 jaar van de apen? Dat zijn dan 80 jaar in totaal. Oké?”

God antwoordt: “Nou, als je dat echt wil.”

Daarom slapen, eten en genieten we 20 jaar van het leven. De volgende 40 jaar werken we om onze familie te onderhouden. De volgende 10 jaar gedragen we ons als apen om de kleinkinderen te entertainen. En in de 10 laatste jaar zitten we voor het venster en blaffen we naar iedereen die voorbijkomt.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x