Homepagina » Buitenaards » We leven in een maffiastaat! De VS is veranderd in een maffiastaat. Politiek commentator haalt fors uit
We leven in een maffiastaat! De VS is veranderd in een maffiastaat. Politiek commentator haalt fors uit
Foto: BrokenSphere Wikimedia Commons

We leven in een maffiastaat! De VS is veranderd in een maffiastaat. Politiek commentator haalt fors uit

De mainstream media hebben twee jaar lang een complottheorie verspreid over vermeende banden tussen de Amerikaanse president Trump en de Russen.

“We hebben in de Verenigde Staten twee politieke partijen die ertoe doen: de Republikeinen en de Democraten,” zei politiek commentator Jimmy Dore.

“De grote corporaties, het militair-industrieel complex en de banken hebben beide partijen opgekocht,” vervolgde hij.

George Bush 2.0

Sinds 1980 houden ze de burgers voor de gek, aldus Dore.

“Toen Barack Obama werd gekozen, een zwarte man met een moslimnaam, dacht men dat er iets zou veranderen,” zei hij.

“Hij was George Bush 2.0,” klonk het. “Hij verlengde de oorlogen, hij begon er nog eens vijf nieuwe – waaronder één in Libië – en gooide 26.000 bommen op Syrië.”

“Hij maakte de banken groter, hij gooide mensen uit hun huis, hij gaf biljoenen dollars aan de banken, hij opende op verzoek van Shell het Arctisch gebied voor boringen, hij deed niets voor de werkenden,” voegde hij toe.

Systeem

De mensen kregen door dat ze niets aan beide partijen hebben en stemden Clinton, het gezicht van het establishment, weg.

In de media verscheen niets over dit falende systeem, omdat zij het systeem zijn.

Daarom hebben ze deze complottheorie bedacht over Rusland, betoogde Dore, toevoegende dat het natuurlijk niet kon gaan over de falende politiek of de corrupte Democratische Partij.

“De mensen die erover schreven zijn miljonair geworden,” benadrukte hij. “Je krijgt namelijk veel hits en views als je mensen bang maakt.”

Gestoorde gek

Hij voegde toe dat het militair-industrieel complex deze complottheorie via de media heeft verspreid om meer oorlogen uit te lokken en zo meer geld te verdienen.

“De media zijn eigendom van en worden betaald door de mensen die ze eigenlijk zouden moeten onderzoeken en ontmaskeren,” zei Dore.

Hij wees erop dat radio- en tv-presentatrice Rachel Maddow van MSNBC 2,5 jaar tekeer is gegaan als een gestoorde gek.

“Ze zou in de gevangenis voor journalisten moeten zitten,” zei hij.

We leven in een maffiastaat! De VS is veranderd in een maffiastaat, besloot Dore.

Bekijk de video hieronder:

[goingundergroundRT]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Bijna heel de wereld gaat gebukt onder het juk van het misdaadsyndicaat wat de touwtjes nog steeds stevig in handen heeft. Het is zo alomvattend dat de meesten zich dit onmogelijk voor kunnen stellen. Het feit dat het zo onvoorstelbaar is is tevens hun grootste kracht. Triest maar waar.

  23 likes
  • inderdaad, zo is het, een groot deel van de bevolking zal nooit iets doorhebben, steek die in een konijnenhok, en er komt nog dezelfde onzin uit.

   0 likes
 2. dat wisten we nog niet.

  2 likes
  • Als we het allemaal al zo goed weten, waarom verandert er dan niets ?

   4 likes
   • Precies…. waarom alleen maar klagen? Op duizenden fora wordt erover geklaagd. Vanachter toetsenbordjes… de elite, de deep state, de dit, de dat.

    Het is nogal wat om te stellen dat iedereen gebukt gaat onder deze elite. Ik heb een prima leven, ik merk niks van die elite. We hebben het goed hoor, in Nederland. Daar kan dat hele Amerika nog een puntje aan zuigen.

    En tja…. als het allemaal zo erg is, kom eens achter dat toetsenbord vandaan en doe iets…..nee? Dacht ik al.

    1 likes
 3. Ze zijn alleen maar bezig om de Georgia Guidestones te laten plaatsvinden, een plan van de illuminati om de wereldbevolking te reduceren; echter als dit ook nog eens uit de hand loopt(kan), dan escaleert dit in een totale vernietiging van de mensheid.

  2 likes
 4. Maffia? Dat zijn koorknaapjes vergeleken bij hun.

  1 likes
 5. FUGAZI ! luister dit nummer van Marillion.. het gaat natuurlijk om de tekst maar de muziek er om heen spreekt b o e k d e l e n
  misschien iets te ver gezocht, maar tovh

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...