Archeologie

Ligt er een enorme kristallen piramide onder de Bermudadriehoek?

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Bermudadriehoek speelt al decennia tot de verbeelding na een aantal mysterieuze verdwijningen in het gebied tussen Miami, Puerto Rico en de Bermuda-eilanden. Complottheoretici zijn ervan overtuigd dat er een verklaring is voor de vele vermiste vliegtuigen en schepen in de regio, schrijft de Daily Mail.

Een ‘wetenschapper’ met de naam Meyer Verlag zou een kristallen piramide ontdekt hebben op zo’n 2000 meter onder de zeespiegel. In 2012 zou de oceanoloog op een persconferentie op de Bahama’s de coördinaten van de mysterieuze piramide hebben gegeven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Gigantisch bouwwerk

Verlag zou het bouwwerk ontdekt hebben door gebruik te maken van nieuwe technologische hulpmiddelen. Velen zijn ervan overtuigd dat de piramide verantwoordelijk is voor de verdwijning van de vele vliegtuigen en schepen in de Bermudadriehoek.

Het ging volgens Verlag om een gigantisch bouwwerk, tot drie keer de omvang van de Grote Piramide van Gizeh. Het verhaal werd gretig overgenomen door lokale media en diverse websites, waaronder Health Care Above All.

Internetverhaal

Er is op het internet alleen niets te vinden over dr. Meyer Verlag. De coördinaten van het bouwsel zijn evenmin terug te vinden.

Schrijver Nigel Watson zei: “Piramides hebben altijd iets mystieks. Net als bij de meeste andere claims moeten we dieper graven en uitzoeken of een dergelijk gebouw echt bestaat en of het is te linken aan verdwijningen in de Bermudadriehoek. Op dit moment lijkt het te gaan om een internetverhaal dat slim in elkaar gedraaid is en inspeelt op drie mysteries die in de jaren zeventig populair werden, namelijk piramidologie, kristallen en de Bermudadriehoek.”

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
emka
emka
7 jaren geleden

Deze zin “Op dit moment lijkt het te gaan om een internetverhaal dat slim in elkaar gedraaid is en inspeelt op drie mysteries die in de jaren zeventig populair werden, namelijk piramidologie, kristallen en de Bermudadriehoek.”” maakt het artikel meteen belachelijk.
Enig google werk laat ook zien dat Meyer Verlag een uitgever (bedrijf) uit Duitsland is.

onbekend
onbekend
7 jaren geleden

wij leven in een gespiegelde wereld en het brand punt licht in de bermuda driehoek.

Het word tijd dat wij een van de piramide,s afbreken, al tijdens de afbraak zal duidelijk worden waarom.
De rust zal wederkeren op deze planeet De piramides vormen namelijk een sterk energetisch veld dat ons zo danig verstoord dat wij versluierd zijn,, Wij blijven afhankelijk van de gedachten storm in ons hooft.
dit veroorzaakt een cluster dat wij ik noemen.

Als wij hier doorheen willen roept angst ons terug
De bron van deze cluster ligt aan de andere kant van de driehoek.
Simpel uitgelegd wij leven in het scherm aan de andere kant staat de projector.

Deze planeet is gegijzeld, het cluster is nu sterker dan ooit , omdat het versterkt wordt door internet, wifi en mobile netwerken. Het gevolg is dat onder het oog van de hele wereld 250.000 mensen afgeslacht worden.
Niet ontsnappen uit dit cluster van gedachten is mee doen aan het geweld. Waarom? omdat deze cluster de bron is van geweld.

Rita
Rita
7 jaren geleden

Ik zou nie weten of er daar een enorme kristallen pyramide ligt. Ik weet wel dat ik een kleine pyramide gekocht had en dat dat ding niet deed wat het hoorde te doen, nl fruit langer vers houden en een scheermes scherp houden. Heel veel verhalen zijn gewoon theorietjes die in de praktijk niet werken.

ElPablo
ElPablo
7 jaren geleden

Ik heb een agent 327 gevoel.
Gewoon een flinke schop er tegen geven.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x