Mens en Dier

Lizette (28) belandde door het AstraZeneca-vaccin in het ziekenhuis en kon niet meer lopen

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zaterdag ontving de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 mensen die in hun omgeving te maken hebben gehad met sterf- en ziektegevallen na coronavaccinatie. De komende weken worden vaccinologen gehoord die hun oordeel zullen geven over de verschillende vaccins. Ook geven zij aan of er in hun ogen sprake is van een oorzakelijk verband tussen de gevallen en de vaccins.

Bij de BPOC2020 meldde zich onder andere de vader van Lizette (28), die door het AstraZeneca-vaccin in het ziekenhuis is beland. Ze studeerde en werkte in de thuiszorg als huishoudelijke hulp. Op 13 maart kreeg Lizette de Astra-prik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Ernstige hersenbloeding

“De nacht van 22 op 23 maart is zij ziek geworden. Ze kreeg last van hoofdpijn en misselijkheid. Ook heeft zij veel moeten braken,” verklaarde haar vader bij de commissie. Zijn vrouw belde 112, waarna ze met een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. De artsen konden niets ernstigs vinden en ze mocht weer naar huis.

Lizette kreeg vervolgens ook kramp in haar been en hoofdpijn, en op zaterdag 27 maart zakte ze in elkaar omdat de linkerhelft van haar lichaam uitviel. Ze moest wederom met de ambulance naar het ziekenhuis. Ze kon niet meer lopen en bleek een ernstige hersenbloeding te hebben. Lizette moest acuut worden geopereerd.

Zeer waarschijnlijk door het vaccin veroorzaakt

De IC-arts gaf toe dat het AstraZeneca-vaccin de boosdoener moest zijn geweest. “Hij vertelde ons dat het zeer waarschijnlijk door het vaccin veroorzaakt is,” zei de vader bij de BPOC2020.

Hoewel Lizette inmiddels weer kan lopen en zelfstandig het toilet kan bezoeken, kan ze haar linkerhand nog steeds niet bewegen. Ze heeft haar studie moeten stopzetten en ook is haar contract beëindigd.

Lees hier de volledige verklaring of bekijk de video hieronder:

[BPOC]

4.4 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Arme Lizette! En alweer een jong leven verwoest! Hoe is de kreet van Hugo de Jonge ook al weer? “Je doet het voor een ander!”
Juist voor mensen die in de zorg werken en dus onder grote druk komen te staan om toch vooral die prik te nemen, is groot. Ik ben van mening, dat dit hele experiment al lang afgeblazen had moeten worden. De schade is inmiddels al veel te groot om nog enigszins verantwoord te zijn.
Voor deze jonge vrouw is het leven zoals zij had, voorgoed voorbij. Studie op moeten geven, niet meer in de thuiszorg werken.
Ik heb veel waardering voor de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie 2020. Al maandenlang zijn ze bezig met een lijvig rapport samen te stellen over alle “gevallen”, die zich hebben voorgedaan. Daar zitten ook veel politiemensen bij, die niet meer “normaal” hun werk kunnen doen.
Het zal trouwens héél moeilijk voor Lizette zijn om haar recht te halen. De pharmaceut AstraZeneca is vrijgesteld om ook maar enige schade te vergoeden. Ook van de regering, denk ik, hoef je weinig te verwachten. Dus alleen de persoon, die Lizette heeft ingeënt, zou je aansprakelijk kunnen stellen. Maar dat kan natuurlijk alleen, als Lizette een verklaring heeft laten tekenen. Zoals mij inmiddels de afgelopen maanden duidelijk is geworden, is er NIEMAND van de prikkers die dat doet.

Annette
Annette
2 jaren geleden

P.S. Wat betreft de BPOC2020: iedereen die het werk van deze commissie belangrijk vindt, kan flyers aanvragen op hun website. Dit is bedoeld om er meer bekendheid aan te geven. Ook vragen zij om een kleine financiële bijdrage om hun goede werk voort te kunnen zetten. Een aanrader!

Anders
Anders
2 jaren geleden

Gisteren weer van een geval ot mijn omgeving gehoord. Een verpleegster van 45 kreeg door haar beroep voorrang en zit sinds begin vorige week thuis. Geen zicht meer met een oog en andere fysieke uitvalsverschijnselen. De behandelend arts zegt dat het door de AZ prik komt.

W Appie??
W Appie??
2 jaren geleden

Ooh wat zijn we blij dat er een VACCIN is tegen dit verschrikkelijk virus Lang leve??de spuit voor onze gezondheid ?? En moeten we nog dankbaar zijn ook GEKTE Ze slopen de boel ipv BBB onze demonische klerelijders ??

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x