Buitenaards

Maak kennis met de ex-minister die zegt dat buitenaardsen de aarde bezoeken

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer haalde het wereldnieuws toen hij eerder dit jaar tijdens de Citizen Hearing on Disclosure (CHD) in Washington D.C. zei dat er buitenaardsen op onze planeet zijn.

Hellyer stelt dat verschillende buitenaardse wezens op dit ogenblik op aarde leven en hun geavanceerde technologieën delen met de Amerikaanse overheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij vermijdt de term ‘kleine groene mannetjes’, de stereotiepe buitenaardse wezens die volgens hem zijn verzonnen door propagandisten in Hollywood. Hellyer zegt dat veel van onze high-tech gadgets zijn gebaseerd op de technologie van hoogontwikkelde buitenaardsen.

Het Amerikaanse tijdschrift Vice ging met Hellyer in gesprek en kwam tot de conclusie dat de oud-minister zeer kwiek is voor zijn leeftijd en enorm veel onderzoek heeft gedaan. Daarnaast heeft hij gesproken met mensen die naar eigen zeggen contact hebben gehad met buitenaardsen of die betrokken waren bij militaire programma’s op het gebied van reverse engineering.

Tijdens de CHD zei Hellyer dat tenminste vier buitenaardse rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken. “Sommige buitenaardsen zijn afkomstig van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en Altair,” voegde hij toe.

Bron: Vice.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
10 jaren geleden

Hellyer stelt dat verschillende buitenaardse wezens op dit ogenblik op aarde leven en hun geavanceerde technologieën delen met de Amerikaanse overheid.

welke technologieën dan?
als het om oorlogstuig gaat wil ik er nog wel iets van geloven maar voor de rest zie of hoor ik niets bijzonder.

m&m
m&m
10 jaren geleden

als ze hier al duizenden jaren al zijn en op deze planeet onder ons leven dan moet je niet over bezoeken praten maar dan zijn ze al aanwezig.

kim
kim
10 jaren geleden

Nou als dat dan zo zou zijn dan is het m.i idd éigenbelang van die aliens om de mens af te houden van nuke bombs omdat ze straks dan zélf niks meer aan de aarde hebben.( nadat wij alemaal ge-bbq zijn door de killshot of zo :-P)

Henk67
Henk67
10 jaren geleden

Als men nu is gewoon eerlijk is en dan bedoel ik de regering(en)en gewoon vertellen van wat ze weten en erkennen….dan hebben we ook minder speculatie.
En uiteindelijk gaat iedereen dan ook over tot de orde van de dag….want het is dan niet meer interessant.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x