Homepagina » Buitenaards » Maak kennis met de ex-minister die zegt dat buitenaardsen de aarde bezoeken
Maak kennis met de ex-minister die zegt dat buitenaardsen de aarde bezoeken

Maak kennis met de ex-minister die zegt dat buitenaardsen de aarde bezoeken

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer haalde het wereldnieuws toen hij eerder dit jaar tijdens de Citizen Hearing on Disclosure (CHD) in Washington D.C. zei dat er buitenaardsen op onze planeet zijn.

Hellyer stelt dat verschillende buitenaardse wezens op dit ogenblik op aarde leven en hun geavanceerde technologieën delen met de Amerikaanse overheid.

Hij vermijdt de term ‘kleine groene mannetjes’, de stereotiepe buitenaardse wezens die volgens hem zijn verzonnen door propagandisten in Hollywood. Hellyer zegt dat veel van onze high-tech gadgets zijn gebaseerd op de technologie van hoogontwikkelde buitenaardsen.

Het Amerikaanse tijdschrift Vice ging met Hellyer in gesprek en kwam tot de conclusie dat de oud-minister zeer kwiek is voor zijn leeftijd en enorm veel onderzoek heeft gedaan. Daarnaast heeft hij gesproken met mensen die naar eigen zeggen contact hebben gehad met buitenaardsen of die betrokken waren bij militaire programma’s op het gebied van reverse engineering.

Tijdens de CHD zei Hellyer dat tenminste vier buitenaardse rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken. “Sommige buitenaardsen zijn afkomstig van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en Altair,” voegde hij toe.

Bron: Vice.com

Gerelateerd:

 Vond je dit goed? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Hellyer stelt dat verschillende buitenaardse wezens op dit ogenblik op aarde leven en hun geavanceerde technologieën delen met de Amerikaanse overheid.

  welke technologieën dan?
  als het om oorlogstuig gaat wil ik er nog wel iets van geloven maar voor de rest zie of hoor ik niets bijzonder.

  0 likes
 2. als ze hier al duizenden jaren al zijn en op deze planeet onder ons leven dan moet je niet over bezoeken praten maar dan zijn ze al aanwezig.

  0 likes
 3. Nou als dat dan zo zou zijn dan is het m.i idd éigenbelang van die aliens om de mens af te houden van nuke bombs omdat ze straks dan zélf niks meer aan de aarde hebben.( nadat wij alemaal ge-bbq zijn door de killshot of zo :-P)

  0 likes
 4. Als men nu is gewoon eerlijk is en dan bedoel ik de regering(en)en gewoon vertellen van wat ze weten en erkennen….dan hebben we ook minder speculatie.
  En uiteindelijk gaat iedereen dan ook over tot de orde van de dag….want het is dan niet meer interessant.

  0 likes
 5. Ik heb toch het gevoel dat als je deze man niet serieus kan nemen je helemaal niets meer kan geloven dat er zoiets als ufo’s bestaat.
  Hij komt mij bijzonder eerlijk en integer over, ik geef toe dat ik soms weleens een beetje scepsis overkom maarin dit geval neem ik het wel serieus, wie zegt dat wij in dit grote universum de enigste levensvorm zouden zijn, ook de wetenschap is het er over eens dat het zeer wel mogelijk is dat er ander leven is in het universum, maar ik snap nog altijd niet dat alles zo geheimzinnig moet gebeuren het is toch een kleine moeite voor die aliens om zich bekend te maken en het feit dat ze wel contact leggen met overheden van diverse landen en niet met de bevolking zelf doet mij toch beangsigen dat zij ook een aparte agenda hebben.

  Ofwel je bent voor de mensheid of niet, en daarbij mogen regeringen niet de dienst uit maken, vind ik!

  0 likes
 6. Als “ze“ samenwerken met de militaire industrie zie ik het somber in voor ons mensen.
  Dat laat dan zien dat ze de gewone mensen ook als mindere levensvorm zien, die gewoon vernietigd en misbruikt mag worden.
  Misschien zijn er wel goede buitenaardse maar ik denk dat die dan ook onderdrukt worden door “de andere“ die met het satanistische militair complex samen werken.
  We worden gewoon onderdrukt juist door de buitenaardse en al het kwaad wat er bij komt kijken.

  0 likes
 7. Hellyer is natuurlijk wel iemand die het kan weten.

  Shalom uut Nunspeed

  0 likes
 8. Krijg steeds meer het idee…. en dat is wat ik persoonlijk vindt dat we in een wereld van “illusies” leven.

  0 likes
 9. Een nobel prijs voor de vrede voorHellyer.

  0 likes
 10. en hoe weet die dat?

  Voor zover ik weet is Canada de USA niet, en zullen de US ook niet direct hun grootste geheimen delen met de Canadezen, of ze nu minister zijn of niet.

  En politici zijn wel de laatste mensen die ik serieus ga nemen.

  0 likes
 11. Ik weet dat er heel veel eerlijke mensen werken binnen NASA. Maar die worden de mond gesnoerd door een groepje elite die de kennis niet willen delen met de rest. Is er leven op Mars eerder liet ik jullie al zien dat er vele artikels in 1976 zijn geschreven over mogelijk leven op Mars. Maar wie denk dat dat de eerste keer was dat NASA onderzoek heeft gedaan naar leven op Mars heeft niet bij het juiste eind. Hier een artikel uit 1962 waar meen spreek over de Mariner-B missie die in 1964 zou gaan onderzoeken of er leven op Mars was. Het artikel heeft de titel: “1962-05-09 Mariner-B will investigate life on Mars in 1964, according this article”

  Door vele vergeten maar nu staat het weer online. Iedereen mag de informatie gratis downloaden en gebruiken. Het is tijd voor de waarheid, met over zonder de deze zielige elite.

  http://www.awe130.com/index.php/15-news-articles/82-new-articles-dutch-1962.html

  0 likes
 12. [quote name=”Dr. Why”]en hoe weet die dat?[/quote]Heb je het korte filmpje wel bekeken? Het wordt er in uitgelegd.

  0 likes
 13. [quote name=”Dr. Why”]en hoe weet die dat?

  Voor zover ik weet is Canada de USA niet, en zullen de US ook niet direct hun grootste geheimen delen met de Canadezen, of ze nu minister zijn of niet.
  En politici zijn wel de laatste mensen die ik serieus ga nemen.[/quote]

  Ik denk dat dhr. Hellyer echt wel gedegen infokanalen heeft en zelf onderzoek heeft gedaan. Als hij zomaar iets roept over buitenaardsen, dan zet hij zijn reputatie behoorlijk op spel maar dat zal hij toch echt niet doen!

  0 likes
 14. [quote name=”Dr. Why”]en hoe weet die dat?

  Voor zover ik weet is Canada de USA niet, en zullen de US ook niet direct hun grootste geheimen delen met de Canadezen, of ze nu minister zijn of niet.

  En politici zijn wel de laatste mensen die ik serieus ga nemen.[/quote]

  Maar wie zouden we dan in eerste instantie serieus moeten nemen?
  Als er al iets bekend gemaakt wordt dan zal dit het eerste kanaal zijn waar we dit van horen… of sla ik de plank nu mis.

  0 likes
 15. Het zijn niet echte buitenaardse.
  Het zijn gewoon wezens die onder ons leven en ook naar boven kunnen gaan zoals de mens.
  Ze leven gewoon hier op aarde alleen in een andere dimensie. Dit is algemeen bekend bij de arabieren.
  De koran en de overleveringen van de profeet mohamed vetellen heel veel hierover.
  Het is bij hun bekend dat hun de djins de mensen kunnen zien en wij de mensen kunnen hun niet zien. Ze kunnen echter wel van gedaante wisselen zodat wij hun wel zien.
  Ze kunnen zowel de gedaante als mens of als een bepaalde dier aannemen.
  Ook is het bij de arabieren bekent dat het zwaar verboden is om contact of een verbond met hun aan te gaan.
  Dit kan door brpaalde rituelen aan te nemen.
  De djins staan vooral bekend aan de snelheid waarmee ze kunnen handelen.
  Er word gezegt dat ze in een oogwenk op een bepaald plaats aan de andre kant van e wereld kunnen zijn.

  0 likes
 16. Alles wat deze man vertelt, kan me zoon ook vertellen…na een dagje intensief googlen. Voor mij heeft het geen enkele waarde. Het is bijna een clichéverhaal.

  0 likes
 17. Jammer, ik had gehoopt dat hij de informatie uit eerste hand zou hebben.

  Het komt op mij een beetje over alsof deze man minister van defensie was met daarnaast een wat uit de hand gelopen hobby die compleet los van zijn oude baan staat.

  0 likes
 18. Erg triest deze man heeft nog niet in de gaten dat het allemaal gaat om de 4D gerelateerde populatie. Onze aarde is zich aan het verankeren in de 5 dimensie iets dat hun nooit konden bereiken .Vandaar dat ze nog steeds de boel lopen te manipuleren. Ze proberen nog steeds de matrix die ze hebben geinstalleerd in stand te houden. Ook dat zal ze niet lukken mensen worden wakker en beseffen dat alle ufo s uit een aard gebonden basis komen .De meer geevalueerde buiten aardsen kunnen zich in deze energie nog niet goed handhaven dat duurt nog even.Mensen moeten zich gaan beseffen dat er binnen dimensies meerdere stadia s bevinden. Dus kun je in contact komen met allerlei buiten aardsen die spiritueel lang niet zover gaan als wij .We zijn een van de sterkste rassen binnen de cosmos en de eerste die ascenderen met ons lichaam.Dus who is the BOSS !!!!! ga op zoek in jezelf en zoek het niet meer buiten jezelf want alle wijsheid ,zekerheid en veiligheid zit in jou zelf.

  0 likes
 19. [quote name=”Henk67″]Krijg steeds meer het idee…. en dat is wat ik persoonlijk vindt dat we in een wereld van “illusies” leven.[/quote]

  ga eens onderzoeken waar dat idee vandaan komt.

  0 likes
 20. Ondanks dat ik denk dat Hellyer de waarheid spreekt denk ik toch dat je hier erg voorzichtig mee moet zijn, en dan heb ik het over de bedoelingen van deze buitenaardsen.

  Shalom uut Nunspeed

  0 likes
 21. Ooh?? Waar heeft u dat allemaal vandaan?
  En geloofd u dat nu echt zelf? U brabbelt maar wat na zoals duizenden jaren mensen de bijbel en andere onbegrijpelijke geschriften citeerden om interessant te klinken.
  Ga maar eerst zelf maar eens accenderen en kom dan vertellen hoe het zit ( als je dat dan nog kunt 😉

  Erg triest deze man heeft nog niet in de gaten dat het allemaal gaat om de 4D gerelateerde populatie. Onze aarde is zich aan het verankeren in de 5 dimensie iets dat hun nooit konden bereiken .Vandaar dat ze nog steeds de boel lopen te manipuleren. Ze proberen nog steeds de matrix die ze hebben geinstalleerd in stand te houden. Ook dat zal ze niet lukken mensen worden wakker en beseffen dat alle ufo s uit een aard gebonden basis komen .De meer geevalueerde buiten aardsen kunnen zich in deze energie nog niet goed handhaven dat duurt nog even.Mensen moeten zich gaan beseffen dat er binnen dimensies meerdere stadia s bevinden. Dus kun je in contact komen met allerlei buiten aardsen die spiritueel lang niet zover gaan als wij .We zijn een van de sterkste rassen binnen de cosmos en de eerste die ascenderen met ons lichaam.Dus who is the BOSS !!!!! ga op zoek in jezelf en zoek het niet meer buiten jezelf want alle wijsheid ,zekerheid en veiligheid zit in jou zelf.[/quote]

  0 likes
 22. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  de Citizen Hearing on Disclosure (CHD) in Washington D.C. Hellyer stelt dat verschillende buitenaardse wezens op dit ogenblik op aarde leven en hun geavanceerde technologieën delen met de Amerikaanse overheid EN ZO Hellyer zegt dat veel van onze high-tech gadgets zijn gebaseerd op de technologie van hoogontwikkelde buitenaardsen zei Hellyer dat tenminste vier buitenaardse rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken. “Sommige buitenaardsen zijn afkomstig van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en Altair,” voegde hij toe.
  Er wordt te weinig belang gehecht waarom hebben Euro-Europalidstaten in het verleden geweigerd samen te werken met Extraterrestrials binnen hun eigen staatgrenzen uit de Alpha Centauri-Andromeda-Messier niet verwarren met de Andromedians van Alex Collier.

  0 likes
 23. Visie

  De toespraak van JFK op 27 april 1961 sprak boekdelen,
  Neil Amstrong raakte, jaren later, de harten van velen,
  Mensen die hun visie op hun eigen manier blijven verwoorden,
  verbannen daarmee de duisternis en raken juiste akkoorden.

  De ‘truth protecting layers”, gaan verdwijnen als sneeuw voor de zon,
  Ook al zijn ze opgebouwd, vanaf het prille begin en toen dat nog kon,
  De machtige instanties verliezen hun greep op de bewoners van de aarde,
  Omdat zij zich bewust worden van hun enorm grote kracht en waarde.

  Te lang werden we in het duister en dom gehouden maar de aarde ontwaakt,
  En binnenkort breekt het licht door, dat alle levende wezens raakt,
  Laat de angst los en kijk verder dat de neus lang is en wat je ziet,
  Is dat de aarde een prachtige vreedzame plek wordt in het verschiet.

  Armstrong zei: “er valt nog veel te ontdekken” en zijn hoop doet leven,
  De oudere generatie helpt de jongeren dit te benoemen en door te geven,
  Mensen hebben nu eindelijk in de gaten, bij ons ligt macht,
  Dat leidt ons door de duisterste en allerlaatste nacht,

  Want aan de horizon gloort de zon en die breekt door,
  Nog even doorbijten maar dan gaan wij er helemaal voor,

  0 likes
 24. [quote name=”Eden”][quote name=”Dr. Why”]en hoe weet die dat?[/quote]Heb je het korte filmpje wel bekeken? Het wordt er in uitgelegd.[/quote]

  yeah, “the general” said it was true 🙂
  Een generaal die uiteraard niet bij naam genoemd wordt 🙂

  0 likes
 25. [quote name=”Bery”]Het zijn niet echte buitenaardse.
  Het zijn gewoon wezens die onder ons leven en ook naar boven kunnen gaan zoals de mens.
  Ze leven gewoon hier op aarde alleen in een andere dimensie. Dit is algemeen bekend bij de arabieren.Het word steeds g
  De koran en de overleveringen van de profeet mohamed vetellen heel veel hierover.
  Het is bij hun bekend dat hun de djins de mensen kunnen zien en wij de mensen kunnen hun niet zien. Ze kunnen echter wel van gedaante wisselen zodat wij hun wel zien.
  Ze kunnen zowel de gedaante als mens of als een bepaalde dier aannemen.
  Ook is het bij de arabieren bekent dat het zwaar verboden is om contact of een verbond met hun aan te gaan.
  Dit kan door brpaalde rituelen aan te nemen.
  De djins staan vooral bekend aan de snelheid waarmee ze kunnen handelen.
  Er word gezegt dat ze in een oogwenk op een bepaald plaats aan de andre kant van e wereld kunnen zijn.[/quote]Kan het nog gekker …..

  0 likes
 26. [quote name=”Jantje”]Ooh?? Waar heeft u dat allemaal vandaan?
  En geloofd u dat nu echt zelf? U brabbelt maar wat na zoals duizenden jaren mensen de bijbel en andere onbegrijpelijke geschriften citeerden om interessant te klinken.
  Ga maar eerst zelf maar eens accenderen en kom dan vertellen hoe het zit ( als je dat dan nog kunt 😉

  magda quote : Onze aarde is zich aan het verankeren in de 5 dimensie iets dat hun nooit konden bereiken . Ze proberen nog steeds de matrix die ze hebben geinstalleerd in stand te houden. Ook dat zal ze niet lukken mensen worden wakker en beseffen dat alle ufo s uit een aard gebonden basis komen .De meer geevalueerde buiten aardsen kunnen zich in deze energie nog niet goed handhaven dat duurt nog even.Mensen moeten zich gaan beseffen dat er binnen dimensies meerdere stadia s bevinden. Dus kun je in contact komen met allerlei buiten aardsen die spiritueel lang niet zover gaan als wij .We zijn een van de sterkste rassen binnen de cosmos en de eerste die ascenderen met ons lichaam.Dus who is the BOSS !!!!! ga op zoek in jezelf en zoek het niet meer buiten jezelf want alle wijsheid ,zekerheid en veiligheid zit in jou zelf.[/quote][/quote]

  Als jij bovenstaande niet kunt volgen verdiep je dan eerst in de stof voordat je zelf gaat brabbelen over bvb accentie, ik zie tot nu slechts wat lege woorden .. succes !

  0 likes
 27. [quote name=”kim”]Nou als dat dan zo zou zijn dan is het m.i idd éigenbelang van die aliens om de mens af te houden van nuke bombs omdat ze straks dan zélf niks meer aan de aarde hebben.( nadat wij alemaal ge-bbq zijn door de killshot of zo :-P)[/quote]
  #KIM: met dat “Killshot”wordt een mega uitbarsting van de zon bedoeld, die satalieten uit zijn baan kan brengen, en electriciteitshuisjes kan opblazen.Denk je eens in waarom het “killshot wordt genoemd??Dan zul je erachter komen dat de waterleiding niet meer werkt, de stroom valt uit etc.En dit komt dan weer door de pc-tjes die via de satalieten hun werk doen.En als de herstel werkzaamheden te lang gaan duren, zal dit miljoenen mensen het leven kosten.Vandaar killshot!

  0 likes
 28. Basisvraag is: betaat er buitenaards leven.
  Wij mensen zijn daar naar op zoek om dat dan aan te tonen/te bewijzen. Daarin worden vele miljarden in geinvesteerd. Denk aan de karretjes op mars en de maan. De telescopen op aarde en in de ruimte, enz. Stel dat er tekens van leven worden gevonden en aangetoond in ons zonnestelsel. Dan is mijn reaktie dat het barst van leven in de cosmos.Steeds meer wetenschappers houden daar rekening mee. De volgende vraag is dan zijn de sporen van leven verschillend in voorkomen en hoe lang bestaat het leven dan elders. 1 miljoen jaar is niets in de cosmos.1 miljoen jaar kan heel veel zij voor ontwikkelde vormen van leven.Stel dat de mensheid hier op aarde zich 1 miljoen jaar vanaf nu zich kan door ontwikkelen……..

  0 likes
 29. [quote name=”Ad Knops”]Basisvraag is: betaat er buitenaards leven.
  Wij mensen zijn daar naar op zoek om dat dan aan te tonen/te bewijzen. Daarin worden vele miljarden in geinvesteerd. Denk aan de karretjes op mars en de maan. De telescopen op aarde en in de ruimte, enz. Stel dat er tekens van leven worden gevonden en aangetoond in ons zonnestelsel. Dan is mijn reaktie dat het barst van leven in de cosmos.Steeds meer wetenschappers houden daar rekening mee. De volgende vraag is dan zijn de sporen van leven verschillend in voorkomen en hoe lang bestaat het leven dan elders. 1 miljoen jaar is niets in de cosmos.1 miljoen jaar kan heel veel zij voor ontwikkelde vormen van leven.Stel dat de mensheid hier op aarde zich 1 miljoen jaar vanaf nu zich kan door ontwikkelen……..[/quote]
  Even ter aanvulling een link.http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3381574/2013/01/23/Hoogleraar-Meteoriet-bewijst-dat-aliens-bestaan.dhtml

  0 likes
 30. [quote name=”Ad Knops”]Basisvraag is: betaat er buitenaards leven.
  Wij mensen zijn daar naar op zoek om dat dan aan te tonen/te bewijzen. Daarin worden vele miljarden in geinvesteerd. Denk aan de karretjes op mars en de maan. De telescopen op aarde en in de ruimte, enz. Stel dat er tekens van leven worden gevonden en aangetoond in ons zonnestelsel. Dan is mijn reaktie dat het barst van leven in de cosmos.Steeds meer wetenschappers houden daar rekening mee. De volgende vraag is dan zijn de sporen van leven verschillend in voorkomen en hoe lang bestaat het leven dan elders. 1 miljoen jaar is niets in de cosmos.1 miljoen jaar kan heel veel zij voor ontwikkelde vormen van leven.Stel dat de mensheid hier op aarde zich 1 miljoen jaar vanaf nu zich kan door ontwikkelen……..[/quote]
  Er zijn onuitspreekbare bedragen aan uit gegeven .Maar al dat belastinggeld is uitgegeven aan meerdere ruimte schepen en stations in de ruimte en op mars.Dit is een mooi onderkomen voor de cabal en een aantal pionnetjes die mee mogen om hun te verzorgen.Hoelang de macro kosmos bestaat dat weet niemand kan ook niet want het is eindeloos.

  0 likes
 31. Dappere Mr. Hellyer bedankt voor uw bijdrage naar een Hoger bewustzijn.

  0 likes
 32. [quote name=”nella”][quote name=”Bery”]Het zijn niet echte buitenaardse.
  Het zijn gewoon wezens die onder ons leven en ook naar boven kunnen gaan zoals de mens.
  Ze leven gewoon hier op aarde alleen in een andere dimensie. Dit is algemeen bekend bij de arabieren.Het word steeds g
  De koran en de overleveringen van de profeet mohamed vetellen heel veel hierover.
  Het is bij hun bekend dat hun de djins de mensen kunnen zien en wij de mensen kunnen hun niet zien. Ze kunnen echter wel van gedaante wisselen zodat wij hun wel zien.
  Ze kunnen zowel de gedaante als mens of als een bepaalde dier aannemen.
  Ook is het bij de arabieren bekent dat het zwaar verboden is om contact of een verbond met hun aan te gaan.
  Dit kan door brpaalde rituelen aan te nemen.
  De djins staan vooral bekend aan de snelheid waarmee ze kunnen handelen.
  Er word gezegt dat ze in een oogwenk op een bepaald plaats aan de andre kant van e wereld kunnen zijn.[/quote]Kan het nog gekker …..[/quote]

  zo gek is het niet hoor,
  ze heeft volkomen gelijk.
  mijn moeder heeft vaak last gehad van de djins in ons huis in iran en vorig maand ongeveer kregen we een telefoontje van mijn tante met de verhaal dat haar dochter van 20 ene djin ziet en dat die haar overal heen volgd ze beschreef HEM als erg onaangename uiterlijk met 3 ogen op het hoofd en dat het er allemaal scheef uitzag. vervolgens zijn ze naar een dorp gegaan om een soort gebed op te halen om de djin weg te krijgen en 3 keer raden. na ontvangst was het gebed verdwenen dus of dit soort dingen bestaan ofniet? zeker weten in arabishe landen heeft zowat iedere huishouden weleens mee te maken gehad.

  0 likes
 33. Ik sluit niets uit, maar holklap als waarheid verkopen is wel het ergste. Het is moeilijker het verschil te herkennen en niet te verzuipen in een nieuwe ‘waarheid’ zonder deze te kennen. En ja hebben we inmiddels niet allemaal een dmtje gedaan en de grenzeloosheid gezien en ervaren 😉

  Jantje”]Ooh?? Waar heeft u dat allemaal vandaan?
  En geloofd u dat nu echt zelf? U brabbelt maar wat na zoals duizenden jaren mensen de bijbel en andere onbegrijpelijke geschriften citeerden om interessant te klinken.
  Ga maar eerst zelf maar eens accenderen en kom dan vertellen hoe het zit ( als je dat dan nog kunt 😉

  magda quote : Onze aarde is zich aan het verankeren in de 5 dimensie iets dat hun nooit konden bereiken . Ze proberen nog steeds de matrix die ze hebben geinstalleerd in stand te houden. Ook dat zal ze niet lukken mensen worden wakker en beseffen dat alle ufo s uit een aard gebonden basis komen .De meer geevalueerde buiten aardsen kunnen zich in deze energie nog niet goed handhaven dat duurt nog even.Mensen moeten zich gaan beseffen dat er binnen dimensies meerdere stadia s bevinden. Dus kun je in contact komen met allerlei buiten aardsen die spiritueel lang niet zover gaan als wij .We zijn een van de sterkste rassen binnen de cosmos en de eerste die ascenderen met ons lichaam.Dus who is the BOSS !!!!! ga op zoek in jezelf en zoek het niet meer buiten jezelf want alle wijsheid ,zekerheid en veiligheid zit in jou zelf.[/quote][/quote]

  Als jij bovenstaande niet kunt volgen verdiep je dan eerst in de stof voordat je zelf gaat brabbelen over bvb accentie, ik zie tot nu slechts wat lege woorden .. succes ![/quote]

  0 likes
 34. [quote name=”Ad Knops”]Basisvraag is: betaat er buitenaards leven.
  Wij mensen zijn daar naar op zoek om dat dan aan te tonen/te bewijzen. Daarin worden vele miljarden in geinvesteerd. Denk aan de karretjes op mars en de maan. De telescopen op aarde en in de ruimte, enz. Stel dat er tekens van leven worden gevonden en aangetoond in ons zonnestelsel. Dan is mijn reaktie dat het barst van leven in de cosmos.Steeds meer wetenschappers houden daar rekening mee. De volgende vraag is dan zijn de sporen van leven verschillend in voorkomen en hoe lang bestaat het leven dan elders. 1 miljoen jaar is niets in de cosmos.1 miljoen jaar kan heel veel zij voor ontwikkelde vormen van leven.Stel dat de mensheid hier op aarde zich 1 miljoen jaar vanaf nu zich kan door ontwikkelen……..[/quote]
  Als u deze nieuwsknipsels leest dan zou het zomaar op Mars kunnen zijn of zelfs op onze eigen maan.
  http://www.awe130.com/index.php/15-news-articles/28
  Ook “the face on Mars” zou zomaar een overblijfsel kunnen zijn van een oude beschaving.
  http://www.awe130.com/index.php/12-press-photos/53-press-photos-1976.html
  Ik zal later informatie online zetten van Willy Ley mbt Mars.

  0 likes
 35. jammer dat iedereen oud word de dood is eigenlijk te mooi voor woorden

  0 likes
 36. [quote name=”Ahura Mazda”][quote name=”nella”][quote name=”Bery”]Het zijn niet echte buitenaardse.
  Het zijn gewoon wezens die onder ons leven en ook naar boven kunnen gaan zoals de mens.
  Ze leven gewoon hier op aarde alleen in een andere dimensie. Dit is algemeen bekend bij de arabieren.Het word steeds g
  De koran en de overleveringen van de profeet mohamed vetellen heel veel hierover.
  Het is bij hun bekend dat hun de djins de mensen kunnen zien en wij de mensen kunnen hun niet zien. Ze kunnen echter wel van gedaante wisselen zodat wij hun wel zien.
  Ze kunnen zowel de gedaante als mens of als een bepaalde dier aannemen.
  Ook is het bij de arabieren bekent dat het zwaar verboden is om contact of een verbond met hun aan te gaan.
  Dit kan door brpaalde rituelen aan te nemen.
  De djins staan vooral bekend aan de snelheid waarmee ze kunnen handelen.
  Er word gezegt dat ze in een oogwenk op een bepaald plaats aan de andre kant van e wereld kunnen zijn.[/quote]Kan het nog gekker …..[/quote]

  zo gek is het niet hoor,
  ze heeft volkomen gelijk.
  mijn moeder heeft vaak last gehad van de djins in ons huis in iran en vorig maand ongeveer kregen we een telefoontje van mijn tante met de verhaal dat haar dochter van 20 ene djin ziet en dat die haar overal heen volgd ze beschreef HEM als erg onaangename uiterlijk met 3 ogen op het hoofd en dat het er allemaal scheef uitzag. vervolgens zijn ze naar een dorp gegaan om een soort gebed op te halen om de djin weg te krijgen en 3 keer raden. na ontvangst was het gebed verdwenen dus of dit soort dingen bestaan ofniet? zeker weten in arabishe landen heeft zowat iedere huishouden weleens mee te maken gehad.[/quote]
  http://www.youtube.com/watch?v=2xxNlyb7t-0&hd=1
  vanaf 0:08..

  0 likes
 37. Hebben alle lezers op dit onderwerp zich als eens afgevraagd waar het leven in het melkwegstelsel is begonnen? Het meest logische is dat het in het centrum is begonnen. Wij leven aan de periferie van onze galaxis. Dit betekent dat wij ooit vanuit het centrum naar de rand zijn gegaan. Als wij de geschiedenis van de mensheid bekijken dan verwondert het mij niet dat door oorlogen wij teruggeworpen zijn in onze beschaving naar een uiterst primitieve staat.
  Is het zo verwonderlijk dat het heelal wemelt van ontelbare planeten waarop zich beschavingen hebben ontwikkeld en onze misschien wel miljoen jaar vooruit zijn en die ons beschermen tegen piraten uit de kosmos.
  Bruno werd op de brandstapel gezet omdat verder dacht dan de toenmalige geestelijken van de R.K. kerk. Val niet terug in deze fout.
  Bereid je voor op wat in de toekomst op onze weg komt.

  0 likes
 38. voor al degene die nog steeds niet beseffen ,dat alles een is.Dus in die zin zijn wij allen aliens.daar naast heeft deze minister gelijk in wat hij zegt.Tot op zekere hoogte dan wel.Er is veel meer wat ieders aandacht vraagt,de aard verandering en bewustzijn,s verhoging zijn nu op zijn top en iedereen krijgt de kans om wakker te worden en de nieuwe aarde mee te realiseren.de tijd is nu en erg dichtbij.in de laatste 14 dagen is het velen opgevallen dat de maan aan het verspringen was (gezichtsbedrog de aarde zelf was aan het flippen.Al de verhalen rond de 2de zon en nibiru kloppen in zo verre dat het als metafoor gezien moet worden .de 2 de zon is puur licht die bij het mini zonnestelsel hoort maar dat zijn 7 giga ruimte schepen die er aankomen om al het leven veilig te stellen als de planeet zichzelf gaat vernieuwen.En het duister te scheiden van het licht.Er is veel meer dan dat nog te veel mensen niet willen inzien. er liggen al miljoenen schepen veilig rond de planeet.Voor degene die verder willen kijken Webside Hollow Earth network.com en blogtalk radio.com Namastè

  0 likes
 39. [quote name=”Ahura Mazda”][quote name=”nella”][quote name=”Bery”]Het zijn niet echte buitenaardse.
  Het zijn gewoon wezens die onder ons leven en ook naar boven kunnen gaan zoals de mens.
  Ze leven gewoon hier op aarde alleen in een andere dimensie. Dit is algemeen bekend bij de arabieren.Het word steeds g
  De koran en de overleveringen van de profeet mohamed vetellen heel veel hierover.
  Het is bij hun bekend dat hun de djins de mensen kunnen zien en wij de mensen kunnen hun niet zien. Ze kunnen echter wel van gedaante wisselen zodat wij hun wel zien.
  Ze kunnen zowel de gedaante als mens of als een bepaalde dier aannemen.
  Ook is het bij de arabieren bekent dat het zwaar verboden is om contact of een verbond met hun aan te gaan.
  Dit kan door brpaalde rituelen aan te nemen.
  De djins staan vooral bekend aan de snelheid waarmee ze kunnen handelen.
  Er word gezegt dat ze in een oogwenk op een bepaald plaats aan de andre kant van e wereld kunnen zijn.[/quote]Kan het nog gekker …..[/quote]

  zo gek is het niet hoor,
  ze heeft volkomen gelijk.
  mijn moeder heeft vaak last gehad van de djins in ons huis in iran en vorig maand ongeveer kregen we een telefoontje van mijn tante met de verhaal dat haar dochter van 20 ene djin ziet en dat die haar overal heen volgd ze beschreef HEM als erg onaangename uiterlijk met 3 ogen op het hoofd en dat het er allemaal scheef uitzag. vervolgens zijn ze naar een dorp gegaan om een soort gebed op te halen om de djin weg te krijgen en 3 keer raden. na ontvangst was het gebed verdwenen dus of dit soort dingen bestaan ofniet? zeker weten in arabishe landen heeft zowat iedere huishouden weleens mee te maken gehad.[/quote] in arabische kanden zijn het djins en in westerse landen zijn het demonen of entiteiten, athans zo word het genoemd in de volksmond en hier krijg je ze weg met een tekst uit de bijbel,,zegt men,,, is het niet allemaal hetzelfde? Exorcism

  0 likes
 40. [quote name=”pietje bell”]voor al degene die nog steeds niet beseffen ,dat alles een is.Dus in die zin zijn wij allen aliens.daar naast heeft deze minister gelijk in wat hij zegt.Tot op zekere hoogte dan wel.Er is veel meer wat ieders aandacht vraagt,de aard verandering en bewustzijn,s verhoging zijn nu op zijn top en iedereen krijgt de kans om wakker te worden en de nieuwe aarde mee te realiseren.de tijd is nu en erg dichtbij.in de laatste 14 dagen is het velen opgevallen dat de maan aan het verspringen was (gezichtsbedrog de aarde zelf was aan het flippen.Al de verhalen rond de 2de zon en nibiru kloppen in zo verre dat het als metafoor gezien moet worden .de 2 de zon is puur licht die bij het mini zonnestelsel hoort maar dat zijn 7 giga ruimte schepen die er aankomen om al het leven veilig te stellen als de planeet zichzelf gaat vernieuwen.En het duister te scheiden van het licht.Er is veel meer dan dat nog te veel mensen niet willen inzien. er liggen al miljoenen schepen veilig rond de planeet.Voor degene die verder willen kijken Webside Hollow Earth network.com en blogtalk radio.com Namastè[/quote]
  Meester Ster draait zich meermalen om in zijn graf. Heeft hij Pietje Bell niet geleerd om af en toe na te denken vóór hij iets zegt?

  0 likes
 41. [quote name=”pietje bell”]voor al degene die nog steeds niet beseffen ,dat alles een is.Dus in die zin zijn wij allen aliens.daar naast heeft deze minister gelijk in wat hij zegt.Tot op zekere hoogte dan wel.Er is veel meer wat ieders aandacht vraagt,de aard verandering en bewustzijn,s verhoging zijn nu op zijn top en iedereen krijgt de kans om wakker te worden en de nieuwe aarde mee te realiseren.de tijd is nu en erg dichtbij.in de laatste 14 dagen is het velen opgevallen dat de maan aan het verspringen was (gezichtsbedrog de aarde zelf was aan het flippen.Al de verhalen rond de 2de zon en nibiru kloppen in zo verre dat het als metafoor gezien moet worden .de 2 de zon is puur licht die bij het mini zonnestelsel hoort maar dat zijn 7 giga ruimte schepen die er aankomen om al het leven veilig te stellen als de planeet zichzelf gaat vernieuwen.En het duister te scheiden van het licht.Er is veel meer dan dat nog te veel mensen niet willen inzien. er liggen al miljoenen schepen veilig rond de planeet.Voor degene die verder willen kijken Webside Hollow Earth network.com en blogtalk radio.com Namastè[/quote]

  Alles kan nooit 1 zijn want er zijn nou eenmaal tegenpolen nodig voor balans ying yang en zo…….
  Daarbij vertel mijn schoonmoeder maar eens dat we 1 zijn, dat kan nooit lol….

  0 likes
 42. [quote name=”fox”][quote name=”pietje bell”]voor al degene die nog steeds niet beseffen ,dat alles een is.Dus in die zin zijn wij allen aliens.daar naast heeft deze minister gelijk in wat hij zegt.Tot op zekere hoogte dan wel.Er is veel meer wat ieders aandacht vraagt,de aard verandering en bewustzijn,s verhoging zijn nu op zijn top en iedereen krijgt de kans om wakker te worden en de nieuwe aarde mee te realiseren.de tijd is nu en erg dichtbij.in de laatste 14 dagen is het velen opgevallen dat de maan aan het verspringen was (gezichtsbedrog de aarde zelf was aan het flippen.Al de verhalen rond de 2de zon en nibiru kloppen in zo verre dat het als metafoor gezien moet worden .de 2 de zon is puur licht die bij het mini zonnestelsel hoort maar dat zijn 7 giga ruimte schepen die er aankomen om al het leven veilig te stellen als de planeet zichzelf gaat vernieuwen.En het duister te scheiden van het licht.Er is veel meer dan dat nog te veel mensen niet willen inzien. er liggen al miljoenen schepen veilig rond de planeet.Voor degene die verder willen kijken Webside Hollow Earth network.com en blogtalk radio.com Namastè[/quote]

  Alles kan nooit 1 zijn want er zijn nou eenmaal tegenpolen nodig voor balans ying yang en zo…….
  Daarbij vertel mijn schoonmoeder maar eens dat we 1 zijn, dat kan nooit lol….[/quote]
  In 3d zijn er tegen polen in de vijfde niet meer ,dat is wat hij duidelijk wil maken.In 5d is alles gelijk niets is minder of meer .

  0 likes
 43. [quote name=”magda”]
  In 3d zijn er tegen polen in de vijfde niet meer ,dat is wat hij duidelijk wil maken.In 5d is alles gelijk niets is minder of meer .[/quote]

  ah, geen magnetisme meer in 5d, geen elektriciteit, geen licht of donker, geen koud of warm, geen zomer of winter, …

  Saaie boel ginder 🙂

  0 likes
 44. Wacht even, ho, handrem, stop de persen…..een politici die zegt iets te weten…………. en toen ging het leven gewoon door.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

rode kruis

Rode Kruis haalt bijna 100 miljoen op voor bosbranden in Australië. Dit is er met het geld gebeurd (‘echt absurd!’)

Het Nederlandse Rode Kruis haalde 1,2 miljoen ...

greta

Greta Thunberg onder vuur door hypocriete klimaatoproep: ‘Ik zie haar niet in Peking of Delhi’

Historicus Niall Ferguson heeft uitgehaald naar Greta ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.