Het Complot

VIDEO: Onderzoek ingesteld naar mysterieuze dood van complottheoreticus Max Spiers

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vermoedelijke vriendin van een Britse complottheoreticus die twee liter zwarte vloeistof braakte voordat hij stierf is ondervraagd door de politie.

Max Spiers werd in juli 2016 dood gevonden in het huis van Monika Duval, enkele dagen voordat hij zou spreken op een conferentie over complottheorieën in Polen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De 39-jarige Spiers, die overheidscomplotten blootlegde, gaf twee liter zwarte vloeistof over voordat hij overleed.

Overgebracht

De politie heeft nu een onderzoek ingesteld naar zijn dood. Aanklager Lukasz Lapczynski vertelde aan de BBC: “We hebben vastgesteld dat de partner van Spiers een ambulance liet komen.”

Spiers werd tevergeefs gereanimeerd. De informatie over zijn dood bereikte het kantoor van Lapczynski pas op 30 augustus, toen zijn lichaam al was overgebracht naar Groot-Brittannië.

“We konden geen autopsie verrichten, iets wat bij dit soort zaken van essentieel belang is,” zei hij.

Onduidelijk

De aanklager is van plan iedereen te ondervragen die aanwezig was in de woning op het moment dat Spiers overleed.

“We weten dat Monika er was, maar het is onduidelijk wie er nog meer waren,” klonk het.

Max waarschuwde zijn moeder voordat hij naar Polen afreisde om zijn dood te laten onderzoeken als er iets met hem zou gebeuren.

Vijanden

Hij zou een natuurlijke dood zijn gestorven, hoewel er geen autopsie is verricht. In december werd het onderzoek geopend.

Door zijn onderzoek naar UFO’s en overheidscomplotten heeft hij mogelijk vijanden gemaakt die hem dood wilden hebben, zegt zijn moeder Vanessa Bates.

Enkele dagen voor zijn dood schreef Max aan zijn moeder: “Je jongen zit in de problemen. Als er iets met me gebeurt, ga dan op onderzoek uit.”

Geheime diensten

Vriend Miles Johnson vertelde aan Project Camelot: “Ik denk niet dat het normaal is dat iemand die gewone medicijnen slikt plotseling zwarte vloeistof begint te braken en kort daarna sterft.”

Vlak voor zijn dood dook Spiers in het leven van beroemdheden en politici. Veel van zijn aanhangers zijn ervan overtuigd dat hij is gedood door de overheid.

Complottheoretici stellen dat UFO-jagers die te dicht in de buurt van de waarheid komen worden uitgeschakeld door geheime diensten of mannen in het zwart.

Bekijk deel 1 van de BBC-reportage over de mysterieuze dood van Max Spiers hieronder terug:

[BBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NN de Bruin
NN de Bruin
7 jaren geleden

Buitenaards leven bestaat en ze bezoeken ook de aarde. Dat mag duidelijk zijn. Maar waarom willen ze (de overheden en diepe regering/illuminati) niet dat dit algemeen bekend wordt? Omdat iedereen er dan achter komt dat de aarde in werkelijkheid bestuurd wordt door reptilians, aliens in een menselijke vorm?

pleiadian
pleiadian
7 jaren geleden

Zwart overgeven duidt meestal op een maagbloeding, wat dan waarschijnlijk ook de doodsoorzaak is.

Derek
Derek
7 jaren geleden

Wie gaat het onderzoek verrichten??

Geuz
Geuz
7 jaren geleden

Leuk artikel, dankjewel, maar ik heb heden niet genoeg geduld naar een Documentaire te kijken van Jimmy Savile’s omroep, vanuit het land dat de lijkschouwing van Max Spiers heeft tegengehouden.

Bovendien is het mij bekend dat hij vermoord is en waarom.
Hij onderzocht namelijk ook het pedofiel netwerk.
Er zijn al vele journalisten vermoord die het globale pedofiele netwerk onderzochten, het is het meest valide motief.
In Polen zijn er altijd genoeg Jezuïeten om zo’n moord op te zetten, MAW, in Polen is zo’n moord gemakkelijker te organiseren dan in de UK.

De doofpot leugens van Project Camelot kennende, en het verhaal erbij wat het pedofiel netwerk onderzoek van Max Spiers niet eens benoemd, dit verhaal zo brengt mensen op een zijspoor.

Ik vertrouw ninefornews, de artikelen hier zijn altijd objectief, voor zover ik kan zien nooit opzettelijke doofpotten. Een betrouwbare website, al zitten er ook vaak onopzettelijke fouten in. Ik ben helaas slechts vaak wat beter beter op de hoogte dan dan deze website bij bepaalde onderwerpen. Mijn commentaar is als aanvullende informatie bedoeld, ik sta achter de onvolledige publicatie van het artikel.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x