CoronaBuitenland

Deze verpleegkundige zag wat het vaccin bij mensen aanrichtte: ‘Het is verschrikkelijk. Verschrikkelijk’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Vrijheidstruckers demonstreren al bijna twee weken bij het Canadese parlement in Ottawa. Zij eisen dat de vaccinatieplicht en andere coronaregels worden afgeschaft. De truckers kunnen rekenen op veel steun, ook van verpleegkundigen.

Op maandagavond sprak Kevin van het YouTube-kanaal Machines Everywhere, die al sinds het begin verslag doet van het protest, met verpleegsters uit Ottawa die niet mogen werken omdat ze weigerden de experimentele coronaprik te nemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Eén van de verpleegsters was al twee jaar met pensioen toen corona kwam en besloot weer aan de slag te gaan. Sinds oktober is ze met onbetaald verlof omdat ze zich niet heeft laten vaccineren.

Ze waren allemaal geprikt

Ze vertelde dat op één afdeling 19 patiënten en 10 ziekenhuismedewerkers corona kregen. “En ze waren allemaal twee keer geprikt. Het vaccin is dus niet effectief.”

De verpleegster zag ook patiënten die vlak na de prik last kregen van ernstige bijwerkingen. Een vrouw van 60 kreeg een week na het vaccin een beroerte. Bij sommigen begonnen organen uit te vallen. Eén van haar collega’s kreeg na de prik pericarditis, een ontsteking van het hartzakje.

De vrouw wilde meer voorbeelden opnoemen, maar zag daar uiteindelijk vanaf. “Het is verschrikkelijk,” zei ze. “Verschrikkelijk.”

Nu is er hoop

“Ik ben zo blij dat ik hier ben,” zei ze over de demonstratie. “Er is liefde, eenheid, vrede. We zijn vervuld van hoop. De afgelopen twee jaar is ons land onder Trudeau naar de filistijnen gegaan en communistisch geworden. Onze vrijheden zijn afgenomen. En nu is er hoop. We zijn niet alleen.”

Een andere verpleegkundige zei dat drie mensen die ze kende na het nemen van het vaccin zijn overleden. Een vierde persoon belandde op de ic. Artsen wilden hem van de beademing halen, maar familieleden staken daar een stokje voor. De man is behandeld met ivermectine en deze week liep hij het ziekenhuis uit.

Het klopt niet

Een derde verpleegster vertelde dat ze is ontslagen omdat ze de prik niet heeft genomen. “Als je onderbezet bent en tijdens een pandemie overweegt om verpleegkundigen te ontslaan, klopt er iets niet,” zei ze.

“Ze graven een kuil voor zichzelf. We moeten sterk blijven.”

4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
2 jaren geleden

Te gek Te gek die vaccinatie

Ineke
Ineke
2 jaren geleden

Wanneer wordt dit soort berichten openbaar gemaakt? Zodat vele zich gaan afvragen wat ze zichzelf hebben aangedaan!

semper amici
semper amici
2 jaren geleden

De psychopathische moordenaars zijn een enorme kuil aan het graven.

Rose
Rose
2 jaren geleden

Hoe meer verpleegkundigen spreken en hun ziekenhuisdirectie niet meer opvolgen, hoe meer waarheid naar buiten komt….

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x