Homepagina » Buitenland » Waardoor is de immigratiecrisis in Europa nu eigenlijk ontstaan? Lees deze profetische woorden
Waardoor is de immigratiecrisis in Europa nu eigenlijk ontstaan? Lees deze profetische woorden

Waardoor is de immigratiecrisis in Europa nu eigenlijk ontstaan? Lees deze profetische woorden

De huidige immigratiecrisis in Europa zal de wereld nog lang heugen en zal de geschiedenis ingaan als een enorme tragedie. Maar had deze crisis voorkomen kunnen worden?

In maart 2011 bombardeerden de Verenigde Staten en de NAVO Libië zes maanden achtereen vrijwel iedere dag om de regering van Moammar Gaddafi omver te werpen.

Gaddafi zou op het punt staan Benghazi binnen te vallen, het centrum van zijn politieke tegenstanders.

Idioten

De VS en de NAVO behoedden de bevolking dus voor een bloedbad, zo was de gedachte.

De Libische leider verklaarde: “Luister goed, mensen van de NAVO. Jullie bombarderen een muur, die Afrikaanse migratie en Al Qaida-terroristen van Europa scheidde. Deze muur was Libië. Jullie breken hem af. Jullie zijn idioten en jullie zullen branden in de hel voor de duizenden migranten uit Afrika.”

Libië werd net als Afghanistan, Irak en Syrië vernietigd door Amerika, dat Saudi-Arabië en diverse takken van Al Qaida steunt. Vluchtelingen uit deze landen overspoelen Europa.

Onder Gaddafi had Libië de hoogste levensstandaard in heel Afrika. Onderwijs en gezondheidszorg waren gratis.

Bejubeld

Gaddafi danste alleen niet naar de pijpen van Washington. Zo dreigde hij olie niet langer te betalen in Amerikaanse dollars, maar de gouden dinar.

Hij steunde de Palestijnen en was een vijand van Israël.

De drijvende kracht achter de militaire campagne was de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton.

Ze werd hierna bejubeld door de New York Times.

Zoete koek

Hoewel bewijs voor het aanstaande bloedbad nooit geleverd is, slikten de media en het volk dit verhaal voor zoete koek.

Een rapport van de Congressional Research Service over de gebeurtenissen in Libië verwijst nergens naar het dreigende bloedbad.

Door de bombardementen in Libië werd het gigantische wapenarsenaal dat Gaddafi had aangelegd, verspreid over Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Libië is nu een toevluchtsoord voor terroristen, van Al Qaida tot IS, terwijl Gaddafi een belangrijke vijand van terroristen was.

[CounterPunch]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Demoniseren en het wegzetten van landen als ondemocratisch is standaard en een vast gegeven van het zionistische Amerika. Leiders van soevereine landen betitelen als dictators is daarbij standaard te noemen.

  Zodra Amerika z’n zinnen ergens op heeft gezet en het op de heupen krijgt dan bezit het een compleet arsenaal aan smerige en doortrapte truken waarmee ze het binnenvallen van landen, het ombrengen van de bevolking en leiders rechtvaardigd.

  Dat er nog hele volksstammen zijn die Amerika en de zionistische maffia geloven, steunen en zelfs blindelings volgen is al helemaal niet te bevatten.

  28 likes
  • weg met ons schreef:

   De NATO is een Rothschild moordclub die dood en verderf hebben gezaaid in Libië. Die trokken niet eens een trukendoos open en deden met Libië wat ze wilde. Het door Rothschild geleide moorddadige Frankrijk en Engeland zijn daarbij altijd prominent aanwezig.

   Putin over het ombrengen van Gaddafi
   https://youtu.be/Iw5Ij_RFJ1Q

   Voor meer info google “NATO Rothschild”.

   19 likes
   • weg met ons schreef:

    …..De dag komt, 100% zeker, dan gaat er worden afgerekend met alles en iedereen die bloed aan zijn handen heeft en grote ellende heeft gebracht in de wereld. De Rothschilds, de Bilderberg leden, de politici en al wat er bij hangt aan judassen van toen en nu zullen ooit de afrekening krijgen.

    Niemand kan ongestraft dood en ellende zaaien zonder daarbij zelf slachtoffer te worden. Noem het karma, noem het oogsten wat men zaait, maar ooit krijgt ieder mens z’n deel. Zelfs een slechte gedachte alleen al is net zo desastreus als een slechte handeling. De tijd is aan het rijpen en oogsten zal binnenkort komen.

    30 likes
    • koloth schreef:

     Daarom verdraaien de westerse leiders de feiten en doen ze alsof ze het beste met dat land en die bevolking op hebben, omdat ze idd. karma vrezen en deze zo proberen te omzeilen/voorkomen.

     7 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Europa betaalt de rekening van eeuwenlange koloniale uitbuiting om mee te beginnen. Daarnaast hebben we het Satanische Nazi Zionisme met maar één doel: Wereld dominantie want och zij hebben zo geleden en hebben daar dus recht op. De achterlijke Amerikanen mogen dienen als kanonnenvoer en het vuile werk doen. Het Zio Nazi Militair Industrieel complex vult intussen de zakken. Oorlog en ellende is negotie rebbe… Weet je wel !

  6 likes
  • duitinzakje schreef:

   Niet ‘Europa’ heeft schuld aan het kolonialisme, maar dezelfde kleine superelite die inderdaad de wereld wil bezitten.

   Je hoort ook vaak mensen zeggen ‘we hebben ….’. Ik zeg dan consequent ‘laat mij er buiten, en ook mijn verdere familie en voorouders’.

   Alles begint bij taal!! ‘In den beginne was er het woord’ is ongeveer de openingszin van de Bijbel. Alles begint bij zuiver taalgebruik en dat weten die elites ook. Daarom dat ze via de media, film, t.v. en celebrities het ‘gedeelde schuld’ verhaal erin hameren. Op die manier wordt de aandacht mooi verlegd en raken mensen verlamd omdat ze met die zelfbeschuldiging geen eisen meer durven te stellen. Die elites willen zo’n honderd miljoen Afrikanen naar Europa verschepen en maken het ons onmogelijk daar wat tegenin te brengen, want….

   Je kan overigens met net zoveel woorden zeggen dat Europa heel veel goeds heeft teweeggebracht in de wereld hoor. Hou eens op met dat mea culpa over dingen waar noch jijzelf noch je voorouders schuld aan hebben tenzij ze tot de wereld elite behoren natuurlijk.

   18 likes
   • Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    Wonderlijk dat je over zuivere taal begint. De Satanische elite is juist meester in het verdraaien van alles dat met taal te maken heeft en juist de bijbel is daar een schoolvoorbeeld van.

    3 likes
 • Eksegese schreef:

  Alles wat er wereldwijd gebeuert van betekenis maakt onmiskenbaar deel uit van een groter plan. Een smerig plan, wel tw verstaan. Zo lang mensen dat weigeren in te zien of te beseffen zal er niets veranderen. Elke vorm van vetzet of poging daartoe zal onmiddelijk de kop ingedrukt worden, tezij de omvang onbeheersbaar zal blijken doordat de meeste mensen niet meer meewerken, tot die tijd is inderdaad het einde niet in zicht.

  12 likes
 • Rosalie schreef:

  Caesar Pion Cachet, je zegt :” Ach ze hebben zo geleden.” Uit de tekst maak ik op dat je de Zionisten bedoelt. Maar de Zionisten zijn afkomstig van de Chazaren, een gewelddadig volk dat woonde in de Kaukasus en bij de Zwarte Zee. Zij moesten van de Russische koning een geloof aannemen en kozen voor het Jodendom, maar gingen gewoon door met aanbidding van Baal/ Satan. Zij werden rond 1200 het land uitgezet, o.a vanwege kinderoffers en vertrokken naar Duitsland en later Amerika. Zij hebben o.a.de Russische Revolutie ontketend uit wraak van toen. Ook WO 1 en 2 hebben zij veroorzaakt waarbij de echte Joden het slachtoffer werden. Dus de Zionisten zijn een soort van ” namaakjoden “. De slachtoffers van de Holocaust dat brandoffer betekent ( en wie weet was het hun bedoeling zo een offer te bieden aan Baal/ Satan / Lucifer)hebben dus niets met zionisme te maken maar zijn het slachtoffer ervan. Deze satanische secte is erop uit om uit de chaos die zij creëren, orde te stichten nl de NWO.

  12 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Ga je schelden Rosalie ! Zo te lezen ben jij ook een afstammeling van een Ashkenazi Khazaar. De rest dat je schrijft is oud nieuws !

   0 likes
 • Shockley schreef:

  Rondom dit onderwerp heb ik ook profetieën. Gisteren meldde de AIVD dat extreemrechts licht in opkomst is. Best bescheiden, want ik had hyperbolische retoriek verwacht. Maar waarschijnlijk hebben ze door dat de stille meerderheid in het maatschappelijke debat ook steeds meer beseft dat niet alleen de Russen aan fake nieuws doen.

  Afijn, op de achtergrond is men heel erg bezig om tegenstellingen te vergroten. Regelrechte haat uitlokken naar asielzoekers en allochtonen. Dat doet men door o.a sociaal economische situaties te sturen. De “autochtone” sociaaleconomische zwakkere moet straks zekerheidsstelsel delen met asielzoekers enz. Net als hun woonomgeving. Zij ervaren direct te problemen rondom intergratie en segregatie. Terwijl de “deugmensen” hun kritiek niet accepteren en wegzetten als xenofobie etc. Terwijl zij zelf sociaaleconomisch goed zitten. Dit gaat weerstand opleveren. En verschuift ook naar de midden groepen, omdat qua woonvesting enz en de tsunami aan “nieuwelingen” niet alleen te dragen is op de schouders van de autochtonen in achterstandwijken.

  Het uithollen van je huis en thuis gevoel noem ik dat. Let op, dat is niet alleen op het woon/leef en economische gebied. Dat geldt ook op cultureel gebied. Politieke correctheid zal groots worden qua irritatie. Tot het niveau dat wanneer ik als blanke autochtoon een donkere vrouw date of Syrische, Social Justice Warriors dat een vorm van”koloniseren” zullen noemen. Om aan te geven hoe men bewust bezig is om met vele druppels de emmer wil laten overstromen. De weerstand wordt groter en blind. Extreemrechts zal groeien tot het niveau van gedachten omzetten naar daden. Denk aan aanranden van bv Moslima’s en veel geweld, net als aanvallen op COA’s en moskeeën. Dit zal weer tot taferelen leiden die doen denken aan een burgeroorlog. Het hoort bij het plan om mensen zoveel mogelijk elkaar uit te laten roeien, zonder zelf direct vieze handjes te hebben. Tel daarbij de natuur op, extreme weersomstandigheden kunnen ook direct en indirect tot veel doden leiden. En reduceer je stukje voor stukje de wereldbevolking tot gewenste en controleerbare populaties

  12 likes
 • frans schreef:

  Je zou er werkelijk plezier en daardoor ook inzicht in krijgen dat de situatie met die 4 opgepakte en meteen uitgezette Russen vandaag een weldoordacht plan is van de EU. Nederland, Gb . en de VS.
  Het baschen, (schrijf ik dat goed,) tegen Rusland beleeft weer een nwe. hoogtepunt.
  Rutte vindt het geweldig .
  Ik geloof er geen moer van!

  11 likes
 • Havana schreef:

  Dat Amerika de bevolking wl behoeden van geweld , daar geloof ik niks van. Het ging hen om het goud , de roversbende annexeert landen omwille van hun grondstoffen en ik vrees dat dit het einde nog niet in zicht is.

  10 likes
 • Rob schreef:

  Dan hadden we Soros moeten tegenhouden! Investigation Finds George Soros Financing Human Trafficking & Terrorism Organizations
  http://yournewswire.com/george-soros-human-trafficking-terrorism/

  Unmasked: The Mastermind behind the Mass Invasion of Europe and His Plan in 8 Steps
  http://new.euro-med.dk/20151106-unmasked-the-mastermind-and-his-plan-behind-the-mass-invasion-of-europe-in-8-steps.php

  George Soros: the money and mastermind behind the progressive madness
  https://www.getamericapraying.com/blog/george-soros-the-money-and-mastermind-behind-the-progressive-madness/

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  biochemicus

  Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

  In de periode van 22 juni tot ...

  >