Buitenland

Waardoor is de immigratiecrisis in Europa nu eigenlijk ontstaan? Lees deze profetische woorden

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De huidige immigratiecrisis in Europa zal de wereld nog lang heugen en zal de geschiedenis ingaan als een enorme tragedie. Maar had deze crisis voorkomen kunnen worden?

In maart 2011 bombardeerden de Verenigde Staten en de NAVO Libië zes maanden achtereen vrijwel iedere dag om de regering van Moammar Gaddafi omver te werpen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Gaddafi zou op het punt staan Benghazi binnen te vallen, het centrum van zijn politieke tegenstanders.

Idioten

De VS en de NAVO behoedden de bevolking dus voor een bloedbad, zo was de gedachte.

De Libische leider verklaarde: “Luister goed, mensen van de NAVO. Jullie bombarderen een muur, die Afrikaanse migratie en Al Qaida-terroristen van Europa scheidde. Deze muur was Libië. Jullie breken hem af. Jullie zijn idioten en jullie zullen branden in de hel voor de duizenden migranten uit Afrika.”

Libië werd net als Afghanistan, Irak en Syrië vernietigd door Amerika, dat Saudi-Arabië en diverse takken van Al Qaida steunt. Vluchtelingen uit deze landen overspoelen Europa.

Onder Gaddafi had Libië de hoogste levensstandaard in heel Afrika. Onderwijs en gezondheidszorg waren gratis.

Bejubeld

Gaddafi danste alleen niet naar de pijpen van Washington. Zo dreigde hij olie niet langer te betalen in Amerikaanse dollars, maar de gouden dinar.

Hij steunde de Palestijnen en was een vijand van Israël.

De drijvende kracht achter de militaire campagne was de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton.

Ze werd hierna bejubeld door de New York Times.

Zoete koek

Hoewel bewijs voor het aanstaande bloedbad nooit geleverd is, slikten de media en het volk dit verhaal voor zoete koek.

Een rapport van de Congressional Research Service over de gebeurtenissen in Libië verwijst nergens naar het dreigende bloedbad.

Door de bombardementen in Libië werd het gigantische wapenarsenaal dat Gaddafi had aangelegd, verspreid over Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Libië is nu een toevluchtsoord voor terroristen, van Al Qaida tot IS, terwijl Gaddafi een belangrijke vijand van terroristen was.

[CounterPunch]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Havana
Havana
5 jaren geleden

Dat Amerika de bevolking wl behoeden van geweld , daar geloof ik niks van. Het ging hen om het goud , de roversbende annexeert landen omwille van hun grondstoffen en ik vrees dat dit het einde nog niet in zicht is.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 jaren geleden

LS…

Europa betaalt de rekening van eeuwenlange koloniale uitbuiting om mee te beginnen. Daarnaast hebben we het Satanische Nazi Zionisme met maar één doel: Wereld dominantie want och zij hebben zo geleden en hebben daar dus recht op. De achterlijke Amerikanen mogen dienen als kanonnenvoer en het vuile werk doen. Het Zio Nazi Militair Industrieel complex vult intussen de zakken. Oorlog en ellende is negotie rebbe… Weet je wel !

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Demoniseren en het wegzetten van landen als ondemocratisch is standaard en een vast gegeven van het zionistische Amerika. Leiders van soevereine landen betitelen als dictators is daarbij standaard te noemen.

Zodra Amerika z’n zinnen ergens op heeft gezet en het op de heupen krijgt dan bezit het een compleet arsenaal aan smerige en doortrapte truken waarmee ze het binnenvallen van landen, het ombrengen van de bevolking en leiders rechtvaardigd.

Dat er nog hele volksstammen zijn die Amerika en de zionistische maffia geloven, steunen en zelfs blindelings volgen is al helemaal niet te bevatten.

Eksegese
Eksegese
5 jaren geleden

Alles wat er wereldwijd gebeuert van betekenis maakt onmiskenbaar deel uit van een groter plan. Een smerig plan, wel tw verstaan. Zo lang mensen dat weigeren in te zien of te beseffen zal er niets veranderen. Elke vorm van vetzet of poging daartoe zal onmiddelijk de kop ingedrukt worden, tezij de omvang onbeheersbaar zal blijken doordat de meeste mensen niet meer meewerken, tot die tijd is inderdaad het einde niet in zicht.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x