Homepagina » Bewustzijn » Man ziet tijdens bijna-doodervaring in de hel wat hij anderen heeft aangedaan. Dan gebeurt er dit
Man ziet tijdens bijna-doodervaring in de hel wat hij anderen heeft aangedaan. Dan gebeurt er dit

Man ziet tijdens bijna-doodervaring in de hel wat hij anderen heeft aangedaan. Dan gebeurt er dit

Jeffrey C. probeerde op 19-jarige leeftijd zelfmoord te plegen nadat hij had ontdekt dat zijn vriendin was vreemdgegaan.

Hij zag in het ziekenhuis een dokter over zijn lichaam buigen, zo schrijft hij op de website van de Near-Death Experience Research Foundation.

Jeffrey verliet naar eigen zeggen zijn lichaam en ging het lichaam van de dokter binnen. “Ik zag beelden van zijn vrouw, kinderen en auto. Ik voelde dat hij in paniek was.”

Wezen

Een wezen pakte zijn hand terwijl hij kon zien hoe de dokter en een zuster hem probeerden te reanimeren. Het wezen nam hem mee naar een lichtzuil.

In eerste instantie dacht hij in de hemel te zijn. Er waren muren in de vorm van wolken en ook zag hij zijn oma daar.

Daarna zag hij zichzelf in een veld waar het stonk en waar mensen enge gezichten hadden. Een demon pakte hem vast en nam hem mee naar een plek die hij de hel noemde.

Jeffrey werd erin gezogen en geconfronteerd met beelden van alle slechte dingen die hij ooit had gedaan.

Grot

“Ik kon zien hoe gevoelloos ik was naar andere mensen toe,” zei hij. “Het was ondraaglijk en overweldigend om dingen opnieuw mee te maken die ik al was vergeten.”

“Ik voelde me zoals ik anderen had laten voelen,” voegde hij toe.

Daarna bevond hij zich knielend in een grot. “Ik zag een meisje dat haar polsen had doorgesneden, een man met een touw om zijn nek en nog iemand die zichzelf in het hoofd had geschoten.”

In de grot bevond zich een grote, lelijke demon die hen pakte en mee de grot in sleurde, aldus Jeffrey.

Oneerlijk

Toen hij zijn ogen sloot werd hij weer overweldigd door de slechte dingen die hij had gedaan.

Vervolgens werd hij naar een wezen gebracht dat vroeg wat hem daar bracht. Jeffrey antwoordde dat de wereld oneerlijk is en dat hij er niet langer in wilde leven.

Het wezen legde uit dat Jeffrey had gesmeekt om in de materiële wereld geboren te worden. Hij had zelfs uitgekozen wanneer en bij wie hij geboren zou worden.

Hij begon daarop heel erg te huilen en kreeg toekomstige gebeurtenissen te zien. Hij zag onder meer dat hij zijn rug zou breken en dat gebeurde later ook.

Af te maken

Hij kreeg te horen dat hij deze dingen met een reden had uitgekozen voordat hij werd geboren en terug moest om ze af te maken.

Jeffrey wilde niet terug, maar terwijl hij terugkeerde voelde hij zich vredig en kalm.

De jongeman lag drie dagen in coma en toen hij weer bij kennis kwam vertelde een zuster hem dat hij was gestorven en gereanimeerd.

Jeffrey was ooit een alcoholist, drugsdealer en crimineel, maar gooide zijn leven helemaal om. Zijn ogen waren geopend.

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Paul schreef:

  Hopelijk leest Peter R De Vries dit ook….

  16 likes
 • Rikk schreef:

  In een volgend leven wil ik ook wel eens een Demon zijn. Of nee, wacht dat ben ik al 😀

  5 likes
 • Jaya schreef:

  Wë moeten voor een hemel op aarde strijden: [email protected].

  8 likes
 • lichtwezen schreef:

  Voor degenen die meer over de hemelen en hellen willen weten…
  https://rulof.org/nl

  7 likes
 • weg met ons schreef:

  Demonen zijn de door onzelf gecreëerde entiteiten, tenminste, dat is mijn visie. Je roept een demon over jezelf af en dit kan gebeuren in alle onschuld en onstaat daar waar men denkt, doet en handelt. Een demon is je donkere kant, je blunders, je onhebbelijkheden, je karma en is zelfs het schijnheilig geloven in een niet bestaand opperwezen of je ziel verliezen in sturende religies. Het is namelijk jezelf verloochenen als je je persoonlijkheid weggeeft aan een ander, groep of club. Zo je ontstaan demonen. Demonen kunnen je leven en vooruitgang in de weg staan en het is zaak deze vooral uit je leven te bannen of te vermijden.

  6 likes
 • Jaya schreef:

  .Demonen zijn geen mensen en vernietigen doorgaans de positieve atmosfeer die een Boeddha heeft gekreëerd.

  4 likes
 • StefanZ schreef:

  Wat een gel*l weer allemaal…

  4 likes
 • droogtrommel schreef:

  Ik kan me toch moeilijk voorstellen dat iemand ervoor kiest, om een IS koppensneller te worden, of een slachtoffer van hun.

  3 likes
 • Hawks schreef:

  Ik citeer: ‘De jongeman lag drie dagen in coma en toen hij weer bij kennis kwam vertelde een zuster hem dat hij was gestorven en gereanimeerd.’.

  Die zuster kan denk ik beter een ander beroep kiezen. Per definitie: eenmaal gestorven blijft gestorven.

  2 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Je wordt niet geboren en je sterft niet ! Je ziel leeft voor altijd !

   0 likes
  • Rammke schreef:

   Je wordt bij toeval door 2 mensen verwekt.Indien ze op een ander uur seks hadden gehad ,was ik hier niet geweest .Wel misschien mijn broer of zus?Waar was ik ervoor ?Enkel vloeibaar ei -zaadsel.Waarom moeten we verder blijven bestaan?Dood betekend gewoon een verlossing,geen pijn en zorgen meer.Je hebt je taak volbracht ,voor nageslacht gezorgd.En gewerkt en veel pijn geleden.Sorry niemand is al echt dood geweest,dan is er geen weg meer terug.Een doodservaring gebeurd gewoon in je hersenen.Stoffen die vrijkomen door zuurstofgebrek.We weten enkel als we worden geboren,gaan we ooit dood .De wereld is nu al overbevolkt.Mensen zitten al op andere planeten,maar die onzin over doodgaan geloven ze nog!

   0 likes
 • Mirr schreef:

  Mooie ervaring!!! Mensen zijn teveel bezig met hunzelf in deze ongevoelige wereld. Waar t om draait is om elkaar lief te hebben, en elkaar te behandelen zoals je jezelf behandeld. Het is net karma die om de hoek komt kijken. Wie goed doet goed ontmoet en de rest spreekt vanzelf lijkt me. Zoals hel en hemel.

  1 likes
 • ari66 schreef:

  Dat dit leven absoluut niet een of andere real time computergame is, kun je zien als je het echt allemaal verprutst hebt. Gelukkig bestaan er nog mensen die zonder een beloning mensen willen helpen.Aan de andere kant van het blauwe gordijn is dat ook zo .De vraag is, accepteer je dat ?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Nooit gezien zoiets: ik zag in de badkamer mijn overleden oma zitten. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

  Nooit gezien zoiets: in de badkamer zat mijn overleden oma. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

  Catja de Rijk is al 15 jaar ...

  Mensen hebben geen idee wat het inhoudt als je je aanmeldt als orgaandonor. Zet deze datum alvast in je agenda

  Mensen hebben geen idee wat het inhoudt als je je aanmeldt als orgaandonor. Zet deze datum alvast in je agenda

  Dankzij de nieuwe Wet op de orgaandonatie ...

  >