Homepagina » Mens en Dier » Coronaprik kan tóch levensgevaarlijk zijn: ‘Hugo de Jonge, waar blijven de excuses?’
corona
Foto: Hugo de Jonge (European People's Party CC BY 2.0)

Coronaprik kan tóch levensgevaarlijk zijn: ‘Hugo de Jonge, waar blijven de excuses?’

Eind februari stelde Kamerlid Wybren van Haga (FVD) minister Hugo de Jonge kritische vragen over het coronavaccin. Hij confronteerde De Jonge met de sterfgevallen in verzorgingstehuizen vlak nadat mensen waren gevaccineerd. “Dat er mensen overlijden is één ding, maar dit lijkt te toevallig. Ik was benieuwd naar de verklaring,” zei Van Haga, die vervolgens de wind van voren kreeg.

De Jonge beschuldigde het Kamerlid van het zaaien van paniek. “Je komt van alles tegen op social media en met name dit type verbanden wordt heel snel gelegd. Dat kan heel giftig zijn. Als in het hoofd van mensen gaat ontstaan dat vaccinaties gevaarlijk zouden zijn, dat je daar ernstige bijwerkingen door zou kunnen krijgen, mogelijk zelfs door zou kunnen overlijden, kan dat iets doen met de vaccinatiebereidheid.”

Risico’s wel degelijk reëel

De minister betichtte Van Haga ook van het doelbewust verspreiden van nepnieuws, foutieve informatie en complottheorieën. Inmiddels is gebleken dat de risico’s van de verschillende coronavaccins wel degelijk reëel zijn. Zo reëel dat het nationale vaccinatie-experiment is aangepast.

Zo krijgen mensen onder de 60 jaar geen AstraZeneca-vaccin meer na meldingen over bloedstolsels en hersenbloedingen. Het Europees Medicijnagentschap (EMA) stelde deze week dat er een verband is tussen bloedstollingsproblemen en de AstraZeneca-prik. De Jonge wil dat de 60-minners een andere coronaprik krijgen ‘om gezondheidsrisico’s te voorkomen’.

Overleden

Die andere coronavaccins veroorzaken net zo goed bloedklachten. Het EMA meldde namelijk dat er iemand is overleden na toediening van het Janssen-vaccin. De persoon had trombose gekregen in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes.

Het agentschap heeft een onderzoek ingesteld. Er zijn vier gevallen gemeld van trombose in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes na vaccinatie met Janssen. Drie daarvan waren in de Verenigde Staten.

“Hugo, waar blijven de excuses?” vraagt Forum voor Democratie.

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realistic
Realistic
2 maanden geleden

Je komt ook van alles tegen daar in Den Haag.

Rudi
Rudi
2 maanden geleden

Een narcist zal nooit zijn of haar excuses aanbieden..
Het zijn altijd anderen die gedwongen worden om hun excuses aan te bieden..

Mike
Mike
2 maanden geleden

Rutte en de jonge verdienen 4000€ per dag om de corona hysterie in stand te houden!!!!!

Henk R
Henk R
2 maanden geleden

Het Jansen “vaccin” is net als het “vaccin ” van astra zenica een vector ” vaccin ” en het is al duidelijk dat het dezelfde problemen geeft. Namelijk een vermindering van bloedplaatjes en een verhoogde kans op trombose. Gaat waarschijnlijk niet lang duren ,of dit “vaccin ” is ook niet geschikt voor mensen onder de 60.

x

Check Also

israël

‘Vaccinatiekampioen’ Israël: besmettingen nemen toe, coronaprik gelinkt aan bloedziekte

Israël schoot uit de startblokken met vaccineren. ...

wob

Statisticus dient Wob-verzoek in bij Hugo’s ministerie over PCR-test, krijgt na 9 maanden bizar antwoord

Statisticus Fritsander Lahr diende bij het ministerie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

118
0
We lezen graag je reactie!x