Mens en DierCorona

Coronaprik kan tóch levensgevaarlijk zijn: ‘Hugo de Jonge, waar blijven de excuses?’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind februari stelde Kamerlid Wybren van Haga (FVD) minister Hugo de Jonge kritische vragen over het coronavaccin. Hij confronteerde De Jonge met de sterfgevallen in verzorgingstehuizen vlak nadat mensen waren gevaccineerd. “Dat er mensen overlijden is één ding, maar dit lijkt te toevallig. Ik was benieuwd naar de verklaring,” zei Van Haga, die vervolgens de wind van voren kreeg.

De Jonge beschuldigde het Kamerlid van het zaaien van paniek. “Je komt van alles tegen op social media en met name dit type verbanden wordt heel snel gelegd. Dat kan heel giftig zijn. Als in het hoofd van mensen gaat ontstaan dat vaccinaties gevaarlijk zouden zijn, dat je daar ernstige bijwerkingen door zou kunnen krijgen, mogelijk zelfs door zou kunnen overlijden, kan dat iets doen met de vaccinatiebereidheid.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Risico’s wel degelijk reëel

De minister betichtte Van Haga ook van het doelbewust verspreiden van nepnieuws, foutieve informatie en complottheorieën. Inmiddels is gebleken dat de risico’s van de verschillende coronavaccins wel degelijk reëel zijn. Zo reëel dat het nationale vaccinatie-experiment is aangepast.

Zo krijgen mensen onder de 60 jaar geen AstraZeneca-vaccin meer na meldingen over bloedstolsels en hersenbloedingen. Het Europees Medicijnagentschap (EMA) stelde deze week dat er een verband is tussen bloedstollingsproblemen en de AstraZeneca-prik. De Jonge wil dat de 60-minners een andere coronaprik krijgen ‘om gezondheidsrisico’s te voorkomen’.

Overleden

Die andere coronavaccins veroorzaken net zo goed bloedklachten. Het EMA meldde namelijk dat er iemand is overleden na toediening van het Janssen-vaccin. De persoon had trombose gekregen in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes.

Het agentschap heeft een onderzoek ingesteld. Er zijn vier gevallen gemeld van trombose in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes na vaccinatie met Janssen. Drie daarvan waren in de Verenigde Staten.

“Hugo, waar blijven de excuses?” vraagt Forum voor Democratie.

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realistic
Realistic
3 jaren geleden

Je komt ook van alles tegen daar in Den Haag.

Rudi
Rudi
3 jaren geleden

Een narcist zal nooit zijn of haar excuses aanbieden..
Het zijn altijd anderen die gedwongen worden om hun excuses aan te bieden..

Mike
Mike
3 jaren geleden

Rutte en de jonge verdienen 4000€ per dag om de corona hysterie in stand te houden!!!!!

Henk R
Henk R
3 jaren geleden

Het Jansen “vaccin” is net als het “vaccin ” van astra zenica een vector ” vaccin ” en het is al duidelijk dat het dezelfde problemen geeft. Namelijk een vermindering van bloedplaatjes en een verhoogde kans op trombose. Gaat waarschijnlijk niet lang duren ,of dit “vaccin ” is ook niet geschikt voor mensen onder de 60.

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x