Buitenland

Studie: 95 procent terroristische aanvallen na 9/11 verzonnen door FBI

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De FBI heeft bijna 95 procent van de terroristische aanvallen na 9/11 verzonnen, zo blijkt uit een studie van Project SALAM (Support and Legal Advocacy for Muslims).

Hoewel de Amerikaanse regering beweert dat men het land wil beschermen tegen terroristische aanslagen door honderden ‘terroristen’ op te pakken, blijkt uit het onderzoek dat het overgrote merendeel van de aanvallen is verzonnen door de Amerikaanse veiligheidsdienst FBI.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het onderzoek toont aan dat de oorlog tegen terrorisme is ontworpen om het Amerikaanse volk te laten geloven dat er een terroristisch leger actief is waar het heel erg bang voor moet zijn, terwijl de meeste personen die veroordeeld zijn geen enkel gevaar vormen voor de maatschappij, aldus advocaat van Project SALAM Steven Downs.

Hij zei verder dat de VS de oorlog tegen terrorisme gebruikt om de hele wereld in de gaten te houden. Op deze manier krijgen ze allerlei waardevolle informatie in handen, waar ze hun voordeel mee kunnen doen. Om dit te kunnen rechtvaardigen moet er een oorlog tegen terrorisme zijn. Zonder deze oorlog hebben ze niet het recht om dit te doen. Dus gaat de oorlog tegen terrorisme door; ze moeten mensen blijven vinden, arresteren, wegstoppen en bang maken, aldus Downs.

In het 175 pagina’s tellende onderzoek valt te lezen dat de meerderheid van de opgepakte Amerikaanse moslims onterecht vervolgd is. De FBI gebruikte agent-provocateurs om een doelwit in de val te laten lopen, een val die zorgvuldig was opgezet door de overheid.

“De overheid gebruikt agent-provocateurs om individuen met afwijkende overtuigingen te benaderen en te voorzien van nepraketten, -bommen, -geweren, geld en de strategische en technische planning om te kijken of het individu kan worden aangezet tot het plannen van een gewelddadige actie,” aldus het rapport. De overheid wist (onschuldige) mensen daarnaast te pakken door documenten te vervalsen.

[IWB via Truth and Action]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
new atheist world order
new atheist world order
8 jaren geleden

stukje religieuze propaganda.

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Dus… zorgen we nu dan voortaan met z’n allen ervoor dat onze regeringen niet meer in gaan op dit soort idiote nep-terreur agitaties van de VS?

ben
ben
8 jaren geleden

Het blijven toch gewetenloze schoften, die Amerikanen!

Bery
Bery
8 jaren geleden

Dacht zelf aan 100% verzonnen leugens.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x