Homepagina » Mens en Dier » Marga Bult was werkzaam in corona-brandhaard: ‘Het klopt niet, mensen!’
marga bult
Foto: ŽupaBA VUCBA CC BY 2.0

Marga Bult was werkzaam in corona-brandhaard: ‘Het klopt niet, mensen!’

Toen de coronacrisis in alle hevigheid losbarstte, ging zangeres Marga Bult aan de slag als verpleegkundige op een afdeling die coronapatiënten verpleegt in Uden. Ze haalde in het verleden haar diploma als verpleegkundige en wilde bijspringen.

Bult is tot de conclusie gekomen dat de ernst van de coronapandemie overdreven wordt. Ze ziet met lede ogen aan hoe de coronamaatregelen de samenleving ontwrichten.

“Als iedereen nou nog niet doorheeft, dat er meer gaande is dan alleen deze coronacrisis, die snap ik dus echt niet. En ik ben echt geen complotwappie, wel ‘n nuchtere Twentse, werkzaam geweest in de brandhaard tijdens de coronacrisis. Het klopt niet, mensen! Onderzoek,” twittert ze.

Alarmbel

Marga Bult voegt toe: “De getallen zijn momenteel laag en niet te vergelijken met maart/april/mei. Dat was een alarmbel. Nu meer testen, meer positief, maar niet meer ic/ziekenhuisopnames. Daar moeten we over nadenken. Waarom deze grote paniek? Mensen krijgen enorme angst door de media/berichtgeving. Jammer.”

Eerder vroeg ze zich af: “Complete wereldeconomie platleggen voor momenteel 700.000 doden op deze wereld in verband met corona en kosten ongeveer 16,5 miljard per overledene? Is dit dan in balans? Is dit niet veel gevraagd van de ondernemers, economie, depressies, uitgestelde behandelingen en eenzaamheid?”

Zeker iets om over na te denken.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Chip
Chip
7 maanden geleden

Neen, het plaatje klopt niet, en indien je wil, kan je op zoek gaan naar de verborgen horror in dat plaatje.

De getallen zijn laag doordat ze door de mand gevallen gevallen zijn.
In Amerika waait een heel andere wind. (zwarte conservatieven voor Trump enzo, en die hebben de zwarte publieke opinie weten keren, vaarwel Biden)
In Amerika hoor je niets meer over corona.
Trump is druk in de weer met de orkanen, welke de democraten hoogstwaarschijnlijk met behulp van Michelle Orkbama’s voodoo,
hebben opgeroepen.
Indien Amerika’s publieke opinie draait en illegalen moeten het land uit, of weet ik wat nog meer, dan zal die naar alle waarschijnljkheid – zoals ik had uitgelegd – ook hier kunnen draaien.
Dan zou Covid een stille dood kunnen sterven.
En dat kan nu eenmaal niet als je met torenhoge cijfers zit.
Zoals ze ‘de ziekte’ stelselmatig hebben opgebouwd, zo lijkt het dat ze deze nu stelselmatig aan het afbouwen zijn.

Hou de boel maar scherp in de gaten.

Rob
Rob
Reactie op  Chip
7 maanden geleden

Dat de cijfers zo hoog zijn heeft niets met een virus te maken. Ze tellen geen ziekenhuisopnames meer maar positief geteste mensen. Dan is iedereen positief want ze testen niet op een virus. De test geeft iets aan wat van je eigen dna is, in chromosoom 8. Daar zijn inmiddels al een aantal berichten over geweest. Daar willen ze dan een vaccin voor maken? Voor iets wat in je eigen dna zit? Kijk even een stapje verder en bedenk dan waar ze een vaccin voor aan het maken zijn. Chromosoom 8 gaat o.a. over intelligentie. Een vaccin tegen intelligentie? Wordt het zo nog niet duidelijk dat de Cabal dus de intelligentie in de mens wil vernietigen? Dat past haarfijn in de globalistische agenda om van de mens onderdeel van een volledig technologisch systeem te maken met AI als controlerende technology. Artificiële intelligentie dus in plaats van menselijke intelligentie.

Chip
Chip
7 maanden geleden

Q

Loes in de Pels
Loes in de Pels
7 maanden geleden

We voelen (bijna) allemaal dat deze covid soap van geen kant klopt.
We worden in een angst wurg greep gehouden en de vermaledijde media heeft hier een groot aandeel in.

Er wordt gesproken van extreme aantallen besmettingen.
Afgezien van de vele bewijzen dat testen niet deugen, laten we er nu even voor het gemak van uitgaan dat deze supertesten deugen.

De overlevingskansen zijn 99.95% en dat beste mensen is het echte goede nieuws.

De in en in perverse bodycounting die sinds de Covid introductie hijgerig door de media werd bijgehouden was om mensen angstig te houden want angstige mensen zijn volgzame mensen.
Toen mensen massaal begonnen in te zien dat het aantal coviddoden lager was dan de jaarlijkse influezadoden moest er een nieuwe test komen die stijgende besmettingsaantallen liet zien.

We kunnen gezien de bekende feiten en confidenties van vele wetenschappers, artsen en verpleegkundigen met zekerheid vast stellen dat menigeen onnodig de dood werd in gejaagd door toedoen van het buitenpropertionele corona beleid dat door de regering werd uitgevaardigd.
Angst, isolatie en onzekerheid is geestelijke mishandeling en wat dit alleen al doet met een mentaal en fysiek gezond mens, laat staan iemand die ineens besmet is (of lijkt) met wat een dodelijk virus genoemd wordt.
Met respect aan mensen die een dierbare verloren zijn aan covid, het percentage covid doden is niet overleden aan covid maar mèt of door een verkeerde diagnose.
Dan zwijgen we nog maar over de doden die zich aan de ziekenhuisdeuren hebben gemeld met covidachtigeklachten en daar als een melaatse in afzondering werden gegooid en de juiste zorg ontzegd werd om bewust te laten sterven.

The true measure of a society is how it treats its most vulnerable members.

We weten hoe minister Grappenmaker (en aardig wat van zijn voorgangers) denken over het lot van kinderen, we hebben gezien hoe er met onze ouderen wordt omgesprongen, als nuttelozen met een voltooid leven.
We hoeven ons dan ook geen illusie te maken hoe er over zieken gedacht wordt.
Om nog maar te zwijgen over alle verdwenen ziekenhuisbedden en bezuiniging op personeel

Piet Kokkelkorn
Piet Kokkelkorn
7 maanden geleden

Het is allemaal zwaar overdreven, om munt te slaan bij een zeer gevaarlijk vaccin, dat veel levens gaat eisen. De moordenaars zijn onder ons.

Sina
Sina
7 maanden geleden

Ik vraag mij ook af, wat doen ze met de gebruikte wattenstaafjes? Vergeet niet dat er een hoeveelheid DNA er aan zit. Voor een aantal jaren werd er nog gepleit voor afname van DNA bij de bevolking, en schijnbaar is het toen afgeketst, maar dat weet ik niet meer. Of denk ik nu te ver door?
” Wie weinig denkt vergist zich vaak. “~Leonardo da Vinci

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Sina
7 maanden geleden

dat is inderdaad een goede gedachte, waar denk ik veel mensen niet aan hebben gedacht.
Wat doet Rutte en zijn bende met je DNA?
Het zal wel opgeslagen worden in allerlei databanken. Leuk onderwerp voor de journalisten om eens uit te zoeken.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Elke burger moet zijn regering in de gaten houden. Leer je les van de tweede wereld oorlog …

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

@ Joyce,

Waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = Liefde, woorden die alle vier hetzelfde betekenen en in elkaar zijn verstrengeld en onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

We zijn er nog niet, maar jouw bericht in het oog houdend, zal de Waarheid als grote overwinnaar tevoorschijn komen en eigenlijk is dit al het geval!

Harrie

Henk
Henk
7 maanden geleden

iN denhaag staat het tehuis voor mietjes in de grote zaal mogen zij niet meer komen die is namelijk voor riders( patriots) niet voor mietjes die belasting geld aan buitenlanders en deNPO geeft voor hun linkse waanbeelden met iedere dag wel weer een expert die mag zeggen waar de wereld vandaag weer aan zal vergaan,een verkoudheid kan je 2 of 3x per jaar krijgen dat is dus hun angst aanjager no1 een verminderde weerstand helpt hier goed bij en dat berijk je door mensen optesluiten de mietjes nemen een voorbeeld aanhun groote leider China de mixer van een griep en een malaria nu nog een shut down en verbod van producten uit landen waar malaria heerst dat gaat de linkse mietjes pijn doen

Henk
Henk
7 maanden geleden

Het wachten is op een embola golf enTBC is er al!

Albert
Albert
7 maanden geleden

“…kosten ongeveer 16,5 miljard per overledene”.
Zal wel veel zijn, maar dit getal is natuurlijk onjuist.

salvar
salvar
Reactie op  Albert
7 maanden geleden

@Albert
zal wel 16,5 miljoen moeten zijn.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

16.5 miljard per overlevende? Marga Bult dames en heren jaaaaaaaa.

Dirk
Dirk
Reactie op  Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

99% van haar verhaal heeft ze gelijk in , dus jaaaa inderdaad .

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Dirk
7 maanden geleden

16.5 is wel een zeer grote uitglijder hoor.

Frank
Frank
Reactie op  Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

Wanner je goed leest heeft ze over economische schade tov de doden, dat kan 16,5 miljard zijn per dode, wereldwijde schade gedeelt door antal dode! Denk er nog s over na. Dagelijks nog onslagen en faillisementen, falingen! Her kan

x

Check Also

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x